orbit je napisao/la:ennis je napisao/la:Jao ako dodje ovaj prelaz Kayseri iz 1/X, ja trazio u premieru nije bilo u ponudi
ovaj prelaz?

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
orbit je napisao/la:ennis je napisao/la:Jao ako dodje ovaj prelaz Kayseri iz 1/X, ja trazio u premieru nije bilo u ponudi
ovaj prelaz?
Sigurna dvica.Virtu4l je napisao/la:Ima li neko da prati JSL, u Meridianu je 2,75 kvota na oba daju gol Novi Pazar - Zvezda... NP je dobra ekipa, koliko se ja razumijem u ovu ligu... u čemu je kvaka?
4-1 Giroud 90'zgmiky je napisao/la:Arsenal-Liverpool 4+ 2.65
Nakon reprezentativnij stanki treba probati na golove, obično su strijelci raspoloženi
i dodao bih Giroud daje 2.50
Ne znam za dvicu, ali je ovo moje prošlo u 16. min.kinosvra je napisao/la:Sigurna dvica.Virtu4l je napisao/la:Ima li neko da prati JSL, u Meridianu je 2,75 kvota na oba daju gol Novi Pazar - Zvezda... NP je dobra ekipa, koliko se ja razumijem u ovu ligu... u čemu je kvaka?
I koji igrac daje golzgmiky je napisao/la:4-1 Giroud 90'zgmiky je napisao/la:Arsenal-Liverpool 4+ 2.65
Nakon reprezentativnij stanki treba probati na golove, obično su strijelci raspoloženi
Manchester Utd.-Aston Villa 4+ 2.65
Ista stvar strijelci nadam se na visini zadatka, srednji ulog i na manji ulog ide i 5+ 5.25
Benteke gospodin 3.75TomBrajder je napisao/la: I koji igrac daje gol
Nudio mi bet365 da isplatim 2€ na uplaćen euro kad je poluvrijeme završilo 1-0, ja nisam htio i zajebo seennis je napisao/la:orbit je napisao/la:ennis je napisao/la:Jao ako dodje ovaj prelaz Kayseri iz 1/X, ja trazio u premieru nije bilo u ponudi
ovaj prelaz?Taj, dobro je,nisam uplatio. Ustvari nije dobro pratio je ovaj drug sto je postavio na nesto sitno
78 min.sve proslo,hvala gospodine RocchiDavidDeGea je napisao/la:Cagliari-Lazio vise zutih kartona na utakmici (-5,5+) je ponudjeno,sudi gianluca rochi
jos pokusati da ce biti penal i crveni
sretno ako neko isprati
TomBrajder je napisao/la:I koji igrac daje golzgmiky je napisao/la:4-1 Giroud 90'zgmiky je napisao/la:Arsenal-Liverpool 4+ 2.65
Manchester Utd.-Aston Villa 4+ 2.65
Ista stvar strijelci nadam se na visini zadatka, srednji ulog i na manji ulog ide i 5+ 5.25
Miky bože, svaka častzgmiky je napisao/la:Benteke gospodin 3.75TomBrajder je napisao/la: I koji igrac daje gol
DavidDeGea je napisao/la:78 min.sve proslo,hvala gospodine RocchiDavidDeGea je napisao/la:Cagliari-Lazio vise zutih kartona na utakmici (-5,5+) je ponudjeno,sudi gianluca rochi
jos pokusati da ce biti penal i crveni
sretno ako neko isprati
Reims daje go 1,85reha87 je napisao/la:Qpr daje go 1.60
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.