Napoliju zabio najviše golova u Seriji A, tri.
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Čestitke Miralemu na golu i odličnoj igri danas. Nadamo se da ozbiljna nije povrede prirode.
-
TomBrajder
- Kontakt:
PTSPHusika je napisao/la:Ode maestro vani, vjerovatno zato sto je Roma domirirala u nastavku![]()
![]()
![]()
Nisu pola presli![]()
Hebote ovdje se slavi gol Pjanica, sto samo govori u kolikom je qrcu ...
Manje se Pisalo o Begovicevom golu![]()
![]()
![]()
I ovo je igracina dao gol covjek i to na SP-u![]()
[youtube][/youtube]
-
Evil Genius II
rekoh vam da ne prizivate djavla. istrpite ga sad.
Al ne kontam sto je tesko napisati cestitke za sjajnu igru MiralemaEvil Genius II je napisao/la:rekoh vam da ne prizivate djavla. istrpite ga sad.
Evo Virtu gospodski dosao i odao priznanje majstoru
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 04 apr 2015, 14:13, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Sve po zaslugama, kao i uvijek.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
TomBrajder
- Kontakt:
Pa ako je po zaslugama, sto ne odes na Vedinu temu i ne ser.es kako nije dao gola godinu i 3 mjesecaVirtu4l je napisao/la:Sve po zaslugama, kao i uvijek.
Re: Sv: Miralem Pjanić
Virtual isto tako ne psuje majke po pm kao ovaj pacenik gringonja. Covjek ima obraza i voli repku, ovaj samo ljeci svoje teske komplekse ovdje. Osoba za hospitalizaciju.Rios je napisao/la:Al ne kontam sto je tesko napisati cestitke za sjajnu igru MiralemaEvil Genius II je napisao/la:rekoh vam da ne prizivate djavla. istrpite ga sad.![]()
Evo Virtu gospodski dosao i odao priznanje majstoru![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
Evil Genius II
ne razumijemo mi to. on je level iznadRios je napisao/la:Al ne kontam sto je tesko napisati cestitke za sjajnu igru Miralema![]()
Evil Genius II je napisao/la:ne razumijemo mi to. on je level iznadRios je napisao/la:Al ne kontam sto je tesko napisati cestitke za sjajnu igru Miralema![]()
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Zato što to nije istina, dao je gol protiv Kipra.TomBrajder je napisao/la:Pa ako je po zaslugama, sto ne odes na Vedinu temu i ne ser.es kako nije dao gola godinu i 3 mjesecaVirtu4l je napisao/la:Sve po zaslugama, kao i uvijek.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
Evil Genius II
pobjeda! jedva, ali pobjeda. hvala, miraleme. hvala, majstore 
- DonCorleone
- Kontakt:
TomBrajder je napisao/la:Pa ako je po zaslugama, sto ne odes na Vedinu temu i ne ser.es kako nije dao gola godinu i 3 mjesecaVirtu4l je napisao/la:Sve po zaslugama, kao i uvijek.:
Virtu4l je napisao/la:Ženske kopačke
Virtu4l je napisao/la:Pustio ga Ljajić da izvede slobodnjak
Pokusava se iskupiti za postove kao ove iznad. Ima nesto jace od njega sto ne moze kontrolisati, obicni ljigavi pacenik u sustini. Cim Mire odigra lose, prednjacice prvi ovde sa ljigavim komentarima, a ako se desi nesto pozitivno, vratice se u modus 'kao da nista nije bilo', jer je zaboga sve po zaslugama. Husika je barem iskren i ako prelazi svaku mjeru, ali nije prelivoda.Virtu4l je napisao/la:Onda Pjanić ide na klupu.Greivis je napisao/la:Zukanovic bi trebao biti starter. Moze biti stoper, lijevi bek i defanzivni vezni.![]()
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
-
TomBrajder
- Kontakt:
Dobro dao je i protiv Argentine i Litvanije al znas na sta mislim. Da je Mire u takvoj formi ko bi te istrpioVirtu4l je napisao/la:Zato što to nije istina, dao je gol protiv Kipra.TomBrajder je napisao/la:Pa ako je po zaslugama, sto ne odes na Vedinu temu i ne ser.es kako nije dao gola godinu i 3 mjesecaVirtu4l je napisao/la:Sve po zaslugama, kao i uvijek.
I jos onda govoris da si objektivan i nekako se nakanis da cestitas na odlicnoj partiji, da je odigrao lose napisao bi ovdje 20+ postova
Corleone se trudi, ali utakmice i dalje prati na livescore.com 
Nemojte me više hvaliti, pozliće mu
Nemojte me više hvaliti, pozliće mu
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Yebiga klonirani, nemam se ja šta kaniti, kao što rekoh, sve po zaslugama.TomBrajder je napisao/la:I jos onda govoris da si objektivan i nekako se nakanis da cestitas na odlicnoj partiji, da je odigrao lose napisao bi ovdje 20+ postova![]()
Mnogo se razbacujete tim postovima, ja još uvijek čekam da mi Corleone postavi 15+ postova koje sam navodno napisao tokom utakmice protiv Austrije, ali nema... šteta što se ne mogu izmisliti.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
TomBrajder
- Kontakt:
Sad ti ja rekoh da nije tako kako ti govoris, jer nema te nesto na Vedinoj temi da kritikujes.Virtu4l je napisao/la:Yebiga klonirani, nemam se ja šta kaniti, kao što rekoh, sve po zaslugama.TomBrajder je napisao/la:I jos onda govoris da si objektivan i nekako se nakanis da cestitas na odlicnoj partiji, da je odigrao lose napisao bi ovdje 20+ postova![]()
Mnogo se razbacujete tim postovima, ja još uvijek čekam da mi Corleone postavi 15+ postova koje sam navodno napisao tokom utakmice protiv Austrije, ali nema... šteta što se ne mogu izmisliti.
Husika maloprije postavi definiciju za Cartmana, ja bi prije rekao da se to moze na tebe odnosit, kao sto rece Corleone, prelivoda
Sad bi ti nešto pokušavao do iznemoglosti, ali neće moći, doviđenja i prijatno 
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Re: Sv: Miralem Pjanić
Zasto ne kazes da se to desilo dok si se prepirao sa mnom braneci Safeta SusicaCartman je napisao/la:Virtual isto tako ne psuje majke po pm kao ovaj pacenik gringonja. Covjek ima obraza i voli repku, ovaj samo ljeci svoje teske komplekse ovdje. Osoba za hospitalizaciju.Rios je napisao/la:Al ne kontam sto je tesko napisati cestitke za sjajnu igru MiralemaEvil Genius II je napisao/la:rekoh vam da ne prizivate djavla. istrpite ga sad.![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I to nakon teskih uvreda sa tvoje strane...
I kad si vidio da je Sajo zlo, u svom stilu si se zavukao na mjesto operatora u Cmar i poceo pisati protiv...
Od svih ljudi na svijetu dupelisci su mi najgori, mrzim ih svim svojim bicem...
Imaj svoje JA pa nek ide glava ako treba !!!!
Ja se ne slazem sa nasim harisom, ali mi je covjek drag jer nikad ne mijenja dres po potrebi i zbog tog ima moj veliki respekt...
MI se i dalje ovdje grickamo ali ima moj respekt !!!
Zadnja izmjena: Husika, dana/u 04 apr 2015, 14:39, ukupno mijenjano 2 puta.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
-
TomBrajder
- Kontakt:
Tvrdis da nisi subjektivan al tvoji postovi dokazuju suprotno, vidis i sam to i najbolje ti je tako da odes sa ove teme, prijatnoVirtu4l je napisao/la:Sad bi ti nešto pokušavao do iznemoglosti, ali neće moći, doviđenja i prijatno
Idi Pjanicu iz Rome, skrati i nama i sebi mucenje...sljedeca sezona Rome je repriza ove, vec se zna.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, Proximic i 37 gostiju.