Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH
Da li je mozda za kadete igrao jedan momak Eman Šertović, inace rodjen je u Bos. Krupi a trenutno nastupa za KK Koš, vanjski je igrac oko 190-195 visine ??  Pitanje za ove koji su gledali mec kadeta u ova dva dana.
http://www.abc.ba/novost/28953/eman-ser ... taciji-bih" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo ovaj momak ???

http://www.abc.ba/novost/28953/eman-ser ... taciji-bih" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo ovaj momak ???
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
						- 
				zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Prvi dan sigurno nije igrao. Bar ja nisam upratio. Drugi dan nisam gledao cijelu tekmu. I ja sam ga htio upratiti jer sam čuo za njega sve pozitivno, ali upratit ću ga na ovom turniru 6. April sigurno.LloriS je napisao/la:Da li je mozda za kadete igrao jedan momak Šertović se preziva, inace rodjen je u Bos. Krupi a trenutno nastupa za KK Koš, vanjski je igrac oko 190-195 visine ?? Pitanje za ove koji su gledali mec kadeta u ova dva dana.
Ok, hvala gledao sam ga prije 3 godine u svojoj konkurenciji je u ligi USK-a bio najbolji, cuo sam da je dobio poziv pa me zanima kako je odigrao ako je uopste i igrao, evo stavio sam gore link pa pogledaj.zaboljisportuBiH je napisao/la:Prvi dan sigurno nije igrao. Bar ja nisam upratio. Drugi dan nisam gledao cijelu tekmu. I ja sam ga htio upratiti jer sam čuo za njega sve pozitivno, ali upratit ću ga na ovom turniru 6. April sigurno.LloriS je napisao/la:Da li je mozda za kadete igrao jedan momak Šertović se preziva, inace rodjen je u Bos. Krupi a trenutno nastupa za KK Koš, vanjski je igrac oko 190-195 visine ?? Pitanje za ove koji su gledali mec kadeta u ova dva dana.
[youtube][/youtube]
Koš - Tofaš

Koš - Tofaš
ovog Mutica nema ni medju 50 u svom godistu na eurohopesu..
imal kakav zanimljiv trener mjesto halimica? ostaje on gdje i jest, dio je halke vjerovatno, drugacije ne bi ni dosao na ovu poziciju

imal kakav zanimljiv trener mjesto halimica? ostaje on gdje i jest, dio je halke vjerovatno, drugacije ne bi ni dosao na ovu poziciju
Eurohopes moze biti samo orijentacija, jer su jedini koji imaju takve liste. Ali ako nekoga nema tamo neznaci da nije kvalitetan. Jedno vrijeme su aliju pirica vodili kao top 5 talenta u svom godistu sto je nigdje veze. Isto tako je nurkic bio negdje oko desete pozicije, i vodili ga kao krilnog centra.
Nije ga real doveo tek onako
Doduse ima jos i draftexpress koji imaju rubriku international prospects, ali neznam do kojeg godista idu

Nije ga real doveo tek onako
Doduse ima jos i draftexpress koji imaju rubriku international prospects, ali neznam do kojeg godista idu
Nikola Maric, oce li on igrati za nas ili za susjede zna li neko mozda ?

Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
ne znam od kud tu...bio je na pripremama kadetske repke srbije pred EP, a nije zaigro valjda zbog papira....sta je dalje bilo ne znam tacnoBassha je napisao/la:Nikola Maric, oce li on igrati za nas ili za susjede zna li neko mozda ?
hoce li nam ovaj baylee steele igrati za juniore centra?  

gledao sam jučer meč Sparsa protiv Cibone, igrali su odlično. Gegic odličan,  on se meni jako svidja kao igrač, veoma inteligentan, imao je par lijepih dodavanja, jos sut da popravi imali bi u budućnosti vrhunskog pleja. Atic može postati vrhunski igrač,  ima sve sto treba, po meni najveći prospekt od svih naših mladih košarkaša, pa i od Muse. Ovdje stalno spominjete lošu unutarnju liniju ( kod juniora), po meni to i nije toliko loše.. Od četvorki imamo Fahru,Memica, Ahmedica, onda ima mali Hadžić i po meni to nije uopšte loše. Na petici ima Piric. Po meni juniorska reprezentacija je mnogo kvalitetnija od kadetske, i od njih očekujem dobar rezultat.

treba vidjeti kako bi se nasi nosili pod kosem sa zizicem i benderom, ako ta dvojica budu igrali za juniore hrvatske na EP

Kakav je ovaj Besovic na poziciji centra, vidim igra dobro na turniru za juniore KK Kos?

Veceras u 18 i 15 finale juniorskog prvenstva Slovenije do 19 godina, igra Olimpija protiv Krke.
Duel nasih U20 reprezentativaca Lazica i Polutka.
Procitao sam na drugom forumu da ce biti prisutni i predstavnici Partizana..
Evo link za prenos utakmice " onclick="window.open(this.href);return false;

Duel nasih U20 reprezentativaca Lazica i Polutka.
Procitao sam na drugom forumu da ce biti prisutni i predstavnici Partizana..
Evo link za prenos utakmice " onclick="window.open(this.href);return false;
Ovaj Ilic iz Varde opasan talenat 2000 godiste,a evo protiv tri godine starijih juniora Buducnosti 24 poena..
Isto je bio dobar protiv Zrinjskog 20 poena..on je proglasen za najperspektivnijeg igraca na Bodiroga kampu u Trebinju,pokriva 1,2 i 3 pozicije..Bio je vec na okupljanju U15 Srbije,tako da ne vjerujem da imamo sanse da ga sebi kaparisemo..

Isto je bio dobar protiv Zrinjskog 20 poena..on je proglasen za najperspektivnijeg igraca na Bodiroga kampu u Trebinju,pokriva 1,2 i 3 pozicije..Bio je vec na okupljanju U15 Srbije,tako da ne vjerujem da imamo sanse da ga sebi kaparisemo..
Gledao sam sinoc finale Olimpija-Krka,pa da malo napisem o nasem dvojcu.
Polutak nabacio mase zbog seniorske kosarke i vidi se da jos to nije leglo kako treba,dosta tromo je izgledao pogotovo u cuvanju covjeka u odbrani i u skoku.Vidi se da je skolovan centar i kod Dzikica je tako da se ne brinem za njega da ce jos napredovati.
Lazic izuzetno koristan igrac,nesto kao Cerkezovic u kadetima samo jos bolje fizicke i atletske predispozicije.Skace,blokira,krade lopte...Odlican atleta i ovdje su ga gurali na cetiri i stalno je bio pod kosem jer nemaju prave cetvorke..njegova je prirodna pozicija tri i ostala mu je stara boljka koju mora popraviti,a to je sut na kojem mora puno raditi.
Sve u svemu aBda imacemo za koju godinu ova dva korisna igraca u rotaciji seniorske reprezentacije

Polutak nabacio mase zbog seniorske kosarke i vidi se da jos to nije leglo kako treba,dosta tromo je izgledao pogotovo u cuvanju covjeka u odbrani i u skoku.Vidi se da je skolovan centar i kod Dzikica je tako da se ne brinem za njega da ce jos napredovati.
Lazic izuzetno koristan igrac,nesto kao Cerkezovic u kadetima samo jos bolje fizicke i atletske predispozicije.Skace,blokira,krade lopte...Odlican atleta i ovdje su ga gurali na cetiri i stalno je bio pod kosem jer nemaju prave cetvorke..njegova je prirodna pozicija tri i ostala mu je stara boljka koju mora popraviti,a to je sut na kojem mora puno raditi.
Sve u svemu aBda imacemo za koju godinu ova dva korisna igraca u rotaciji seniorske reprezentacije

Dobar je lazic, samo 1/6 slobodna dok sam ja pratio , nisam zadnju cetvrtinu upratio, polutak je napocetku pogrijesio sa dva faula.

Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu  Baja i Vela.
[youtube][/youtube]
Finale prvenstva italijanskih regija..

Finale prvenstva italijanskih regija..
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
						#MFFL
Som-Hi Barça
Harun ide u Zrenjanin na pregovore s Radoncicem & Muticem ...  

Sve ja prijatelju razumijem... Al sto u Zrenjanin radi Mutica... eto mu Banja Luke nadohvat ruke... cak se i rimuje   ....  Al je on odavno razgovarao sa porodicom Lazarovom i ne vidim potrebu da opet to radi... dobio je garancije jos proslo ljeto a i prije par godina kad je mali isao u Real da ce igrati za nas.... Hala nije zvao malog, i u potpunosti je do Halimica....
 ....  Al je on odavno razgovarao sa porodicom Lazarovom i ne vidim potrebu da opet to radi... dobio je garancije jos proslo ljeto a i prije par godina kad je mali isao u Real da ce igrati za nas.... Hala nije zvao malog, i u potpunosti je do Halimica....
Ovo ljeto ga mora zvati... jer nam treba zbog 5. mjesta koje ce se ganjati zbog SP....
A sa Radoncicem OK... momak je od tamo.. i tamo mu zivi deda... tamo je odrastao.. i cesto je tamo.. za njega razumijem... mada i dalje nisam optimista u ovom slucaju... Spanci su sad u pole-poziciji....

....  Al je on odavno razgovarao sa porodicom Lazarovom i ne vidim potrebu da opet to radi... dobio je garancije jos proslo ljeto a i prije par godina kad je mali isao u Real da ce igrati za nas.... Hala nije zvao malog, i u potpunosti je do Halimica....
 ....  Al je on odavno razgovarao sa porodicom Lazarovom i ne vidim potrebu da opet to radi... dobio je garancije jos proslo ljeto a i prije par godina kad je mali isao u Real da ce igrati za nas.... Hala nije zvao malog, i u potpunosti je do Halimica....Ovo ljeto ga mora zvati... jer nam treba zbog 5. mjesta koje ce se ganjati zbog SP....
A sa Radoncicem OK... momak je od tamo.. i tamo mu zivi deda... tamo je odrastao.. i cesto je tamo.. za njega razumijem... mada i dalje nisam optimista u ovom slucaju... Spanci su sad u pole-poziciji....
32 SCUDETTI ★ VINTI  ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
						Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Taj Mutic je bio pozivan nekoliko puta i bio je na spisku,tako da...MrMuscle je napisao/la:Sve ja prijatelju razumijem... Al sto u Zrenjanin radi Mutica... eto mu Banja Luke nadohvat ruke... cak se i rimuje.... Al je on odavno razgovarao sa porodicom Lazarovom i ne vidim potrebu da opet to radi... dobio je garancije jos proslo ljeto a i prije par godina kad je mali isao u Real da ce igrati za nas.... Hala nije zvao malog, i u potpunosti je do Halimica....
Ovo ljeto ga mora zvati... jer nam treba zbog 5. mjesta koje ce se ganjati zbog SP....
Ne znam sto ti je cudno za Radoncica?Niko se ne pita kad nama svake godine uzimaju djecu susjedne drzave i postavljaju kao svoje iako su ti momci odrasli u ovoj drzavi i njohovi korijeni sezu stotinama godina bas iz ove drzave..Sad kad mi trebamo sebi privolit momka i ciji je otac igrao za nasu rukometnu reprezentaciju nama je nesto to cudno..govorim opcenito nemoj da se ti nesto nadjes prozvan,jer mislim na nas sve
Jos da nesto napisem i opet kazem da ne mislis da sam tebe prozvao niti zelim da se otegne rasprava sad.
Dosadilo mi opcenito nase razmisljanje i mi trebamo pocet bit bezobrazni jer jedino tako se moze odgovoriti njima.
Zasto i mi ne krenemo zvati Bosnjake iz Srbije,Crne Gore,Slovenije,Hrvatske jer ima njih dosta koji su tamo rodjeni i sigurno ce biti kvalitetnih igraca..Onim najboljim pasos se moze izganjati i to nece bit problem..Neka i njima bude matica Bosna,zasto da ne?!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.