Real Madrid CF (tema za kompleksase :kava:)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Real Madrid CF (opća diskusija)
Samuel Eto'o je bio igrač koji je ulazio u zadnju godinu ugovora i nije imao nikakvu namjeru da ga produži. Skontaj sam šta to znači.
Ponavljam ako je u pitanju da su ga cijenili na taj iznos onda sam pogrijesio.Donnie Darko je napisao/la:Samuel Eto'o je bio igrač koji je ulazio u zadnju godinu ugovora i nije imao nikakvu namjeru da ga produži. Skontaj sam šta to znači.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
kao prvo naklon legendiMotokultivator je napisao/la:
kao drugo vidi se da legenda ima visoko misljenje o La Ligi
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Šta bi bilo, kad bi bilo. Da sam se ja okrenuo fudbalu, Avdija nikad ne bi bio pozvan u repku. Neka se to zapiše u tefter. Hvala. 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
ma ferguson je fanboy obicni , svi znamo da je ronaldo dosao u primeu u madrid a messi igra u la ligi dok jos nije dlaka po jajima imao 
- Motokultivator
- Kontakt:
To znasFurymaker je napisao/la:ma ferguson je fanboy obicni , svi znamo da je ronaldo dosao u primeu u madrid a messi igra u la ligi dok jos nije dlaka po jajima imao
You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
x
NaravnoMotokultivator je napisao/la:To znasFurymaker je napisao/la:ma ferguson je fanboy obicni , svi znamo da je ronaldo dosao u primeu u madrid a messi igra u la ligi dok jos nije dlaka po jajima imao
- Motokultivator
- Kontakt:
i to...Furymaker je napisao/la:NaravnoMotokultivator je napisao/la:To znasFurymaker je napisao/la:ma ferguson je fanboy obicni , svi znamo da je ronaldo dosao u primeu u madrid a messi igra u la ligi dok jos nije dlaka po jajima imao
You can take forum away from Ahmo.
x
x
[youtube][/youtube] 
Tvoja opsjednutost najvećim na svijetu postaje zabrinjavajuća. Čovjeku se štuca koliko ga spominješ.Rajaz je napisao/la:[youtube][/youtube]
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
Ne seri nego pogledaj video i nasmij se
OptaJoe strikes again

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Re: Real Madrid CF
Normalno da je Leno opcija , odlican mladi golman , poprilicno ce jeftin biti , on i Perin bi mogli odlicni golmani biti .
Fino dovedete jednog il drugog i nek se bore sa Keylorom za prvog golmana , nesto kao kod nas Bravo i Ter Stegen .
Ja sam Lenu spominjao prije 10ak dana ovdje sa slicnom idejom , ali su me madridisti iskulirali , sta cule zna
Fino dovedete jednog il drugog i nek se bore sa Keylorom za prvog golmana , nesto kao kod nas Bravo i Ter Stegen .
Ja sam Lenu spominjao prije 10ak dana ovdje sa slicnom idejom , ali su me madridisti iskulirali , sta cule zna
a zasto ni u jednoj kombinaciji kod vas Keylor nije 1. opcija, pa nije valjda covjek zaboravio braniti preko noci 
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Izgleda da je otpisan, očito je da Real traži golmana za prvi postavu. Žao mi je što nije dobio pravu priliku.miki_92 je napisao/la:a zasto ni u jednoj kombinaciji kod vas Keylor nije 1. opcija, pa nije valjda covjek zaboravio braniti preko noci
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
E jesu mu zavalili momački, do bubrega.
Mogao je Carlo to fino rasporediti i jednom dati da brani u kupovima, a drugom u ligi.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- JamesJoyce
- Kontakt:
Da je se sta Carlo pitao tu, on bi ostavio svog golmana, Diega Lopeza.messilla je napisao/la:E jesu mu zavalili momački, do bubrega.Mogao je Carlo to fino rasporediti i jednom dati da brani u kupovima, a drugom u ligi.
https://www.youtube.com/watch?v=_UYC80umW6c
i Barca i Real u godini dana naucise koliko je golman bitan za ekipu , kod nas prosle godine onaj Pinto usrao pola utakmica , neozbiljan golman , eno ga sad pjeva kao , obrani tu i tamo nesto , a uglavnom usere . Ove sezone imamo Brava i Ter Stegena , 2 gola su ove sezone zajedno primili da su lose reagirali ili da se moze reci da su usrali .
Kod vas prosle sezone Lopez odlican , skidao sve sto se moze skinuti , rijetko kad zezne , ove sezone imate Ikera koji primi sve sto se moze primit , nekad odbrani nesto sto se ne bi trebalo odbranit , al veoma rijetko .
Kod vas prosle sezone Lopez odlican , skidao sve sto se moze skinuti , rijetko kad zezne , ove sezone imate Ikera koji primi sve sto se moze primit , nekad odbrani nesto sto se ne bi trebalo odbranit , al veoma rijetko .
Leno je beton od golmana. Između njega i Ter Stegena ce biti žestoka borba ko ce biti nasljednik Neuera.
Od švaba uvijek kupuješ automobile i golmane - staro nepisano pravilo
jer tu nema zayeba.
Samo nisam siguran da ce ga Real kupovati pored živog Navasa (covjek je lani bio najblji golman Primere + najbolji golman minulog SP),
Od švaba uvijek kupuješ automobile i golmane - staro nepisano pravilo
Samo nisam siguran da ce ga Real kupovati pored živog Navasa (covjek je lani bio najblji golman Primere + najbolji golman minulog SP),
Jah, dobro si. Stoji i to. Iker se ne bi rastao sa klupom.JamesJoyce je napisao/la:Da je se sta Carlo pitao tu, on bi ostavio svog golmana, Diega Lopeza.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.