Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Virtu4l
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la Virtu4l » 29 mar 2015, 13:42

mandraX je napisao/la:Nema ono psovanje veze sa tim sukobom.
Naravno da ima, i kod kornera su se raspravljali kad je sudija ponovo intervenisao.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 29 mar 2015, 14:17

ma propao je na svaki nacin, da je to prosto nevjerovatno koliko...ko zna sta se desilo, evidentno mu treba i promjena kluba, promjena sredine..mozda nesto i na privatnom planu ne ide kako treba- ko zna

uglavnom , protiv Austrije treba igrati, i on i Djuric, dati mu priliku, istrpiti ga..zasluzio je jbg, ali ako ne bude islo nek ceka sansu sa klupe..svjestan je i on toga
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 29 mar 2015, 14:39

Vedad mi je, uz Zvjezdana Misimovića, najdraži igrač koji je ikad obukao državni dres. No, treba biti iskren i priznati kako je Vedo u ovom trenutku ipak više za klupe, a ne za prve postave. Nije bez razloga ni u Stuttgartu u "tamo nekom" planu. Jednostavno, forma mu je u silaznoj putanji, a njemu su golovi prijeko potrebni kako bi povratio davno izgubljeno samopouzdanje. Stari Vedo bi sinoć zabio dva gola (imao je dvije poprilično dobre situacije). No, ovaj Vedo jednostavno nema više taj instinkt ubice i nije noćna mora za protivničke golmane. Nema više "iznaghijevače" u sebi. :mrgreen:

Nisam nikada bio pobornik toga da igrač mora igrati zbog starih zasluga. Vedo je sebi zacementirao mjesto u našim srcima i nikad neće biti zaboravljen. Vjerujem da nikad neće biti zaboravljen ni u Hoffenheimu zbog onoga što je uradio kada je rešetao protivničke mreže. I to je ono što je bitno. Svojim djelima (golovima) i svojim ponašanjem je stekao simbol besmrtnika kada je naša reprezentacija u pitanju. To će priznati svako ko realno može sagledati situaciju.

Ali, dolazimo do "ali". On u ovom trenutku nije od tolike pomoći reprezentaciji. Naravno, mislim na udarnih 11. To ne znači da ga ne treba pozivati; to ne znači da ga treba vrijeđati ili mu okrenuti leđa zbog lošeg perioda. No, budimo realni, nije sramota ni biti na klupi. I veći igrači od njega su ulazili s klupe i tako vraćali samopouzdanje.

Vjerujem da Vedo još nije rekao svoje. Vjerujem da će postići još nekoliko golova za naš najdraži tim. No, čvrsto vjerujem kako u ovom trenutku ipak možemo napraviti (mislim na Mešu, dakle da on može napraviti) bolji tim sa Vedadom na klupi za rezervne igrače.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 29 mar 2015, 20:37

Drag ne drag ovo je repka on nek trazi formu i samopuzdanje u Stutgartu. Kao sto sam pisao mi trebamo igrati sa jednim spicem i pojacati sredinu. Izgubili smo ovu sansu da uigravamo onaj tim sto treba da uzme sve bodove do kraja. Ista stvar je sa Medunjaninom, umjesto Lulica je trebao uci Hajrovic da ga vidimo kao lijevo krilo, mozda ona njegova lijevica valja sa ove strane. Medo je trebao uci umjesto Pjanica.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 30 mar 2015, 00:14

Virtu4l je napisao/la:
mandraX je napisao/la:Nema ono psovanje veze sa tim sukobom.
Naravno da ima, i kod kornera su se raspravljali kad je sudija ponovo intervenisao.
Neka bola, ne pravdaj ga. :nene:

Baš me zanima bil' tako pričao da je Spaha bio u onoj situaciji umjesto Vede. :zviz:

