http://sportsport.ba/bh_fudbal/moramo-s ... jed/157998" onclick="window.open(this.href);return false;

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Frizuraakisarajevo92 je napisao/la:Moze li Zuka uletit na stopera u tandemu sa Spahom kad se Sead vrati? Ili.. ko ce na klupu
ma ovdje pojedinci uvijek nađu nekog igrača kojeg selektor nije pozvao,kao eto oni znaju bolje od njih,da nije bio Štilić našli bi oni nekog drugog(Messia)koji će riješiti sve naše nedostatke u ekipi...I baš me zanima kojeg će sada naći da ga selektor treba pozvati ..BitiSrcemVezan je napisao/la:Nije radio sinoć forum poslije utakmice od velike najezde raje valjda, pa da odprilike sad nešto napišem.
Definitivno, ali definitino sam i više nego pozitivno iznenađen igrom u drugom poluvremenu. Nakon prvih 45 minuta imao sam osjećaj da smo definitivno propali sa ovom generacijom fudbalera i da je za nas već ovaj i idući ciklus najmanje već gotov, al' hvala Bogu razuvjerio sam se, bar za sad.
I ono što sam primjetio pogotovo u prvom poluvremenu da prednji igrači Austrije puno više vrše pritisak na naše kreatore u odnosu na naše napadače, Džeko se šetka ko trebica kakva dok oni grade napad![]()
Hajrović, BešićKakva damu ima Bešić
![]()
Najbolji YouTube fudbaler Poljske razvalioNeprimjetan totalno na terenu. Toliko o Štiliću i njegovim golovima sa youtuba, hebo vas on.
zuka i jest stoperakisarajevo92 je napisao/la:Moze li Zuka uletit na stopera u tandemu sa Spahom kad se Sead vrati? Ili.. ko ce na klupu
PS.
Jos ne mogu provariti poraz od Kipra u Zenici, ni nakon 7 mjeseci.
Sa igrom iz nekoliko proslih kval. bi bili ubjedljivo prvi sada.
Misliš na Dumićabulbasor je napisao/la:@zmaj348
Ne brini pojavit ce se neko iz danske 3. lige koga ce odredjena grupa forumasa gurati u prvih 11.
+1DukeOfWellington je napisao/la:Što se mene tiče jedino Vršajević više nema šta da traži, svi ostali bi u nekoj varijanti dolazili u obzir.
Niko nije rekao da ima mjesta u prvih 11, samo su svi slozni da ima mjesta u reprezentaciji, kao i sto je vecina raje ovdje pisala mjesecima.Kaunas je napisao/la:Do prije par dana svi bili protiv Tina, yebali mu familiju, a sad ima mjesta i u prvih 11
Tino sine bosanski![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.