Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

TomBrajder
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la TomBrajder » 02 apr 2015, 20:57

Husika je napisao/la:
TomBrajder je napisao/la:
Husika je napisao/la: Sreca pa se preko interneta ne moze osjetiti "zadah", cuvaj se ti da te komsija ne safata' zbog preglasnog smijanja ;)

Velis Pjanic odmah iza Dzeke AM,CM,DM, :rol: :rol:
Simpatican si, mora da ti Miralem nije htio autogram dati pa si se naljutio na njega :lol:
Tacno tako, on od mene trazio "muda" a ja od njega autogram, i to prije 7 godina se to dogodilo...

Kao sto vidimo do "razmjene" nije doslo !!!!
Sva sreca, u medjuvremenu Miralem dobio zdravog sina Edina, da je doslo do razmjene moglo je samo doci do komplikacija na 21. hromosomu :kafa:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 apr 2015, 20:59

Rios je napisao/la:On se dolaskom u Romu profilisao u klasicnog veznjaka koji igra uvijek na sigurno,bez puno mudrovanja i rizika.Hmm,i ja bih volio i zelio da nekad umjesto nazad loptu posalje naprijed ali opet najvise volim da lopta ostane u nasem posjedu i potrazimo sigurnija rjesenja.
Kako onda objašnjavaš činjenicu da smo u drugom poluvremenu protiv Austrije imali daleko veći posjed nego u prvom?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

TomBrajder
Kontakt:

Post Postao/la TomBrajder » 02 apr 2015, 21:00

Virtu4l je napisao/la:
Rios je napisao/la:On se dolaskom u Romu profilisao u klasicnog veznjaka koji igra uvijek na sigurno,bez puno mudrovanja i rizika.Hmm,i ja bih volio i zelio da nekad umjesto nazad loptu posalje naprijed ali opet najvise volim da lopta ostane u nasem posjedu i potrazimo sigurnija rjesenja.
Kako onda objašnjavaš činjenicu da smo u drugom poluvremenu protiv Austrije imali daleko veći posjed nego u prvom?
Usao Prcic u igru :kafa:

Rios

Post Postao/la Rios » 02 apr 2015, 21:04

Virtu4l je napisao/la:
Jesi siguran? Mislim,ne tvrdim da nismo,samo pitam jesi siguran?
Ono sto sam primjetio jeste da kod svakog pritiska Austrije nismo mogli sastaviti vise od 3 pasa :) Pogledaj period nakon naseg gola pa negdje do 60-65 min,kasnije je Austrija odustala od pritiska pa smo proigrali ;)
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 02 apr 2015, 21:05, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 02 apr 2015, 21:05

Tomb@ sve si o sebi rekao nemas potrebe vise :puke:
-------------------------------------------------------------------
Don@ sta ti se dogodilo, ti si nekada znao prepoznati gdje situacija "smrdi" :?:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 02 apr 2015, 21:16

Virtu4l je napisao/la:Momčino, kad smo mi pisali na ovoj temi ti si tutu u rikverc vozao.

Plus, kad bi pisali samo kad ga ide, po tri mjeseca se nebi napisao post na temi.
Miralemu pocinjes da spustas i na drugim temama, ne obazirajuci se uopste na tok teme, ubacis se samo sa ciljem da mu spustis i da ga omalovazis.

Nemoj misliti da bilo ko od nas nije vec formirao svoje misljenje o tebi i da bilo kome mozes prodati tvoje dobronamjerne fore u vezi Miralema. Ti si jedan obicni pojmanemas koji se danonocno prosipa po temama reprezentacije, pocevsi od teme Hajrovica, preko teme Safeta Susica, do teme Sven-Susica, a na temi Miralema prednjacis krajnje degutantnim, iritantnim, odvratnim i pogotovo beskorisnim postovima.

