Chandler Parsons 15.5 VIŠE
Odličan meč večeras, OKC - DAL, obje ekipe traže pobjedu, a inače kad je Oklahoma u pitanju, dopuštaju protivnicima ogroman broj šuteva za tri poena, a posebno protivnici na poziciji 3 imaju veliku slobodu. Zbog toga očekujem Chandlera iznad ove margine. Protiv Indiane je zabio 27, bez Ellisa, Ellis je večeras
probable, ali ne obazirem se na to, mislim da je i s njim Parsons itekako sposoban za preći ovu marginu. Ove sezone protiv Oklahome je ubacivao 31 i 26 kući, te 8 u gostima.
Kemba Walker 17.5 VIŠE
Objašnjeno u analizama iznad, Charlotte traži pobjedu, nije prevelika margina, Kemba ovo može preći.
Brook Lopez 20.5 VIŠE
Brookie Monster! Igra nevjerovatno u zadnje vrijeme te je ova granica totalno odgovorajuća. Danas mu je rođendan, te igra u gradskom derbiju protiv Knicksa. Dosta preduvjeta za prelazak, ono što bi moglo pokvariti jeste mogući BO, ali Lopez obično igra dosta minuta i u slučaju BO-a.
LaMarcus Aldridge 24.5 VIŠE
Još jedna poslastica večeras, atraktivan meč dvije odlične ekipe gdje očekujem Lamarcusa da izdominira protiv Blakea i DeAndrea, koji inače imaju problema sa branjenjem visokih pozicija. Ne treba previše trošiti riječi na LMA, po meni najkvalitetnija četvorka u ligi.
mislio sam se, i mislio i na kraju ubacio još jedan par, iako nisam bio baš za to:
DeMar DeRozan 22.5 VIŠE
Trebalo bi da je Lowry out večeras, što znači sigurno koja lopta više u rukama Demara. Neku noć je sasuo 42 u lice Hardenu, zašto ne bi i žutokljuncima iz Minneapolisa. Najveći problem ovog para jeste velika mogučnost BO-a, ali nadam se da će se Wolvesi držati bar do sredine četvrte četvrtine.
nisam imao baš sreće kad sam postavljao parove na forum, tako da me ne bi iznenadilo da sve ovo popadam. sretno ako ko šta prepiše