Stara dobra vremena
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Prosjek godina forumasa?
Kako se zvala ona formula u transformersima, jel mozda Mirage?
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
https://www.google.ba/search?q=rebelde+ ... B413%3B368" onclick="window.open(this.href);return false;
OBN prije skole, redovno se gledalo
Uvijek je oko 10h bila na tv
Pregleda se epizoda, i onda u drugu smjenu
MIA grmi i dan danas kad je pogledam
OBN prije skole, redovno se gledalo

Uvijek je oko 10h bila na tv

- akisarajevo92
- Kontakt:
I svi smo veseli, a tek smo na pocetku..
Ja sam toliko volio skolu, da sam poslije skole zurio kuci da gledam "Vecernju skolu sa Pervanom" na Novoj.
Da ne zaboravim i "Najslabiju kariku" na HRT-u.

Ja sam toliko volio skolu, da sam poslije skole zurio kuci da gledam "Vecernju skolu sa Pervanom" na Novoj.

Da ne zaboravim i "Najslabiju kariku" na HRT-u.
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 02 apr 2015, 10:13, ukupno mijenjano 4 puta.
Don't believe the hype.
zadnje slicice sto sam skupljao su bile France 98, sjecam se meni se cini samo Iranska reprezentacija nije imala svoje slicice, ne znam sto... kad se samo sjetim suplje tada
imao sam deset godina, sad ono pola cijelo, slike bijelo, kao Ronaldo mjenja 50 slicica, zlatna deset, to je bilo nesto ko nasa djecija valuta hehe, ja sam stalno forsiro prico sto nisu mogli i Bosnu staviti u album, makar na zadnju stranu, sta im je falilo
sjecam se jedne scene kad smo igrali cize blize, ono ko ce bacit slicicu dalje, kao ako je baci da se nasloni do zida, to je ono profesional, to je uspjelo jednom Bekiru i sad svi ostali mu daju po dvije slicice da ih on lupi od zid, i kaze slike ili bijelo, kaze li slike, padaju one slicice, kad 20 komada sve pale na bijelo, nevjerovatna scena 

Te bajke su bile na TVSA jedno hiljadu puta. Prejake su bile. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: Stara dobra vremena
pratio sam ja,prejaka emisija...muamerc je napisao/la:Ko nije pratio "Igre bez granica" propustio je mnogo.za Italijane sam navijao.
[youtube][/youtube]
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ima li onih što su pratili Turbo Limach Show na HTV? 
Napokon ispravan naziv teme!

Napokon ispravan naziv teme!

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- legenda reala
- Kontakt:
a bila je i ona njemačka emisija Cap Carap kad onaj brko nešto crta onoj djeci pa prave neke eksperimente i sl , ne mogu nigdje klip da nađem
Onda išla je i emisija Otvori Prozor Zijah Sokolović i one curice, uče slova
[youtube][/youtube]
Onda išla je i emisija Otvori Prozor Zijah Sokolović i one curice, uče slova

[youtube][/youtube]
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ne pratiš temu, legendo. Zadnju aktivnost na ovoj temi prije koji dan sam baš ja pokrenula sa linkom o Otvori prozor. 
A, CapCarap je bio vrhunski.
Sjeća li se ko neke sarajevske dječje serije, ne baš serija, možda je imalo par epizodica. Bila je neka djevojčica Ema, čini mi se, pokojni Žan je glumio oca, a mama joj je bila trudna. Pa dok se ona porađa, Ema se rola po gradu i ode kod djeda, čini mi se da je to bio Troka.

A, CapCarap je bio vrhunski.
Sjeća li se ko neke sarajevske dječje serije, ne baš serija, možda je imalo par epizodica. Bila je neka djevojčica Ema, čini mi se, pokojni Žan je glumio oca, a mama joj je bila trudna. Pa dok se ona porađa, Ema se rola po gradu i ode kod djeda, čini mi se da je to bio Troka.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
- BluesForever
- Kontakt:

Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
Luisana Lopilato. Kakvu sisu ima, strašnoZip je napisao/la:https://www.google.ba/search?q=rebelde+ ... B413%3B368
OBN prije skole, redovno se gledalo![]()
Uvijek je oko 10h bila na tv![]()

naprijed rejal
- Consigliere
- Kontakt:
Al, tad je bio fazon.... maloljetna.Sveti je napisao/la: Luisana Lopilato. Kakvu sisu ima, strašno

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Ja bih je i sa 15 lupio, budimo realniConsigliere je napisao/la:Al, tad je bio fazon.... maloljetna.Sveti je napisao/la: Luisana Lopilato. Kakvu sisu ima, strašno![]()

naprijed rejal
- legenda reala
- Kontakt:
BaDa12 je napisao/la:
Ema i njen puki, imala je puža nekog za ljubimca, djed je imao psa nekog koji ide pred Emu da je dovede kući, jel to to

Nađe li igdje Oca JuanaSveti je napisao/la:
Luisana Lopilato. Kakvu sisu ima, strašno

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- legenda reala
- Kontakt:
Šta je činio onim sestramaSveti je napisao/la:Trazio sam, ali nigdje nema prevoda na engleski