Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Ko kaze da je Mesa dosao samo zbog Evropskog?
Mi uopste nemamo realne sanse za to prvenstvo. Imamo teoretske. Ima i Kipar.
Covjek je vodio repku u dvije tekme. Protiv slabe Andore ali ipak kvalifikaciona tekma pa se moralo misliti i na rezultat i protiv Austrije, koja je jaca od nas. Nisu bezze na listi iznad nas.
Prvo poluvrijeme su bili bolji, drugo nisu.
Covjek tek isprobava neke igrace, po prvi put.
Mi uopste nemamo realne sanse za to prvenstvo. Imamo teoretske. Ima i Kipar.
Covjek je vodio repku u dvije tekme. Protiv slabe Andore ali ipak kvalifikaciona tekma pa se moralo misliti i na rezultat i protiv Austrije, koja je jaca od nas. Nisu bezze na listi iznad nas.
Prvo poluvrijeme su bili bolji, drugo nisu.
Covjek tek isprobava neke igrace, po prvi put.
Kako da ne ,treba ga u A repku odmah!Trebao si ga gledati u Kaknju ,daleko najslabiji na terenu,ufuro se ,ko da je kecer,izbacio ga Nestorovic jos u prvom poluvremenu!!!Pasha_car_aga je napisao/la:Mozda ce neki reci ovako ili onako, ali ja bih za prvo naredno okupljanje repke pozvao Memiju ili Memica tako nekako se zove iz mlade reprezentacije, mali me odusevio na desnom beku mladih protiv Amerike u Tuzli. Svaka mu cast, ubjedljivo nas najbolji igrac na toj utakmici, vjerujem da je mlad i bas iz tog razloga mu dati priliku ako ne da igra bar da bude dio tima i da se pravi igrac od njega za budućnost! Da nam se ne desava Mesanovic koji je ostao na nivou mlade reprezentacije jer mu se nije davala nikakva sansa za daljnji napredak, a itekako je imao potencijala!
Imajuci u vidu u kakvom rasulu se nalazila nasa Reprezentacija prije Mesinog dolaska, kako smo zapoceli kvalifikacije i u kakvoj formi su trenutno nasi igraci, ja Mesi mogu samo
. Covjek se latio posla kojega se, da budemo realni, vecina trenera nebi latila. U najtezem momentu je preuzeo repku i cini sve sto je u njegovoj moci da nas vrati na pravi put. Vraca atmosferu, pokusava motivisati igrace. Tek cemo vidjeti kako smo dobrog selektora dobili. ivi bili pa vidjeli.
Mene je juce na njegove "upute" stomak od smijeha zabolio. " Zuka zatvori Zuka" , "Edine majstore ti si sad 10-ka", "Trci Pjana trci".

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Neko spomenu Air Kerlu? 
Meši palac gore. Ima se mnogo toga za popraviti, imajući u vidu kako su se stvari razvijale zadnjih mjeseci. Drago mi je što se širi spisak i dolaze neki novi momci.

Meši palac gore. Ima se mnogo toga za popraviti, imajući u vidu kako su se stvari razvijale zadnjih mjeseci. Drago mi je što se širi spisak i dolaze neki novi momci.

