AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Batva
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Batva » 03 apr 2015, 18:03

Claus je napisao/la:U zadnje vrijeme se njegov posao svodi na laži i obmanjivanje navijača, što je za mene dno dna.
Pa logicno, kada mu šef odredi nikakvu cifru i on ot nicega mora napraviti (dovesti) nesto. Onda i on dolazi u nelagodnu situaciju, pa se nekako mora vaditi, pravdati, obecavati, govoriti sto od njega trazi nadredjeni. Ako se usprotivi ili izofira šefa, dobija pedalu, ide iz kluba, a zasto bi!?

Kada je Milan harao Evropom, onda mu se nije osporavalo znanje i uspjeh. Na osnovu toga dokazao se kao znalac pa, stoga, zasluzuje sansu da ponovo dokaze znanje ako bude raspolagao sa velikim ficrama. A i veliko je ime u ovom sportu, sigurno da bi imao pravo prvenstva u dovodjenju mnogih igraca iz velikih klubova (tipa Real, Barca, engl. klubovi, njemacki klubovi, brazilski) u odnosu na jednu Fiorentinu, Lazio, pa i Romu (a i ostale diljem Evrope).
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 03 apr 2015, 18:13

Batva je napisao/la:Pa logicno, kada mu šef odredi nikakvu cifru i on ot nicega mora napraviti (dovesti) nesto.
Ponavljam, on je sam pristao na to, niko ga nije svezao i zabranio mu da napusti klub. On naravno neće otići jer mu se žao odvojiti od para, a ne zbog neke tobožnje ljubavi prema klubu. :crazy: Eh, pošto je pristao i još uvijek je tu, to znači da prešutno odobrava Berluovu politiku, te...
Claus je napisao/la:stoga je u redu da mu se zasluge mjere prema učinjenom.
Nedostatak novca sigurno nije razlog da od Milana pravi pijačarski klub i traži krivca svugdje, samo ne u samom klubu i njegovim zahrđalim strukturama.
Batva je napisao/la:Kada je Milan harao Evropom, onda mu se nije osporavalo znanje i uspjeh. Na osnovu toga dokazao se kao znalac pa, stoga, zasluzuje sansu da ponovo dokaze znanje ako bude raspolagao sa velikim ficrama.

Na tome mu svako skida kapu, ali to je davna prošlost, a ja ne želim više živjeti u prošlosti kada je u pitanju klub kojeg volim.
Batva je napisao/la: A i veliko je ime u ovom sportu, sigurno da bi imao pravo prvenstva u dovodjenju mnogih igraca iz velikih klubova (tipa Real, Barca, engl. klubovi, njemacki klubovi, brazilski) u odnosu na jednu Fiorentinu, Lazio, pa i Romu (a i ostale diljem Evrope).
Na osnovu tog imena i statusa kluba dobiva igrače džaba, što neki svode pod njegovu genijalnosti i pregovaračke trikove. Međutim, takve stvari se u modernom fudbalu sve manje gledaju, tako da vrijeme ni s te strane ne ide u Gallianijevu korist, pogotovo jer klub trenutno nema novca.

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 03 apr 2015, 18:27

Claus je napisao/la:
Batva je napisao/la: A i veliko je ime u ovom sportu, sigurno da bi imao pravo prvenstva u dovodjenju mnogih igraca iz velikih klubova (tipa Real, Barca, engl. klubovi, njemacki klubovi, brazilski) u odnosu na jednu Fiorentinu, Lazio, pa i Romu (a i ostale diljem Evrope).
Na osnovu tog imena i statusa kluba dobiva igrače džaba, što neki svode pod njegovu genijalnosti i pregovaračke trikove. Međutim, takve stvari se u modernom fudbalu sve manje gledaju, tako da vrijeme ni s te strane ne ide u Gallianijevu korist, pogotovo jer klub trenutno nema novca.
Ostali tekst cu zanemariti, jer se onda svodi na prepucavanje i subjektivnost, ali za ovo citirano i boldirano pitam: pa zar ne polemisemo o tome "ako Milan dobije vece pare za transfere"? Dakle, ako Galliani bude raspolagao sa daleko vecim parama, kao sto je to bilo donedavno, sam priznajes da bi njegova sposobnost dosla do izrazaja, ponovo!? ;)
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 03 apr 2015, 18:33

Batva je napisao/la:
Claus je napisao/la:
Ostali tekst cu zanemariti, jer se onda svodi na prepucavanje i subjektivnost, ali za ovo citirano i boldirano pitam: pa zar ne polemisemo o tome "ako Milan dobije vece pare za transfere"? Dakle, ako Galliani bude raspolagao sa daleko vecim parama, kao sto je to bilo donedavno, sam priznajes da bi njegova sposobnost dosla do izrazaja, ponovo!? ;)
Nije tačno da se sve svodi na prepucavanje i subjektivnost, iznio sam dosta činjenica koje ne idu u prilog Gallianiju, a na koje nisam dobio odgovor. :kafa:

Pa bilo čija sposobnost (misli se na iole ozbiljne ljude u ovom poslu) bi došla do izražaja u slučaju da raspolaže ogromnom količinom novca, nije to razlog za neko divljenje. Ipak, ja smatram da njegove sposobnosti više nisu na nekadašnjem nivou, kada je također imao dosta grešaka, te da u godinama kada je odlazak u penziju možda i jedina ispravna odluka, Adriano nije najbolje rješenje za poziciju najvažnijeg klupskog operativca. To je to.

Champion1
Kontakt:

Post Postao/la Champion1 » 03 apr 2015, 20:37

Pa i prije 10 godina za njega bi se reklo starac i da je proslo njegovo u ovom poslu ako se gledaju godine...Normalno da nece otici kad ima ogromne pare u Milanu i da ce raditi kako gazda kaze jer navijaci znaju ko daje novac a ko dovodi igrace...Svaki klub je imao promasaje pri dovodjenju igraca pa tako i Milan i ako se zanemari dovodjenje igraca od kad je Berlu zatvorio kasu onda se moze reci da je bilo vise uspjesnih transfera nego neuspjesnih sto i rezultati govore, ali sad zamisli da je Milan kao npr Liverpul bacao pare za igrace koji nisu ni funtu opravdali onda oni svoje skaute ili ko im vec dovodi igrace trebali razapeti..

Ja sam za to da mu se da sansa ako dodje do promjene vlasnika pa da vidimo kako ce trgovati ako bude bilo para, ako nastavi po starom onda mu dati nogu iz kluba:) al ajde da mi prvo docekamo prodaju (al i to nam nije garancija da ce novi vlasnik ulagati novce) :)
FORZA MILAN!

Tu sei tutta la mia vita!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 03 apr 2015, 22:27

Hajde jeste li završili više :rol:

Ona konjina ebolaška odbila da ide u Palermo, kao nema ga Milan više u planovima i hoće da ide :roll: mrš u pi.zdu materinu garavu, dokle god te plaćaju ima da radiš šta god treba i šta god da traže od tebe, a ne izvoditi bijesne gliste :roll:

a i ovaj pippo je*o ga ja više nema pojma šta radi, taman kad se honda povrijedio i kad se otvorila prilika za susa/ćerćija, ovaj gura jacka na krilu i obojicu na klupu... naravno, poli ima zagarantovano početno mjesto, radi toga i sve ove promjene :roll:
ja više ne znam šta suso i ćerći trebaju uraditi da zaigraju od prve minute, ovo se haman igra na neke stare zasluge, a ne zato što to zaslužuju.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Re: Odg: AC Milan

Post Postao/la muxa » 04 apr 2015, 09:05

Navodno je Bee poslao novu ponudu, oko 500 mil za 60%. Vec se kao zna i ko ce biti novi izvrsni direktor, a Galijani bi ostao u pocetku,dok bi Maldini trebao biti tehnicki direktor. Sapunica se nastavlja :lol:
Il Club più titolato al mondo!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 04 apr 2015, 10:56

Auuu ovo se izgleda pravo zakuhalo okoprodaje naseg milana. I otkud danas utakmice,sreca pa cu moci gledati heh.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

oskarboy
Kontakt:

Post Postao/la oskarboy » 04 apr 2015, 11:32

milanist je napisao/la:Auuu ovo se izgleda pravo zakuhalo okoprodaje naseg milana. I otkud danas utakmice,sreca pa cu moci gledati heh.
cuj odkud :crazy: sutra je uskrs,italijani nikad ne igraju za bozic i uskrs

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 04 apr 2015, 13:28

Ancelotti izjavio da bi se jedino u Milan vratio bez razmišljanja. Eto nam trenera, nemamo sta dalje trazit. Interesantnija medijska nagađanja oko prodaje kluba nego utakmica :lol:

Champion1
Kontakt:

Post Postao/la Champion1 » 04 apr 2015, 13:34

Ima li gdje najavljen sastav za danas?
FORZA MILAN!

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 04 apr 2015, 14:16

Pa to i ptice na grani znaju kad je Pipo u pitanju :lol:

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 04 apr 2015, 14:32

Poli na klupi :o :shock:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 04 apr 2015, 14:49

Ne mogu vjerovati da je napokon izveo normalan sastav :o

necu moci gledati jer sam napolju, al' pratit cu situaciju...
bod ce nam ovdje biti ravan pobjedi, vidjet cete. ako i toliko. :yawn:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Champion1
Kontakt:

Post Postao/la Champion1 » 04 apr 2015, 15:01

neko link za sopcast?

edit: da sam znao da je ova postava derno bi na kladionici 2 :D
FORZA MILAN!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 04 apr 2015, 15:41

Kakva golcina Cercija :lol: :lol:

Forza Milan
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 04 apr 2015, 15:42

dobar gol :lol:
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

Champion1
Kontakt:

Post Postao/la Champion1 » 04 apr 2015, 15:53

bitno je pobijediti :D

golcina cercija :D :urnebes:
FORZA MILAN!

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 04 apr 2015, 15:59

Ubismo puru u njima :lol:

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 04 apr 2015, 16:04

Dominacija, sad će Pipo sa pravom da kaže da Milan zasluženo vodi jer je bolji. Braniti se nakon datog gola mu ne pada na pamet.
Forza Milan!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.