Moj izbor za noćas.
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

WINN...11 ubacio levatSouthboy je napisao/la:Poklon kladionice vcrs Mirotica ispod 14.5(sportplus) i kv porasla na 2.00 haha ja nez zasto valjda raja trpala preko al nema logike nikako..za duplanja na hiljadu
Chicagu se svi vratili od povreda pitanje je hoce li 10 zabiti..sretno svi i trpajtee!!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Slucajno bio u Sarajevu,otvorim racun u Maxbetu i odmah dobitniadis30 je napisao/la:

može i oba daju tri plus oba, ja ću tako probatiCeltic je napisao/la:@zgmiky - Sta mislis za ovaj rani ?
Roma oba daju i Arsenal oba daju
Probaj i Swindon isto,i tu bi trebalo biti.zgmiky je napisao/la:može i oba daju tri plus oba, ja ću tako probatiCeltic je napisao/la:@zgmiky - Sta mislis za ovaj rani ?
Roma oba daju i Arsenal oba daju
olimpik tako stalno radi,prvi dio sezone pobjeduju a onda u drugom dijelu odjednom pocnu gubit,izgleda je to gracicev biznis prodaje meceva,njega evropa ne zanima jer bi mu bila trosakdiplomatija je napisao/la:Olimpik-zvijezda 2, gracic ce pavitu cirkus do kraja sezone u inat ovim dusmanima iz saveza, olimpik nema šanse nikakve za Evropu, a ovima gori, nedavno su igrali u kuupu 4:3, svako normlan zna da je tu bila dogovorena golijada i gracic kaže svim silama cu se truditi da ne ispadne ni jedan bošnjački klub, a ovo mu je idealna prilika da pokusa spasiti zvijezdu

ennis je napisao/la:Jao ako dodje ovaj prelaz Kayseri iz 1/X, ja trazio u premieru nije bilo u ponudi

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.