FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SARS
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SARS » 03 apr 2015, 20:25

merak je napisao/la:Ljudi moji najezio sam se kad vidjoh ovo.
Azmire 100 godina ti nama jos zivio
Moze li samo neko od strucnijih pojasniti ovo Projekat ''ZLATNA KARIKA'' se sastoji od: UEFA modela kluba, Europa CVA
Ma o tome ce se sigurno vise znati u maju...al ovo je fakat nestvarno i iskreno pomalo sam skeptican samo sto se tice stadiona, al ako gigant kaze da ce biti onda ce da bude :D

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 03 apr 2015, 21:20

Doslovno :urnebes:

[youtube][/youtube]

Ispocetka citam tek prezentiran projekat, kad dole piše u aprilu riješavanje fin. situacije u maju skupštinske izmjene :salut: to je to :salut: Bog da mu podari zdravlja, čovjek se upisuje u listu Slobodinih velikana.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 03 apr 2015, 22:05

Prije 100-te godišnjice Sloboda mora osvojiti trofej: „Šta predsjednik Husić planira naredne četiri godine“

Uprava FK Sloboda na čelu sa predsjednikom Azmirom Husićem danas je u zgradi Gradske uprave Grada Tuzla upoznala gradonačelnika Jasmina Imamovića, njegove pomoćnike kao i predstavnike Sportskog društva „Sloboda“ o planu i aktivnostima koje se namjeravaju sprovesti u naredne četiri godine. Nacrt projekta nazvan „Zlatna karika“ podrazumijeva ukupno četiri tačke koje je planirano da se realiziju u periodu 2015 – 2019 godina. Kako je za **** kazao predsjednik UO FK Sloboda Azmir Husić vrijednost cijelog projekta iznosi 8.000.000 KM.

“Uprava kluba sa mnom na čelu sprema je da obezbijedi 50 % sredstava dok za ostalih 50 % očekujemo da obezbijedi Grad Tuzla“ kazao je na početku razgovora Azmir Husić. Prema riječima Husića prvi korak je projekta „Zlatna karika“ je stabilizacija i uređenje kluba po svim Evropskim standardima UEFA-e.

U sezoni 2016/2017 Husić je pod obavezno naglasio da Sloboda mora izboriti nastup u nekom od EURO takmičenja bilo to kroz takmičenje u BH Telecom Premijer ligi ili pomoću Kupa BiH. „Mi takmičenje u Europi ne isključujemo ni naredne sezone 2016/2017 ukoliko nam se za to pruži prilika“ naglašava Husić. Prije svoje 100-te godišnjice Sloboda na Tušanj mora donjeti jedan od trofeja, smatra predsjednik FK Sloboda Azmir Husić.

Prema nacrtu projekta „Zlatna karika“ koji danas predstavljen i gradonačelniku Tuzle Jasminu Imamoviću u sezoni 2017/2018 u planu je da klub nema nikakvih dugovanja i da se do tada završi kompletan reprogram.

„Kada uđemo u sezonu 2018/2019 želim samo da se o Slobodi priča pozitivno. Obilježavanje 100-godišnjice Slobode se ne može prikazati za jedan dan, to se prikazuje čitavu jednu godinu. Za 100-ti rođendan Slobode želimo na Tušanj da dovedemo neki od klubova iz Lige petice“ – naglašava Husić.

Nakon današnjeg razgovora sa predsjednikom UO FK Sloboda Azmirom Husićem zaključak je samo jedan. Sloboda definitivno ima čovjeka vizionara koji želi da ovom klubu vrati stari sjaj i s kojim želi ispisati novu istoriju. Za kraj razgovora Husić nam je kazao ukoliko nacrt projekta nazvan „Zlatna karika“ ne bude usvojen od strane gradskih struktura do 11. maja vrlo vjerovatno da će povući sa funkcije predsjednika kluba jer prema njegovim riječima ništa osim Europske i šampionske Slobode nema smisla.

slika
slika
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 03 apr 2015, 22:11

Ja volim FK Tuzla City

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 03 apr 2015, 22:17

Idemo sutraaa.

Voliiim teeee Slobodooooo, nananan naaa ti si nasa svetinja. :mrgreen: :mrgreen:
1946

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 03 apr 2015, 22:18

No, nije to sve. Azmir Husić odlučan je da Tušanj bude dom U-21 reprezentaciji Bosne i Hercegovine, a po svemu sudeći test protiv SAD-a bio je uspješan i vrhunski organizovan. Uz to, Sloboda će svoju fudbalsku školu proširiti na cijeli Kanton pa će škola fudbala "crveno-crnih" egzistirati u svakoj većoj Mjesnoj zajednici na podrčju Tuzlanskog kantona.

