A sto se tice himne.. koje zaboravio sta se desavalo sa intoniranjem nase himne evo da podsjetim..
P.S Mogli smo i mi njima uzvratit sa nekom podvalom u vezi himne..
[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
voltron30 je napisao/la:Bezveze vam rasprava. Onome kome se zviždi, neka zviždi. Boli me kyta i za Izraelom i za Palestinom, ja hoću da navijam za svoju zemlju, hoću da razvalimo taj Izrael u sportskom smislu da ostanemo u igri za EP. Budaletinama kojima su u glavi neke izvansportske aktivnosti, neka ne dolaze na stadion, nego pravac Gaza, pomozite braći konkretno, od uzvika ''Palestina'' Netanyahua će malčice lijeva mošnja da zasvrbi!
Bajo moj ilahiju im treba pustiti umjesto himne.FliX je napisao/la:U onom poznatom ritmu "druuuugaaa liiigaaaa"... morat ce se koji put zapocet iiii.. "paaaaleeestinaaaaa.."Cisto da osjete dobrodoslicu..
A sto se tice himne.. koje zaboravio sta se desavalo sa intoniranjem nase himne evo da podsjetim..
[youtube][/youtube]
FliX je napisao/la:U onom poznatom ritmu "druuuugaaa liiigaaaa"... morat ce se koji put zapocet iiii.. "paaaaleeestinaaaaa.."Cisto da osjete dobrodoslicu..
[youtube][/youtube]
Da, tako trebamo i nastaviti. Ne znam za tebe, ali ja sam ponosan na nas, armija navijača, najbolji gostujući navijači u Evropi, a nikad prekida utakmice i slično, kao kod komšija. Postali smo brend, brend trebamo i ostati.lazar je napisao/la:A mi samo znamo rukicama pljeskati i povijati
Mislim da je rano sastavljat taktike.. ima jos dosta do tekme. Sacekajmo barem drugu polovicu maja, da znamo koje u kakvoj formi i ostalo...hurem je napisao/la:..................................Begović..................................
Mujdža(Ogi)............Spahić..............Zukanović.......Kolašinac
.....................Pjanić..................Bešić.........................
....Hajrović......................Lulić..........................Salihović
.................................Džeko......................................
S tim da bi tokom utakmice Salihović i Lulić mijenjali pozicije, jer se Lulić i u Laziu pokazao u sredini terena kad udje, pogotovo kada je u pitanju presing...Imali bismo puno centaršuteva, pogotovo s lijeve strane gdje bi kombinovali Lulić-Sejad-Sead...uz sve to šuterski bismo bili vrlo opasni, s distance (Izet, Sejad, Pjana, pa i Lulić...).
Zadnja linija bi bila vrlo sigurna, pogotovo sto su i Zuka i Spaha tehnicki izuzetno dobri...Onaj Ogi i Šunjić su mi kritični s loptom, sve me strah bude da neće pogriješiti.
hurem je napisao/la:..................................Begović..................................
Mujdža(Ogi)............Spahić..............Zukanović.......Kolašinac
.....................Pjanić..................Bešić.........................
....Hajrović......................Lulić..........................Salihović
.................................Džeko......................................
S tim da bi tokom utakmice Salihović i Lulić mijenjali pozicije, jer se Lulić i u Laziu pokazao u sredini terena kad udje, pogotovo kada je u pitanju presing...Imali bismo puno centaršuteva, pogotovo s lijeve strane gdje bi kombinovali Lulić-Sejad-Sead...uz sve to šuterski bismo bili vrlo opasni, s distance (Izet, Sejad, Pjana, pa i Lulić...).
Zadnja linija bi bila vrlo sigurna, pogotovo sto su i Zuka i Spaha tehnicki izuzetno dobri...Onaj Ogi i Šunjić su mi kritični s loptom, sve me strah bude da neće pogriješiti.
4-3-3 je najbolja postava koju mozemo izvesti, bez dvojbe, a onda 4-2-3-1. Pod uslovom da igramo sa jednim napadacem i dva prava krila (Hajrovic, Lulic), mozemo na sredini kombinovati na razni nacin.Consigliere je napisao/la:Slazem se da je rano za formacije, ali haj' odoliSta mislite za 4-3-3?
![]()
....................Begovic..................
Mujdza....Sunjic.....Spahic....Zukanovic
....................Kolasinac.................
...........Besic..................Pjanic.......
...Hajrovic...........................Lulic....
......................Dzeko....................
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 9 gostiju.