A u danasnjici Dzeko, Ribery, Konaute

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Svi oni dobro zakucavaju...ali ne u NBA-uMukiol je napisao/la:Zinedin zidan...FOREWER!!!
A u danasnjici Dzeko, Ribery, Konaute
salio sam se baaaaaaaaaaaaCescinho4 je napisao/la:To ti duhovit momakJameS 23 je napisao/la:zato sto ga svaki iole malo bolji odbrambeni igrac moze zaustaviti zato Ceschinho gotivi MayoaCescinho4 je napisao/la:OJ MAYO![]()
Da vam objasnim zasto,ma pitajte @JameS 23
Cescinho4 je napisao/la:Znam covjece i ja se salimJameS 23 je napisao/la: salio sam se baaaaaaaaaaaa![]()
![]()
I meni je jedan od najdrazih igraca Redick.Igraj koji je puno podcijenjen.bosanac035 je napisao/la:Možda će nekoma biti čudan izbor,ali šta sad:
1J.J Redick
2Kobe Bryant
3Carmelo Anthony
Redick je podcijenjen skroz,ja ga lično pratim od koledža još kad je Duke harao NCAA ligom a Redick i Shelden Williams (Boston) harali statistikomBIHfan je napisao/la:I meni je jedan od najdrazih igraca Redick.Igraj koji je puno podcijenjen.bosanac035 je napisao/la:Možda će nekoma biti čudan izbor,ali šta sad:
1J.J Redick
2Kobe Bryant
3Carmelo Anthony
odličan izborMelo15 je napisao/la:1.Melo
2.Richard Hamilton
3.JJ Redick
4.Billups
5.JR Smith
6.Deron Williams
hehe kod mene su tu Kobe,Redick i Melo,Jamesa nešto ne podnosim bašMelo15 je napisao/la:ma kakvi....ovo je izbor nidje veze....kakvi su to najdrazi igraci a da tu nema jamesa ili kobe-a......kako nekom moze bit drazi redick ili hamilton od jamesa ili kobea![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.