12.06.2015. / BiH - Izrael

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

BiH - Izrael

Pobjeda
178
82%
Neriješeno
17
8%
Poraz
23
11%

Ukupno glasova: 218

Elegant
Kontakt:

Re: 12.06.2015. / BiH - Izrael

Post Postao/la Elegant » 02 apr 2015, 22:18

Kljucno do Izraela je da igraci podignu formu, a Mehmed da izabere 11. najspremnijih kada dođe vrijeme ! Samo da se ne desi da npr. Vedo koji je trenutno u uzasnoj formi ima prednost naspram Djurica koji igra mnogo vise, na racun stare slave.

Jesnostavno nam protiv Izraela a kasnije i Belgije treba najspremnijih 11. + 3 izmjene.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 02 apr 2015, 22:29

kod izraelaca nece igrati njihov najbolji pojedinac, refaelov. radi se u suspenziji.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 02 apr 2015, 22:48

Ma nasi ako budu na svom nivou jevrejima nece pomoc ni petnaest Refaelova. Sve je tu do nas.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 02 apr 2015, 22:50

Vedad87 je napisao/la:Salihović može igrati u sredini, ali ja sam ga gledao dva puta u repki na toj poziciji i bio mi je katastrofalan! Gledajući svaki put da on prebaci loptu na lijevu nogu da bi uputio pas....pa dok se namjesti...ne bih više to da gledam ;)
;)
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

ammimr
Kontakt:

Post Postao/la ammimr » 02 apr 2015, 22:56

Racunica je ipak jasna.Ne zelim da prozivam ali ako mi pobijedimo sve do kraja sigurno smo medju prva dva jer jos jednom igra svako sa svakim i puno je bodova u igri.20 bodova je dovoljno.Medjutim trebalo bi spremati utakmicu za utakmicom,i nadati se da ce prije svega svi biti zdravi i na raspolaganju,a forma u klubu jeste pozeljna ali nije i presudjujuca,primjer Hajrovic.Nego onih jedanaest koji izadju na teren neka daju sve od sebe tj.iz petnih zila neka potegnu,nadtrce,nadigraju Izraelce i nei trebalo biti problema.Poslije sve tako redom do kraja i uz malo srece Francuska nam se smijesi jer po kvalitetuu smo sigurna medju ova dva sto direktno idu.
I da nikakve provokacije na utakmici protiv Izraela ili bilo koga drugog opet bi nas cekali na kecu kao i prije par godina.pozdrav

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 02 apr 2015, 23:12

ammimr je napisao/la:Racunica je ipak jasna.Ne zelim da prozivam ali ako mi pobijedimo sve do kraja sigurno smo medju prva dva jer jos jednom igra svako sa svakim i puno je bodova u igri.20 bodova je dovoljno.Medjutim trebalo bi spremati utakmicu za utakmicom,i nadati se da ce prije svega svi biti zdravi i na raspolaganju,a forma u klubu jeste pozeljna ali nije i presudjujuca,primjer Hajrovic.Nego onih jedanaest koji izadju na teren neka daju sve od sebe tj.iz petnih zila neka potegnu,nadtrce,nadigraju Izraelce i nei trebalo biti problema.Poslije sve tako redom do kraja i uz malo srece Francuska nam se smijesi jer po kvalitetuu smo sigurna medju ova dva sto direktno idu.
I da nikakve provokacije na utakmici protiv Izraela ili bilo koga drugog opet bi nas cekali na kecu kao i prije par godina.pozdrav
Nije ti dobra računica.

Mi pobijedimo sve i imamo 20 bodova. Vels i Belgija međusobno igraju neriješeno i ostale pobijede, a od nas zijane. Tada Vels i Belgija imaju po 21 bod što je za nas nedostižno.

Nije ništa u našim rukama, jer nam se rezultati moraju poklopiti. Od obje ekipe iz Azije smo izgubili, Nisam pesimista i nadam se da će nam se posrećiti da odemo na EP.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 02 apr 2015, 23:21

Sve dok nema teleta na klupi, nema ni problema. Meša će ih posložiti i motivisati kako treba, ne sumnjam ni sekunde u to.

Kako je samo lijepo dočekivati utakmicu, a ne strijepiti od nekakvih idiotskih poteza selektora.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

TomBrajder
Kontakt:

Post Postao/la TomBrajder » 02 apr 2015, 23:26

kokakolas je napisao/la:Sve dok nema teleta na klupi, nema ni problema. Meša će ih posložiti i motivisati kako treba, ne sumnjam ni sekunde u to.

Kako je samo lijepo dočekivati utakmicu, a ne strijepiti od nekakvih idiotskih poteza selektora.
Da, onaj stari osjecaj kad se priblizava reprezentativna pauza. Zadnjih nekoliko utakmica pod vodstvom Susica ko da sam gledao utakmice Vrbanjuse a ne reprezentacije, ne ponovilo se. :pray: :crazy: :puke:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 apr 2015, 23:29

TomBrajder je napisao/la:
kokakolas je napisao/la:Sve dok nema teleta na klupi, nema ni problema. Meša će ih posložiti i motivisati kako treba, ne sumnjam ni sekunde u to.

Da, onaj stari osjecaj kad se priblizava reprezentativna pauza. Zadnjih nekoliko utakmica pod vodstvom Susica ko da sam gledao utakmice Vrbanjuse a ne reprezentacije, ne ponovilo se. :pray: :crazy: :puke:
To je to. Nakon dugo vremena jedva cekam sljedecu tekmu repke. :bih:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

ammimr
Kontakt:

Post Postao/la ammimr » 02 apr 2015, 23:31

Jeste avlami do mene je racunica,mada je meni malo nemoguce da Belgija ne pobijedi Velsa ali to je vec sta bi bilo kad bi bilo.Evo sa 20 bodova ali i 18 smo u barazu.Mada nisam ni gledao ali cini mi se da i najbolji treci ide dallje.Tako da sa 15 ili 13 bodova do kraja i takvom formom sa toliko neizgubljenih utakmica u barazu malo bi se koga trebalo plasiti.Ali o tom potom lopta je okrugla i sve je moguce zar ne.Prvo mi moramo gledati sebe i nadati se da nam igraci budu zdravi a sve ce ostalo doci.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 apr 2015, 23:34

ammimr je napisao/la:Mada nisam ni gledao ali cini mi se da i najbolji treci ide dallje.
Da, najbolji treći ide na prvenstvo, ali se brišu bodovi protiv posljednjeg u grupi, tako da o tome ne trebamo ni razmišljati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

ammimr
Kontakt:

Post Postao/la ammimr » 02 apr 2015, 23:38

Hvala za informaciju Virtual.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 02 apr 2015, 23:47

ammimr je napisao/la:Jeste avlami do mene je racunica,mada je meni malo nemoguce da Belgija ne pobijedi Velsa ali to je vec sta bi bilo kad bi bilo.Evo sa 20 bodova ali i 18 smo u barazu.Mada nisam ni gledao ali cini mi se da i najbolji treci ide dallje.Tako da sa 15 ili 13 bodova do kraja i takvom formom sa toliko neizgubljenih utakmica u barazu malo bi se koga trebalo plasiti.Ali o tom potom lopta je okrugla i sve je moguce zar ne.Prvo mi moramo gledati sebe i nadati se da nam igraci budu zdravi a sve ce ostalo doci.
Belgija ih nije pobijedila kući, zašto bi u Velsu? Velšani trebaju dobiti Andoru i Izrael kući i Kipar na Kipru, te odigrati nulu sa Belgijom i imaju 21 bod.
Naše šanse za prva dva mjesta u grupi se mjere promilima nažalost (po meni).
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 03 apr 2015, 00:00

Ma Vels ima najjace sanse u nasoj grupi. Prvo igra kuci s Belgijom, tu ako ne izgube, zatim igraju sa Kiprom u gostima i Izraelom na domacem terenu, tu takodje ne mislim da ce kiksati. I na kraju im ostaju dvije tekme s nama na Bilinom Polju i sa Andorom kuci. Iz ove dvije tekme im je dovoljno tri boda.. dakle u najgoru ruku ovjera EP bi im bila u Kardifu sa Andorom :clap:
Ako prodje ovako kako sam im ja pozelio jedini bi im poraz bio od nas na BP.
Jbg... mi trebamo biti zadovoljni i barazom obzirom da nas je skoro pola kvalfikacija vodio Susic kad nismo znali sta je pobijeda :|

TomBrajder
Kontakt:

Post Postao/la TomBrajder » 03 apr 2015, 00:11

FliX je napisao/la:Ma Vels ima najjace sanse u nasoj grupi. Prvo igra kuci s Belgijom, tu ako ne izgube, zatim igraju sa Kiprom u gostima i Izraelom na domacem terenu, tu takodje ne mislim da ce kiksati. I na kraju im ostaju dvije tekme s nama na Bilinom Polju i sa Andorom kuci. Iz ove dvije tekme im je dovoljno tri boda.. dakle u najgoru ruku ovjera EP bi im bila u Kardifu sa Andorom :clap:
Ako prodje ovako kako sam im ja pozelio jedini bi im poraz bio od nas na BP.
Jbg... mi trebamo biti zadovoljni i barazom obzirom da nas je skoro pola kvalfikacija vodio Susic kad nismo znali sta je pobijeda :|
Ne da moramo biti zadovoljni, moramo biti prezadovoljni i samo o tome razmisljat a ovo ako nam se poklopi slucajno i plasiramo se direktno samo mozemo Meši podic spomenik ili nazvat neki stadion po njemu.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 03 apr 2015, 00:20

Wales nije reprezentacija iz samog svjetskog vrha da okonča kvalifikacije bez ijednog kiksa, tako da treba očekivati da i oni prospu bodove negdje.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 03 apr 2015, 00:23

STEVIE je napisao/la:kod izraelaca nece igrati njihov najbolji pojedinac, refaelov. radi se u suspenziji.
mislim da nije igrao ni u prvom meču, pa su nas nabili, al' dobro, vodio nas je neandertalac! nikakav on igrač nije, da valja, ne bi u Belgiji igrao

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 apr 2015, 00:25

Ma najbolje bi bilo kad bi Izrael kiksao sa Kiprom, što nije nemoguće, iako onda postoji šansa da bi i Kipar ušao u kombinacije, pa bi ih bilo teže pobijediti u zadnjem kolu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 03 apr 2015, 00:33

Naš najveći adut se krije u
slika
Ja uopste ne sumnjam u plasman! :bih: :bih:
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 03 apr 2015, 01:27

Sheyi je napisao/la:Wales nije reprezentacija iz samog svjetskog vrha da okonča kvalifikacije bez ijednog kiksa, tako da treba očekivati da i oni prospu bodove negdje.
Pa, vec su prosuli- protiv Safeta Mourinha :kafa:

Na stranu zayebancija- ne trebamo sebe zavaravati da mozemo direktno na prvenstvo, baraz je realan cilj uz nase 4 pobjede i barem jedan kiks Izraela. Bice yebeno, ali treba ici tekmu po tekmu, pa sta bude.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.