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 30 mar 2015, 00:18

Monolog je napisao/la:Vedad mi je, uz Zvjezdana Misimovića, najdraži igrač koji je ikad obukao državni dres. No, treba biti iskren i priznati kako je Vedo u ovom trenutku ipak više za klupe, a ne za prve postave. Nije bez razloga ni u Stuttgartu u "tamo nekom" planu. Jednostavno, forma mu je u silaznoj putanji, a njemu su golovi prijeko potrebni kako bi povratio davno izgubljeno samopouzdanje. Stari Vedo bi sinoć zabio dva gola (imao je dvije poprilično dobre situacije). No, ovaj Vedo jednostavno nema više taj instinkt ubice i nije noćna mora za protivničke golmane. Nema više "iznaghijevače" u sebi. :mrgreen:

Nisam nikada bio pobornik toga da igrač mora igrati zbog starih zasluga. Vedo je sebi zacementirao mjesto u našim srcima i nikad neće biti zaboravljen. Vjerujem da nikad neće biti zaboravljen ni u Hoffenheimu zbog onoga što je uradio kada je rešetao protivničke mreže. I to je ono što je bitno. Svojim djelima (golovima) i svojim ponašanjem je stekao simbol besmrtnika kada je naša reprezentacija u pitanju. To će priznati svako ko realno može sagledati situaciju.

Ali, dolazimo do "ali". On u ovom trenutku nije od tolike pomoći reprezentaciji. Naravno, mislim na udarnih 11. To ne znači da ga ne treba pozivati; to ne znači da ga treba vrijeđati ili mu okrenuti leđa zbog lošeg perioda. No, budimo realni, nije sramota ni biti na klupi. I veći igrači od njega su ulazili s klupe i tako vraćali samopouzdanje.

Vjerujem da Vedo još nije rekao svoje. Vjerujem da će postići još nekoliko golova za naš najdraži tim. No, čvrsto vjerujem kako u ovom trenutku ipak možemo napraviti (mislim na Mešu, dakle da on može napraviti) bolji tim sa Vedadom na klupi za rezervne igrače.
Potpis!

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 30 mar 2015, 00:24

Monolog je napisao/la:
Vedad mi je, uz Zvjezdana Misimovića, najdraži igrač koji je ikad obukao državni dres. No, treba biti iskren i priznati kako je Vedo u ovom trenutku ipak više za klupe, a ne za prve postave. Nije bez razloga ni u Stuttgartu u "tamo nekom" planu. Jednostavno, forma mu je u silaznoj putanji, a njemu su golovi prijeko potrebni kako bi povratio davno izgubljeno samopouzdanje. Stari Vedo bi sinoć zabio dva gola (imao je dvije poprilično dobre situacije). No, ovaj Vedo jednostavno nema više taj instinkt ubice i nije noćna mora za protivničke golmane. Nema više "iznaghijevače" u sebi. :mrgreen:

Vjerujem da Vedo još nije rekao svoje. Vjerujem da će postići još nekoliko golova za naš najdraži tim. No, čvrsto vjerujem kako u ovom trenutku ipak možemo napraviti (mislim na Mešu, dakle da on može napraviti) bolji tim sa Vedadom na klupi za rezervne igrače
.

svaka ti je ka' u Njegoša :clap: :mrgreen:

brada mudrosti :bow:
FORZA MARŠAL !!!

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 30 mar 2015, 01:03

hodža je napisao/la:
Monolog je napisao/la:

Vjerujem da Vedo još nije rekao svoje. Vjerujem da će postići još nekoliko golova za naš najdraži tim. No, čvrsto vjerujem kako u ovom trenutku ipak možemo napraviti (mislim na Mešu, dakle da on može napraviti) bolji tim sa Vedadom na klupi za rezervne igrače
.

svaka ti je ka' u Njegoša :clap: :mrgreen:

brada mudrosti :bow:

Krvolochna? :hmmmmm:
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

normalaba
Kontakt:

