FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Tuzlak04
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Tuzlak04 » 04 apr 2015, 00:22

Polako ljudi moji???
projekta nazvan „Zlatna karika“ ne bude usvojen od strane gradskih struktura do 11. maja vrlo vjerovatno da će povući sa funkcije predsjednika kluba jer prema njegovim riječima ništa osim Europske i šampionske Slobode nema smisla.
Da vidimo da li su ovi spremni da sarađuju. Jer ako nisu, onda smo najebali i vraćamo se na staro.Liga se smanjuje a bez Azmira smo u teškom kuurcu. Da neko ne misli da sam negativan, al na gradskim strukturama je nametnut svršen čin.U ovim teškim vremenima treba obezbijediti značajna sredstva u kratkom vremenskom periodu koji grad možda ne može ispuniti.Svi se boje da ne izgube vlast, a mnogima kojima je do grla boli kuurac za klub.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 04 apr 2015, 00:36

klma1 je napisao/la:
Zodiac je napisao/la:Ne kopaju ljudi po kontejnerima zbog Slobode,niti je Sloboda kriva za cijene vode i grijanja ,slazem se za prioritete ali postavljas pitanja na pogresnoj adresi.

Koliko je Sloboda dobijala od grada/opcine prethodnih godina ,a opet su ljudi kopali po kontejnerima,bio problem vode itd itd ,i mislim da ce Jasmin objerucke prihvatiti ovakav prijedlog iako je 4 miliona za 4 god dobar teret,ja bi licno bio zadovoljan samo da vratimo dugove do 2019 ,ne moramo izaci u Evropu ali Azmir ide na sve ili nista i mozda je i tako bolje,kao sto rece il nas ima ili nas nema.
Ma ne nego kazem samo ako je Sloboda cast ljubav itd, da li je moguce da osim Azmira u ovom gradu ne postoje privatnici zainteresovani da se upuste u poduhvat....A ako se Azmir obratio gradu znaci da ne postoje...Ljubav cast, kur.., ali kes ne dam
Postoje brate i jake firme i jaki ljudi al do skora ti je Sloboda bila bunar bez dna i nije niko lud da u ovoj sirotinjskoj drzavi baca pare al bukvalno....dolaskom Husica ljudi su prepoznali da tu ima nesto pozitivno u cijeloj prici i zapamti....sto se prica bude vise kotrljala sve ce vise ljudi upadati u pricu....isto kao sto obicna grudva pokrene planinsku lavinu.....samo polako...korak po korak
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 04 apr 2015, 00:54

Kakav je ovo gigant covje svega mi :)..prvi put kad sam razgovaroo sa njim zovjek se kune svime da nikad Slobodi nece naudit..jos kad mi njegov sura kaze kako ga djeca, zena navracaju da digne ruke jer kaze nisu navikli da neko govoro lopov da uzima od nekog..posebno od nas nema sta uzet i nema nikakvu korist ...ovdje su mu pare u USA..jednostavno to covjek voli jer i ovdje je finansirao nasu ekipu koja se takmici u USA ligama jer vjerovotno covjek uziva u tome ...ali eto opet mi imamo ljudi koji ce dignut glas protiv njega iz samo njihovih razloga
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 04 apr 2015, 00:58

Svakako da treba spustiti loptu i sačekati taj 11. maj. Mene je lično obradovo sam projekat, da se i mi medijski eksponiramo da se nešto radi u klubu, da smo spremni na ulaganja (odnosno Husić je spreman) uz potporu ostalih. Eto čak se spomenu i dovršetak stadiona.

90% sam uvjeren da će grad/Jasmin prihvatiti projekat jer nema šta izgubiti. Pretpostavljam da je Husić od Jasmina tražio da preuzme ovaj reprogram poreza uz ona dosadašnja izdvajanja prema Slobodi, što mislim da nije previše za grad veličine Tuzle. Ako to i ne bi bile pare iz budžeta, namaknuće ih u vidu sponzora ili nešto tako.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 04 apr 2015, 01:08

Ako su sljedece godine lokalni izbori a mislim da jesu namaknut ce faraon ovaj kesh sto mu Husic trazi pa taman morao odvadit sa one kamare od zemljista sto je slovencima poklonio za merkator...u faraonov je OGROMNOM interesu da ovaj projekat uspije

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 04 apr 2015, 01:19

18 000 za reprogram,plus,15,do 20,za slobodu i njene tekuce troskove,u zavisnosti koliko grad moze,
znaci 35,do 40 hiljada se trzi od grada,za sigurno,i stabilno isplacivanje troskova tekucih..
sve ostalo,borba sa dugovima,napad na evropu,pa cak i izgradnja stadiona,tj sufinansiranje sa eventualnim sponzorom je moguce.naravno,azmir pristaje na to,samo ako grad potpise projekat i obaveze se da ce isplacivati tu transu.spreman je covjek uletiti sa ona tri miliona koja je spominjao na sjednici jednoj,ako se sjecate,ali samo uz pomoc u realizaciji ovog projekta...od toga,spreman je sam finansirati sjevernu tribinu,i zavrsiti je,jer ako se ona sredi tip-top,uz neke manje radove jos,mi mozemo igrati na tusnju,jer kapacitet nije glavni uslov ;)
mogu vam samo reci da ako se ovo realituje,tj projekat zazivi do 11 maja,smjese nam se zlatne godine naseg kluba.
neko je gore pitao kako da mu se ikad zahvalimo..
krcatim tusnjem vec sledecu domacu utakmicu,da mu pokazemo da smo uz njega,fukare da dupke napune sjever,i da dokazemo da zelimo taj **** projekat :!:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 04 apr 2015, 01:23

Ma ulozio je Azmir lijepu cifru da bi se tako lako povuko iz svega...da se on oslanja na grad i Jasmina,Azmir bi vec bio u Americi.Moje je misljenje da ce se to sve poravnat i naci zajednicki jezik.
Velika je lova da grad izdvoji za Slobodu(nazalost)...al vidit cemo sta nam donosi 11 maj..brzo ce.
Uvjeren sam da Azmir nigdje nece ici i ako Jasmin ne pristane na ovaj projekat.
Zlatan Nalić sin tuzlanski

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 04 apr 2015, 01:28

Nego kad je sutra tekma ukoliko sati ? Da se mogu skontat ukoliko da ustanem ebiga meni je to sabah posebno jos ako nekad rano kuci stignes pa pokusas malo i odapavat :)..da nedo bog prespim a tekma pocne ebiga
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 04 apr 2015, 08:52

SaltCityAttack je napisao/la:Nego kad je sutra tekma ukoliko sati ? Da se mogu skontat ukoliko da ustanem ebiga meni je to sabah posebno jos ako nekad rano kuci stignes pa pokusas malo i odapavat :)..da nedo bog prespim a tekma pocne ebiga
U 16 sati i 30 minuta.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 04 apr 2015, 08:57

sloboda72 je napisao/la:Prije 100-te godišnjice Sloboda mora osvojiti trofej: „Šta predsjednik Husić planira naredne četiri godine“

Uprava FK Sloboda na čelu sa predsjednikom Azmirom Husićem danas je u zgradi Gradske uprave Grada Tuzla upoznala gradonačelnika Jasmina Imamovića, njegove pomoćnike kao i predstavnike Sportskog društva „Sloboda“ o planu i aktivnostima koje se namjeravaju sprovesti u naredne četiri godine. Nacrt projekta nazvan „Zlatna karika“ podrazumijeva ukupno četiri tačke koje je planirano da se realiziju u periodu 2015 – 2019 godina. Kako je za **** kazao predsjednik UO FK Sloboda Azmir Husić vrijednost cijelog projekta iznosi 8.000.000 KM.

“Uprava kluba sa mnom na čelu sprema je da obezbijedi 50 % sredstava dok za ostalih 50 % očekujemo da obezbijedi Grad Tuzla“ kazao je na početku razgovora Azmir Husić. Prema riječima Husića prvi korak je projekta „Zlatna karika“ je stabilizacija i uređenje kluba po svim Evropskim standardima UEFA-e.

U sezoni 2016/2017 Husić je pod obavezno naglasio da Sloboda mora izboriti nastup u nekom od EURO takmičenja bilo to kroz takmičenje u BH Telecom Premijer ligi ili pomoću Kupa BiH. „Mi takmičenje u Europi ne isključujemo ni naredne sezone 2016/2017 ukoliko nam se za to pruži prilika“ naglašava Husić. Prije svoje 100-te godišnjice Sloboda na Tušanj mora donjeti jedan od trofeja, smatra predsjednik FK Sloboda Azmir Husić.

Prema nacrtu projekta „Zlatna karika“ koji danas predstavljen i gradonačelniku Tuzle Jasminu Imamoviću u sezoni 2017/2018 u planu je da klub nema nikakvih dugovanja i da se do tada završi kompletan reprogram.

„Kada uđemo u sezonu 2018/2019 želim samo da se o Slobodi priča pozitivno. Obilježavanje 100-godišnjice Slobode se ne može prikazati za jedan dan, to se prikazuje čitavu jednu godinu. Za 100-ti rođendan Slobode želimo na Tušanj da dovedemo neki od klubova iz Lige petice“ – naglašava Husić.

Nakon današnjeg razgovora sa predsjednikom UO FK Sloboda Azmirom Husićem zaključak je samo jedan. Sloboda definitivno ima čovjeka vizionara koji želi da ovom klubu vrati stari sjaj i s kojim želi ispisati novu istoriju. Za kraj razgovora Husić nam je kazao ukoliko nacrt projekta nazvan „Zlatna karika“ ne bude usvojen od strane gradskih struktura do 11. maja vrlo vjerovatno da će povući sa funkcije predsjednika kluba jer prema njegovim riječima ništa osim Europske i šampionske Slobode nema smisla.

slika
slika

FK SLOBODA TUZLA ZAUVIJEK
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 04 apr 2015, 09:02

sloboda72 je napisao/la:FK SLOBODA JE ZA GRAD TUZLU PITANJE ČASTI.
BILA I OSTAĆE AKOBOGDA.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 04 apr 2015, 09:06

SLOBODAŠI PROGOVORIMO ! NEMAMO ŠTA IZGUBITI , SVAKAKO SMO SVE IZGUBILI OSIM NAŠE SLOBODE.
Ja volim FK Tuzla City

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 04 apr 2015, 09:18

Ajmo danas uzet bod ako ne i sva tri!

Idemo ludo, idemo jako!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 apr 2015, 09:29

Siroki je jak k'o zemlja, bice tesko bilo sta uraditi no Sloboda je pravo osvjezenje ove polusezone tako da me nista ne bi iznenadilo.

Tek sam sad vidio da smo dobili Celik u onoj prijateljskoj utakmici. :mrgreen:

PS: ekipa iz lige 5, hocemo Bayern. :tokralju:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 04 apr 2015, 10:24

Tuzlak04 je napisao/la:Polako ljudi moji???
projekta nazvan „Zlatna karika“ ne bude usvojen od strane gradskih struktura do 11. maja vrlo vjerovatno da će povući sa funkcije predsjednika kluba jer prema njegovim riječima ništa osim Europske i šampionske Slobode nema smisla.
Da vidimo da li su ovi spremni da sarađuju. Jer ako nisu, onda smo najebali i vraćamo se na staro.Liga se smanjuje a bez Azmira smo u teškom kuurcu. Da neko ne misli da sam negativan, al na gradskim strukturama je nametnut svršen čin.U ovim teškim vremenima treba obezbijediti značajna sredstva u kratkom vremenskom periodu koji grad možda ne može ispuniti.Svi se boje da ne izgube vlast, a mnogima kojima je do grla boli kuurac za klub.
Ovo nije nista novo sto vec nije pricano na prethodne dvije skupstine kluba samo sto je sad stavljeno na papir i upakovano kao sluzbeni plan i program. Gradske vlasti su ocigledno pristale jos tada na predsjednikove uslove cim je ostao na celu kluba zar ne ? Uljepsa mi covjek vikend, mjesec...
samo Sloboda

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 04 apr 2015, 10:33

idemo crvenocrni.....nikad labavo... :cool: :cool:

Britvica
Kontakt:

Post Postao/la Britvica » 04 apr 2015, 10:53

Koliko fukara se sprema na put prema Širokom?

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 04 apr 2015, 12:57

Prenos utakmice možete pratiti na official stranici Širokog NKŠBTV..

http://www.nk-sirokibrijeg.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Pobjeda je bolja od orgazma!

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 04 apr 2015, 13:12

Gorki je napisao/la:Prenos utakmice možete pratiti na official stranici Širokog NKŠBTV..

http://www.nk-sirokibrijeg.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Hvala za informaciju.
Ja volim FK Tuzla City

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 04 apr 2015, 13:17

Široki Brijeg zadnji put izgubio kući 30.03.2013. od Čelika, znači prije 2 godine :mrgreen: aj neka se ponovi da crveno-crni odnesu sva 3 boda :urnebes:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []