procitaj nekoliko stranica iza vidicesPegi10 je napisao/la:Jel se neko sjeca serije bila je na BHT-u ili FTV-u ona porodica sto zivi u stanu sa onom zlatnom ribicom sto kao prica domaca serija je u pitanju nikako imena da se sjetim

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
procitaj nekoliko stranica iza vidicesPegi10 je napisao/la:Jel se neko sjeca serije bila je na BHT-u ili FTV-u ona porodica sto zivi u stanu sa onom zlatnom ribicom sto kao prica domaca serija je u pitanju nikako imena da se sjetim
Pa oni kao na brodu, a ono veliki cunami krece se prema njimasamo_lijevo je napisao/la:Ono bijase lopov, krao dragulje i imao blizanca ubicu. Sjecam li se dobro ?Virtu4l je napisao/la:Vjerujem da je neko spomenuo i Sunset Beach.
Svaka cura koju sam tada poznavao je ludila za onim likom Kol Dešanel, tako nekako, al zato Meg i Paula
Dakle, Cole je krao dijamante i te zayebancije, i bio kao bad boy, a Ben pozitivac, poginula mu zena, emotivan , ovo ono...Gunner4 je napisao/la:Ne. Ben je imao zlog brata blizanca ubicu Dereka. Na kraju ga jedva sredio. A Cole jeste bio lopina i dero je svoju punicu koja je uz to bila MILF ipo.samo_lijevo je napisao/la:Ono bijase lopov, krao dragulje i imao blizanca ubicu. Sjecam li se dobro ?Virtu4l je napisao/la:Vjerujem da je neko spomenuo i Sunset Beach.
Svaka cura koju sam tada poznavao je ludila za onim likom Kol Dešanel, tako nekako, al zato Meg i Paula![]()
Sjecam se dijelom te serije covjece mislim da je godinama trajala. Bila je donekle zanimljiva kao to sa bratom ali bila je jedno vrijeme pravo SF.
Miki92. Koja je to dama? Nesto mi poznata...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
nek ti Svetac kazeGunner4 je napisao/la:
Mia iz Rebeldea, tu je imala 15Gunner4 je napisao/la:Miki92. Koja je to dama? Nesto mi poznata...
_dreamer_ je napisao/la:Kod nas u Tz na slatini se igralo sve moguce...
Pored kosarke i fudbala (na velike i na male u "kocki") Igralo se "kockica" s loptom, pa se igralo tzv. ajkule u jednom dijelu igralista, igralo se kadije, igralo se "cepica" ili ti "dzamije" (kako je ko zvao), igralo se jedan, dva, tri sa malim auticima (crtale se staze kredom pa onda guras autic i ko ce prvi do cilja), klikera, pole cijele i cega sve jos ne, a curice su najcesce igrale lastisa i skole.
Ne znam jesam li sta zaboravio...
Jedno vrijeme smo imali cak i ligu u fudbalu sa cini mi se 6 ili 8 timova, igralo se na popularnoj "Marakani" kod poste, ma to je bila uzivancija od djetinjstva...
Naravno, islo se cesto u sljive kod restorana "Sirano", pa je isto tako jedan komsija pored imao dobru tresnju koja se isto kvalitetno pustosila... Tu pored je isto neko bio sadio zito, ne znam jel ikad ista ubrao posto smo i tu lijehu redovno pustosili pa onda uvecer palili vatru i pekli sebi pecenjke...
Onda se znalo desitti da se "zarati" sa Tusnjem, pa ne smijes zalaziti u odredjene dijelove, pravile se cepuske, gadjalo se osim toga i glinom pomocu stapova itd.
Danasnja djeca mojoj generaciji mogu zavidjeti, u to sam siguran...
Mala radi koje se isplatilo ići u prdekanumiki_92 je napisao/la:nek ti Svetac kazeGunner4 je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 10 gostiju.