Halo bolan, ti stvarno mislis da je Anel Hadzic toliki kvalitet bio pa da iz vedra neba skoci u avion za Brazil?!
On i njegovi menadzeri ogadili su mi repku. Brodolom je nastupio kada je on obukao plavi dres.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Potplaceni poziv zbog kojeg je jadni Zukanovic nagrabusio! Vidjelo se sinoc kako ga Zuka ignorise i neda mi loptu iz auta iako je ovaj bio slobodan. I molim te nemoj vise lopova da branis .....fkv123 je napisao/la:Objasni gdje ga branim? Govoreći da je dobio poziv i istom se odazvao. Well done, well done.
Ma moras imati dokaze, recimo video snimak Anelovog menadzera kako Safetu daje kovertu (otvorenu) punu para i govori "Ovo je za poziv Anela Hadzica u reprezentaciju"!JoeCelt je napisao/la:@fkv123 Nemogu vise majke mi! Idi ljubi svog ljubimca ....
Volio bih da neko napravi highlights Anelovih igara u repci od prosle godine. Mislim da je to neizvodivo?!
Isto k'o Nedzad Brankovic = ne sjecam se ali znam da je sve po zakonu!SjeverniVjetar je napisao/la:Ma moras imati dokaze, recimo video snimak Anelovog menadzera kako Safetu daje kovertu (otvorenu) punu para i govori "Ovo je za poziv Anela Hadzica u reprezentaciju"!JoeCelt je napisao/la:@fkv123 Nemogu vise majke mi! Idi ljubi svog ljubimca ....
Volio bih da neko napravi highlights Anelovih igara u repci od prosle godine. Mislim da je to neizvodivo?!
Sve drugo su puka nagadjanja i mahalske price, zli jezici , hejteri, pacenici ...
momak ja sam tebi davno mahnofkv123 je napisao/la:I šta je sad zaključak? Da se mi, kao navijači, smije ponašati kao govedo? Ok, @JoeCelt.
JoeCelt je napisao/la:Cuj to nije kriv sto igra za repku = nisam ja kriv sto je moj agent podmitio nekoga u savezu!![]()
Halo bolan, ti stvarno mislis da je Anel Hadzic toliki kvalitet bio pa da iz vedra neba skoci u avion za Brazil?!![]()
On i njegovi menadzeri ogadili su mi repku. Brodolom je nastupio kada je on obukao plavi dres.
Svima a sad i Mesi.Head je napisao/la:Cekajte sad, je li Hadzic placao Safetu da igra ili pak sad placa ljudima u savezu. De se dogovorite malo.
Kvazi portali i kvazi novinari ovu ublehu cak vide i kao moguce bitnu kariku kod BazdarevicaSto se Hadzica tice, nisam uspio da steknem ama bas ikakvo misljenje o njemu za njegovih skoro 80 minuta provedenih na terenu, stekao sam dojam da se aktivira samo kad nemamo loptu dok je u fazi izgradnje napada bio jako pasivan. To ne mora biti toliki ni negativno jer ranije smo imali problem preofenzivnog veznog reda tako da nam jedan ovakav profil igraca moze valjati. Necu se iznenaditi ukoliko postane jedna od bitnijih karika u sastavu Mehmeda Bazdarevica jer u sustavu 4-2-3-1 ima mjesta za jos jednog malo vise defenzivno orijentisanog veznjaka u paru sa Besicem.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.