Neovisno o mom pristupu na ovaj forum, jedno je jasno, da si davno sazrio za ban. Dok na temi Ibisevica pocinjes da plakis i vrijedjas kao mala curica kada neko samo jednu uvrijedljivu rijec napise. Zato kazem da si jedan mali odvratni ljigavko.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 apr 2015, 21:21

Rios je napisao/la:Jesi siguran? Mislim,ne tvrdim da nismo,samo pitam jesi siguran?
Ono sto sam primjetio jeste da kod svakog pritiska Austrije nismo mogli sastaviti vise od 3 pasa :) Pogledaj period nakon naseg gola pa negdje do 60-65 min,kasnije je Austrija odustala od pritiska pa smo proigrali ;)
Ma jesam, u jednom trenutku u prvom dijelu omjer je bio 30-70 u korist Austrije, kasnije smo došli u egal, pa su nas ponovo stisnuli kad su izvršene sve izmjene. Nekad su tri pasa dovoljna za opasnu šansu, iz takve smo dali gol, ali neko u takvoj situaciji treba povući i uraditi veliki dio posla, kao što je Bešić uradio... e to ja očekujem od Pjanića.

Corleone, ne kaže se 'pojmanemaš', već 'nemač pojma', pa to su osnove maternjeg jezika. Bosanski ti je maternji?
Voli te tvoje Sarajevo.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 02 apr 2015, 21:48

Ja tako pisem, to je moj stil, svi to znaju. Dzaba pokusavas prebaciti loptu sa svojeg ljigavog stajalista na tako perfidnu temu. Pitam se samo dokle ce ti biti dozvoljeno da trujes ovu temu. Sto se tice bosanskog, nisam odrastao u BiH, ali sam spreman da od tebe napravim evropskog covjeka sto se tice ostalih zapadnoevropskih jezika, satnica mi je svakako upalo manja radi porezne obaveze kod socijalnih slucaja.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 apr 2015, 22:32

Baš sam prelistao posljednje stranice i vidim samo normalnu komunikaciju između većine forumaša, konstruktivnu raspravu, uz obostrano uvažavanje, sve dok se ne pojavite ti, Greivis i TomBrajder sa nekim CIESom, Barcelonom, lažnim statistikama... a aktuelna tema su utakmice protiv Andore i Austrije...

I ta jeftina prizivanja Monologa i ostalih ti ne bi trebala proći, jer niko ne krši pravila kad kaže da je Pjanić u očajnoj formi.
Voli te tvoje Sarajevo.

TomBrajder
Kontakt:

Post Postao/la TomBrajder » 02 apr 2015, 22:42

Virtu4l je napisao/la:Baš sam prelistao posljednje stranice i vidim samo normalnu komunikaciju između većine forumaša, konstruktivnu raspravu, uz obostrano uvažavanje, sve dok se ne pojavite ti, Greivis i TomBrajder sa nekim CIESom, Barcelonom, lažnim statistikama... a aktuelna tema su utakmice protiv Andore i Austrije...

I ta jeftina prizivanja Monologa i ostalih ti ne bi trebala proći, jer niko ne krši pravila kad kaže da je Pjanić u očajnoj formi.
Pa jest tebi je to normalna diskusija u stilu ovih nasih politicara gdje oni iznose neke dokaze kako je sve po zakonu i niko nista nije ukrao. Vi iznosite neke "dokaze" da Pjanic igra ocajno(usput receno bolje dokaze ima Dodik kad kaze da nije nista ukrao i da je sve po zakonu), mi vas pokusavamo urazumit i tako bi ti mogao 7 dana pisat kad ti je jedini cilj nabijanje postova, a onda pricas kao vodi se normalna rasprava kad neko prekinu tu glupu "raspravu".
I sve su lazne statistike, samo nije lazna ona iz tvoje glave, ajde uozbilji se malo ipak imas dovoljno godina.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 apr 2015, 22:49

Kakvi dokazi? Posljednja tri mjeseca su mu vjerovatno među najgorim u karijeri, očajna Roma, očajan on, loše utakmice u reprezentaciji, dakle sve u silaznoj putanji i onda ga neki CIES stavi među najbolje veznjake u Evropi u 2015. godini? A u tom periodu njegov klub pobijedio četiri od dvadeset utakmica.

