Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- OnlyUnited
- Kontakt:
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Ovako, prvo skini http://www.majorgeeks.com/files/details ... epair.html" onclick="window.open(this.href);return false;, idi ovdje na Download@MajorGeeks. Nakon sto instaliras, idi na system repair i cekiraj sva polja. Dole u desnom uglu cekiraj da restart nakon zavrsene radnje.
Onda, ides u device manager (desni klik na my computer, manage) te vidi ima li kakvih upitnika/usklicnika, ak' bude, postiraj.
Onda, ides u device manager (desni klik na my computer, manage) te vidi ima li kakvih upitnika/usklicnika, ak' bude, postiraj.
- Ed Woodward for Prime Minister !
- SteveHeighway
- Kontakt:
javim ja ovdje kad zavrsi,ovo ide suvise sporo,pa ko zna kad ce zavrsiti....
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
- OnlyUnited
- Kontakt:
- SteveHeighway
- Kontakt:
Repair jobs 2/46 a proslo vec 7 minuta,znaci trebat ce duze,hvala tebi 
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
- SteveHeighway
- Kontakt:
Evo ga to je to sto se tice uzvicnika upitnika,sta dalje @Only united
Mene zanima,znas li ti hocel mi se vise laptop gasiti
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
- OnlyUnited
- Kontakt:
Ak' ne koristis bluetooth, iskljuci ga, desni klik i disable.
Zatim, skini driverpack solution, i on ce ti naci drivere za SM bus controler i usb controler.
Sto se gasnja laptopa tice, nakon sto sve ovo rijesis, ne bi trebao. Usput skines i malwarebytes, skeniraj i izbrisi ako sta nadje.
Zatim, skini driverpack solution, i on ce ti naci drivere za SM bus controler i usb controler.
Sto se gasnja laptopa tice, nakon sto sve ovo rijesis, ne bi trebao. Usput skines i malwarebytes, skeniraj i izbrisi ako sta nadje.
- SteveHeighway
- Kontakt:
Mozel link za driverpack solution,nasao neke na netu al zauzimaju po 8 giga,jel moguce da je to to?
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
Re:
JesteSteveHeighway je napisao/la:Mozel link za driverpack solution,nasao neke na netu al zauzimaju po 8 giga,jel moguce da je to to?
Mia San Mia
- SteveHeighway
- Kontakt:
Re: Re:
a grob te yebo kako mi sporo skida nece do prekosutraR32 je napisao/la:JesteSteveHeighway je napisao/la:Mozel link za driverpack solution,nasao neke na netu al zauzimaju po 8 giga,jel moguce da je to to?
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
- OnlyUnited
- Kontakt:
Oce to kad krades mrezu.
Ak' ne uspijes rijesiti pomocu ovog programa, skines everest ultimate, nadjes pomenute controlere, copy tacan naziv na google i download. Nakon toga instal i zavrsen posao.
Ak' ne uspijes rijesiti pomocu ovog programa, skines everest ultimate, nadjes pomenute controlere, copy tacan naziv na google i download. Nakon toga instal i zavrsen posao.
- SteveHeighway
- Kontakt:
Jel mogu ovaj skinuti,sto sam nasao na torrentu,kontam odatle ce najbrze ?
https://thepiratebay.se/torrent/1173009 ... OS_-_HKRG_
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
- OnlyUnited
- Kontakt:
Biraj
http://extratorrent.cc/torrent/3865830/ ... RG%7D.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://extratorrent.cc/torrent/4057767/ ... RG%7D.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://extratorrent.cc/torrent/3865830/ ... RG%7D.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://extratorrent.cc/torrent/4057767/ ... RG%7D.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Prešao sam na operativni sistem windows 8.1 i imam sad jedan problem, zapravo ne znam ni da li je to problem ili mora tako biti. Uglavnom, da li je moguće podesiti da kada otvorim web pretraživač i minimiziram ga ili smanjim da se u pozadini vidi desktop i da mogu otvarati dokumente odma a ne u opcijama ići i tražiti da pređem na desktop.
Evo vidite da mi je ovdje pozadina ova siva, a ne dekstop. (desni klik > view image)

Evo vidite da mi je ovdje pozadina ova siva, a ne dekstop. (desni klik > view image)

Gdje u Sarajevu ima dobra ponuda kucista za PC, sem radnje "plus computers" gdje bih jos to mogao pogledati ?
- JoseMourinho
- Kontakt:
imtec, najbolje ti je sastavi sam sebi pa im daj na papiru šta češ nego uzimat njihove sklopljeneRikardo je napisao/la:Gdje u Sarajevu ima dobra ponuda kucista za PC, sem radnje "plus computers" gdje bih jos to mogao pogledati ?
@ibisevic
probaj ovo
winwinRikardo je napisao/la:Gdje u Sarajevu ima dobra ponuda kucista za PC, sem radnje "plus computers" gdje bih jos to mogao pogledati ?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ideš u ovaj meni desno, ove crtice ispod X-a i imaš Relaunch chrome in desktop i prebacit će te.Ibizevic je napisao/la:Prešao sam na operativni sistem windows 8.1 i imam sad jedan problem, zapravo ne znam ni da li je to problem ili mora tako biti. Uglavnom, da li je moguće podesiti da kada otvorim web pretraživač i minimiziram ga ili smanjim da se u pozadini vidi desktop i da mogu otvarati dokumente odma a ne u opcijama ići i tražiti da pređem na desktop.
@Devi1 e to hvala majstore, jesam se ispegl'o
@Jose sve do danas sam bio na sedmici, i evo prvi put sam na osmici i moram reći da sam oduševljen. Znam da je priča da je osmica loša, ali evo meni je 8.1 taj update i ovo što vidim mi je stvarno ekstra, tako da čisto sumnjam da ću se ikada vratiti na sedmicu
@Jose sve do danas sam bio na sedmici, i evo prvi put sam na osmici i moram reći da sam oduševljen. Znam da je priča da je osmica loša, ali evo meni je 8.1 taj update i ovo što vidim mi je stvarno ekstra, tako da čisto sumnjam da ću se ikada vratiti na sedmicu
Jel neko skidao nedavno office? Il ako ima pouzdan link il jos bolje torent da postavi, skinuo neki prihvati i kod na kraju izbaci gresku samo. Ako ima Office 2007, a moze i noviji jos bolje.
Mia San Mia
- OnlyUnited
- Kontakt:
Trazi ovdje http://extratorrent.cc/category/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ali prije nego sto skines, citaj komentare ispod (valjda to znas, al' da napomenem).
Ali prije nego sto skines, citaj komentare ispod (valjda to znas, al' da napomenem).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.