Da, zadnji put su osvojili 2004.g. kad su osvojili duplu krunu. Sad imaju šansu da to ponove. 24. travnja/aprila igraju finale kupa protiv Arisa.Devil je napisao/la:Konacno da prekinu dominaciju Olya,a idu i po duplu krunu.dubrava je napisao/la:Panathinaikos prvak Grčke! U predzadnjem, 29. kolu, sa 2:0 su pobijedili Iraklis i tako pobjegli Olympiakosu na nedostižnih 6 bodova. To im je 20 titula u prvenstvu.
Ljestvica (kolo prije kraja) :
1.Panathinaikos 67
2. Olympiakos 61
3.PAOK 59
4.AEK 50
5.Aris 46
......
Ostale lige
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Ostale evropske lige
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Sa Grcke lige prelazimo na JSL gde s eodigralo 23.kolo.
Smederevo - Borac 0:0
Metalac - Habitfarm Javor 1:0
(Krasić 78)
Napredak - Hajduk 2:0
(Jao 9, 30)
Spartak ZV - BSK 2:1
(Ubiparip 45, Šarac 90 - Đukić 10)
Crvena zvezda - Mladi radnik 4:1
(Jevtić 9, 68, Kadu 28p, Savio 90+2 - Stamenković 25ag)
OFK Beograd - Vojvodina 2:2
(Oumaru 29, Sinđić 33 - Tadić 26, Mudrinski 84)
Jagodina - Partizan 0:0
Rad - Čukarički 2:0
(Jovančić 74, Kaluđerović 85)
1 Crvena zvezda 61
2 Partizan 57
3 Spartak 39
4 OFK Beograd 37
5 Vojvodina 34
6 Metalac 33
7 Jagodina 30
8 Javor 29
9 Smederevo 28
10 Borac 27
11 Rad 25
12 Napredak 24
13 Hajduk 23
14 BSK 22
15 Mladi radnik 22
16 Čukarički 18
Dakle 23.kolo iza nas otisli smo na +4,Partizanu sto je pristojna zaliha za nastavak,Partizan i ovekivano i neocekivano kiksnuo u Jagodini.Ocekivano jer su Jagodinci sasvim snazna ekipa kuci sa nekoliko veoma dobrih pojedinaca a neocekivano jer se po gradu moglo cuti da ce Jagodinci pustiti Partizan zbog njihovog proslogodisnjeg pustanja Jagodine na njihovom terenu da bi se ovi spasili ispadanja.Kod ostalih utakmcia nije bilo iznenadjenja Metalac Gm nastavlja strasnu seriju odlicnih rezultata,kisa golova na Karaburmi gde sam hteo ici ali me obaveze sprecile.U borbi za opstanak Rad napravio vazan korak pobedom protiv skoro pa otpisanog Cukarickog.Sto se tice mog misljenja za plasman.Crvena Zvezda bi trebala biti prvak,Partizan 2,a za evropu ce se boritiSpartak,Vosa,OFK,Metalac,dok je za opstanak bitka od Napretka pa nadalje.Ja bih najvise voleo da ispadnu Hajduk zbog Dzombe naravno pa onda Cuka.
(Krasić 78)
(Jao 9, 30)
1 Crvena zvezda 61
2 Partizan 57
3 Spartak 39
4 OFK Beograd 37
5 Vojvodina 34
6 Metalac 33
7 Jagodina 30
8 Javor 29
9 Smederevo 28
10 Borac 27
11 Rad 25
12 Napredak 24
13 Hajduk 23
14 BSK 22
15 Mladi radnik 22
16 Čukarički 18
Dakle 23.kolo iza nas otisli smo na +4,Partizanu sto je pristojna zaliha za nastavak,Partizan i ovekivano i neocekivano kiksnuo u Jagodini.Ocekivano jer su Jagodinci sasvim snazna ekipa kuci sa nekoliko veoma dobrih pojedinaca a neocekivano jer se po gradu moglo cuti da ce Jagodinci pustiti Partizan zbog njihovog proslogodisnjeg pustanja Jagodine na njihovom terenu da bi se ovi spasili ispadanja.Kod ostalih utakmcia nije bilo iznenadjenja Metalac Gm nastavlja strasnu seriju odlicnih rezultata,kisa golova na Karaburmi gde sam hteo ici ali me obaveze sprecile.U borbi za opstanak Rad napravio vazan korak pobedom protiv skoro pa otpisanog Cukarickog.Sto se tice mog misljenja za plasman.Crvena Zvezda bi trebala biti prvak,Partizan 2,a za evropu ce se boritiSpartak,Vosa,OFK,Metalac,dok je za opstanak bitka od Napretka pa nadalje.Ja bih najvise voleo da ispadnu Hajduk zbog Dzombe naravno pa onda Cuka.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ovo gledam sa fudbalskog gledista,ne sa navijackog.Pana od 2005 svakoga leta potrose velike novce da bi skinule mrskog rivala sa trona ali im to nije uspevalo sve do ove godine sa odlicnim igracima kao sto su Cisse,Leto,galinovic na golu,Rukavina,Gilberto,Salpingidis,Ninis...PIKAMER je napisao/la:E cuj Devila konacno, zar tvoji Zvezdasi nisu pobraćeni sa Oly-em?
