Sportski komentatori

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: Sportski komentatori

Post Postao/la Monolog » 12 apr 2010, 12:48

Sjetio sam se jednog lika koji je komentarisao par utakmica na FTV-u. BORIS BILIĆ. On sad vodi sportski prilog na Dnevnik2 Federalne televizije. Sjećam se utakmice Hamburga(ne znam s kim su igrali) i izlazi Barbarez. Sve je to Ok, prošlo je par minuta, i loptu ima Jarolim, a lik k'o po ja*ima govori "Bravo kapitenu naš, ovako se igra". I do kraja tekme je Jarolima miješao sa Barbarezom.

Da ne spominjem njegovo nepoznavanje ostalih igrača i priča na nivou osmogodišnjaka. Mislim da je on kloc nad klocevima. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 12 apr 2010, 17:02

Monolog je napisao/la:Sjetio sam se jednog lika koji je komentarisao par utakmica na FTV-u. BORIS BILIĆ. On sad vodi sportski prilog na Dnevnik2 Federalne televizije. Sjećam se utakmice Hamburga(ne znam s kim su igrali) i izlazi Barbarez. Sve je to Ok, prošlo je par minuta, i loptu ima Jarolim, a lik k'o po ja*ima govori "Bravo kapitenu naš, ovako se igra". I do kraja tekme je Jarolima miješao sa Barbarezom.

Da ne spominjem njegovo nepoznavanje ostalih igrača i priča na nivou osmogodišnjaka. Mislim da je on kloc nad klocevima. :D
Prva njegova tekma kad je prenosio, igrao Duisburg sa Sttutgartom, cini mi se, sjecam se njegovog epskog komentara: "Vili je sa loptom...Ipak to nije Vili..Jest Vili...Nije Vili..A Vili je" :lol:
Support Velez, It's logical! ★

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 13 apr 2010, 01:30

mislio sam da je adis hadzic normalan komentator,al kad je za kenny dalglisha reko da je jedan od vlasnika liverpoola srce mi je stalo,,ne prepoznat najboljeg igraca engleske,liverpoola i top 5 igraca svih vremena :twisted: :o :oops:
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 13 apr 2010, 14:02

Phill Jackson je napisao/la:mislio sam da je adis hadzic normalan komentator,al kad je za kenny dalglisha reko da je jedan od vlasnika liverpoola srce mi je stalo,,ne prepoznat najboljeg igraca engleske,liverpoola i top 5 igraca svih vremena :twisted: :o :oops:
Aha sjećam se i ja ovoga :lol: .
FK Pjetlovi

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 13 apr 2010, 14:31

[youtube][/youtube]
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 13 apr 2010, 19:11

1921 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Bar se ismiješ za vrijeme tekme. :lol:
FK Pjetlovi

dubioza
Kontakt:

Post Postao/la dubioza » 13 apr 2010, 21:21

Meni je sabahudin zgadio utakmicu, haj sto ne volim spansku ligu i nakon par godina nakanim se da pogledam tu utakmicu i onda je deba skroz upropasti
Republika Zenica

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 13 apr 2010, 22:00

Slušam onog Šuka kako komentira Chelsea-Bolton pa Vugdalić mu nije ravan. :lol:
Kaže Chelsea ima sjajna krila poput:Drogbe ,Kaloua,Colea i Maloude.
Chelsea je imao problema sa povredama igrača u 1.poluvremenu.
Imali su problema sa Zirkovom potom Terryem i Cechom ipak i jedan i drugi i treći su ostali u igri. :mrgreen:
Ima još... .
FK Pjetlovi

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 13 apr 2010, 22:02

reds je napisao/la:Slušam onog Šuka kako komentira Chelsea-Bolton pa Vugdalić mu nije ravan. :lol:
Imali su problema sa Zirkovom potom Terryem i Cechom ipak i jedan i drugi i treći su ostali u igri. :mrgreen:
Ima još... .

stvarno trebas biti kreten i da kazes da je drogba krilo :roll: :roll: :roll: :o :o
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 13 apr 2010, 22:07

reds je napisao/la:Slušam onog Šuka kako komentira Chelsea-Bolton pa Vugdalić mu nije ravan. :lol:
Ima još... .
A još kaže "Igra se odvija na cijelom terenu" :D
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 13 apr 2010, 23:52

Ima još... .
jos kad lik kaze DzenAre Gatuso,ili Carlo AnDZEeloti ili voDZstvo,hocu da pobudalim
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 14 apr 2010, 16:21

roy_makaay je napisao/la:
Ima još... .
A još kaže "Igra se odvija na cijelom terenu" :D
Tell me about it. Kad mu cujem glas, crno mi pred ocima. Jednom je rekao da imamo dvije titule i jos mu nisam halalila. :mrgreen: A te izvale su tako standardne za njega da kad bi izjavio da je Drogba stoper, ne bi me zacudilo.

Igra se odvija na cijelom terenu, sto je neobicno zaista. :lol:
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 14 apr 2010, 16:35

the scouser je napisao/la:Meni je onaj Zoran Šuko dno dna....
Evo zašto:
1.Kada igrac,pridje na dvadeset pet metara od gola,i priprema se za sut,on automatski kaze "on je odlican suter".To je cak i za Carrahgera par puta rekao :mrgreen:
2.Njegov izgovor engleskih imena i prezimena je takodjer katastrofalan
3.Za par igraca,sta god da naprave,jedan obican pas,kaze "ovo je igrac svjetske klase,upravo nam to dokazuje",ili neku slicnu frazu.
4.Zna da davi,prije svega dosadnom statistikom,nekim brojevima koje gledaoci zaborave za 10 sekundi
5.Tokom davljenja statistikom,desi se akcija,on je prokomentarise jednom recenicom,i vrati se na statistiku
6.Cesto mijesa podatke i igrace,jednom je cak Upsona prebacio u Liverpool
7.Ima igrace za koje kaze,na pocetku utakmice "u losoj je formi",i onda sta god taj igrac uradi "on potvrdjuje ono sto sam vam maloprije spomenuo"
Evo ovo sam napisao na jednoj drugoj temi,nek' se i ovdje nađe.
I da dodam onaj njegov retardirani izraz "on je vođa navale" :roll:
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 14 apr 2010, 16:39

Da, da. To je to. Igraci konstantno dokazuju njegove tvrdnje.
Al hajd sto pogresno ime igraca izgovori, al ime kluba ili stadiona... :roll:
I jest da je nas, al Anelka nema toliku sposobnost kontrole lopte koliko je to puta sinoc Suko rekao.
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 apr 2010, 17:38

Kad je ušao Malouda, to je bilo previše za našeg dragog Zorana, ne znam ni sam koliko puta je zamijenio njega i Drogbu na lijevoj strani.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 14 apr 2010, 17:41

Virtu4l je napisao/la:Kad je ušao Malouda, to je bilo previše za našeg dragog Zorana, ne znam ni sam koliko puta je zamijenio njega i Drogbu na lijevoj strani.
Jos se pravdao Njih dvojicu nije tesko zamijeniti...

Ajde, previse smo zaista :lol: Ipak je rekao da je Terry fighter. Bravo :mrgreen:
Didier Drogba

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 14 apr 2010, 21:57

Kaže Kristić:
Očigledno je Wengeru hladno nakon primljenog gola.Steglo ga oko srca. :lol:
FK Pjetlovi

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 15 apr 2010, 14:31

Probisvjet je napisao/la:Marijan je sigurno najbolji trenutno komentator u BiH. Daleko ispred ostalih!
Jedino mu zamjeram iznosenje one dezinformacije da je "Velikom klubu FK Sarajevo UEFA dodjelila tri boda protiv Slobode".
Mozda je to i subjetivno od mene jer sam navijac Slobode. Ali ako to nije dezinformacija-onda je informacija i opet netacna!
Na stranu to, mozda ne grebe i ne zulja nekog drugog, koji nema veze sa pomenutim klubom.
Ali zbog jedne greske i dezinformacije, reci da Marijan nije dobar-najbolji kod nas komentator, bilo bi ravno bezobrazluku. Bilo bi jednostavno kao priznati JA sam glup!!!
Marijan je ipak daleko, daleko ispred svih u regionu!!! :!:
Najgori komentator ikada!!!

Koga boli neka stvar ko je Rooney-eva nena, koliko Evra ima brace i sestara, odakle je Drogbin otac itd. itd... :|
evo da on to fino ukratko isprica prije tekme, nego jock, on to fino tokom utakmice odugovlachi, smara ...
i onaj njegov glas, uhh :evil: mogu ga slusati samo kad BiH igra, kad sam u alkoholiziranom stanju :mrgreen: Onda mi je Ok! :D

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 20 apr 2010, 22:19

Kako je Marjan dosadan, pa on samo nesto lupeta, ne zna da prenosi utakmicu.
× Plava krv ispod koze ×

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 20 apr 2010, 22:25

Prije pola godine,svi Marijan ono,Marijan ovo,najbolji komentator ikad,a sad...
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], L-Train i 10 gostiju.