I na Transfermarktu mu je pala cijena, dakle, sve ide prema dole... pa se čovjek zapita ko je ovdje lud?
Voli te tvoje Sarajevo.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 02 apr 2015, 23:00

Virtu4l je napisao/la: I ta jeftina prizivanja Monologa i ostalih ti ne bi trebala proći, jer niko ne krši pravila kad kaže da je Pjanić u očajnoj formi.
Koliko si postova napisao u zadnjih 24h na ovoj temi, je li? Koliko ti je potrebno postova da dokazes da je u ocajnoj formi.? 15+ postova samo za vrijeme utakmice i posle nje, na drugim temama nista bolja situacija.

Komentar sa teme BiH-Israel:
Virtu4l je napisao/la:
Greivis je napisao/la:Zukanovic bi trebao biti starter. Moze biti stoper, lijevi bek i defanzivni vezni. :bih:
Onda Pjanić ide na klupu.
Odyebi i to u skokovima sa ove teme :arrow: .

TomBrajder
Kontakt:

Post Postao/la TomBrajder » 02 apr 2015, 23:02

Virtu4l je napisao/la:Kakvi dokazi? Posljednja tri mjeseca su mu vjerovatno među najgorim u karijeri, očajna Roma, očajan on, loše utakmice u reprezentaciji, dakle sve u silaznoj putanji i onda ga neki CIES stavi među najbolje veznjake u Evropi u 2015. godini? A u tom periodu njegov klub pobijedio četiri od dvadeset utakmica.

I na Transfermarktu mu je pala cijena, dakle, sve ide prema dole... pa se čovjek zapita ko je ovdje lud?
Ok, los je zadnja tri mjeseca, to nemogu osporit. De mi ti navedi koji igraci su to u dobroj formi u ovoj mrtvoj Romi u zadnja tri mjeseca?
Zasto konstantno osporavas Pjanica? Nikad nisi pisao ovdje kad je je u dobroj formi, samo se pojavis kad mu ide lose, i jedva docekas los period da se ne skidas sa njegove teme, tako da ne mozes nikako govorit da si objektivan kad to jednostavno nisi.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 apr 2015, 23:07

Naravno da sam pisao kad je u dobroj formi, i opet ću, ali kad bude u formi po mojim standardima, a ne po CIES-ovim ili po standardima WhoScoreda.
DonCorleone je napisao/la:Koliko ti je potrebno postova da dokazes da je u ocajnoj formi.? 15+ postova samo za vrijeme utakmice i posle nje, na drugim temama nista bolja situacija.
Daj mi tih 15+ postova i nikad se više neću javiti na ovoj temi. Pošteno?
Voli te tvoje Sarajevo.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 02 apr 2015, 23:13

Svaki dan pravite isto sranje na temi. Dokaži ovo, pobij onog, uvrijedi ovog, uzvrati onom..

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 02 apr 2015, 23:15

HariTz je napisao/la:Svaki dan pravite isto sranje na temi. Dokaži ovo, pobij onog, uvrijedi ovog, uzvrati onom..
+ 1

Diskusije na nivou kafanskih prepucavanja. :puke:
- Ed Woodward for Prime Minister !

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 02 apr 2015, 23:29

Joj, ja Mireta još zovem Mali Pjanić, a on napuni već 25. Al' vrijeme leti...
Sretan rođendan, Prinče! :bih:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 02 apr 2015, 23:34

Virtu4l je napisao/la: I na Transfermarktu mu je pala cijena, dakle, sve ide prema dole... pa se čovjek zapita ko je ovdje lud?
I opet je nas najvrjedniji igrac, a ti bi ga na klupu. Objektivnost na nivou. :bih:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 03 apr 2015, 00:47

Neka je sa srećom Mire,.Da ti Bog da zdravlja i nema sumnje da ces nekad u buducnosti postati apsolutni rekorder po broju nastupa za reprezentaciju,.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 03 apr 2015, 01:10

Nek je sa srecom, da ih dozivis jos 100 u zdravlju i sreci i da nas usrecis narednih desetak godina.
:bih:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”