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Meni je drago samo zbog Cisse-a. A Rukavina ove godine nije bio u prvom planu, kako stvari stoje, opet će zaigrati u Hajduku.Devil je napisao/la:Ovo gledam sa fudbalskog gledista,ne sa navijackog.Pana od 2005 svakoga leta potrose velike novce da bi skinule mrskog rivala sa trona ali im to nije uspevalo sve do ove godine sa odlicnim igracima kao sto su Cisse,Leto,galinovic na golu,Rukavina,Gilberto,Salpingidis,Ninis...PIKAMER je napisao/la:E cuj Devila konacno, zar tvoji Zvezdasi nisu pobraćeni sa Oly-em?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
$ " ? $ " ? $ " ", ? &Devil je napisao/la:Sa Grcke lige prelazimo na JSL gde s eodigralo 23.kolo.
(Krasić 78)
(Jao 9, 30)
1 Crvena zvezda 61
2 Partizan 57
3 Spartak 39
4 OFK Beograd 37
5 Vojvodina 34
6 Metalac 33
7 Jagodina 30
8 Javor 29
9 Smederevo 28
10 Borac 27
11 Rad 25
12 Napredak 24
13 Hajduk 23
14 BSK 22
15 Mladi radnik 22
16 Čukarički 18
- " $...
When I heard Craig Short had been appointed coach of Hungarian side Ferencvaros, I immediately thought the former centre-half would make a good topic for a blog.
As far as I was aware, the ex-Scarborough, Notts County, Derby, Everton, Blackburn and Sheffield United man had retired from the game for good after leaving the Blades in 2007.
A brief internet search revealed he had started a sailing business around Lake Windermere, which further piqued my interest.
Just what had lured him to Budapest?
Alas, my request for an interview was blocked, the PR company in London I was eventually put in touch with informing me that things work differently in Hungary.
I didn't really think I was asking all that much and was miffed to say the least. By way of a compromise, I was offered the chance to send some questions by email. The PR man in London assured me the press department at Ferencvaros would put them all to Short and let me have a transcript of his answers.
I wasn't convinced. You don't get much feel for a subject without speaking to them. You cannot ask a follow-up question either if you feel they have said something of interest.
Still, I fired off a load of questions and forgot about it, especially when my wife went into labour a month early.
When I finally returned to work, I was pleasantly described to find a 2,400-word document sitting in my inbox. Not only did it contain answers to my questions, there were also several photos of Short and some of his signings at Ferencvaros.
One of those is former Stockport, Leeds and Crewe striker Anthony Elding, who has found the net six times since his arrival in January and is now the club's second-highest scorer this season.
Former Port Vale man Sam Stockley and Tommy Doherty, best known for his spells at Bristol City and Wycombe, have also strengthened the British connection at Fradi, as the club is widely known.
The club is owned by Sheffield United chairman Kevin McCabe and was managed by Bobby Davison prior to the appointment of Short.
It was former Guiseley boss Davison who originally invited Short to join him in a coaching capacity in September 2008.
"It was a very difficult decision as my two girls are in England and being away from them does not get any easier," said Short.
"But it was too good an opportunity to miss. I look at myself now and think how lucky I am to have a job in football while many of my former team-mates are still out of work."
Short, who always struck me as an honest, down-to-earth footballer, the sort of player who would stand his round in the pub and might feel a touch embarrassed if someone asked for his autograph, knew next to nothing about Ferencvaros before his move.
