Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Tino-Sven Sušić
Eto, Dinamo kobojagi ima sanse dovesti igraca kojeg traze Inter, Milan, Newcastle, City, Tottenham, Everton, Sevilla, Bordeaux, Marseille i mnogi drugi.
BozePetra je napisao/la:Nije mi Tino drag, ali ova Dinamova za'ebancija je za tužbu.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
A sto? Pa rivali su sa Hajdukom, malo zezaju. A Tina su izabrali zato sto im je najbolji igrac.BozePetra je napisao/la:Nije mi Tino drag, ali ova Dinamova za'ebancija je za tužbu.
Moraju se ovi iz Dinama nekako zabavljati, posto im tribine zjape prazne, osim bliznje familije nikoga ne zanimaju.

Da, sigurno da je Dinamo ljubomoran na mocni Hajduk. Pa B-ekipa Dinama je ispred te prcije na tabeli. 
Ono može biti smiješno samo jednoj kategoriji ljudi.
OK je da su to napravili navijači, uvijek postoje varnice između dvije strane, bilo to Sarajevo-Željo, Real-Barca..., ali nikad niti jedan ozbiljan klub nije na svojim službenim medijima vrijeđao drugu stranu, iako možda želja postoji. Ipak, treba ostati profesionalan bez obzira na mržnju.
Što je gore, ono je smiješno Sušićevim sugrađanima. Ne znam bi li nam bilo smiješno da je United objavio nešto slično za Džeku, Verona za Zuku, Liverpool za Bešića... Znate dalje već.
OK je da su to napravili navijači, uvijek postoje varnice između dvije strane, bilo to Sarajevo-Željo, Real-Barca..., ali nikad niti jedan ozbiljan klub nije na svojim službenim medijima vrijeđao drugu stranu, iako možda želja postoji. Ipak, treba ostati profesionalan bez obzira na mržnju.
Što je gore, ono je smiješno Sušićevim sugrađanima. Ne znam bi li nam bilo smiješno da je United objavio nešto slično za Džeku, Verona za Zuku, Liverpool za Bešića... Znate dalje već.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Kao da ne znas kakva ubleha vodi Dinamo. Od koga je, jos je i dobro. Ja bih ovo posmatrao sa druge strane, kada o tebi rivali prave igrice, to je dokaz da si postao neko i nesto u toj ligi. Ne bi to radili sa nekim sporednim likom.BaDa12 je napisao/la:Ono može biti smiješno samo jednoj kategoriji ljudi.
TSS je ofanzivni vezni,iza napadača,to je njegova pozicija.Pjanić,Medunjanin (grozni protiv Andore i Austrije),Štilić i Prcić (grozni sinoć ).TSS za kratko pokazao da je majstor.Medunjan se više nikad neće vratit,Štilića stižu godine,Prcić je dobivao prilika koliko i TSS a pokazao ništa nije.Ostajemo na Pjaniću i TSS.Vidjet ćemo još Vrančića.
How yes no!momirpeh je napisao/la:TSS je ofanzivni vezni,iza napadača,to je njegova pozicija.Pjanić,Medunjanin (grozni protiv Andore i Austrije),Štilić i Prcić (grozni sinoć ).TSS za kratko pokazao da je majstor.Medunjan se više nikad neće vratit,Štilića stižu godine,Prcić je dobivao prilika koliko i TSS a pokazao ništa nije.Ostajemo na Pjaniću i TSS.Vidjet ćemo još Vrančića.
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Ja nikako ne mogu da vjerujem odjednom velicanje tss .. Na osnovu cega je on odjednom dobar bio sinoc i sta je pokazao ??? A da je to utjecalo na napredak u igri ili mozda sansi za gol ..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "
Uradio 2 driblinga i uspio sačuvati loptu i sad on neka igračina. Pa najmanje što se očekuje od igrača sredine terena je da zna driblati. Može upasti na spisak od 22 igrača ali nije mi ni za igrača sa klupe koji će ući i donijeti preokret.
Thelma i Louise.
Ali koji prc:

Ali koji prc:
"Tino Sven Sušić najpupularniji je igrač prijelaznih rokova, za čije usluge se bore mnogi svjetski klubovi- Inter, United, City, Chelsea i Dinamo! Kao navijači Dinama imamo priliku odlučiti o dovođenju ovog sjajnog igrača! Obzirom da Tino Sven ne zabija mnogo golova, sudjelujte u našoj akciji- zabijte gol u našoj Androdi igrici ili na kupimosusica.com sa Tinom, a svakim golom mu podižete cijenu za 2 eura! Ukupan broj golova ćemo zbrojiti i pomnožiti sa 2 eura, te ćemo ponudu poslati Hajduku u idućem prijelaznom roku! Pomozite Tinu da postane skuplji od Kouassija i Ronalda!"
-
SjeverniVjetar
Da ti sporadicni driblinzi koje pravi TSS nesto vrijede, prodao bi se negdje ili bi Hajduk bio bar 2. u HNL.
Nemojmo biti naivni, na te folove su ga proglasili novim Zidanom, pa nista. Driblanje je davno prevazidjeno, igra se na jedan, dva dodira i brzinu, to te treniraju i tjeraju da radis u ozbiljnim ekipama.
Vidim , vec ga guraju u prvih 11 reprezentacije.
Eh da TSS napravi sto je Besic napravio prije gola, to je nesto drugi ali to je SF za njega.
Nemojmo biti naivni, na te folove su ga proglasili novim Zidanom, pa nista. Driblanje je davno prevazidjeno, igra se na jedan, dva dodira i brzinu, to te treniraju i tjeraju da radis u ozbiljnim ekipama.
Eh da TSS napravi sto je Besic napravio prije gola, to je nesto drugi ali to je SF za njega.
Zadnja izmjena: SjeverniVjetar, dana/u 01 apr 2015, 20:39, ukupno mijenjano 2 puta.
[youtube][/youtube]
- Motokultivator
- Kontakt:
Talent Tino Sven ima vremena helem taman da nadodje 
You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
SjeverniVjetar je napisao/la:Da ti sporadicni driblinzi koje pravi TSS nesto vrijede, prodao bi se negdje ili bi Hajduk bio bar 2. u HNL.
Kod nas osim Tina sve sami veznjaci koji igraju na dva dodira i na brzinu...
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
I Prcic je u najmanju ruku bio isti. Covjek je imao par zapazenih situacija. Tako da ta prica o nekom izvanrednom Tini je smijesna.
Celik!3,2,2.
U ovakvoj situaciji sa veznim igracima Tino je najozbiljniji kandidat za startnih 11. Begovic, Vranjes, Bicakcic (Zukanovic), Spahic, Kolasinac (Zukanovic), Besic, Pjanic, Susic, Lulic, Visca, Dzeko.Ibizevic je napisao/la:Uradio 2 driblinga i uspio sačuvati loptu i sad on neka igračina. Pa najmanje što se očekuje od igrača sredine terena je da zna driblati. Može upasti na spisak od 22 igrača ali nije mi ni za igrača sa klupe koji će ući i donijeti preokret.
Sta je forum rekao: Ko je po vama najuspješniji selektor fudbalske reprezentacije BiH ikada?
1. Safet Sušić Pape
2. Miroslav Ćiro Blažević
3. Blaž Baka Slišković
1. Safet Sušić Pape
2. Miroslav Ćiro Blažević
3. Blaž Baka Slišković
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ako je on najozbiljniji kandidat za jednu od najvaznijih pozicija onda nas treba rasformirat.
Celik!3,2,2.
Trenutno korisnika/ca: DanijelTZ, forgempp, General505, Goalgetter, HariTz, LeCoq, MostarReds22, tuzlanskinacin i 66 gostiju.