Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

AllGunsBlazing
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la AllGunsBlazing » 31 mar 2015, 23:40

Realni komentar? Usao i imao dva dobra driblinga, za koje znamo da su mu jace stvari, iz kojih nista nije izaslo. Igrao na tom krilu, a mene ne moze pretrcat. To sto je Stilic bio gori ne znaci da je ovaj dovoljno dobar.

Sta to on moze nama ponudit? Cuvanje lopte pri pozitivnom rezultatu? I tu sva lista pretaje.

Mislim prvo se izjasnite koju poziciju on igra, pa cemo dalje. Dakle defanzivni vezni krizaj, centralni vezni? pa gori je od onako loseg Mede, a tu su jos i vrancic i salihovic. Krilo? Prespor.
Celik!3,2,2.

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 31 mar 2015, 23:42

DevilsAdvocate je napisao/la:Dobar je TIno Sven bio, imo je par dobih poteza, poslije Besica jedina dobra zamjena, Stilic je ko **** bio , TSS je za njega izmislio fudbal makar 100 puta ''amidzin'' bio...
Nije samo Štilić , nego cijela sredina terena je bila ko' **** , počevši od Pjanića , Medunjanina , Hadžića , Prcića... , jedino ona kamikaza (Bešić) kad je ušao unio je živosti i tada smo i zabili pogodak....

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 31 mar 2015, 23:44

neka priča ko šta hoće, al' za mene, on treba igrat' iza napadača, dakle u formaciji 4-2-3-1 ;)

zna on igrat' fudbala, Mire se gubi na toj poziciji, Štilić to igra, al' za mene ipak TSS! neka ga Meša tu postavi, pa da vidimo, uvjeren sam da bi odgovorio zadatku .. momak definitivno zaslužuje biti dio repke, to je ono što niko ne može osporit', ma koliko god pokušavao, a da l' je igrač za prvih 11, o tome možemo diskutovat', lično bih ga isprobao u startnoj postavi iza napadača :salut:

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 31 mar 2015, 23:46

Chinaglia je napisao/la:neka priča ko šta hoće, al' za mene, on treba igrat' iza napadača, dakle u formaciji 4-2-3-1 ;)

zna on igrat' fudbala, Mire se gubi na toj poziciji, Štilić to igra, al' za mene ipak TSS! neka ga Meša tu postavi, pa da vidimo, uvjeren sam da bi odgovorio zadatku .. momak definitivno zaslužuje biti dio repke, to je ono što niko ne može osporit', ma koliko god pokušavao, a da l' je igrač za prvih 11, o tome možemo diskutovat', lično bih ga isprobao u startnoj postavi iza napadača :salut:
+1
Imam isto misljenje kao ti. S obzirom da je Tino dobar tehnicar kao poluspic bi definitivno dosao do izrazaja. Uz to bi jos bio blize golu, a ima jako dobar udarac. Momak ima mjesta u repci to je sigurno.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

bulbasor
Kontakt:

Post Postao/la bulbasor » 31 mar 2015, 23:55

Adi_Zepce je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:neka priča ko šta hoće, al' za mene, on treba igrat' iza napadača, dakle u formaciji 4-2-3-1 ;)

+1
Imam isto misljenje kao ti. S obzirom da je Tino dobar tehnicar kao poluspic bi definitivno dosao do izrazaja. Uz to bi jos bio blize golu, a ima jako dobar udarac. Momak ima mjesta u repci to je sigurno.
+1 obojici
Nakon Misketa najbolji tehnicar koji se pojavio u reprezentaciji, i ta pozicija bi mu definitivno najbolje odgovarala. Pjanica vratiti na Medunjaninovu poziciju a Tinu iza spica probati u nekoj laksoj utakmici.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 31 mar 2015, 23:57