-
- Kontakt:
e kralju moj sve si fino poredao ali moje skromno misljenje je da ce nas ovaj X kostati protiv jacih ekipa.Consigliere je napisao/la:.................Begovic...................
Martic... Sunjic....Spahic....Zukanovic
............Besic.......Pjanic.............
.Hajrovic...........X..............Lulic...
...................Dzeko...................
Naravno, da Martic dobije zeleno svjetlo, rekao je da se vec dogovorio sa selektorom....
Naravno, u obzir uzeti i Kolasinca, ali pitanje je koliko ce se on naigrati za Schalke do kraja sezone, svakako je Zukanovic beton.
Ovaj X sam ostavio jer ce tu igrac koji bude u najboljoj formi od slijedecih: Medunjanin, Stilic, Susic, Prcic....
ovo ti je ko auto ima tockove karoseriju,unutrasnjost ali fali motor !!!
Medunjanin, Stilic, Susic, Prcic.... :hmmmmm ni jedan od nabrojanih nece moci adekvatno popuniti ovu poziciju u težim utakmicama
-
- Kontakt:
oduvijek smo se salgali ti i ja Plavi ali brate jedno si kiksao.plavipatriota je napisao/la:Nisam puno pisao, više mi na vrh neke stvari rasprave Željo-Sarajevo i teme o Safetu...
Što se tiče Mešinog rada za sad: VEOMA SAM ZADOVOLJAN!
Evo par stvari koje sam primjetio:
-iako nam igrači evidentno nisu u formi, nekako nema smušenosti u igri
-svako igra svoju poziciju odgovorno
-odbrana je po meni veoma dobra, austrijanci nam ne bi do sutra dali gol da nije bilo Medunjaninove tromosti
-važna činjenica za ovu repku je da je Edin preuzeo ulogu vođe i ponaša se dosta odgovornije i ima više želje
-testiralo se i rotiralo, ali na pravi način
-nadam se da je primjetio da Hadžić i pogotovo Avdija nisu za reprezentacije, Tino može biti na spisku!
-puno entuzijazma i motivacije vidim kod Meše, čovjek očito živi san što se tiče karijere!
-sviđa mi se to što je 90 minuta uključen u utakmicu, nema minute da nije nekome savjet podijelio...
Usput, baš mi bilo srce veliko kad je vrištao sinoć na onog četvrtog, vidi se da je čovjeku stalo, malo da uđu u formu i ja vam kažem da se vraćamo na stare staze... Imam osjećaj da Mehmed zna šta radi i da već ima viziju kako i šta, pa taman to bilo i pogrešno, ali zna kako će!![]()
"nema smušenosti" - vala su se pogubili ko Malik .od 4 poluvremena u 2 utakmice 3 su bila za zaborava
Ja neznam sta ste vi vidili dobro protiv austrije ma mi nismo napravili akcije kako treba 90 minuta.
Zuti kartoni svadje s protivnikom grubi startovi... formacija ... nidze veze s vezom.... jednu loptu dodali Dzeki Ibiscevic ni jedne lopte nije dobio....Znaci u cjeloj utakmici dvije akcije Besica individualne i to je sve!!!
Sa ovom igrom nema sanse u Francusku de probudite se!!!
Zuti kartoni svadje s protivnikom grubi startovi... formacija ... nidze veze s vezom.... jednu loptu dodali Dzeki Ibiscevic ni jedne lopte nije dobio....Znaci u cjeloj utakmici dvije akcije Besica individualne i to je sve!!!
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Re: Re : Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Odmah krivit,zar je potrebno krivit ikog bar zasad??svasta moj BozeSaurman je napisao/la:Pa koga ću okriviti.? Došao je da uradi neke promjene i pokuša nas odvesti na evropsko a ovo što sam vidio je loše igra bez glave i repa.akisarajevo92 je napisao/la:Da, okrivi Mešu koji je tu vec 2 mjeseca. Polako u pm. I da se ne plasiramo, ko uopste ima mozga za to kriviti njega?Saurman je napisao/la:U ove dvije utakmice nisam vidio neki značajan napredak u igri, sinoć nas je Austrija sabila u 16 kao da igramo protiv Njemačke.Ekipa na terenu izgleda dezorijentisano i bez ideje, sinoć mu Hajrović izvodi slobodnjak pored živog Pjanića.![]()
Isčupali smo bod na jednu frljoku i to je sve, ako je Meša zadovoljan sa ovom igrom onda ćemo teško na evropsko.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
- Kontakt:
