VFL Wolfsburg

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Omerbavarac
Kontakt:

Re: VFL Wolfsburg

Post Postao/la Omerbavarac » 19 mar 2015, 23:21

Cestitke Wolfsima na pobjedi i za njih u ovom momentu velikom uspjehu i ulasku u cetvrtfinale.

Sa pametnim pristupom i odmaranjem odgovarajucih igraca mislim da mogu do kraja, pogotovo ako budu igrali ovako sigurno.

Ono sto im zamjeram su te kontre koje su veceras bile katastrofalno izvedene iako su postigli dva gola.
Da su imali vise koncentracije a bome i motiva mogli su natrpati Inter jer su sigurno imali desetak kontri iz kojih neke druge ekipe redovno postizu golove.

De Bruyne je zlatnik. :tokralju:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

patriot
Kontakt:

Post Postao/la patriot » 20 mar 2015, 06:21

Da, Wolfsburg ako ostane ozbiljan do kraja u ovom takmicenju, mislim da je favorit za trofej ove sezone, zasluzeno. Igraju odlicno, hrabro, leprsavo. Pravi nogomet. Jedva cekam izvlacenje ;)
Olimpic Sarajevo:►► Pobjednik Kupa BiH • 2014/2015
█▓░ Juventus Campione d'Italia ★☆★ 33 Scudetti ░▓█

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 20 mar 2015, 23:07

Mogu da postanu ljubimci mnogim neutralnim OBOŽAVAOCIMA Bundeslige. :mrgreen:

Na stranu to što više nema DžekA i co (i što se možda vrati) ova svježa krv budi neku nadu/uspomenu da će Bayo imati dostojnog rivala (ovo žuti ne vole čuti :P ) i da će i dalje derati talijanske guzove. :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

patriot
Kontakt:

Post Postao/la patriot » 21 mar 2015, 05:29

Heh, jedan Italijanski tim izbačen, next na redu :) Inače, mislim da je ovo trenutno najveći derbi što je mogao biti izvučen u Europskoj ligi, finale prije finala, očekujem dobar nogomet, kakav i igra Wolfsburg i naravno golijadu. Ako Wolfsburg prođe Napolija, mislim da je onda velika većina posla urađena oko osvajanja trofeja Europske lige, a i onako mislim da je Wolfsburg glavni favorit.

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 04 apr 2015, 22:37

Vukovi pobjedili i ucvrstili tu drugu poziciju, i dalje su 10 poena zaostatka za Bayernom ali i sljedece sezone im se smjesi Liga prvaka..

Samo da nastave igrat dobro i u Europa ligi i bice sve Ok..

Danas pobjeda nas Svabama golovima odlicnog Rodrigueza te Schurleaa :)

Sjajni Wolfsburg ove sezone , kod kuce imaju skor od 12 pobjeda i 2 remija iz 14 utakmica :) gol razlika 33 - 9 :kafa:
FC Bayern !!!!!

Omerbavarac
Kontakt:

Re: Odg: VFL Wolfsburg

Post Postao/la Omerbavarac » 05 apr 2015, 01:21

Mozda ne bi bilo lose da malo smanje gas u ligi jer to drugo mjesto sigurno mece izgubiti a naprijed vise ne mogu te da se posvete Europskoj ligi.

De Bruyne igra svaki mec, njemu je odmor najpotrebniji.

Napoli je u padu forme sto moze biti od izuzetnog znacaja.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 07 apr 2015, 11:52

Johannes Geis prema današnjim izvorima najbliži Wolfsburgu, radi se zaista o plemenitom igraču, predivne tehnike i za svaku ekipu biće pravi kapitalac. Odšteta je mizerna za "Vukove". Kicker spominje da će Wolfsburg tražiti kvalitetna rješenja u odbrani, sredini terena i napadu, a za očekivati je da će biti popunjena još koja pozicija, bar kvalitetnom zamjenom.

Kad je u pitanju odbrana na um mi padaju igrači za koje je Wolfsburg ranije pokazao interesovanje:

-Antonio Rudiger (Stuttgart - jeftin, s obzirom na eventualno ispadanje)
-Gil (Corinthians)
-Dede (Gremio)
-Carlos Zambrano (Frankfurt - free)
-Andrea Ranocchia (Inter - free)
-Fabian Schar (Basel - free)
-Kurt Zouma (Chelsea - od ranije postoji interes, lično najveći potencijal od nabrojanih igrača)

Pozicija MC:

-Johannes Geis (Mainz - 5 mil eura)
-Sami Khedira ( Real MAdrid - free)
-Youri Tielemans (Anderlecht)
-Gonzalo Castro (Bayer - još godina ugovora)

Pozicjija ST:

-Romelu Lukaku (Everton)
-Mario Mandzukić (Atletico M.)
-Edin Dzeko (MAn. CIty)
-Chicharito (Real M.)
-Alexandre Lacazette (Lyon)

Što se drugih pozicija tiče, aktuelan je Andre Ayew iz Marseja.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 13 apr 2015, 22:28

Wolofsburg je spreman da se upusti u utrku za Felipea Andersona, bar tako tvrdi sportbild i neki italijanski mediji. Navodno su spremni platiti 29 mil funti. ZA istog igrača interes je pokazao i Bayern. Ako su igrači poput Lukakua, Tielmansa, Andersona mete Wolfsburga na ljeto, onda nas očekuje najluđi prelazni rok u Bundesligiu bar od kako je ja pratim.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 13 apr 2015, 22:39

Ne znam od kada pratis BL, ali znam da od kada pises na ovom pdf-u vazda neke zvijezde selis u Bundesligu. A nece niko da dodje u BL, sve ode u PL.

Gorenavedeni Lukaku ti vec 2-3 godine dolazi kod vukova, a o ostalima da i ne pisem.

Mescini da se ti previse igras managera na kompu, pa te ponese...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 13 apr 2015, 23:12

kraljttbvb je napisao/la:Ne znam od kada pratis BL, ali znam da od kada pises na ovom pdf-u vazda neke zvijezde selis u Bundesligu. A nece niko da dodje u BL, sve ode u PL.

Gorenavedeni Lukaku ti vec 2-3 godine dolazi kod vukova, a o ostalima da i ne pisem.

Mescini da se ti previse igras managera na kompu, pa te ponese...
MEni se čini da me nije briga za tvoje mišljenje. Samo prenosim šta drugi mediji pišu, a ako ti se ne svišđa preskoči. A ko se igra menadžer, vidjeli smo u zadnjih par dana na temi BVB-a. I Lukaku ne dolazi meni, ja lika ne znam lično, možda ga ti znaš. Drago mi bude kad mi žutaji repliciraju, a na njihovoj temi se izmišljaju kojekavi Firmino, BEnteke i ostali. Firmino se zahvali MAn Utd, ali eto doći će u BVB. Klub mu u raspadu, a došao da replicira. ZA igrače menager, Koray Gunter će biti prvo mega pojačanje BVB-a. :lol: :lol: :lol: :lol: :D

patriot
Kontakt:

Post Postao/la patriot » 14 apr 2015, 06:05

Pošto Wolfsburg napreduje i jača kao fudbalski klub i to rapidno, naravno da ce o njemu kruziti glasine da dolaze zvijezde, igračine, sto ne znaci da nema istine u svemu tome.

slika

patriot
Kontakt:

Post Postao/la patriot » 16 apr 2015, 17:25

Veceras prava fudbalska poslastica :salut: najveci derbi EL slika

slika

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 16 apr 2015, 23:24

patriot je napisao/la:Heh, jedan Italijanski tim izbačen, next na redu :) Inače, mislim da je ovo trenutno najveći derbi što je mogao biti izvučen u Europskoj ligi, finale prije finala, očekujem dobar nogomet, kakav i igra Wolfsburg i naravno golijadu. Ako Wolfsburg prođe Napolija, mislim da je onda velika većina posla urađena oko osvajanja trofeja Europske lige, a i onako mislim da je Wolfsburg glavni favorit.
Pogodio si sve, prijatelju.
Gde mozhemo da ti damo 4 porcije resh pechenih kobaja, chisto za mushtuluk :?:
Ili chekash da zalijesh pivom iz pokala, kad Wo'burg osvoji EL :?:

