Kolašinca bi volio vidjeti sa Bešićem... ili možda da Kolašinac igra beka a Zukanović sa Bešićem... Uglavnom od Pjanića na toj poziciji teško da možemo nešto očekivat!

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
ova postava moze u Belgiji kad budemo igrali defanzivno da besic i seo raznoserishaaa je napisao/la:Ovo je po meni najjače što imamo,iako me Pjanić razočarao ponovo... Mujdža ako ne bude igrao,njegovo mjesto će najvjerovatnije zauzeti Martić,boljeg nemamo trenutno... Hajrović ne igra al je opet pokazao da je spremniji i bolji od većine igrača!
Kolašinca bi volio vidjeti sa Bešićem... ili možda da Kolašinac igra beka a Zukanović sa Bešićem... Uglavnom od Pjanića na toj poziciji teško da možemo nešto očekivat!
Egzistirati-ispunjenje ljudske opstojnosti, postojanja...znaci u tom smislu postojati, nikako se na "temi ne moze egzistirati" tako da je zapravo jako upitno da li si u poziciji nekoga nazivati analfabetom u bilo kojem smislu.Mozambik je napisao/la:Kakve fudbalske analfabete egzistiraju na ovoj temi
od pjanica ne treba previse ocekivati on je igrac koji drzi balans u ekipi igrac ritma koji je neka spona u veznom redu od njeg ne ocekujte spektakularne driblinge ,asistencije ,pretrcavanje covjeka i slicno jednostavno on je igrac koji ima dobar udarac i finu tehniku ,solidan radijus kretanja ,ali kao sto reko nista spektakularno od njeg necete vidjeti .Besic-Pjanice dva zadnja vezba idealno a na Meši je da trazi pravu 10 onda ce i Pjanke biti bolji .rishaaa je napisao/la:Ma fazon je što iz utakmice u utakmicu Pjaniću ne odgovara da igra ni defanzivnog ni ofanzivnog veznog,ja ne znam koji mu je... Bešić je kostolomac,a redovno uzme loptu i radi ono što bi Pjanić trebao! Znači gdje god Pjanića da staviš,on se ne vidi! To je najveći problem!
Evo drug na njemackom doduse, to je jedino sto sam ja nasao. Idem i ja sad pogledati.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Imali gdje snimak da se pregleda utakmica??
Nije u tom fol "opusteniji" fol je sto i taj stoper koji zamjeni Spahu ima 2 oka, noge, ruke, pa vidi sta mu je cinitifanatic1991 je napisao/la:Nesto mi se cini da bolje izgleda stoperski par Bicakcic Sunjic (Vranjes) nego sa Spahicem (Da se razumijemo Spahic je nas najbolji stoper) ali mi se cini kada njega "nema" da su drugi stoperi opusteniji i slobodniji... Kad je Spaha tu nekako koji god da je stoper sa njim u paru sa strahom loptu dira....... MOZDA GRIJESIM
Ja nekako imam osjecaj da kad Spaha igra, ko god igra u paru opusti se previse. Ono svi znaju ko je Spaha i koliko je borben. Ide glavom gdje mnogi nebi nogom. I onda se oni opuste misleci e Spaha ce sve rjesiti. Ovako ko god u paru igra, bez Emira, znaju da sami sve moraju rjesavati jer ni jedan drugi stoper nije iskusan i ni na jednog se ne mogu oslonuti ko na Spahu. U tom je fazon.fanatic1991 je napisao/la:Nesto mi se cini da bolje izgleda stoperski par Bicakcic Sunjic (Vranjes) nego sa Spahicem (Da se razumijemo Spahic je nas najbolji stoper) ali mi se cini kada njega "nema" da su drugi stoperi opusteniji i slobodniji... Kad je Spaha tu nekako koji god da je stoper sa njim u paru sa strahom loptu dira....... MOZDA GRIJESIM
Da znas kako mi je zao brate sto nisam stigao makar da na kratko stanemo pred stadionom.Nerminovic je napisao/la:Ima li gužve![]()
![]()
Tražili smo tesamo su vala pretjerali sa "k'o ne skače mrzi Bosnu...." inače atmosfera prejaka, rutinska bi rekao
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.