Prije, ja mislim 7. Juni. Gibraltar bi nam lego samo takoVirtu4l je napisao/la:Kad je taj termin, prije ili poslije Izraela? Ako je prije, ne bi valjala neka jaka provjera, a ponajmanje Hrvatska. Dajte nešto lakše, da se još malo vratimo u život.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Prije, ja mislim 7. Juni. Gibraltar bi nam lego samo takoVirtu4l je napisao/la:Kad je taj termin, prije ili poslije Izraela? Ako je prije, ne bi valjala neka jaka provjera, a ponajmanje Hrvatska. Dajte nešto lakše, da se još malo vratimo u život.
Znaci nista od Gibraltara, ali nista ni od Hrvatske u tom terminu sto je dobroLillard je napisao/la:Upravo Gibraltar sedmog gostuje u Zagrebu tako da...
Head je napisao/la:Savez da je pametan uradio bi sljedece. Napravio spisak od 21 reprezentativca, ostavio 2 mjesta slobodna. Organizovao prijateljsku utakmicu reprezentacija protiv dream tima premijer lige. Dream tim nase lige je jaci i od Kipra i od Andore. Bolje to odraditi nego igrati sa nekim retardiranim reprezentacijama. Utakmicu organizovati u Zenici, karta 5 KM. Sav prihod od ulaznica podjeliti domacim klubovima. U toj utakmici bi selektor mogao vidjeti ko ima kvalitet za reprezentaciju, tako da mi po forumimam ali i novinari ne bi mogli gurati svoje igrace. Dva najbolja igraca iz tima premijer lige dodati na spisak reprezentacije i nastaviti se pripremati za Izrael.
Oni i Holandija su rijetki iz Evrope s kojima nismo nikada igrali.Chinaglia je napisao/la:dajte prijateljsku s Englezima, ne znam da l' smo s njima ikad igrali?
Koševo, BiH-Italija 2-1.Chinaglia je napisao/la:nismo ni sa Italijanima, koliko znam
Nail Besirovic igrao za Feirense koje je tada bilo u njihovoj prvoj ligi, ima i jedan ili dva nastupa za nasu reprezentaciju, mislim da je to bilo u vrijeme dok je repku vodio Musovic.Pivopija je napisao/la:Ovo su najkvalitetnije evropske reprezentacije protiv kojih nismo nikada igrali:
Engleska
Holandija
Rusija
Ukrajina
Svicarska
A od ovih manje kvalitetnih (mada su neke sad u usponu):
Island
Sj. Irska
Crna Gora
Gruzija
Protiv svih ostalih mislim da smo igrali.
Moze li mi neko reci da li se sjeca nekog naseg igraca koji je igrao u Portugalskoj ligi?
13.05.2015.„Ponovili smo koji su minimalni uslovi pod kojima bi igrali utakmicu 15. juna u Istanbulu. Ukoliko izraze spremnost i pošalju nam novi prijedlog ugovora u roku dva-tri dana, možda dogovor o meču na kraju bude i postignut. U protivnom, nećemo igrati 15. juna“, istakao je Baković.
Povedi sve bikove sto imas i bice.JohnCleese je napisao/la:Da li ce ovaj put kao uvertira pred tekmu a u sklopu vasara biti organizovana i borba bikova, sirova snaga ??