C. Paul - over
Drummond - over
K. Walker - over
Brooklyn - h2
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
6/6.Sabinho je napisao/la:Corinthians pm1 @1,87
Deportivo Tachira 1 @1,4
Goias 1 @1,25
Figuirense 1 @1,2
Aldridge i C.Paul preko
Kvota 14
E jusufe...SPY je napisao/la:J.J. Hickson is battling knee soreness and he is questionable to play vs. the Jazz on Wednesday.
The Nuggets haven't played since Saturday, so it's a little concerning that he is having trouble with his knee. Hickson actually started last game due to the absence of Danilo Gallinari (rest), but the Nuggets have nothing but ping pong balls to play for so they will likely err on the side of caution. If Hickson sits, Jusuf Nurkic may rejoin the starting lineup and could see major minutes if he can avoid foul trouble. Expect another update closer to tip-off.
U premieru granica 6,5 .. čekamo potvrdu
Bruklin sam htio hendikep 9,5 odigrat al' nisam skonto dok nisam uplatio..![]()
Sabinho je napisao/la:6/6.Sabinho je napisao/la:Corinthians pm1 @1,87
Deportivo Tachira 1 @1,4
Goias 1 @1,25
Figuirense 1 @1,2
Aldridge i C.Paul preko
Kvota 14
grifin za jedan sut predje granicu, zaista steta, al eto valjda je neko iskombinovao nesto bez grifina, jer kao sto napisa sinoc, tesko je pogoditi 4 igraca iz jedne tekme... 3/4 sasvim zadovoljavajucesila14 je napisao/la:la clipers- portland jedna od najzanimljivijih tekmi veceras
liliard ispod 20.5 (paul vazi za jednog od najboljih defanzivaca lige sto se tice branjena pg pozicije)
aldridge preko 24.5 (prva napadacka opcija portlanda, kao sto vec napisa da ce liliard imati tezak matchup, onda mi logicno do ova momcinaa ide preko)
paul preko 20.5 (lilard i nije neki bogzna dobar defanzivac, pa se nadam da ce CP to iskoristiti)
grifin ispod 22.5 (vjerujem da ce se grifin namuciti u odbrani protiv aldridge-a, te da ima mnogo tezi matchup u odnosu na CP i JJ Redicka)
tesko da se mogu ubosti 4 igraca iz jedne utakmice, ali ako neko hoce nek izabere nesto od ovoga![]()
i jos
oladipo ispod 17.5
perasons preko 15.5

Svaka cast na trudu i analizi, prve tri pratim i dopadaju mi se.johnnyyK je napisao/la:nešto Engleza za sutra, čisto statistički:
Derby - Watford - odg/DAMillwal - Charlton (zg/2,5) - z1Doncaster - Bradford - odg/DACambridge Utd. - Bury - 2Luton - Exeter - 2Halifax - Macclesfield - X
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.