Nije do BHT-a nego do BH Telecoma koji uzima sve utakmice Sarajeva i Želje na moju tv, naravno radi svoje koristi, a ostalima šta ostane... Reketaši blago rečeno.corleone87 je napisao/la:Ovi sa bht-a mi nikad nece biti jasni.Imas kolo u kojem su sve utakmice u istom terminu i pritome derbi kola Zrinjski-Željezničar a prenosis utakmicu Travnik-Velez..
P.S. Ako neko ne zna,na areni sport 2 ce biti prenos utakmice ali dzaba meni kad nemam arenu sport 2
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
1946
Zasto reketasi? BH telekom je sponzor premier lige. Placa milion km po sezoni. Od tog novca se placa kotizacija za klubove,placaju se sluzbena lica za utakmice i svaki klub dobije po 50 novih lopti po sezoni za utakmice. Na ime sponzorstva,BH telekom ima pravo na odredjen broj utakmica na Moja TV. Logicno je da ce uzeti utakmice kroz koje moze prodati prostor za marketing.BitiSrcemVezan je napisao/la:Nije do BHT-a nego do BH Telecoma koji uzima sve utakmice Sarajeva i Želje na moju tv, naravno radi svoje koristi, a ostalima šta ostane... Reketaši blago rečeno.corleone87 je napisao/la:Ovi sa bht-a mi nikad nece biti jasni.Imas kolo u kojem su sve utakmice u istom terminu i pritome derbi kola Zrinjski-Željezničar a prenosis utakmicu Travnik-Velez..
P.S. Ako neko ne zna,na areni sport 2 ce biti prenos utakmice ali dzaba meni kad nemam arenu sport 2
A BHT-ov plan je da svaki klub prenose bar jednom u polusezoni, tako daa
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sve je bolje od BHT i Kristica
nema na tv programu da ce biti na areni...
- corleone87
- Kontakt:
Ovde imabangara je napisao/la:nema na tv programu da ce biti na areni...
http://mojtv.hr/kanal/tv-program/180/ar ... sutra.aspx
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Svaaaaani
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Antolovic-zeljkovic uzelac kosoric kvesa-hasanovic AMIR DADO djelmic MEMIJA kokot BAJIC
19TM87 ZAVIDOVICI
- ala_juve_tm87
- Kontakt:
baaaaš je glupooo biti ultras iz Mostaraaaaaa ! Ajdeeeee Željkaneeee sutraaaa samo jakoooooooooooooo

Život je kratak da se dijeli,zato Željezničar za život cijeli!!!! TM87 4 ever
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Željezničar
Ukoliko je ovo tacno sutra aBd ćete imat streamcorleone87 je napisao/la:Ovde imabangara je napisao/la:nema na tv programu da ce biti na areni...

Druze ako se ne varam ova Arena je Hrvatska,a ne Srbijanska sto vecina ovdje u BiH ima ?JoseMourinho je napisao/la:Ukoliko je ovo tacno sutra aBd ćete imat streamcorleone87 je napisao/la:Ovde imabangara je napisao/la:nema na tv programu da ce biti na areni...
- JoseMourinho
- Kontakt:
Imam stream bas za Hrvate tj. Imo sam moram provjeriti večerasarelinho je napisao/la:Druze ako se ne varam ova Arena je Hrvatska,a ne Srbijanska sto vecina ovdje u Bih ima ?JoseMourinho je napisao/la:Ukoliko je ovo tacno sutra aBd ćete imat stream

obraduj nas sutra sa strimom

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- corleone87
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Evo ga,
http://www.sport-tv.ml/arena-sport-2.html" onclick="window.open(this.href);return false;

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
kralju nareda ih ti i viska:)miretm je napisao/la:Antolovic-zeljkovic uzelac kosoric kvesa-hasanovic AMIR DADO djelmic MEMIJA kokot BAJIC
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Vidim Statut ovjeren, sve je bilo po zakonu što bi jedan rek'o. Fino.
Koliko treba vremena za registraciju onih firmi sto su se spominjale 

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Mislim da je ciljano to i uradio, da iznenadimo protivnika..bhsport je napisao/la:kralju nareda ih ti i viska:)miretm je napisao/la:Antolovic-zeljkovic uzelac kosoric kvesa-hasanovic AMIR DADO djelmic MEMIJA kokot BAJIC

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
HahahŽeljooooo je napisao/la:Mislim da je ciljano to i uradio, da iznenadimo protivnika..bhsport je napisao/la:kralju nareda ih ti i viska:)miretm je napisao/la:Antolovic-zeljkovic uzelac kosoric kvesa-hasanovic AMIR DADO djelmic MEMIJA kokot BAJIC

FK Željezničar ~ FC Arsenal !