adal je napisao/la:Ja neznam sta ste vi vidili dobro protiv austrije ma mi nismo napravili akcije kako treba 90 minuta.
slazem se u potpunosti sa gore navedenim.jedan sretni šut Hajrovića nas je vratio u zivot.
prvih 45 min su bili najgori u posljednjih 10 godina
Ja sam nesto slicno napisao,raja mi se haman naljutila...adal je napisao/la:Ja neznam sta ste vi vidili dobro protiv austrije ma mi nismo napravili akcije kako treba 90 minuta.
Kazu --zar ne vidis kolko Mesa skace i galami oko klupe...
I opet cu ponoviti,uz borbenost i Mesinu energiju nista vise dobrog nisam vidio,i ako se nesto dramaticno ne promjeni slabe ce mo mi vidjeti Francuske.Naravno za to ne krivim novog selektora jer je preuzeo ekipu u raspadu a uz to nam je vecina igraca van forme i vrlo malo ih igra u svojim klubovima
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Bravo ne krivim ni ja Mesu znamo sta je uzo znamo kakva je situacija ali treba da smo objektivni i iskreni!!!rodjenisa je napisao/la:Ja sam nesto slicno napisao,raja mi se haman naljutila...adal je napisao/la:Ja neznam sta ste vi vidili dobro protiv austrije ma mi nismo napravili akcije kako treba 90 minuta.
I opet cu ponoviti,uz borbenost i Mesinu energiju nista vise dobrog nisam vidio,i ako se nesto dramaticno ne promjeni slabe ce mo mi vidjeti Francuske.Naravno za to ne krivim novog selektora jer je preuzeo ekipu u raspadu a uz to nam je vecina igraca van forme i vrlo malo ih igra u svojim klubovima
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
-
- Kontakt:
nikad gori od 2004 godine ja odgovorno tvrdimadal je napisao/la:Bravo ne krivim ni ja Mesu znamo sta je uzo znamo kakva je situacija ali treba da smo objektivni i iskreni!!!rodjenisa je napisao/la:Ja sam nesto slicno napisao,raja mi se haman naljutila...adal je napisao/la:Ja neznam sta ste vi vidili dobro protiv austrije ma mi nismo napravili akcije kako treba 90 minuta.
naravno meša se trudi,radi i bori se za razliku od telećnjaka koji nas je gurao u k...c jos gore
Plejmejker ovjde falu najviše ja to govorim vec 15 puta,ostatak ekipe je manje vise popunjen
-
Ne znam sta ste ocekivali ?
Da ce Mesa za 5 dana , od reprezentacije koja je dozivjela rezultatski, moralni, medjuljudski fijasko, raspad u svakom pogledu, napraviti Njemacku ? Uz to su glavni igraci van forme, povrijedjeni, naslijedio je smece od bivseg selektora, probao 20 igraca u dvije utakmice...
Sustina je da je u svakom aspektu napravljen pozitivan pomak, i rezultatski , i zalaganje na terenu, i prosirenje igrackog kadra, i skauting, i odnosi sa javnoscu....mali napredak, ali je napravljen i to je ono sto se ocekuje i na cemu treba raditi.
Ne zaboravite da se reprezentacija pocela raspadati barem prije 1.5 godinu, ali je ogromna zelja za plasmanom i nastupom na SP, i kod igraca i kod javnosti, drzala da stvari nekako funkcionisu, a poslije se vidjelo. Tesko je sada sve to vratiti u normalu i napraviti ozbiljan pomak.
Zato, budimo malo realni.
Da ce Mesa za 5 dana , od reprezentacije koja je dozivjela rezultatski, moralni, medjuljudski fijasko, raspad u svakom pogledu, napraviti Njemacku ? Uz to su glavni igraci van forme, povrijedjeni, naslijedio je smece od bivseg selektora, probao 20 igraca u dvije utakmice...
Sustina je da je u svakom aspektu napravljen pozitivan pomak, i rezultatski , i zalaganje na terenu, i prosirenje igrackog kadra, i skauting, i odnosi sa javnoscu....mali napredak, ali je napravljen i to je ono sto se ocekuje i na cemu treba raditi.
Ne zaboravite da se reprezentacija pocela raspadati barem prije 1.5 godinu, ali je ogromna zelja za plasmanom i nastupom na SP, i kod igraca i kod javnosti, drzala da stvari nekako funkcionisu, a poslije se vidjelo. Tesko je sada sve to vratiti u normalu i napraviti ozbiljan pomak.
Zato, budimo malo realni.