:bow:

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 03 apr 2015, 22:20

Projekat nazvan „Zlatna karika“ tj. projekat "Azmir Husic". :cool:

Znaci, opet slijedi natezanje, nagadjanje, strijepnja svih nas, nemilosrdno komentarisanje i piskaranje po forumima, ucestalija ucenja el Fatihe i Oce nas, povecan broj vjernika i onih koji se mole Bogu, Allahu, Gospodu, Jahveu, Budi, a sve to do maja mjeseca i sudbonosnog nacelnikovog odgovora.

Do tada cu se rado prisjecati Jasminovog govora na sjednici i onog silnog entuzijazma, pozitive, volje, zelje, i sam cu takav biti. Do tada.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 03 apr 2015, 22:43

zlatna karika...Svaka cast mora se priznati da je Azmir dobro snimio situaciju. Doduse dovoljno je dugo da uoci kako idu stvari...Pun k.... firmi, stanovnika,navijaca forumasa i ko zna sve cega ne ali kad se napnu skupe par hiljada maraka...Na jednoj strani termalna grijanja, bazeni u dnevnim sobama, zidovi oko imanja, neprijavljeni prihodi uz armiju lizaca dupeta, uvlakaca i clanova kojekavih komisija, uo, zvjezda, trenera i na kraju opet ista prica daj mi budzetske pare da krham u fudbal...Gubitci u vodovodnoj i parnoj mrezi su ogromni...Nema kalorimetara ali ima sponzorstva za Slobodu...Nema za potstanice ali ima za Slobodu...Nema za vodomjere ali ima za Slobodu...A svi oni koji se kunu i nesto kao govore za tu Slobodu imaju za zvake i kospe, pa eto skupit ce i za kartu ali ako je 3 KM...
Ulaganja tolikih javnih novaca (opcina + grijanje + vodoovod) u jedan FK pa makar se on zvao i Sloboda je uvreda za zdrav razum koliko god mi volili Slobodu...
I opet se prica o protestima, buntu i pravdi svela na daj narodu hljeba i igara...
& $ ?

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 03 apr 2015, 22:51

Head je napisao/la:Idemo sutraaa.

Voliiim teeee Slobodooooo, nananan naaa ti si nasa svetinja. :mrgreen: :mrgreen:
ja hebem samo široki i sarajvo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

hajmo sloboda :bih:
1946

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 03 apr 2015, 22:53

FK SLOBODA JE ZA GRAD TUZLU PITANJE ČASTI.
Ja volim FK Tuzla City

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 03 apr 2015, 23:03

BitiSrcemVezan je napisao/la: ja hebem samo široki i sarajvo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kad muka natjera da Sarajevo za Slobodu navija :mrgreen:
Valjda im otkinemo bod barem, dobro i nama i vama :)
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 03 apr 2015, 23:04

sloboda72 je napisao/la:FK SLOBODA JE ZA GRAD TUZLU PITANJE ČASTI.
Pa ako je pitanje casti kako da kad je Ciro trener, trening na pomocnom bude pun, kao i stadion, a kad nema Cire nidje nikog...Sloboda je obicna cirkuska satra na kojoj poene pokusavaju ubrati isfrustrirani pojedinici...
Pokusaj Azmira je odlican upravo da pokaze da Slobodu niko ne zeli osim par entuzijasta koji i pored najbolje volje i zelje ne mogu skupiti toliko para da budu partner u pregovoru sa Azmirom.
Ne znam iz koje si ti galaksije ispao ali za mene je pitanje casti rjesavanja problema ljudi koji kopaju po kontejnerima, rjesavanja problema korupcije i uspostavljanja normalnog sistema funkcionisanja, omogucavanje da platim grijanje onoliko koliko sam potrosio, vodu da platim onoliko koliko sam potrosio dakle sve ono sto mi uskracuju Imamovic i opcina da bi krhnuli u fudbal, jezera, spomenike kipove ili neke druge pm. k
& $ ?

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 03 apr 2015, 23:33

klma1 je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:FK SLOBODA JE ZA GRAD TUZLU PITANJE ČASTI.
Pa ako je pitanje casti kako da kad je Ciro trener, trening na pomocnom bude pun, kao i stadion, a kad nema Cire nidje nikog...Sloboda je obicna cirkuska satra na kojoj poene pokusavaju ubrati isfrustrirani pojedinici...
Pokusaj Azmira je odlican upravo da pokaze da Slobodu niko ne zeli osim par entuzijasta koji i pored najbolje volje i zelje ne mogu skupiti toliko para da budu partner u pregovoru sa Azmirom.
Ne znam iz koje si ti galaksije ispao ali za mene je pitanje casti rjesavanja problema ljudi koji kopaju po kontejnerima, rjesavanja problema korupcije i uspostavljanja normalnog sistema funkcionisanja, omogucavanje da platim grijanje onoliko koliko sam potrosio, vodu da platim onoliko koliko sam potrosio dakle sve ono sto mi uskracuju Imamovic i opcina da bi krhnuli u fudbal, jezera, spomenike kipove ili neke druge pm. k
mijenjamo " svicarsku " za titulu .... !!!

klma , profulo si forum druze .... jedno od najpametnijih ulaganja je ulaganje u sport , sloboda je razonoda vecine skrenh tuzlaka , i jaka i snazna sloboda znaci zdravlje tih istih tuzlaka .... a zdravlje je bitnije od svega sto si nabrojao . ljudima treba malo da se opuste , promjene malo svakodnevnicu , promjene temu za razgovor .... zar nebi bili zdraviji da pricamo o rezultatima slobode nego o racnima za grijanje i malim platama .... sirotinje ce uvijek biti ... ja znam ljude iz termoelektrane koje vec 10tog u mjesecu posudjuju novac od drugih .... mi smo vecinom bijeda u mozak !!! i popusti s tim socijalama majke ti , na ovaj forum kad dodjem zelim malo da s opustim .... ti mi naso o podstanicama i zasebnim satovma za vodu !!!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 03 apr 2015, 23:34

Klma1 ne seri ziv bio matereti eto, dosta je vise pametovanja i takvih prica. :salut:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 03 apr 2015, 23:40

Ma ovo je njemu vec drugi-treci put da vikendom u kasne sate piskara ovakve stvari... Ne zamjerite covjeku...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
075

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 03 apr 2015, 23:40

Ne kopaju ljudi po kontejnerima zbog Slobode,niti je Sloboda kriva za cijene vode i grijanja ,slazem se za prioritete ali postavljas pitanja na pogresnoj adresi.

Koliko je Sloboda dobijala od grada/opcine prethodnih godina ,a opet su ljudi kopali po kontejnerima,bio problem vode itd itd ,i mislim da ce Jasmin objerucke prihvatiti ovakav prijedlog iako je 4 miliona za 4 god dobar teret,ja bi licno bio zadovoljan samo da vratimo dugove do 2019 ,ne moramo izaci u Evropu ali Azmir ide na sve ili nista i mozda je i tako bolje,kao sto rece il nas ima ili nas nema.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 03 apr 2015, 23:43

wobly92 je napisao/la:
BitiSrcemVezan je napisao/la: ja hebem samo široki i sarajvo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kad muka natjera da Sarajevo za Slobodu navija :mrgreen:
Valjda im otkinemo bod barem, dobro i nama i vama :)
Ne mozemo mi otkinuti,koliko oni mogu shebati sami sebi sve..uzdaju se previse u nas,tako je bilo i prije meca sa Olimpicom :D

Samo se nadam da Imamovic nece shebati stvar ! :twisted:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 03 apr 2015, 23:53

Zodiac je napisao/la:Ne kopaju ljudi po kontejnerima zbog Slobode,niti je Sloboda kriva za cijene vode i grijanja ,slazem se za prioritete ali postavljas pitanja na pogresnoj adresi.

Koliko je Sloboda dobijala od grada/opcine prethodnih godina ,a opet su ljudi kopali po kontejnerima,bio problem vode itd itd ,i mislim da ce Jasmin objerucke prihvatiti ovakav prijedlog iako je 4 miliona za 4 god dobar teret,ja bi licno bio zadovoljan samo da vratimo dugove do 2019 ,ne moramo izaci u Evropu ali Azmir ide na sve ili nista i mozda je i tako bolje,kao sto rece il nas ima ili nas nema.
Ma ne nego kazem samo ako je Sloboda cast ljubav itd, da li je moguce da osim Azmira u ovom gradu ne postoje privatnici zainteresovani da se upuste u poduhvat....A ako se Azmir obratio gradu znaci da ne postoje...Ljubav cast, kur.., ali kes ne dam
& $ ?

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 04 apr 2015, 00:10

naprosto sam u nevjerici, ne vjerujem kakvog čovjeka imamo i ne znam čime smo ga zaslužili? ako je od Boga, hvala ti Bože! ovaj projekat strašno zvuči, sve bolje od boljeg, a ne želim ni zamislit' šta bi slijedilo u drugom četverogodišnjem ciklusu :mrgreen: al' dobro, čovjek je ranije lijepo rekao:

"Sve što sam do sada uradio za Slobodu, nije ni 20% od onoga što mogu da uradim."

hvala ti predsjedniče, živ i zdrav da nam budeš, a za Grad i Jasmina, samo se nadam da će pružit' ruku i show može da počne :cool: Sloboda do groba!

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 04 apr 2015, 00:19

Pa Azmire kako da se mi tebi zahvalimo? Mi obicni smrtnici ? :tokralju:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []