Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Znači da sam neozbiljan 
- masteRofPoker
- Kontakt:
Ma sala mala Carli druze.VelaHavle je napisao/la:Znači da sam neozbiljan
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Moram se uozbiljiti, vrijeme je.

nazire se situacija da vama dolazi dzeko, a nama pojeftino dajete lorentea, dobar posao za oba kluba
dzeko sad nije u formi, al ako dodje u juve, u neku zdraviju sredinu od citija, ne sumnjam da ce odmah dijamant zablistati, nije sto je nas, klasa je to kad je u formu, a ja sam ubijedjen da ce u juvetu biti u top formi i najbolji strijelac talijanske lige
ako on dodje, lorente je tu visak, pise se da ce doci u barcu, nama bi bio dobar back-up napadac, ne znam koliko bi kostao barcu, kakav je s godinama i ugovorom, ne bi trebalo biti skupo, a zbog nase zabrane transfera treba bi doci u januaru 2016.
dzeko sad nije u formi, al ako dodje u juve, u neku zdraviju sredinu od citija, ne sumnjam da ce odmah dijamant zablistati, nije sto je nas, klasa je to kad je u formu, a ja sam ubijedjen da ce u juvetu biti u top formi i najbolji strijelac talijanske lige
ako on dodje, lorente je tu visak, pise se da ce doci u barcu, nama bi bio dobar back-up napadac, ne znam koliko bi kostao barcu, kakav je s godinama i ugovorom, ne bi trebalo biti skupo, a zbog nase zabrane transfera treba bi doci u januaru 2016.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Pored Morate i Teveza samo moze vise grijat klupu nego li u Citiju. A s'obzirom da nije momak pa da ga dovodimo za naredne sezone, niti je jeftin da bi dosao da sjedi na klupi. Prosto ne postoji sansa da Dzeko dodje u Juve osim ako ga City ne bude prodavao za 10 miliona. Daleko je on od kalibra da bude medju boljim strijelcima Serie A, a kamoli najbolji.
Sto se tice Llorentea takodje je tesko da cete ga vi uzeti, jer Llorente 100% (Tevez, Morata, Zaza + jos jedan napadac) ide na ljeto, a Barca nema pravo kupovine do januara.
Sto se tice Llorentea takodje je tesko da cete ga vi uzeti, jer Llorente 100% (Tevez, Morata, Zaza + jos jedan napadac) ide na ljeto, a Barca nema pravo kupovine do januara.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- IlFantasista
- Kontakt:
http://www.corrieredellosport.it/calcio ... etto%C2%BB" onclick="window.open(this.href);return false;
Grande Mister!
Grande Mister!
Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Edin je dobar napadač i vjerujem da bi se uklopio u Juventus.Romariooo je napisao/la:nazire se situacija da vama dolazi dzeko, a nama pojeftino dajete lorentea, dobar posao za oba kluba
Pitanje je da l' Juventusu treba igrač kao Edin kada imaju Teveza, Morattu u prvih 11
Spominje se Zaza kao i Dijambala i vjerovatno će neko od njih dvojice doći.
Ljorente će vjerovatno napustiti klub na ljeto a pitanje je gdje će otići?
- IlFantasista
- Kontakt:
Ma Carli paša moj, Valenciji treba napadač jer neće dati za Negreda 35 miliona koliko je otkup, a i uvijek imaš ludih Engleza koji će platiti po 15 miliona, koliko tražimo, npr. Tottenham, Newcastle United i tako te ekipe...
Kun fejekun!
baš čitam temu otkad se Edin Džeko spominje, nevjerovatno koliko gluposti, ali baš gluposti, ste napisali ovdje (uz izuzetak par forumaša, oni znaju koji su)
nisam jedan od onih koji brane naše sportiste pošto-poto, al' ovo što vi pišete je ..
- IlCapitano
- Kontakt:
A zbog ovakvih ne bih volio da dodje ni da je u top formi iz Wolfsburga.Chinaglia je napisao/la:baš čitam temu otkad se Edin Džeko spominje, nevjerovatno koliko gluposti, ali baš gluposti, ste napisali ovdje (uz izuzetak par forumaša, oni znaju koji su)nisam jedan od onih koji brane naše sportiste pošto-poto, al' ovo što vi pišete je ..
Ne daj Boze jednu utakmicu da presjedi na klupi, 10 stranica bi branitelji ispisali.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
dzeko ako dodje vama poslije dvije tri utakmice ce zakovati moratu za klupu i igrati naprijed s tevezom,vidjet cete,kakav morata
a barca ce vjerovatno lorentea uzeti na ljeto i poslati ga na posudbu pola godine dok ne bude mogao nastupati
a barca ce vjerovatno lorentea uzeti na ljeto i poslati ga na posudbu pola godine dok ne bude mogao nastupati
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Samo nek' ga noseIlFantasista je napisao/la:Ma Carli paša moj, Valenciji treba napadač jer neće dati za Negreda 35 miliona koliko je otkup, a i uvijek imaš ludih Engleza koji će platiti po 15 miliona, koliko tražimo, npr. Tottenham, Newcastle United i tako te ekipe...
A nisam odavno al' ovo sam morao postaviti.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
jos kad bi mogli i Misimovica dovesti da ga uparimo sa Dzekom, Morata i Pogba bi bili zakucani na klupi. Ali nismo mi te srece.
A u odbranu Spahica, najboljeg stopera jevrope. Ta ce Barzalji...
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
- IlFantasista
- Kontakt:
Kvalitet Edina Džeke je neupitan i njegovo dolazak bi bio sigurno napredak i iskorak, to što svako ima neka svoja ubjeđenja je druga stvar.
I ja sam od onih koji ne žele bh. reprezentativca u Juventusu zbog našeg mentaliteta jer bi dobili milion umjetnih navijača i naši najbolji igrači bi postali obične propalice, ali sumnjati u kvalitet Džeke kao igrača je besmisleno...
Pretpostavljam da bi trenutno ''mrtvi'' Falcao koji u Ligi šampiona nije odigrao niti jedne utakmice već pet godina bio pojačanje, a Džeko ne bi...
Meni urednik TuttoJuvea kaže da bi Džeko bio dobar potez, meni ne treba više do toga...
I ja sam od onih koji ne žele bh. reprezentativca u Juventusu zbog našeg mentaliteta jer bi dobili milion umjetnih navijača i naši najbolji igrači bi postali obične propalice, ali sumnjati u kvalitet Džeke kao igrača je besmisleno...
Pretpostavljam da bi trenutno ''mrtvi'' Falcao koji u Ligi šampiona nije odigrao niti jedne utakmice već pet godina bio pojačanje, a Džeko ne bi...
Meni urednik TuttoJuvea kaže da bi Džeko bio dobar potez, meni ne treba više do toga...
Kun fejekun!
Ma nema sanse da dovedemo Spahu, igra u vecem klubu i jacoj ligi. Jos pogotovno sad kad je zvanicno najbolji stoper u Evropi.Celikovac je napisao/la:A u odbranu Spahica, najboljeg stopera jevrope. Ta ce Barzalji...
Jbga, neki imaju misljenje, drugi prisvajaju drugo, nismo svi isti.Meni urednik TuttoJuvea kaže da bi Džeko bio dobar potez, meni ne treba više do toga...
- IlFantasista
- Kontakt:
Samo prenio mišljenje čovjeka koji je odlično upućen u dešavanja u klubu, to što je Džeko Bosanac i Hercegovac pa zbog toga za pojedine ovdje ne bi bio dobro rješenje je druga strana medalje.
Nema tu napretka kad se prvo gledaju krvna zrnca pa onda kvalitet...
Nema tu napretka kad se prvo gledaju krvna zrnca pa onda kvalitet...
Kun fejekun!
Pazljivo citaj, rijec Bosna niti reprezentacija se ne spominju nigdje. Moze on biti nas jos 4 puta, ali nema on kvalitet da bude starter u Juventusu (imao je prije par godina, da). Sve sto ima Dzeko (a sto treba Juventusu) ima i Morata, s'tim da ima brzinu i dribling kao da je Messi u poredjenju sa dijamantom.Italia je napisao/la:Pored Morate i Teveza samo moze vise grijat klupu nego li u Citiju. A s'obzirom da nije momak pa da ga dovodimo za naredne sezone, niti je jeftin da bi dosao da sjedi na klupi. Prosto ne postoji sansa da Dzeko dodje u Juve osim ako ga City ne bude prodavao za 10 miliona. Daleko je on od kalibra da bude medju boljim strijelcima Serie A, a kamoli najbolji.
- IlFantasista
- Kontakt:
Zar ti fakat vjeruješ da će Tevez i Morata biti starteri svih 50 utakmica u sezoni?
Nama treba 15 podjednako kvalitetnih igrača koji mogu konkurisati za startno mjesto u ekipi, a mi trenutno imamo maksimalno 13.
Džeko je dostojna zamjena za obojicu i bolji je od Llorentea i Zaze i svih ostalih nama dostupnih. Napisao sam prije par stranica bolje je imati Džeku kao alternativu nego i Zazu i Llorentea, ako se već nudi prilika da dođe za 15 ili 20 miliona, zašto da se ne iskoristi?
Danas je Tuttosport pisao da ga Morata planira prvo posuditi pa otkupiti. Prodaš Llorentea, dovedeš Džeku. Tete de veau što bi rekao Del Boy.
Nama treba 15 podjednako kvalitetnih igrača koji mogu konkurisati za startno mjesto u ekipi, a mi trenutno imamo maksimalno 13.
Džeko je dostojna zamjena za obojicu i bolji je od Llorentea i Zaze i svih ostalih nama dostupnih. Napisao sam prije par stranica bolje je imati Džeku kao alternativu nego i Zazu i Llorentea, ako se već nudi prilika da dođe za 15 ili 20 miliona, zašto da se ne iskoristi?
Danas je Tuttosport pisao da ga Morata planira prvo posuditi pa otkupiti. Prodaš Llorentea, dovedeš Džeku. Tete de veau što bi rekao Del Boy.
Kun fejekun!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.