Zadnja izmjena: SjeverniVjetar, dana/u 02 apr 2015, 12:40, ukupno mijenjano 1 put.
begovic
mujdja spahic zukanovic kolasinac
besic medunjanin
hajrovic pjanic lulic
djeko
gledaj klupe ibisevic,djuric ,bicakcic,sunjic,salihovic,visca,prcic,sehic,+vrancic,martic,stilic
najjace sto imamo po meni
pjanicu dat libera
nek radi sta hoce,mozda mu to odgovara

mujdja spahic zukanovic kolasinac
besic medunjanin
hajrovic pjanic lulic
djeko
gledaj klupe ibisevic,djuric ,bicakcic,sunjic,salihovic,visca,prcic,sehic,+vrancic,martic,stilic

najjace sto imamo po meni
pjanicu dat libera

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- Consigliere
- Kontakt:
Joj preseravanja....
Cinjenice:
- ova ekipa je ne tako davno ponizena u Izraelu sa 3:0, koji je slijedece dvije utakmice rutinski izgubio, bez datog gola na istom terenu
- selektoru tek druga tekma na klupi, prva ozbiljna
- u pocetnih 11 barem 4 igraca koji sigurno nece i dalje biti dio iste, kasnije 10ak izmjena, dakle ni u jednom trenutku nismo imali idealnu postavu na terenu, dok je Austrija pocela tekmu sa najjacom ekipom
- protivnik jedna od ekipa sa najboljom formom trenutno u Evropi, i jedna od svega 2-3 koja vec moze rezervisati hotel u Francuskoj
.... i sad neko nezadovoljan sto ono rutinski nismo uzeli?! Pa, bolan, ako cete vec prigovarati, nadjite barem nesto sto barem ima veze s vezom.

- ova ekipa je ne tako davno ponizena u Izraelu sa 3:0, koji je slijedece dvije utakmice rutinski izgubio, bez datog gola na istom terenu
- u pocetnih 11 barem 4 igraca koji sigurno nece i dalje biti dio iste, kasnije 10ak izmjena, dakle ni u jednom trenutku nismo imali idealnu postavu na terenu, dok je Austrija pocela tekmu sa najjacom ekipom
- protivnik jedna od ekipa sa najboljom formom trenutno u Evropi, i jedna od svega 2-3 koja vec moze rezervisati hotel u Francuskoj
.... i sad neko nezadovoljan sto ono rutinski nismo uzeli?! Pa, bolan, ako cete vec prigovarati, nadjite barem nesto sto barem ima veze s vezom.