:roll:

patriot
Kontakt:

Post Postao/la patriot » 17 apr 2015, 05:21

Haha, pogodio sam da ce biti golijada. Ovom se nisam nadao nikako, katastrofa i debakl. Opet misim da se Wolfsburg nece ovako obrukati u Italiji, mogu da kazem da mi ovo lici na to da je ekipa Napolija podcjenjena, ne mogu da shvatim, ne sjecam se kada se Wolfsburg ovako obrukao kuci. Hamšik je strasno dobar igrač i mislim da on, naravno sa Higuainom vrijedi mnogo za Napoli. Iako se moze vec reci da je Napoli u polufinalu, ali nije jos nista gotovo, sta znas, mozda bude petarda u Italiji ;) ali mnogo tesko naravno.

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 17 apr 2015, 11:10

Steta radi ovog visokog poraza, nisam gledao utakmicu vidim da je Napoli zabio 4 komada, pametnom dosta !

Nadam se da ce u Napulju pobjediti pa barem da se malo osvete, ali u prolaz ne vjerujem..

Previse i umora i igranja na 3 fronta, borba u Bundesligi, jednostavno je doslo do toga da su negdje morali zijanit.

Od sljedece sezone u Ligi Prvaka ocekujem opet odlicne predstave uz par pojacanja na pozicijama koje skripe, samo da se ne raspu Vukovi s Vratnika :P
FC Bayern !!!!!

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 17 apr 2015, 11:32

Napoli je taktički i tehnički nadigrao Wolfsburga, rezultat odražava realno stanje na terenu. Presudile su pojedinačne greške (Guilavogui, Benaglio), loš stoperski par i veće trenersko iskustvo Beniteza. Dok god se igra postoje neke šanse, ali realno je ovo gotovo.

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 17 apr 2015, 11:55

Jedva cekam nastupe u LP vukova i zdrijebaca iduce sezone :cool:
Mescini da bi se BL brzo mogla vratiti na 3 predstavnika u LP :thumbdown:

patriot je napisao/la:Hamšik je strasno dobar igrač i mislim da on, naravno sa Higuainom vrijedi mnogo za Napoli.
Sad ce njih vukovi dovesti, jel tako ribery?
Al' na manageru
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

Klare

Post Postao/la Klare » 17 apr 2015, 12:53

kraljttbvb je napisao/la:Mescini da bi se BL brzo mogla vratiti na 3 predstavnika u LP :thumbdown:
To u nekim tvojim prljavim snovima.

Bundeska za ovu sezonu opet na trećem mjestu, jedina razlika što su Talijani ispred, a Englezi iza.

Zna se dobro da su Žabari preko Evropa lige do tih bodova došli, jer evo na proljeće su imali čak 5 predstavnika, dok Bundeska u isto vrijeme 4 u ligi prvaka.

A ti ili se praviš lud, ili stvarno ne znaš sa koliko je igrača Wolfsburg na 3 fronta tjerao? :?:

Na ljeto će sigurno pljuštati transferi kao nikad prije, Golf je prepoznao kvalitet u ovom projektu, jednu viziju, i sigurno da se neće libiti dati velike pare, uostalom šta je njima 100 mil., sedmična zarada. :mrgreen:

Njima će trebati stoper, centralni vezni, Gulavugi i Gustavo su preopterećeni, ofanzivni vezni, te napadač.

Vjerujem da će sve to svjetski kalibar da bude, a onda će krenuti LP, Wolfsi u 4tom šeširu, bacanje mraka na oči onima iznad njih.

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 17 apr 2015, 18:44

German car company Volkswagen are set to slash their funding for Wolfsburg from €80 million a year to €30m.

Bild

toliko o tome @klare :lol:
Don't believe the hype.

JoseeMourinho
Kontakt:

Re: Odg: VFL Wolfsburg

Post Postao/la JoseeMourinho » 17 apr 2015, 19:14

A taman napisao danas da ce pljunut pare, odma ga demantovase :D ne dade ti se Klare jbg sa prognozom :D

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.