E napokon da sam procitao i par dobrih komentara na ovoj temi. Nema puno forumasa koji ovdje nisu istresali zuc ali eto i to se po malo mijenja. I za to je bilo potrebno samo 15ak minuta. Dugo vam govorim da momak ima kvalitet za nase klupe, da mu je prirodna pozicija AM i dobijam po usima jer vjerujem u njega. Ipak zadnje vrijeme steka u Hajduku i ona cijela prica o Interu je ostavila traga na njemu. Ipak jos je on mlad i ima sanse da se razvije u dobrog veznjaka. Zato ne treba ga ni dizati u zvijezde ali niti brisati pod sa njim. Igrac koji ima mjesta u nasoj repki a ja bih ipak Tankovica radije gledao iza Dzeksona ali hebi ga. Za Tina mogu reci ako se otrijezni nasa ce repka imati koristi od njega.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 01 apr 2015, 00:00

dubrovnik je napisao/la:E napokon da sam procitao i par dobrih komentara na ovoj temi. Nema puno forumasa koji ovdje nisu istresali zuc ali eto i to se po malo mijenja. I za to je bilo potrebno samo 15ak minuta. Dugo vam govorim da momak ima kvalitet za nase klupe, da mu je prirodna pozicija AM i dobijam po usima jer vjerujem u njega. Ipak zadnje vrijeme steka u Hajduku i ona cijela prica o Interu je ostavila traga na njemu. Ipak jos je on mlad i ima sanse da se razvije u dobrog veznjaka. Zato ne treba ga ni dizati u zvijezde ali niti brisati pod sa njim. Igrac koji ima mjesta u nasoj repki a ja bih ipak Tankovica radije gledao iza Dzeksona ali hebi ga. Za Tina mogu reci ako se otrijezni nasa ce repka imati koristi od njega.
Kralju objektivno kao i uvijek i prije svega posteno! :bih: :bow:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 01 apr 2015, 00:21

Sabinho je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:E napokon da sam procitao i par dobrih komentara na ovoj temi. Nema puno forumasa koji ovdje nisu istresali zuc ali eto i to se po malo mijenja. I za to je bilo potrebno samo 15ak minuta. Dugo vam govorim da momak ima kvalitet za nase klupe, da mu je prirodna pozicija AM i dobijam po usima jer vjerujem u njega. Ipak zadnje vrijeme steka u Hajduku i ona cijela prica o Interu je ostavila traga na njemu. Ipak jos je on mlad i ima sanse da se razvije u dobrog veznjaka. Zato ne treba ga ni dizati u zvijezde ali niti brisati pod sa njim. Igrac koji ima mjesta u nasoj repki a ja bih ipak Tankovica radije gledao iza Dzeksona ali hebi ga. Za Tina mogu reci ako se otrijezni nasa ce repka imati koristi od njega.
Hvala Sabhino nije bilo puno ljudi koji nisu pljuvali na ovoj temi. Ipak ti si bio jedan od onih koji nisu pljuvali dapace uvijek si pisao posteno i razumno i za to sve cestitke od mene. Naravno da neke stvari gledamo drugacije ali pristojnost je uvjet da bi bili tretirani kao ozbiljni forumasi. A to tebi care niko ne moze osporiti. Pozz

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 01 apr 2015, 00:45

zgembo89 je napisao/la:realno Medunjanin koji je ušao u igru ništa nije pokazao siguran sam da bi i TSS pokazao isto ako ne i više od njega..Gledao sam duel Dinamo Hajduk nije TSS los koliko ga blatite zbog Saje..
Ovo sma napisao nakon meča u Andori..Primjećivalo se to ove szeone u HNL-u da je Sušić jači na nogama može da izdrži duel okrenut ledjima da se zagradi iznese loptu itd..Kažete smao ima driblinga dva pa taj dribling je i bitan da izbaci protivničkog igrača da bi izgradio neku poziciju nismo ih puno vidjeli u ovoj utakmici ,a on je to uradio u 10 minuta MEša smoa mora složiti ekipu..

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 01 apr 2015, 00:48

Jedino sto je uspjesno u njegovoj reprezentativnoj karijeru je, nazalost, ona asistencija protv Irana, u utakmici u kojoj smo izgubili sanse za EP, te jedan dribling protiv Obale Slonovace i ova dva protiv Austrije.

Od otvaranja ove teme se pise da mu treba dati sansu, evo i sad neki pisu da mu treba dati sansu na 10 protiv slabijih.

Pa ako je iko u zadnjih 5 godina dobio sansu u reprezentaciji, to je ovaj mutikaša.

Otjerat koliko sutra, **** motkom otjerat iz drzave.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 01 apr 2015, 00:51

Divote na temi. Sačekajte samo, vrte se snimci, gleda se šta je zadnje lajkao na internetu, sad će komentari.

Naravno, ne govorimo mi ovdje da je on odigrao bez greške perfektno, ali je sigurno pokazao i nastaviti će pokazivati da sve one uvrede nisu bile na mjestu i da momak zaslužuje biti tu. Nadam se da će odigrati dobro do kraja sezone, a na ljeto ostvariti transfer u bolju ligu, te tamo se bolje razviti u korist reprezentacije. :bih:

Tino, samo naprijed! :kafa:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 01 apr 2015, 00:52

Tino ima odredjeni kvalitet, i veceras je pokazao da zna s loptom, a Safet ga je dosta ukopao, i ja sam siguran da ce napraviti transfer na ljeto, ako ne u lige petice onda sigurno u jace klubove istocne Evrope.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 01 apr 2015, 00:54

dubrovnik je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Hvala Sabhino nije bilo puno ljudi koji nisu pljuvali na ovoj temi. Ipak ti si bio jedan od onih koji nisu pljuvali dapace uvijek si pisao posteno i razumno i za to sve cestitke od mene. Naravno da neke stvari gledamo drugacije ali pristojnost je uvjet da bi bili tretirani kao ozbiljni forumasi. A to tebi care niko ne moze osporiti. Pozz
Ma ima nas par sto mozemo fino diskutovati pasa, sad ce nam ligaske tekme pa cemo opet imati priliku da to radimo. :kafa: :bih:

Motokultivator
Kontakt:

Post Postao/la Motokultivator » 01 apr 2015, 01:00

Sreca da nije poceo...ono kratko sto igrao pokusao da odglumi ZiZua ali ne ide...
Tino Sven jeste za rep.BIH ali izmedju 20-30 igraca.

:kafa:
You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:

x

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 01 apr 2015, 01:02

Pivopija je napisao/la:Tino ima odredjeni kvalitet, i veceras je pokazao da zna s loptom, a Safet ga je dosta ukopao, i ja sam siguran da ce napraviti transfer na ljeto, ako ne u lige petice onda sigurno u jace klubove istocne Evrope.
Nazdravlje!!! Prodat ce se Tino u to nema sumnje. Ali onu glumu koja mu je u zadnje vrijeme uletila u glavu mora pod hitno izbiti iz nje. Jer to ga cini losijim igracem a da momak ima znanja pa to zna svako tko je pogledao 10ak njegovih utakmica. Zato pivopijo jos jednom nazdravlje i nemoj vise po Tinu nema potrebe za tim. Nije problem da takav igrac sjedi na nasoj klupi. Imamo mi nekoliko puno vecih problema od Tina. Cak bi bilo dobro da ga Mesa ubaciva po 15ak minuta i da ne stedi kritike na njegov racun. To je Tudor znao itekako raditi.

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 01 apr 2015, 01:06

Nikad ljudi neće skontat da niko Tini ne osporava da igra lopte,kao ni Hadžiću,Avdiji i ostalim... Ja nemam uopste problem da Tino bude u repki,ali brate pojedinci koliko ga pokušavaju uniziti,toliko ovi drugi pokušavaju od njega napraviti igrača za prvih 11... Budite realni da lik ne može biti u prvih 11,neka ga na spisku od 23!
Bar jednom bez prepucavanja i trolanja pokušajte napisat komentar!
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 01 apr 2015, 01:12

rishaaa je napisao/la:Nikad ljudi neće skontat da niko Tini ne osporava da igra lopte,kao ni Hadžiću,Avdiji i ostalim... Ja nemam uopste problem da Tino bude u repki,ali brate pojedinci koliko ga pokušavaju uniziti,toliko ovi drugi pokušavaju od njega napraviti igrača za prvih 11... Budite realni da lik ne može biti u prvih 11,neka ga na spisku od 23!
Bar jednom bez prepucavanja i trolanja pokušajte napisat komentar!
Razgovaram sad ozbiljno sa tobom. Moje je misljenje da trenutno ne moze biti u prvih 11, ali ako unaprijedi dva segmenta svoje igre (regulise potez viska i kad pocne bolje okomito ici prema golu) on komotno moze u formaciji sa jednim napadacem igrati iza tog jednog napadaca. Naravno, za te popravke ce mu trebati jos vremena medjutim vrijeme je pred njim, dok to ne uradi neka ceka svoju priliku.