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Sjedio sam malo na kafici i razgovarao s jednim gospodinom, trenerskim stručnjakom i rekao je sljedeće na moje pitanje s čim je to Meša zadovoljan protiv Austrije. Pa ću krenuti redom što mi je ispričano:
Meša je protiv Andorre htio vidjeti na djelu Vranješa, Lulića i Višću kako se snalaze sa novim zadacima. Ono što je očekivao, to je i vidio i s tim je bio zadovoljan. Njemu su utakmice protiv Andorre i Austrije bili testovi za igrače i pregled mogućnosti i sprovođenja zamisli.
Došao je meč sa Austrijom i trojica pomenutih nisu bili u planu da igraju, te je Lulića i oslobodio akcije Austrija.
Počeo je sa stoperskom linijom Spahić - Bičakčić da vidi koliko mogu njih dvojica kao tandem tj. tačnije koliko može Bičakčić, a od poluvremena da vidi kako se snalaze Šunjić - Bičakčić kao tandem (tj. kako BiH funkcioniše bez Spahića u budućnosti). Zukanović je igrao na alternativnoj poziciji lijevog beka kao moguće rješenje u budućnosti.
Baždarević je namjerno stavio u vezni red TRIO Hadžić - Medunjanin - Pjanić da vidi koliko može formacijski odgovoriti zahtjevima...zadnji vezni su bili Hadžić i Medunjanin. Nakon poluvremena je izvukao Pjanića i ubacio Bešića, gdje je uloga Pjanićeva dodijeljena Medunjaninu. Meša je tu zadovoljan jer se pokazalo da Hadžić i Medunjanin ne zadovoljavaju njegovu viziju. Izlaskom Medunjanina ta je uloga dodijeljena Štiliću.
Zašto je Baždarević zadovoljan Štilićem?
Nakon mog pitanja, uslijedio je odgovor da je Štilić najmanje loše rješenje u odnosu na Medunjanina i Hadžića kao vezni igrač i da dolaskom Vrančića su sve dileme riješene u veznom redu za naredna okupljanja. Meč protiv Austrije mu je po tom pitanju dao itekako jasnu sliku o svemu i po tom pitanju je prezadovoljan (a ne igrom kako neki misle).
Nakon toga je uslijedila izmjena Vršajević- Ibišević i ta izmjena je čisto davanje prostora Ibiševiću da ga pokuša vratiti u život eventualnim potezom-dva, a i dovoljno je vremena Vršajević imao da se pokaže na poziciji koju mu je Meša dodijelio, i po tom pitanju je Meša također zadovoljan jer je dobio konačan uvid u Vršajevićeve mogućnosti kroz 75min (ocjena kao i za Hadžića i Medunjanina). Poslije izlazi Hadžić - ulazi Prcić kao pripomoć Štiliću ispred Bešića, a konačna izmjena Hajrović - Sušić nema neke potrebe u uvid kvaliteta Sušića, već čisto da odmori Hajrovića koji se preforsirao, iako je zadovoljan onim što je Sušić pokazao koliko je bilo vremena (borbenost i trčanje).
Kada sam postavio pitanje vezano za rezultat i igru, je li time zadovoljan, dobio sam odgovor: Sama činjenica da Austrija nije mogla igrati igru koju je igrala zadnjih 10 utakmica, govori o skautingu protivnika i postavci igre kako je Meša zamislio.
Dolaskom Vrančića vezni red bi bio ojačan, te je Meša prisiljen prekrižiti spore igrače tipa Medunjanina i Hadžića, kao i neupotrebljivih tipa Vršajević.
Meša lagano popunjava križaljku i pravi 2 tima koji bi mogli odgovoriti svim njegovim zamišljenim zadacima, te je za očekivati u budućnosti da će pozive dobiti: Salatić, Martić i Miličević.
Golmani: Begović, Šehić
Stoperi: Spahić, Šunjić, Bičakčić, Vranješ, Zukanović
Desni bekovi: Mujdža, Martić
Lijevi bekovi: Kolašinac, alternativno Zukanović, alternativno Salihović
Zadnji vezni: Bešić, Salatić, alternativno Vrančić
Prednji vezni: Pjanić, Vrančić, Salihović, Štilić, Prcić, Sušić
Lijeva krila: Lulić, alternativno Hajrović, alternativno Višća
Desna krila: Hajrović, Miličević, alternativno Višća
Napadači: Džeko, Ibišević, Đurić, Bajić (ako nastavi pružati odlilčne partije u Želji)
Kad se sabere/oduzme - ovo bi trebala biti ekipa od nekih 25 igrača koji će se uigravati i konkurisati za odlučujuće mečeve od Septembra, a protiv Izrela se ide sa provjerenom formacijom bez eksperimentisanja.
Meša je protiv Andorre htio vidjeti na djelu Vranješa, Lulića i Višću kako se snalaze sa novim zadacima. Ono što je očekivao, to je i vidio i s tim je bio zadovoljan. Njemu su utakmice protiv Andorre i Austrije bili testovi za igrače i pregled mogućnosti i sprovođenja zamisli.
Došao je meč sa Austrijom i trojica pomenutih nisu bili u planu da igraju, te je Lulića i oslobodio akcije Austrija.
Počeo je sa stoperskom linijom Spahić - Bičakčić da vidi koliko mogu njih dvojica kao tandem tj. tačnije koliko može Bičakčić, a od poluvremena da vidi kako se snalaze Šunjić - Bičakčić kao tandem (tj. kako BiH funkcioniše bez Spahića u budućnosti). Zukanović je igrao na alternativnoj poziciji lijevog beka kao moguće rješenje u budućnosti.
Baždarević je namjerno stavio u vezni red TRIO Hadžić - Medunjanin - Pjanić da vidi koliko može formacijski odgovoriti zahtjevima...zadnji vezni su bili Hadžić i Medunjanin. Nakon poluvremena je izvukao Pjanića i ubacio Bešića, gdje je uloga Pjanićeva dodijeljena Medunjaninu. Meša je tu zadovoljan jer se pokazalo da Hadžić i Medunjanin ne zadovoljavaju njegovu viziju. Izlaskom Medunjanina ta je uloga dodijeljena Štiliću.