He phoned former Blades team-mate and Ferencvaros striker Paul Shaw for information and also started reading up on the club.
What he discovered surprised him. Ferencvaros, in his words, were "basically the Manchester United of Hungarian football", having won their domestic title 28 times and reached the European Cup Winners' Cup final in 1975.
However, the club had fallen on hard times. When Short arrived there in September 2008, they were in the second tier.
They won promotion last season with a record number of points but Davison left in November after a series of disappointing results. Short was given the opportunity to suceed him, initially on a short-term basis before his permanent appointment.
"Bobby was a massive help when I arrived because I was new to coaching," added Short. "He was very cool and supportive, so it was sad to see him move on."
The two men spent a lot of time together - there was one weekend last year when they watched five English games on satellite - so Short had a slight feeling of trepidation on about replacing Davison.
Yet the 41-year-old knew it was too good a chance to turn down.
Davison's tenure ended with supporters registering their frustration in a very physical way. Then Short's opening match in charge, against Diosgyor on 1 November, was abandoned with Fradi trailing 3-1 after a minority of the club's fans rioted on the pitch.
"The media and fans of Hungarian football are very demanding," concluded Short. "But since that match, the response of the supporters has been good, particularly over the last few games."
His side are undefeated in their seven fixtures since the season resumed after the winter break, although six of these have been draws. They will have to find the winning habit on over the final eight games if they are to achieve Short's aim of a top-six finish.
At least the signing of Hungarian full-back Csaba Csizmadia in January has gone down well with the fans, while the manager has been impressed with the performances of Serbian centre half Djordje Tutoric since he arrived during the winter break.
Short has found the style of football more defensive that he experienced as a player in England, with away teams often content to play with 10 men behind the ball and hope for a goal against the run of play. But he has been impressed with the technical level of home-grown players.
Rarely recognised while coach, Short's promotion to manager has resulted in regular appearances on television. Supporters often approach him now, too, mostly to chat in English, demonstrating their excellent knowledge of the English Premier League.
On my one and, so far, only visit to Budapest, it would be fair to say I found communication to be an issue, but most of the players at Fradi speak English while Short himself is trying to learn Hungarian.
He clearly enjoys living in Budapest, too. He describes Hungary's capital as cultured and cosmopolitan, with friendly people but a more relaxed pace of life than England. He has even been able to partially satisfy his desire to sail at nearby Lake Balaton.
The Yorkshireman is contracted until June and plans to sit down with the club at the end of the season to discuss his future. But, in his answers to me, it became clear that, as manager of Fradi, it is unwise to look to far ahead.
In my final question, I asked Short what the most interesting thing about being manager of Ferencvaros is?
He replied it was not knowing what was going to happen next. That, I suspect, is why he left the tranquillity of Windermere for the uncertainty and excitement of Budapest.
Rezultati 24. kola:
BSK - Jagodina 1:4
(Đukić 60 - Ognjenović 29, 45, Novković 73, Bojović 83)
Čukarički - Napredak 2:1
(Trajković 30, Grubješić 90 - Gašić 3)
Hajduk - Metalac 1:1
(Panjković 49 - Simović 55)
Borac - Crvena zvezda 0:0
Mladi radnik - OFK Beograd 0:2
(Milić 29, 45)
Javor - Sartid 1:0
(Nikitović 46)
Nedelja:
Vojvodina - Spartak (16.30)
Partizan - Rad (18.00)
BSK - Jagodina 1:4
(Đukić 60 - Ognjenović 29, 45, Novković 73, Bojović 83)
Čukarički - Napredak 2:1
(Trajković 30, Grubješić 90 - Gašić 3)
Hajduk - Metalac 1:1
(Panjković 49 - Simović 55)
Borac - Crvena zvezda 0:0
Mladi radnik - OFK Beograd 0:2
(Milić 29, 45)
Javor - Sartid 1:0
(Nikitović 46)
Nedelja:
Vojvodina - Spartak (16.30)
Partizan - Rad (18.00)
Glasgow Rangers osvojio naslov 
Naš je Željo prvi ponovo... THE MANIACS 1987
1 Partizan 66
2 Crvena zvezda 65
3 OFK Beograd 46
4 Spartak ZV 45
5 Vojvodina 40
6 Jagodina 36
7 Javor Ivanjica 35
8 Metalac 34
9 Borac Čačak 31
10 Smederevo 30
11 Rad 28
12 Napredak 25
13 Hajduk Kula 25
14 Čukarički 25
15 BSK Borča 23
16 Mladi radnik 22
Parovi 27. kola (1. i 2. maj): Borac Čačak - Vojvodina, Crvena zvezda - Čukarički, Smederevo - Partizan, Metalac - BSK, Mladi radnik - Javor, Napredak - Spartak, OFK Beograd - Hajduk Kula, Rad - Jagodina.
LISTA STRELACA:
1. Dragan Mrđa (Vojvodina) 16
2. Andrija Kaluđerović (Rad) 14
3. Gabrijel Kleo (Partizan) 12
4. Lamine Diara (Partizan) 11
5. Dejan Lekić (Crvena zvezda) 10
6. Vojo Ubiparip (Spartak) 10
7. Milan Bojović (Jagodina) 10
8. Dušan Tadić (Vojvodina) 10
Dakle jos 4 kola su ispred nas,sve je jos uvek otvoreno imamo veciti derbi,imamo nekoliko zanimljiv direktnih obracuna i neizvesnosti nece izostajati.Najveca borba pored one za trofej je za opstanak.Zadnjih 5 timova potpuno ravnopravni i odlucice bolja igra u zavrsnici.Davno sam napisao voleo bi da to bude Hajduk8zbog Dzombe naravno)i BSK da se malo rastereti Beograd po pitanju JSL jer imamo previse prestavnika.
2 Crvena zvezda 65
3 OFK Beograd 46
4 Spartak ZV 45
5 Vojvodina 40
6 Jagodina 36
7 Javor Ivanjica 35
8 Metalac 34
9 Borac Čačak 31
10 Smederevo 30
11 Rad 28
12 Napredak 25
13 Hajduk Kula 25
14 Čukarički 25
15 BSK Borča 23
16 Mladi radnik 22
Parovi 27. kola (1. i 2. maj): Borac Čačak - Vojvodina, Crvena zvezda - Čukarički, Smederevo - Partizan, Metalac - BSK, Mladi radnik - Javor, Napredak - Spartak, OFK Beograd - Hajduk Kula, Rad - Jagodina.
LISTA STRELACA:
1. Dragan Mrđa (Vojvodina) 16
2. Andrija Kaluđerović (Rad) 14
3. Gabrijel Kleo (Partizan) 12
4. Lamine Diara (Partizan) 11
5. Dejan Lekić (Crvena zvezda) 10
6. Vojo Ubiparip (Spartak) 10
7. Milan Bojović (Jagodina) 10
8. Dušan Tadić (Vojvodina) 10
Dakle jos 4 kola su ispred nas,sve je jos uvek otvoreno imamo veciti derbi,imamo nekoliko zanimljiv direktnih obracuna i neizvesnosti nece izostajati.Najveca borba pored one za trofej je za opstanak.Zadnjih 5 timova potpuno ravnopravni i odlucice bolja igra u zavrsnici.Davno sam napisao voleo bi da to bude Hajduk8zbog Dzombe naravno)i BSK da se malo rastereti Beograd po pitanju JSL jer imamo previse prestavnika.
Miodrag Grof Bozovic novi trener Dinama iz Moskve.Grof tako nastavlja seriju vodjenja ruskih ekipa sa kojim je do sada imao veoma dobre nastupe
-----------------------------------------------------------------------------
Koper iz Kopra novi je sampion Slovenije.Jbt ovi Slovenci u zadnjih 5 godina 5 prvaka.
Koper iz Kopra novi je sampion Slovenije.Jbt ovi Slovenci u zadnjih 5 godina 5 prvaka.
Da, da, ma takva je ta liga, neznam meni ta slovenacka liga nikad nes nije bila zanimljiva, nasa liga mi se cini puno boljom, samo sto je slovenacka bogatija.Devil je napisao/la:Miodrag Grof Bozovic novi trener Dinama iz Moskve.Grof tako nastavlja seriju vodjenja ruskih ekipa sa kojim je do sada imao veoma dobre nastupe
twente novi prvak holandije, cestitke mclarenu 
Jao vidi Ofke brate treci, nemogu da vjerujem svaka cast momcima!
Zasto brate ne mozes da verujes,oni su uvek tu iza nas,Partizana i rame uz rame sa Vosom.Svake godine su imali extra ekipice veoma talentovane jer kod njih uvek za razliku od vecine klubova prednost dobijaju golobradi mladici.OVe sezone isto tako nekoliko odlicnih malaca imaju u ekipi.Veceras cu nekada izbaciti tabelu,rezultate i ostalo nakon ovoga kola.semafresh je napisao/la:Jao vidi Ofke brate treci, nemogu da vjerujem svaka cast momcima!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa prošle sezone su bili na samom dnu.Devil je napisao/la:Zasto brate ne mozes da verujes,oni su uvek tu iza nas,Partizana i rame uz rame sa Vosom.Svake godine su imali extra ekipice veoma talentovane jer kod njih uvek za razliku od vecine klubova prednost dobijaju golobradi mladici.OVe sezone isto tako nekoliko odlicnih malaca imaju u ekipi.Veceras cu nekada izbaciti tabelu,rezultate i ostalo nakon ovoga kola.semafresh je napisao/la:Jao vidi Ofke brate treci, nemogu da vjerujem svaka cast momcima!
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Dobro prosle sezone to je bio splet nesrecnih okolnosti,skoro svaki tim su ubili ali na kraju ostajali bez bodova.Nas su recimo ubili na Karaburmi,PArtizana takodje,Vosu u Novom Sadu...Ove godine se sve to poklopilo sa odlicnom ekipom iz koje bi ja jako voleo da vidim nekoliko igraca u Zvezdi.Monolog je napisao/la:Pa prošle sezone su bili na samom dnu.Devil je napisao/la:Zasto brate ne mozes da verujes,oni su uvek tu iza nas,Partizana i rame uz rame sa Vosom.Svake godine su imali extra ekipice veoma talentovane jer kod njih uvek za razliku od vecine klubova prednost dobijaju golobradi mladici.OVe sezone isto tako nekoliko odlicnih malaca imaju u ekipi.Veceras cu nekada izbaciti tabelu,rezultate i ostalo nakon ovoga kola.semafresh je napisao/la:Jao vidi Ofke brate treci, nemogu da vjerujem svaka cast momcima!
Rezultati i parovi 27. kola:
Borac Čačak - Vojvodina 0:0
OFK Beograd - Hajduk Kula 2:1
(Žeravica 20, Fejsa 57ag - Kasalica 61)
Smederevo - Partizan 0:2
(Kleo 51p, Ilić 59)
Metalac GM - BSK Borca 1:3
(Krasić 13 - Obrovac 45p, Knežević 72, Alivodić 76)
Napredak- Spartak 2:3
(Gašić 32, Jao Antvi 88 - Mirić 36, Nosković 45, Puškarić 76)
Mladi Radnik - Javor 1:0
(Luka 61)
Crvena Zvezda - Čukarički 4:0
(Jevtic,Jevtic,Jevtic,Trifunovic)
Nedelja:
Rad - Jagodina 1:0
(Kojic)
Tabela:
1 Partizan 69
2 Crvena Zvezda 68
3 OFK Beograd 49
4 Spartak Zlatibor Voda 48
5 Vojvodina 41
6 Jagodina 36
7 Javor Ivanjica 35
8 Metalac 34
9 Borac Čačak 32
10 Rad 31
11 Smederevo 30
12 BSK Borča 26
13 Napredak 25
14 Hajduk Kula 25
15 Mladi Radnik 25
16 Čukarički 25
I nakon 27.kola ista meta isto odstojanje.Mi rutinski razvalili Cuku bez gledalaca 4:0,a Partizan takodje rutinski kako se i ocekivalo porazilo Smederevo.Sledece sedmice derbi koji ce mnogo toga odluciti.Mislim da ce JNA biti mali da primi sve koji budu hteli doci da vide ovaj mec.Borba za Evropu takodje veoma zanimljiva izmedju Spartaka ZV i OFK-a Beograda.Borba za opstanak nikada zanimljivija i napetija.Cak 6 klubova unutar 1 boda.
.Vec sam davno napisao da bih voleo da ispadnu Hajduk i Cuka.
$ : $ 8. ' 2010, 17:00
& ? $ : ? 8. ' 2010, 17:00
& : $ 8. ' 2010, 17:00
" : Црвена $ 8. ' 2010, 17:00
" & : & $ 8. ' 2010, 17:00
$ : $ $ 8. ' 2010, 17:00
" Јавор : & 8. ' 2010, 17:00
kao sto vidite sledece kolo na rasporedu 8.maja gde su sve utakmice u senki vecitog derbija.Pored toga Spartak bi trebao dobiti Metalca u Subotici i tako pribliziti se Evropi jer OFK-a ima veoma tesko gostovanje Cuki kojem gori pod nogama i trebali bi tu Brdjani dobiti..Takodje igra se jos jedan derbi zacelja de Mladi Radnik gostuje u Kuli Hajduku i verujem da ce u direktnom obracunu Hajduk dobiti i poslati Pozarevcane u nizi rang mada ja to ne bi voleo.
Pre svega ovoga potrebno je u sredu da ispratimo finale Lav kupa gde jurisamo na trofej protiv Vose.
Borac Čačak - Vojvodina 0:0
OFK Beograd - Hajduk Kula 2:1
(Žeravica 20, Fejsa 57ag - Kasalica 61)
Smederevo - Partizan 0:2
(Kleo 51p, Ilić 59)
Metalac GM - BSK Borca 1:3
(Krasić 13 - Obrovac 45p, Knežević 72, Alivodić 76)
Napredak- Spartak 2:3
(Gašić 32, Jao Antvi 88 - Mirić 36, Nosković 45, Puškarić 76)
Mladi Radnik - Javor 1:0
(Luka 61)
Crvena Zvezda - Čukarički 4:0
(Jevtic,Jevtic,Jevtic,Trifunovic)
Nedelja:
Rad - Jagodina 1:0
(Kojic)
Tabela:
1 Partizan 69
2 Crvena Zvezda 68
3 OFK Beograd 49
4 Spartak Zlatibor Voda 48
5 Vojvodina 41
6 Jagodina 36
7 Javor Ivanjica 35
8 Metalac 34
9 Borac Čačak 32
10 Rad 31
11 Smederevo 30
12 BSK Borča 26
13 Napredak 25
14 Hajduk Kula 25
15 Mladi Radnik 25
16 Čukarički 25
I nakon 27.kola ista meta isto odstojanje.Mi rutinski razvalili Cuku bez gledalaca 4:0,a Partizan takodje rutinski kako se i ocekivalo porazilo Smederevo.Sledece sedmice derbi koji ce mnogo toga odluciti.Mislim da ce JNA biti mali da primi sve koji budu hteli doci da vide ovaj mec.Borba za Evropu takodje veoma zanimljiva izmedju Spartaka ZV i OFK-a Beograda.Borba za opstanak nikada zanimljivija i napetija.Cak 6 klubova unutar 1 boda.
& ? $ : ? 8. ' 2010, 17:00
& : $ 8. ' 2010, 17:00
" : Црвена $ 8. ' 2010, 17:00
" & : & $ 8. ' 2010, 17:00
$ : $ $ 8. ' 2010, 17:00
" Јавор : & 8. ' 2010, 17:00
kao sto vidite sledece kolo na rasporedu 8.maja gde su sve utakmice u senki vecitog derbija.Pored toga Spartak bi trebao dobiti Metalca u Subotici i tako pribliziti se Evropi jer OFK-a ima veoma tesko gostovanje Cuki kojem gori pod nogama i trebali bi tu Brdjani dobiti..Takodje igra se jos jedan derbi zacelja de Mladi Radnik gostuje u Kuli Hajduku i verujem da ce u direktnom obracunu Hajduk dobiti i poslati Pozarevcane u nizi rang mada ja to ne bi voleo.
Pre svega ovoga potrebno je u sredu da ispratimo finale Lav kupa gde jurisamo na trofej protiv Vose.
Kolko mogu da primjetim, OFK bi mogla biti dvica ko kuca brate!
Ma ne znam sta bi ti rekao.Sa jedne strane oni su neupitno kvalitetni od Cuke,ali sa druge strane ovima gori pod nogama.Pored toga ponizeni su na Marakani gde nisu centra presli.Hoce da se iskupe za taj potaz i zapece pravo.semafresh je napisao/la:Kolko mogu da primjetim, OFK bi mogla biti dvica ko kuca brate!
Litex novi sampion Bugarske treci put u svojoj istoriji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.