Post Postao/la normalaba » 30 mar 2015, 01:14

ultrasstyle_tz je napisao/la:ma propao je na svaki nacin, da je to prosto nevjerovatno koliko...ko zna sta se desilo, evidentno mu treba i promjena kluba, promjena sredine..mozda nesto i na privatnom planu ne ide kako treba- ko zna

uglavnom , protiv Austrije treba igrati, i on i Djuric, dati mu priliku, istrpiti ga..zasluzio je jbg, ali ako ne bude islo nek ceka sansu sa klupe..svjestan je i on toga
Nije propao.... U losoj formi da, ali propao ne. Hrvatski receno sinoc je imao 2 predasistencije. 2 sjajne lopte za Lulica koji je to pretvorio u asistenciju. Vrlo zahvalan igrac u nasoj repci. Daleko od toga da je propao stoga... Ne ofiraj se :kafa:
Bilo kako bilo, tvoje istrpiti ga je plitko razmisljanje. Po tvom mi smo ne profesionalna reprezentacija gdje nekoga ko je dao nekad neke golove treba trpiti do zadnje jer Boze moj on to zasluzuje. Halooooo?! Ne treba bit djubre al ne treba nikog trpiti ba..... Mi smo reprezentacija koja je bila na SP u Brazilu a ne Merhamet. Igraci su u reprezentaciji po zasluzi. I David Villa je Bog otac bio u Spaniji pa ga i u nedostatku napadaca "tog imena" koje Spanija ima ne vidis u repci neku noc.
Vedad je igrac koji nam jos moze valjati. Upravu si i evidentno je da mu treba promjena ali smijesno mi je da nekoga repka mora trpiti.
VEDO PROBUDI SE BOSNA JE UZ TEBE ! :bih:
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 30 mar 2015, 10:09

Imao je Vedo par odlicnih poteza, nije zaboravio igrati, samo je psihicki odsutan jer je u nemilosti trenera.
Vratit ce se, siguran sam, ali protiv Austrije treba poceti sa klupe.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Celtic
Kontakt:

Post Postao/la Celtic » 30 mar 2015, 10:25

Joj jeste smijesni sa tim nemilosti trenera,pa decko nije dao gol,godinu dana,nije u formi,i u nemilosti trenera.Pa da ste vi treneri kao da bi ste ga vi takvog stavili u prvi tim.

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 30 mar 2015, 15:03

vedo daje dva austriji i na kraju tekme se popiša po alabi

SGD53
Kontakt:

Post Postao/la SGD53 » 30 mar 2015, 15:04

Vedo prvo treba sam sa sobom da raščišti, jer em ne igra u Stuttgartu em će ispasti u cvajtu, za njega bi najbolje bilo da dođe sebi da povrati formu i makne se u neki drugi klub iz Njemačkog nogometnog svijeta, pa makar i u Rapid Wien
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 31 mar 2015, 15:23

Al' Ibisevicu pada vrijednost na TM-u. Prije pola godine vrijedio 10 mil, a danas vrijedi 3,5 mil eura.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 01 apr 2015, 01:19

Nedefinisan. :)
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 02 apr 2015, 21:16

Pivopija je napisao/la:Al' Ibisevicu pada vrijednost na TM-u. Prije pola godine vrijedio 10 mil, a danas vrijedi 3,5 mil eura.
Ubrzo ce Visca vrijedit vise od njega.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 03 apr 2015, 00:47

Greivis je napisao/la:
Pivopija je napisao/la:Al' Ibisevicu pada vrijednost na TM-u. Prije pola godine vrijedio 10 mil, a danas vrijedi 3,5 mil eura.
Ubrzo ce Visca vrijedit vise od njega.
Vec vrijedi, Vedo 3,5 mil eura, a Visca 3,75 mil eura.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 04 apr 2015, 02:13

Zabice Vedo kapicama...onda ima da jedete ono sto sada se**te... ;)
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 04 apr 2015, 14:56

Kriza je prolazna ma koliko trajala.

Vedo :bih:
#Salihović

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 04 apr 2015, 17:21

Nije ulazio danas. Opet.
Vedo bi već nešto trebao preduzeti. Promjena kluba u ovom trenutku mislim da bi najviše "sjela". Biti na klupi kluba koji će sigurno ispasti u cvajtu zaista je ispod Vedinog nivoa.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bardock, Bing [Bot], GG3, Goalgetter, Vaya i 29 gostiju.