Nakon mog pitanja, uslijedio je odgovor da je Štilić najmanje loše rješenje u odnosu na Medunjanina i Hadžića kao vezni igrač i da dolaskom Vrančića su sve dileme riješene u veznom redu za naredna okupljanja. Meč protiv Austrije mu je po tom pitanju dao itekako jasnu sliku o svemu i po tom pitanju je prezadovoljan (a ne igrom kako neki misle).
Nakon toga je uslijedila izmjena Vršajević- Ibišević i ta izmjena je čisto davanje prostora Ibiševiću da ga pokuša vratiti u život eventualnim potezom-dva, a i dovoljno je vremena Vršajević imao da se pokaže na poziciji koju mu je Meša dodijelio, i po tom pitanju je Meša također zadovoljan jer je dobio konačan uvid u Vršajevićeve mogućnosti kroz 75min (ocjena kao i za Hadžića i Medunjanina). Poslije izlazi Hadžić - ulazi Prcić kao pripomoć Štiliću ispred Bešića, a konačna izmjena Hajrović - Sušić nema neke potrebe u uvid kvaliteta Sušića, već čisto da odmori Hajrovića koji se preforsirao, iako je zadovoljan onim što je Sušić pokazao koliko je bilo vremena (borbenost i trčanje).
Kada sam postavio pitanje vezano za rezultat i igru, je li time zadovoljan, dobio sam odgovor: Sama činjenica da Austrija nije mogla igrati igru koju je igrala zadnjih 10 utakmica, govori o skautingu protivnika i postavci igre kako je Meša zamislio.
Dolaskom Vrančića vezni red bi bio ojačan, te je Meša prisiljen prekrižiti spore igrače tipa Medunjanina i Hadžića, kao i neupotrebljivih tipa Vršajević.
Meša lagano popunjava križaljku i pravi 2 tima koji bi mogli odgovoriti svim njegovim zamišljenim zadacima, te je za očekivati u budućnosti da će pozive dobiti: Salatić, Martić i Miličević.
Napadači: Džeko, Ibišević, Đurić, Bajić (ako nastavi pružati odlilčne partije u Želji)
Kad se sabere/oduzme - ovo bi trebala biti ekipa od nekih 25 igrača koji će se uigravati i konkurisati za odlučujuće mečeve od Septembra, a protiv Izrela se ide sa provjerenom formacijom bez eksperimentisanja.
Ja sam prezadovoljan u ove dvije utakmice. Posebno mi se sviđa što je Meša u utakmici sa Austrijom baš promiješao igrački kadar na terenu a rezultat nije trpio. Naprotiv, odigrali smo prilično dobro i osim te jedne greške kod primljenog gola učinili Austriju prilično bezopasnom. Sjetimo se prijašnjih utakmica, gdje bi nas jedna izmjena znala koštati pobjede. O nezalaganju na prijateljskim nema smisla trošiti riječi. Sa Austrijom se baš vidjela želja na terenu. Onaj pravi pristup utakmici.Consigliere je napisao/la:Joj preseravanja....Cinjenice:
Također, šta Meša radi 'iza zavjese', skauting potencijalnih reprezentativaca, ozbiljne analize protivnika, savjeti igračima, kako na poluvremenu tako i tijekom utakmice, sve je to ostavilo odličan dojam na mene. Čovjek je došao u nezahvalnom momentu i treba da čisti tuđe s*anje. Uhvatio se u koštac sa svim specifičnostima našeg nogometa, društva, države, saveza i reprezentacije kada drugi nisu željeli da čuju za selektorsku poziciju. Vidi se želja i zalaganje kako bi se reprezentacija izvadila iz krize i to je ono najbitnije. Ništa preko noći ne može da se promijeni.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
- plavipatriota
- Kontakt:
meni je najljepše to što je pomiješao sastav, vidjeli smo sve na koje se računa i ne računa i rezultat nije loš! Sjetite se Amerike na Koševu...
-
- Kontakt:
Gazija kao prvo moram pohvaliti trud i pisanje , zatim pohvale idu i na racune ovih informacija ako su tačnegazijabih je napisao/la:Sjedio sam malo na kafici i razgovarao s jednim gospodinom, trenerskim stručnjakom i rekao je sljedeće na moje pitanje s čim je to Meša zadovoljan protiv Austrije. Pa ću krenuti redom što mi je ispričano:
ovo sve što je gore navedeno je realno i normalno-svaki normalan strucnjak bi ovako i trebao razmisljati i postavljati igru
To je dobra analiza i djeluje dobro napisano/analizirano. Međutim, da li je to mišljenje tog stručnjaka ili provjereno zna da je Meša baš dobio te odgovore nakon dva meča?
Mislim, slično se ovdje već pisalo, ali su to razmišljanja forumaša, tako da je i taj stručnjak možda samo "jedan iz raje", što ima slična razmišljanja kao gledatelji. Ovim riječima nikako ne umanjujem njegovu stručnost, nego, ako on nije razgovarao sa Mešom nakon utakmice, onda je to samo njegovo mišljenje o tome šta Meša misli. Mislim.
Uglavnom,
Mislim, slično se ovdje već pisalo, ali su to razmišljanja forumaša, tako da je i taj stručnjak možda samo "jedan iz raje", što ima slična razmišljanja kao gledatelji. Ovim riječima nikako ne umanjujem njegovu stručnost, nego, ako on nije razgovarao sa Mešom nakon utakmice, onda je to samo njegovo mišljenje o tome šta Meša misli. Mislim.

Uglavnom,

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 11 gostiju.