Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
- OnlyUnited
- Kontakt:
Re: Manchester United FC
Onom Naniju od prije par sezona, nista nije falilo, cak naprotiv, dobro bi dosao igrac slicnog profila. Problem je bio u glavi, igrao toplo/hladno, po raspolozenju, moglo bi se reci. Ne mogu zamislit gdje bi mu kraj bio, da je nastavio onim tempom.
- Ed Woodward for Prime Minister !
Bas tako,treba nama igrac koji ce uzeti loptu i krenuti na dribling kako bi stvorio eventualni visak ili neku bravuru,to nama fali jos od Ronalda i Nanija u formi iz 2011/12.Mislim da je Depay takav igrac,on ima tu dozu drskosti kako bi napao protivnika 1 na 1,sa ozbiljnim radom nad ovim momkom mi mozemo dobiti igraca svjetske klase u buducnostiOnlyUnited je napisao/la:Onom Naniju od prije par sezona, nista nije falilo, cak naprotiv, dobro bi dosao igrac slicnog profila. Problem je bio u glavi, igrao toplo/hladno, po raspolozenju, moglo bi se reci. Ne mogu zamislit gdje bi mu kraj bio, da je nastavio onim tempom.
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
PROGNOZA za Villu

MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Tesko je rec, ali sve vise prica o Hummelsu. Moglo bi bit tu nesto... 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- OnlyUnited
- Kontakt:
Moglo bi zavrsiti kao i spekulacije u vezi Sneijdera. Al' siguran sam da cemo dovesti stopera, e sada da li ce to biti Hummels, ostaje da vidimo.
RvP sa jednom slomljenom nogom je bolji igrac od Dost-a !
Ako ova ekipa klikne, ako kolektiv proradi, napadaci su najmanji problem.
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Ako ode De Gea: http://sportsport.ba/ino_fudbal/inter-o ... ica/158199" onclick="window.open(this.href);return false;
Fantastican golman. Tu je i Lloris koji ima klauzulu u ugovoru. De Geu probat zadrzat silnim naporima i ponudit veliku placu, ali ne treba mu dopustit da drzi klub kao taoca ili da ode dzabe za godinu dana. Ima opcija i treba mu jasno porucit da necemo cekat predugo to produzenje.
Fantastican golman. Tu je i Lloris koji ima klauzulu u ugovoru. De Geu probat zadrzat silnim naporima i ponudit veliku placu, ali ne treba mu dopustit da drzi klub kao taoca ili da ode dzabe za godinu dana. Ima opcija i treba mu jasno porucit da necemo cekat predugo to produzenje.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Ja bi' dao Valdesu šansu ako ode DDG. Jbt pa nije lik džaba branio u Barceloni tolike godine ... čak je vremenom smanjio one kikseve koje je imao u prvim godinama igranja u Barci.Cartman je napisao/la:Ako ode De Gea: http://sportsport.ba/ino_fudbal/inter-o ... ica/158199" onclick="window.open(this.href);return false;
Fantastican golman.
Ako bi se pokazalo kao loš potez onda već u januaru dovesti Lorisa (jako teško) ili eto ovog Handanovića iako po meni on nije tolika golmanska klasa koliko se priča.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Upravo.crybaby je napisao/la:RvP sa jednom slomljenom nogom je bolji igrac od Dost-a !

A, što se golmanske pozicije tiče, iako još uvijek ne želim da razmišljam o takvom scenariju, what about Cech? Daleko najbolja opcija koja će biti na tržištu, a mislim da bi se mogla isposlovat, bez obzira na rivalstvo. Ipak, potrebno je sve napore uložit u De Gein ostanak, tako da se može razmišljati o drugim pozicijama.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Nemojte raja pesimizma
prvo da se liga zavrsi,izbori top4 pa ce biti i novih ugovora 

- OnlyUnited
- Kontakt:
Herrera: "Wayne Rooney is our leader. He is maybe the strongest guy - not only physically, but also mentally."

- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
http://sportsport.ba/ino_fudbal/manches ... nga/158249" onclick="window.open(this.href);return false;
Baš sam prognozer za ove transfere meščini. Ja u prošlom prelaznom roku kod sebe na FIFI dovedem Sterlina, samo razlika u cijeni debela - ja ga platio svega 14 miliona ojra.
Isto tako sam nedavno igrao na FM-u sa FKS, doveo Alispahića u klub, kad tup za koji mjesec Meša na Koševu
Baš sam prognozer za ove transfere meščini. Ja u prošlom prelaznom roku kod sebe na FIFI dovedem Sterlina, samo razlika u cijeni debela - ja ga platio svega 14 miliona ojra.
Isto tako sam nedavno igrao na FM-u sa FKS, doveo Alispahića u klub, kad tup za koji mjesec Meša na Koševu

1946
Prilično sam siguran u rutinsku pobjedu danas kao i u osvajanje minimalno 4. mjesta na kraju. Danas će Fella sam riješiti Villu.
Pošto danas putujem zbog bolesti u daleki grad, neću moći gledati ni ovu danas a vjerovatno ni derbi sa Man City. Uglavnom sretno našim momcima danas i u nastavku prvenstva, neka tulipan procvjeta u ovim ranim proljetnim danima i neka vlada pozitiva na temi.
GGMU!

Pošto danas putujem zbog bolesti u daleki grad, neću moći gledati ni ovu danas a vjerovatno ni derbi sa Man City. Uglavnom sretno našim momcima danas i u nastavku prvenstva, neka tulipan procvjeta u ovim ranim proljetnim danima i neka vlada pozitiva na temi.

GGMU!
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles

Herrera

MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
-
- Kontakt:
Uh ako dodje Sterling mama miaaa 

bolje Depay iako trenutno nije na njegovom nivou al ce biti igracina
Sir Alex Ferguson 1999“At the end of the game you’re going to be six feet away from that trophy, and that’s the closest most of you will ever get to it.Don't you dare come back in here without giving it 100%
20 league titles
20 league titles
jer van Gaal nece ici po oba pored Januzaja Di Marie i Younga nema smisla
Sir Alex Ferguson 1999“At the end of the game you’re going to be six feet away from that trophy, and that’s the closest most of you will ever get to it.Don't you dare come back in here without giving it 100%
20 league titles
20 league titles
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.