Muhamed Bešić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Muhamed Bešić
Ja loseg trola braćo mila.
- Consigliere
- Kontakt:
Besic je i definitivno preselio na klupu 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Boli vas istina.on je na klupi a nbrojte mi njegova dostignuca u krijeri da vidimmo sta je on to toliko uradio da ga tolko gotivimo
-
- Kontakt:
Ma mrs u picku materinu, evo nek mene banuju a trolove uzgajaju na forumu.Roki11 je napisao/la:Boli vas istina.on je na klupi a nbrojte mi njegova dostignuca u krijeri da vidimmo sta je on to toliko uradio da ga tolko gotivimo
Uspio je sigurno više nego ti sa 19 postova na forumu...
Halo Roki, nije "ostvarijo" nego "ostvario"...rekoh da nešto naučiš na ovom forumu.Roki11 je napisao/la:precjenjen igrač. dizete ga u nebesa a nista u karijeri ostvarijo nije
moja stvar kako pisem.zovete me trolerom nekim a pisem istinu. eto vam ga na klupi. kupijo babi porsea i misli da je na sedmom nebu hahahaha. dobar je ali jos hljeba treba.ne npravite od njega Alonsa
Pa, nije baš tako...malo pravopisa ne bi ti bilo naodmet...da te ljudi ovdje ozbiljnije shvateRoki11 je napisao/la:moja stvar kako pisem.zovete me trolerom nekim a pisem istinu. eto vam ga na klupi. kupijo babi porsea i misli da je na sedmom nebu hahahaha. dobar je ali jos hljeba treba.ne npravite od njega Alonsa

- sigurnoable
- Kontakt:
KUPIJO hahahahha hajde momak uzmi gramatiku 1. osnovne i ponovi gradivo, sramota je da ovako pises. Besic je vrlo mlad igrac i njegovo vrijeme tek dolazi i nema sumnje da ce u buducnosti biti veliki igrac!Roki11 je napisao/la:moja stvar kako pisem.zovete me trolerom nekim a pisem istinu. eto vam ga na klupi. kupijo babi porsea i misli da je na sedmom nebu hahahaha. dobar je ali jos hljeba treba.ne npravite od njega Alonsa
imal kakav dobar link da ne steka ?
Jesu smijesni ovi sto pisu da je ocu kupio porsea nije ga kupio nekom ratnom zlocincu da ga toliko napadate. Pa kupio bi i ja svom da zaradjujem tolike pare. Sto se tice prelaska na klupu i ocekivalo se to povratkom McChartyja koliko god mi zeljeli da je drugacije jos mu se desio i onaj pad forme
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Evo, i ako je ocito da si trollcina na kvadrat, da ti odgovorim. Sa 22 godine igra u najjacoj fudbalskoj ligi na planeti, u klubu koji je 109-u godinu zaredom u najvisem rangu Engleskog fudbala, no uprkos tome igrac od 22 godine se ne "gotivi" zbog nekih dostignuca, vec zbog onoga sto pokazuje na terenu kad obuce dres do kojeg je tebi stalo. A posto je ovo Bosanski forum, mislim da nam je svima stalo do svetog dresa nase reprezentacije za koji Muhamed gine svaki put kad ga obuce.Roki11 je napisao/la:Boli vas istina.on je na klupi a nbrojte mi njegova dostignuca u krijeri da vidimmo sta je on to toliko uradio da ga tolko gotivimo
A ti, Roki moj, nauci prvo pisati, bar neke osnove gramatike, pa onda trollaj, doduse mozda tako i trollas, al' nebitno, nisam mogao a da ne odgovorim.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Roki se malo postidio
nije više ON LINE 

Sjasu sa Emira, uzjasu Edina. Sjasu sa Edina, uzjasu Miralema. Sjasu sa Miralema, uzjasu Muhameda. I tako ukrug. A pa dokle vise majka mu stara? Koliko bolesnih ljudi, za ne povjerovati. I cisto da se zna Muhamed sve sto ima stekao je sam. Mnogih stvari se odrekao da bude tu gdje je danas, a bice samo bolji i bolji. Docekao je da lijepo naplati svoj rad i trud i sad bi kao eto trebao doci na forum da dobije dozvolu da svom ocu koji mu je mozda i najveca podrska u zivotu kupi auto koje on zeli? Evo sad ce samo sto nije. Koliko samo mozete presipati iz supljeg u prazno i mlatiti plaznu slamu to nije humano. Idite bavite se necim. Ali pojedini ovdje ocito nemaju svoje zivote pa im navedeni igraci dodu kao jedina zanimacija. E pa blago vama kad su vam ovo najveci problemi u zivotu.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
-
- Kontakt:
Pa koji je vam qrac ljudi je.bo vas trol.. jos mu odgovaraju nesto
, probajte popricat sa zidom kod kuce imat cete veceg ucinka.

razumijes ti mene sta ja pricam. ne pricam spanski jezik.napraviste od njega alonsa mashcherana a neigra ni sezonu u evertonu kako treba. tek doso iz madaraske i nisam reko da je los, reko sam se preuvelicava.
neznam sto me nazivate trolom.citam vas jako dugo vremena i sa dosta toga se slazem. ono sto mi ne godi i sto mislim da je glupost i kazem odma
neznam sto me nazivate trolom.citam vas jako dugo vremena i sa dosta toga se slazem. ono sto mi ne godi i sto mislim da je glupost i kazem odma
Roki11 je napisao/la:razumijes ti mene sta ja pricam. ne pricam spanski jezik.napraviste od njega alonsa mashcherana a neigra ni sezonu u evertonu kako treba. tek doso iz madaraske i nisam reko da je los, reko sam se preuvelicava.
Sarajevo grade moj.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Mislio sam da si @jacky ali očigledno nisi jer @jacky ne piše tako duge postoveRoki11 je napisao/la:razumijes ti mene sta ja pricam. ne pricam spanski jezik.napraviste od njega alonsa mashcherana a neigra ni sezonu u evertonu kako treba. tek doso iz madaraske i nisam reko da je los, reko sam se preuvelicava.

Nije niko ni rek'o da je Mascherano ili Alonso već da ima potencijal da bude kao oni.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
Everton igra bolje bez Besica, pobjedjuju , da li je to radi njega ili ne, to ne mogu reci, ali je cinjenica. Besica prenosi, itekako i to mora rijesiti, sreca je sto stalno napreduje i mislim da ce iz ove pauze dosta nauciti.
Uh, bas je slabo odigrao ovih dvadesetak minuta.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 10 gostiju.