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 01 apr 2015, 01:15

dubrovnik je napisao/la:
Pivopija je napisao/la:Tino ima odredjeni kvalitet, i veceras je pokazao da zna s loptom, a Safet ga je dosta ukopao, i ja sam siguran da ce napraviti transfer na ljeto, ako ne u lige petice onda sigurno u jace klubove istocne Evrope.
Nazdravlje!!! Prodat ce se Tino u to nema sumnje. Ali onu glumu koja mu je u zadnje vrijeme uletila u glavu mora pod hitno izbiti iz nje. Jer to ga cini losijim igracem a da momak ima znanja pa to zna svako tko je pogledao 10ak njegovih utakmica. Zato pivopijo jos jednom nazdravlje i nemoj vise po Tinu nema potrebe za tim. Nije problem da takav igrac sjedi na nasoj klupi. Imamo mi nekoliko puno vecih problema od Tina. Cak bi bilo dobro da ga Mesa ubaciva po 15ak minuta i da ne stedi kritike na njegov racun. To je Tudor znao itekako raditi.
Ja sam uvijek govorio da on ima potencijala (postovi se mogu naci na ovoj temi), ali ne za prvih 11 gdje ga je gurao Safet, isto tako nicim nije zasluzio da ide na SP. Prvi dio ove sezone je odigrao dobro u Hajduku i to je svakako referenca da se nadje na spisku, drugi dio je bio katastrofalan i nervozan iz razloga sto mu je propao transfer, a taj transfer je njemu najvise znacio upravo da se dokaze kod nasih navijaca. On se sad osjeca odbacen i nedovoljno dobar da bi prisao navijacima, zato mu je taj transfer jako bitan, jer bi s tim transferom bio bolje prihvacen, i mogao bi prici navijacima i pogledati ih u oci i znati da ga oni prihvataju.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 01 apr 2015, 01:18

Na stranu to što se ni meni ne svidja nacin na koji je upao u reprezentaciju,tacnije,tajmnig u kojem je upao,Tino je pokazao više i od Prcica i od Štilica za ono vremena što je proveo u reprenzentaciji..

Momak se nudi,pokušava da ucestvuje u igri,barem primjetiš da je na terenu za razliku od ove dvojice koja me fakat nicim nisu impresionirala,.Ajde,Štilic nije ni dobio neku minutažu u zadnjim godinama al ovaj Prcic mi djeluje nekako izvikan,ne može se na silu igrac postati a imam osjecaj da je s njim takva situacija..

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 01 apr 2015, 01:22

Sve je to ok,Sabinho... Al' fazon je sto je pitanje koliko mi trebamo čekati da neki od igrača nadođe??? Vrijeme ide,njemu nije 18... Dolazi nova raja,on se nije nametn'o i vjerovatno i neće! Jer ako realno gledamo,Džeko je se vrlo mlad nametnuo,Bešić,Kolašinac,Pjanić itd... u nekom klubu bi ga možda i mogli čekati... Al' u repki moraju igrati najbolji! Đurić je sad stigao,ali teško da će ikad biti u prvom timu,pojavit će se neki novi Ibišević,Džeko,to je jednostavno tako,ako ne uletiš odmah poslije mlade repke i imaš rupu u karijeri,teško se vratit! Ima izuzetaka,ali oni igraju fudbal daleko od Balkana... Ja kažem opet,nemam ništa protiv,nek mu se još pruži koja šansa,ali s druge strane Avdija i Hadžić,mislim da nemaju šta više tražit u repki!
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Choma, Google Adsense [Bot], Jarodwest, Markinhio, Proximic, rukometubih23, Zglavkar i 43 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []