31.03.2015 / Austrija - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: 31.03.2015 / Austrija - Bosna i Hercegovina
Nije bilo lose s obzirom na novog selektora, neuigranost, formu, isprobavanje nekih stvari/igraca itd., al daleko je ovo od plasmana na EP. Mozda jeste rano za donosit zakljucke, ali eto vidjecemo protiv izraela sve. Vezni red nam je malo rec anemican i djelovali su isto ko da su igrali vec jednu tekmu popodne, izuzev malog Besica koji je odigrao bas bas dobro sto se veze tice. Hajrovicu kapa dole za odvaznost, jedna je morala uc. 

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Razmisljao sam i ja o tome ali mislim da svijet nije spreman za takav duo na sredini terena. Ne bi bilo u duhu fair playa a ni posteno prema nasim protivnicima da ih tako izdominiramo.Edviin je napisao/la:S sta da oproba besu i kolu da igraju zadje vezne? Jes rizik za kartone al ko bi to probio

Ima li jos ugovorenih prijateljskih u ovoj godini?
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
3,2 mrtva po utakmiciEdviin je napisao/la:S sta da oproba besu i kolu da igraju zadje vezne? Jes rizik za kartone al ko bi to probio

FORZA MARŠAL !!!
- invincible1921
- Kontakt:
Moji utisak je da je Mesha namjerno dao nekim igracima sansu cisto da i oni vide da nisu za ovu rep. Pojedinacni utisci:
Pjanic- Prodo nas ko i svaki put do sad, al nije ko da nisam naviko. Sad ocekujem ponovo opravdanja neka od pojedinih koja pocinju sa losom formacijom pa do saigraca koji ga guse....
AVDIJA- ma nemam rijeci sve ste vidjeli...samo cu rec da sam mu brojo negdje do 50te min i da je u 10 dodira izgubio osam lopti , a ova dva sto nije je bilo prvom do sebe
Hadzic- komentator ga je spomeno prvi put ja mislim u 60 i nekoj minuti..TOLIKO
Medunjanin i Bicakcic- ODRON. Davno sam rekao da su oni igraci koji imaju frizure i bacaju neku satro "kul" furku raja ih voli i odjednom to znaci da znaju igrat
Bicakcic ponovo pokusao trik sa SP kad je mesija zaustavljo
Hajrovic- nista posebno, jest se trudio, ali mu jako zamjeram sto je osuto svki kontakt sa loptom koji je imao
Iskreno i dalje mislim da nije neki igrac i da ga samo s vremena na vrijeme prosere ovaj sut i to je to, nisu svabe budale pa da on bude na klupi ekipe koja se bori za opstanak, al haj vidjecmo jesam li u pravu za ovo. Sto se suteva tice imali smo dva puta 3na2 situaciju on ju je upropasio sutem sa preko 25 metara
BESIC- VISE ZNACI TRENUTNO NEGO MEDUNJANIN, PJANIC, HADZIC I PRCIC ZAJEDNO
DZEKO- BOG, OTAC
Vedo- nije tako loptu
Pjanic- Prodo nas ko i svaki put do sad, al nije ko da nisam naviko. Sad ocekujem ponovo opravdanja neka od pojedinih koja pocinju sa losom formacijom pa do saigraca koji ga guse....
AVDIJA- ma nemam rijeci sve ste vidjeli...samo cu rec da sam mu brojo negdje do 50te min i da je u 10 dodira izgubio osam lopti , a ova dva sto nije je bilo prvom do sebe
Hadzic- komentator ga je spomeno prvi put ja mislim u 60 i nekoj minuti..TOLIKO
Medunjanin i Bicakcic- ODRON. Davno sam rekao da su oni igraci koji imaju frizure i bacaju neku satro "kul" furku raja ih voli i odjednom to znaci da znaju igrat

Hajrovic- nista posebno, jest se trudio, ali mu jako zamjeram sto je osuto svki kontakt sa loptom koji je imao

BESIC- VISE ZNACI TRENUTNO NEGO MEDUNJANIN, PJANIC, HADZIC I PRCIC ZAJEDNO
DZEKO- BOG, OTAC
Vedo- nije tako loptu

=\_1921_/=
Gledao sam Avdiju kako igra uzivo, mogu umrijet kao sretan covjek. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Jel pao kakav selfie nakon oprostaja iz reprezentacijeCartman je napisao/la:Gledao sam Avdiju kako igra uzivo, mogu umrijet kao sretan covjek.

Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Ima li gdje snimak utakmice, po mogućnosti ORF ?
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Ko god je od ove dvije tekme ocekivao vise, treba se zapitati u kojem to svijetu zivi. Nasa repka je bila na dnu. Znaci i da smo htjeli, nize pasti nismo mogli. Ove dvije tekme su sluzile cisto da selektor vidi kako igraci koji su trenutno u repki funkcionisu kao tim. Nista vise. Mislim moze on pogledati Dzekinih, Muhamedovih, Izetovih 100 utakmica sa klubom al to nije to dok se ne okupe i ne zaigraju zajedno. Ovdje je najbitnije bilo vratiti pozitivnu atmosferu i zajednistvo u svlacionicu i sudeci po intervjuima igraca a bome i borbenosti i zalaganju na terenu, to je i uradeno.
Sad predstoji za Mesu ogroman posao da vidi na koga moze racunati, da "zakrpi" ostale pozicije (desni bek prijeko potreban i playmaker al mislim da ce Vrancic taj dio odraditi) i moli Boga zajedno sa nama da igraci makar malo poprave formu u klubovima. Smatram da su ove dvije tekme dobro odradene imajuci u vidu da Mesa tek pocinje raditi sa ovim momima i u kakvoj formi se igraci trenutno nalaze. Bice ovo dobro. Imam neki osjecaj. Ako nista bar uvijek na terenu vidim 11 igraca kojima je stalo do repke i koji ostavljaju srce na terenu. A vidim i selektora koji je po 90 minuta tik uz aut liniju i konstantno galami na igrace i djeli im upute. Veceras sam se slatko nasmijao njegovim uputama. Kad ude Vedad, cujem Mesu: Dzeko majstore ti si sad 10--ka. Ja sam samo
Dobro je krenulo, samo da nastavimo!!!
Sad predstoji za Mesu ogroman posao da vidi na koga moze racunati, da "zakrpi" ostale pozicije (desni bek prijeko potreban i playmaker al mislim da ce Vrancic taj dio odraditi) i moli Boga zajedno sa nama da igraci makar malo poprave formu u klubovima. Smatram da su ove dvije tekme dobro odradene imajuci u vidu da Mesa tek pocinje raditi sa ovim momima i u kakvoj formi se igraci trenutno nalaze. Bice ovo dobro. Imam neki osjecaj. Ako nista bar uvijek na terenu vidim 11 igraca kojima je stalo do repke i koji ostavljaju srce na terenu. A vidim i selektora koji je po 90 minuta tik uz aut liniju i konstantno galami na igrace i djeli im upute. Veceras sam se slatko nasmijao njegovim uputama. Kad ude Vedad, cujem Mesu: Dzeko majstore ti si sad 10--ka. Ja sam samo

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
calcio je napisao/la:Razmisljao sam i ja o tome ali mislim da svijet nije spreman za takav duo na sredini terena. Ne bi bilo u duhu fair playa a ni posteno prema nasim protivnicima da ih tako izdominiramo.Edviin je napisao/la:S sta da oproba besu i kolu da igraju zadje vezne? Jes rizik za kartone al ko bi to probio
da se jednom u životu i s Calciom složim

#Salihović
- velez_mostar
- Kontakt:
Pomalo cudna formacija, izgleda da je Mesha pokusao sa Pjanicem odma' iza napadaca sa zadacima da se ubacuje skroz naprijed sto mu naravno nikako ne ide od noge...kad se povukao u sredinu poceli smo bolje izgledati.
Dzeko je Tito, zeljan igre, borben, rastrcan, samo je jako udaljen od ostatka ekipe, treba mu puno vise pomoc veznih igraca.
Besic je cudo i naprijed, i nazad, fenomenalan igrac!
Hadzic, Medunjanin, Vrsajevic ne bi trebali biti dio iduceg spiska, nema nikakvog smisla, pa i ptice na grani vide da tu nema kvalitete.
Bicakcic na klupu, Sunjic je za njega Maldini, bez pretjerivanja...uparit' Sunjica sa Spahom, i to je to...ili, Zuki dat' poziciju centralnog stopera kad se Kolasinac vrati.
Martica kaparisat sto prije kako bi se napravila konkurencija na desnoj strani, izgleda da Mujdza izgubi snagu nakon 70-e, ali je i dalje dobar bek.raditi dobre stvari.
Stilic je ok, imao je par finih dodira s loptom, i isforsirati ga na 10-ci, a Pjanica vratiti nazad da sa Besicem igra u sredini.
Spaha, ne treba ni govoriti, cak je i veznog igr'o kad je vidio da od Hadzica nema nikakve koristi.
Valjalo bi malo raditi na brzem protoku lopte, i na trci, staticni smo jako, bjezimo od odgovornosti, puno loptu vracamo, i to treba promjeniti, ali vjerujem da ce Mesha napraviti neke pomake.
Belgija nam je ucinila uslugu, vjerujem u 3. mjesto, i baraz koji prolazimo!
Dzeko je Tito, zeljan igre, borben, rastrcan, samo je jako udaljen od ostatka ekipe, treba mu puno vise pomoc veznih igraca.
Besic je cudo i naprijed, i nazad, fenomenalan igrac!
Hadzic, Medunjanin, Vrsajevic ne bi trebali biti dio iduceg spiska, nema nikakvog smisla, pa i ptice na grani vide da tu nema kvalitete.
Bicakcic na klupu, Sunjic je za njega Maldini, bez pretjerivanja...uparit' Sunjica sa Spahom, i to je to...ili, Zuki dat' poziciju centralnog stopera kad se Kolasinac vrati.
Martica kaparisat sto prije kako bi se napravila konkurencija na desnoj strani, izgleda da Mujdza izgubi snagu nakon 70-e, ali je i dalje dobar bek.raditi dobre stvari.
Stilic je ok, imao je par finih dodira s loptom, i isforsirati ga na 10-ci, a Pjanica vratiti nazad da sa Besicem igra u sredini.
Spaha, ne treba ni govoriti, cak je i veznog igr'o kad je vidio da od Hadzica nema nikakve koristi.
Valjalo bi malo raditi na brzem protoku lopte, i na trci, staticni smo jako, bjezimo od odgovornosti, puno loptu vracamo, i to treba promjeniti, ali vjerujem da ce Mesha napraviti neke pomake.
Belgija nam je ucinila uslugu, vjerujem u 3. mjesto, i baraz koji prolazimo!
Prognoza pogodjena,dvije izmjene pogodjene..nije loseharry_90 je napisao/la:Kraj Vrsajevica nek samo malo brze protrce on ce past sa nogu...izdrzat prvo,pa nek gurne Besica,Djurica i Stilica odmah u drugom i idemo se ganjat onda..
Prognoza 1:1

Eh sad sto se tice tekme,nemamo mi sta trazit u kvalifikacijama ako ovako igramo,jer igra nam je odron do 60 minute nismo dosli do gola posteno..odron !

Jedina pohvala Zukanovic,Besic,Dzeko,Begovic !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
31.03.2015 / Austrija - Bosna i Hercegovina
calcio je napisao/la:Razmisljao sam i ja o tome ali mislim da svijet nije spreman za takav duo na sredini terena. Ne bi bilo u duhu fair playa a ni posteno prema nasim protivnicima da ih tako izdominiramo.Edviin je napisao/la:S sta da oproba besu i kolu da igraju zadje vezne? Jes rizik za kartone al ko bi to probio
Brutalno bi bilo, jedan ko od brda odvalit drugi lud ko gatuso hahahah
Zadnja izmjena: Edviin, dana/u 01 apr 2015, 00:31, ukupno mijenjano 2 puta.
Obzirom kakav sastav je izasao na teren,obzirom kako,kada i koje izmjene su se vrsile,sve je proslo sasvim zadovoljavajuce.Mozemo biti zadovoljni rezultatom,donekle i igrom iako se ne mogu oteti utisku da bi smo sa najacim sastavom i malo vise samopouzdanja vrlo lako dobili utakmicu i da smo puno bolja reprezentacija od Austrije.
Moram spomenuti šokiranost cinjenicom da su se Vrsajevic i Hadzic nasli u pocetnom sastavu,zaista ne znam,a vjerujem da ne znaju ni mnogi drugi sta je to jos trebalo vidjeti kod njih da ih se konacno makne sa spiska.Cudno je sve to i nema opravdanje ni u cemu.
Mislim da ce se mnogi razocarati kad se i na slijedecem spisku pojave imena ovog dvojca jer igraci na koje ne racunas ozbiljno se ne stavljaju u prvi tim cak ni u prijateljskoj utakmici.
Begovic-siguran,bez greske.
Mujdza-korektno,osim onog nepravovremenog starta,uklizao je malo prije nego je trebao.
Spahic-dobar kao i uvijek,dosta dobrih i pravovremenih intervencija,napravio nepotrebno faul u opasnoj zoni.
Bičakčić-jedan od najboljih,iako citam da ga neki cak krive za primljeni gol sto je smijesno.Jedini krivac za gol je Medunjanin,krivaca vise nema.Bićo siguran,borben,pravovremen,u drugom dijelu spasio siguran gol.
Zukanovic-dobar,siguran,pouzdan kao i uvijek.I on napravio nepotreban faul u opasnoj zoni i jednom opasno ispao,srecom Bičakčić popravio.
Hadzić-iskreno,nisam ga ni vidio.
Medunjanin-hm,znam da je mozda preradikalno ovo sto cu napisati ali ja bih dobro razmislio da li bi on uopste bio na slijedecem spisku,onakva neodgovornost u igri se jednostavno ne moze tolerisati,iskljucivi krivac za gol.
Pjanic-s tim deckom nesto ne stima,jos jedna losa utakmica.Od Bešića bi rebao uciti sta je njegov zadatak,da preuzme odgovornost i da povuce svom snagom.
Vrsajevic-stid me bilo jer znam da je dosta ljudi sirom svijeta gledalo utakmicu,sta ce ljudi misliti o nama pobogu.
Hajrovic-pokazao najvise zelje i bio najkonkretniji,momak se ne boji i ne libi,pun samopouzdanja iako ne igra.To je pravi,zdravi pristup.Mora nauciti dodati igracu koji je u boljoj poziciji i biti manje sebican.
Dzeko-e on ima ozbiljan problem kad igra sam u napadu,tada je skoro potpuno bezopasan i ovo veceras nije prvi put da se to pokazalo.To je ozbiljan problem i dilema,izgubiti opasnog i ucinkovitog Dzeku ili izgubiti jednog igraca u veznom redu.
Veceras borben i odgovoran,osim na momente,imao trenutaka nonsalancije.Pohvale za lekciju onom čuponji.
Bešić-vec sada jedan od nasih najboljih igraca,Pjanica treba nauciti sta znaci preuzeti odgovornost i povuci ekipu,promjeniti ritam,mora pripaziti na startove i kartone.
Šunjić-siguran,pouzdan,igrac na kojeg se moze racunati i u najacim utakmicama.
Štilić-nisam vidio nista posebno,nadam se da cu vidjeti kasnije.
Ibišević-nisam ga vidio,cekamo povratak plavookog bombardera.
Sven Sušić-jednom maestralno izvalio dva austrijska igraca,mozda i ima mjesta na spisku od 23.
Prcić-steta sto mu Hajrovic ne vrati onaj pas iz kornera,mirisalo je na gol ili asistenciju za gol,osim Salihovica i od njega ocekujem da se prvi nametne za mjesto koje je prazno u veznom redu.
Bazdarevic-poceo sa vrlo cudnim sastavom i pravio vrlo cudne izmjene u vrlo cudno vrijeme,mijesao sve zivo na sve nacine,na kraju ipak dobro zavrsilo.Pohvale za ukljucenost u utakmicu i savjete igracima,pohvale i za reakcije kod sudije,emocije i srcanost.Ipak,neka ih ne pljuje vise.
Pohvale za fizicku pripremljenost igraca,jasno vidljiv ogroman napredak u tom segmentu.Nisam gledao statistiku ali imam osjecaj da smo vise trcali od Austrijanaca sto nije ni malo lako.
Dobro,vratili smo samopouzdanje,vidjeli da smo i dalje jaki i da mozemo puno,Utakmicu po utakmicu,izvesti najbolje igrace i poginuti za pobjedu.
Optimist sam,bice to dobro na kraju.
Moram spomenuti šokiranost cinjenicom da su se Vrsajevic i Hadzic nasli u pocetnom sastavu,zaista ne znam,a vjerujem da ne znaju ni mnogi drugi sta je to jos trebalo vidjeti kod njih da ih se konacno makne sa spiska.Cudno je sve to i nema opravdanje ni u cemu.
Mislim da ce se mnogi razocarati kad se i na slijedecem spisku pojave imena ovog dvojca jer igraci na koje ne racunas ozbiljno se ne stavljaju u prvi tim cak ni u prijateljskoj utakmici.
Mujdza-korektno,osim onog nepravovremenog starta,uklizao je malo prije nego je trebao.
Spahic-dobar kao i uvijek,dosta dobrih i pravovremenih intervencija,napravio nepotrebno faul u opasnoj zoni.
Bičakčić-jedan od najboljih,iako citam da ga neki cak krive za primljeni gol sto je smijesno.Jedini krivac za gol je Medunjanin,krivaca vise nema.Bićo siguran,borben,pravovremen,u drugom dijelu spasio siguran gol.
Zukanovic-dobar,siguran,pouzdan kao i uvijek.I on napravio nepotreban faul u opasnoj zoni i jednom opasno ispao,srecom Bičakčić popravio.
Medunjanin-hm,znam da je mozda preradikalno ovo sto cu napisati ali ja bih dobro razmislio da li bi on uopste bio na slijedecem spisku,onakva neodgovornost u igri se jednostavno ne moze tolerisati,iskljucivi krivac za gol.
Pjanic-s tim deckom nesto ne stima,jos jedna losa utakmica.Od Bešića bi rebao uciti sta je njegov zadatak,da preuzme odgovornost i da povuce svom snagom.
Vrsajevic-stid me bilo jer znam da je dosta ljudi sirom svijeta gledalo utakmicu,sta ce ljudi misliti o nama pobogu.
Hajrovic-pokazao najvise zelje i bio najkonkretniji,momak se ne boji i ne libi,pun samopouzdanja iako ne igra.To je pravi,zdravi pristup.Mora nauciti dodati igracu koji je u boljoj poziciji i biti manje sebican.
Dzeko-e on ima ozbiljan problem kad igra sam u napadu,tada je skoro potpuno bezopasan i ovo veceras nije prvi put da se to pokazalo.To je ozbiljan problem i dilema,izgubiti opasnog i ucinkovitog Dzeku ili izgubiti jednog igraca u veznom redu.
Veceras borben i odgovoran,osim na momente,imao trenutaka nonsalancije.Pohvale za lekciju onom čuponji.
Bešić-vec sada jedan od nasih najboljih igraca,Pjanica treba nauciti sta znaci preuzeti odgovornost i povuci ekipu,promjeniti ritam,mora pripaziti na startove i kartone.
Sven Sušić-jednom maestralno izvalio dva austrijska igraca,mozda i ima mjesta na spisku od 23.
Prcić-steta sto mu Hajrovic ne vrati onaj pas iz kornera,mirisalo je na gol ili asistenciju za gol,osim Salihovica i od njega ocekujem da se prvi nametne za mjesto koje je prazno u veznom redu.
Bazdarevic-poceo sa vrlo cudnim sastavom i pravio vrlo cudne izmjene u vrlo cudno vrijeme,mijesao sve zivo na sve nacine,na kraju ipak dobro zavrsilo.Pohvale za ukljucenost u utakmicu i savjete igracima,pohvale i za reakcije kod sudije,emocije i srcanost.Ipak,neka ih ne pljuje vise.
Pohvale za fizicku pripremljenost igraca,jasno vidljiv ogroman napredak u tom segmentu.Nisam gledao statistiku ali imam osjecaj da smo vise trcali od Austrijanaca sto nije ni malo lako.
Dobro,vratili smo samopouzdanje,vidjeli da smo i dalje jaki i da mozemo puno,Utakmicu po utakmicu,izvesti najbolje igrace i poginuti za pobjedu.
Zadnja izmjena: Rusilac, dana/u 01 apr 2015, 00:36, ukupno mijenjano 1 put.
Kakve fudbalske analfabete egzistiraju na ovoj temi 

Slažem se za sve. Ovo je na kraju ispalo bolje od očekivanog. Nije tako jednostavno Meši vratiti ekipu iz one dubioze u koju smo zapali uoči utakmice za Izraelom. Večeras itekako dobar rezultat i igra, posebno drugo poluvrijeme, protiv dobro razmahane Austrije. Meša kao selektor je pravo osvježenje, posebno nakon onih blijedih pogleda kod njegovog prethodnika. Posebno je dobro vidjeti da nije pogubio konce nakon primljenog pogotka, nego je uradio izmjene i odmah smo se vratili u utakmicu. To nam je puno falilo prije jer su igrači ostajali sami kada kola krenu nizbrdo. Što se tiče Vršajevića i Hadžića, ja vjerujem da je želio vidjeti koliko oni mogu i zato su se našli u sastavu. Mislim da se uvjerio kako nisu za reprezentacije.soccerfan je napisao/la:Ko god je od ove dvije tekme ocekivao vise, treba se zapitati u kojem to svijetu zivi. Nasa repka je bila na dnu. Znaci i da smo htjeli, nize pasti nismo mogli. Ove dvije tekme su sluzile cisto da selektor vidi kako igraci koji su trenutno u repki funkcionisu kao tim. Nista vise. Mislim moze on pogledati Dzekinih, Muhamedovih, Izetovih 100 utakmica sa klubom al to nije to dok se ne okupe i ne zaigraju zajedno. Ovdje je najbitnije bilo vratiti pozitivnu atmosferu i zajednistvo u svlacionicu i sudeci po intervjuima igraca a bome i borbenosti i zalaganju na terenu, to je i uradeno.
Sad predstoji za Mesu ogroman posao da vidi na koga moze racunati, da "zakrpi" ostale pozicije (desni bek prijeko potreban i playmaker al mislim da ce Vrancic taj dio odraditi) i moli Boga zajedno sa nama da igraci makar malo poprave formu u klubovima. Smatram da su ove dvije tekme dobro odradene imajuci u vidu da Mesa tek pocinje raditi sa ovim momima i u kakvoj formi se igraci trenutno nalaze. Bice ovo dobro. Imam neki osjecaj. Ako nista bar uvijek na terenu vidim 11 igraca kojima je stalo do repke i koji ostavljaju srce na terenu. A vidim i selektora koji je po 90 minuta tik uz aut liniju i konstantno galami na igrace i djeli im upute. Veceras sam se slatko nasmijao njegovim uputama. Kad ude Vedad, cujem Mesu: Dzeko majstore ti si sad 10--ka. Ja sam samo![]()
Dobro je krenulo, samo da nastavimo!!!
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
Cestitke selektoru na osvojenom bodu protiv dosta jake Austrije. Ekipa koja je istrcala na teren nije puno obecavala,i pokazalo se ono sto su svi znali: Vrsajevic i Hadzic nisu za reprezentacije,cak ni za spiska od 25 igraca! takodjer ispostavilo se sa Medunjanin i Ibisevic trenutno prozivljavaju veliku krizu,totalno su van forme,ali valjda bude bolje do Izraela. Sunic,dobar u odbrani. ali igrac utakmice je prije svih Hajrovic. odlicna partija,samo neka ovako nastavi. Spahic,Besic,Dzeko standardno dobri,dok je Pjanic zakazao u ove dvije utakmice!
Iz ovih utakmica treba izvuci pouku ,ispraviti greske i odabrati najboljih 11 za Izrael,a nekim igracima se definitivno zahvaliti!
Iz ovih utakmica treba izvuci pouku ,ispraviti greske i odabrati najboljih 11 za Izrael,a nekim igracima se definitivno zahvaliti!
Rusioce iako si ovo napisao pomalo brutalno i mene je zaprepastila prva postava sa Hadzicem i Vrsajevicem. Zelim vjerovati da je ovo momenat kada su momci imali svoj labudji pijev te da je napokon storija sa njima zavrsila. Sam interview sa Marticem nas vodi u tom smijeru. Ipak da budem posten kao i ti svako daljnje pojavljivanje ovog dvojca u repki ce biti prst u oci navijacima. Ne zelim ni misliti koliko bi se razocarao u Mesu u tom slucaju. Ipak i uz ovo Mesa je manje vise uspio u ove 2 tekme a i radi covjek kao lud. Zato ima moju podrsku do neba i zato vjerujem da njihovo danasnje drzanje ovako dugo u ekipi ne moze biti slucajno. Ovo je bila demonstracija njihovih realnih mogucnosti prije svih njima samima a onda i svima ostalim.Rusilac je napisao/la:Obzirom kakav sastav je izasao na teren,obzirom kako,kada i koje izmjene su se vrsile,sve je proslo sasvim zadovoljavajuce.Mozemo biti zadovoljni rezultatom,donekle i igrom iako se ne mogu oteti utisku da bi smo sa najacim sastavom i malo vise samopouzdanja vrlo lako dobili utakmicu i da smo puno bolja reprezentacija od Austrije.
Ne možeš očekivati neku igru kad smo imali 6 izmjena i isto toliko promjena formacije. Da je Džeko pogodio kojim slučajem onu šansu sad bi bila priča kako smo super igrali.harry_90 je napisao/la:Prognoza pogodjena,dvije izmjene pogodjene..nije loseharry_90 je napisao/la:Kraj Vrsajevica nek samo malo brze protrce on ce past sa nogu...izdrzat prvo,pa nek gurne Besica,Djurica i Stilica odmah u drugom i idemo se ganjat onda..
Prognoza 1:1![]()
Eh sad sto se tice tekme,nemamo mi sta trazit u kvalifikacijama ako ovako igramo,jer igra nam je odron do 60 minute nismo dosli do gola posteno..odron !![]()
Jedina pohvala Zukanovic,Besic,Dzeko,Begovic !
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
sad sa utakmice....atmosfera odlicna....austrijanci
nasi
avdija idi sam,nemoj se brukat,joj na tribinama,jebu ba ljudi boga,i alaha i isusa,ocami,nemoj vise mesa molim te eto vadi ova ****...
a more komentara i za pjanica,i picko jedna bjezis od odgovornosti krijes se....pa bolan ti si glavni,ko fol,uzmi slobodnjak poderi je pa ti si mudo pjana,ocami....krijes li se u romi tako,krijes krijes,ali slabije se vidi nego u repki,pa kojio ti je dijete bozije....vrijedis 28 mil....sine,sve me vise razoraravas,nebi ti ja dao ni petaka...izvini drag si mi,ali idi u ****
djeko....
super mesa,tek je druga,prva malo jaca,poslozices ti to akobogda....idemo na euro

nasi

avdija idi sam,nemoj se brukat,joj na tribinama,jebu ba ljudi boga,i alaha i isusa,ocami,nemoj vise mesa molim te eto vadi ova ****...
a more komentara i za pjanica,i picko jedna bjezis od odgovornosti krijes se....pa bolan ti si glavni,ko fol,uzmi slobodnjak poderi je pa ti si mudo pjana,ocami....krijes li se u romi tako,krijes krijes,ali slabije se vidi nego u repki,pa kojio ti je dijete bozije....vrijedis 28 mil....sine,sve me vise razoraravas,nebi ti ja dao ni petaka...izvini drag si mi,ali idi u ****
djeko....

super mesa,tek je druga,prva malo jaca,poslozices ti to akobogda....idemo na euro
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 8 gostiju.