FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
ne mogu vjerovat da su nase navijace vratili OPET , bio sam u sirokom 3 puta i samo jednom sam uso na stadion , pa to je sramota , nadam se da ce azmir reagovat na ovo .... .
....
p.s. nebi se slozio da je krpic podbacio , naprotiv , momak je istrcao mnogo , vraca se igra super tekmu .... ja bi mu samo dodao ahmetovica koji moze skocit jer pretpostavljam da cemo sad imati malo vise dugih lopti ... pretpostavljam da bi ahmetovic onu sansu mujica (glavom ) zakucao u gol !!
p.s.2. POZDRAV ZA MOG BRATA SERAKA .
....
p.s. nebi se slozio da je krpic podbacio , naprotiv , momak je istrcao mnogo , vraca se igra super tekmu .... ja bi mu samo dodao ahmetovica koji moze skocit jer pretpostavljam da cemo sad imati malo vise dugih lopti ... pretpostavljam da bi ahmetovic onu sansu mujica (glavom ) zakucao u gol !!
p.s.2. POZDRAV ZA MOG BRATA SERAKA .
- SaltCityAttack
- Kontakt:
jbg nije lose ovo izgledalo u prvom poluvremenu..steta sto nije 0-0 ali smo mogli iz one tri dobre prilike dati jedan gol nebi mi se gadilo
..drugo poluvrijeme je pred nama nadati se ipak da mogu izjednaciti..ma ovoj ekipi definitivno dodat jos jednog odlicnog zadnjeg veznog, jednog kreativca , jedno krilo, bek i ako hoce jos konkurenciju u odbrani i biti cemo top ..to je znaci nekih 5 igraca u slijedecoj sezoni..moze to Azmir napraviti 
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Definitivno moramo naći zamjenu Efendiću, momak se trudi zaista ali nema kvalitete.
satra ih siroki,siroki je institucija za sve bh klubove
- tuzlak1987
- Kontakt:
Izgubismo al sa obrazom ako nista 
po svemu prikazanom od obje ekipe, remi bi bio najrealniji, al' šta da se radi, nekad zabijali redovno iz prekida, sada primamo
ništa, idemo dalje!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
vrlo dobro smo odigrali sa obzirom ko je protivnik i gdje smo igrali....prvo je siroki bio bolji i to materijalizovao mada smo i mi prijetili...u drugom smo cak za nijansu bili i bolji posebno zadnjih 20 minuta kad je siroki poceo da odugovlaci sto je dovoljan pokazatelj da izrastamo KONACNO u ozbiljnu ekipu koja ima i glavu i rep...neznam sto se ne daje sansa Ahmetovicu i sta je problem...efendic ponovo los i na stranu sto se trudi on jednostavno nema snage i kvaliteta za nesto ozbiljnije....nasih se 8 probilo do sirokog i neznam do kad ce se vise k u r c i t ta dole zandarmerija...u svakom slucaju nelosa partija i nadam se pobjedi u srijedu...najbitnije da se niko nije povrijedio i da nismo iskartonirani...u srijedu aBd uz pobjedu i recimo kiks ove obarske i zvijezde mislim da ce se znat putnici za rang nize..
p.s. najmanje 5 cistih auta je sudija POKLONIO sirokom i jos koji korner te poneki smijesni faul....siroki je odlicna ekipa i sto je najsmijesnije njima to apsolutno ne treba...tesko ce ova liga naprijed...opet ono neofirno domacinsko natezanje...
p.s. najmanje 5 cistih auta je sudija POKLONIO sirokom i jos koji korner te poneki smijesni faul....siroki je odlicna ekipa i sto je najsmijesnije njima to apsolutno ne treba...tesko ce ova liga naprijed...opet ono neofirno domacinsko natezanje...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- TzBulevar87
- Kontakt:
Steta za propustene prilike Mujica u prvom. U drugom onaj volej Mehidica bio najbolja nasa sansa cini mi se... kako ju je samo majstorski uhvatio na spustanje Ahmetovica
! Mislim da momak zasluzuje prvu postavu a ko da istrpi to pojma nemam. Ne igraju nam krila lose (daleko od toga), al' ovaj momak kad god udje napravi prevagu...
I da...mislim da je poraz dosao u pravo vrijeme
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I da...mislim da je poraz dosao u pravo vrijeme
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
075
I ja se pitam zasto Ahmetovih ulazi u 78.minuti, kada se vidilo jos ranije da treba promjena. Ja bih cak na tezim gostovanjima pocinjao sa Mehidicem, mozda umjesto Mujica. Efendica necu komentarisati, ali Siroki na svom terenu nije nista posebno prikazao. Prvo im Zeljo otkide bod, danas i mi da smo odigrali egal ne bi bilo nezasluzeno.
Hajde, bice bolje. Sad Slaviju da uzmemo i budemo rahat.
Hajde, bice bolje. Sad Slaviju da uzmemo i budemo rahat.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Navodno da Ahmetovic ima problema sa sinusima i da mu neodgovara prohladno vrijeme,ceka da otopli i da bude 100% u formi
...koliko je to tacno ne znam.
Solidna partija...idemo docekat slaviju i uzet nova tri boda...
Niko...niko samo Sloboda
Solidna partija...idemo docekat slaviju i uzet nova tri boda...
Niko...niko samo Sloboda
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Moglo je i bolje previse se grijesilo u ofanzivi posebno,kada treba odigrati zadnji pas podvaliti loptu obicno je zavrsavalo u nogama igraca SB ,ipak protiv lidera i ponajbolje ekipe iako poraz nije ni njima bilo lako ,protiv Slavije moramo do 3 b.

Valja se nama već od sutra okrenuti utakmici protiv Slavije. Nije ovo danas bilo naše pravo lice ali nismo smjeli rizikovati(kartoni, povrede). Kad osiguramo opstanak ,onda ćemo moći nekom pomrsiti račun. NK Široki je pošteno odigrao protiv Bijeljine a vjerujem da će i u Gradačcu. Ahmetovića je Musemić čuvao za Slaviju.
Ja volim FK Tuzla City
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
neke stvari nisu za foruma al se isto tako nekim stvarima mora stat u kraj i otvoreno popricati dok neko ozbiljno al OZBILJNO ne zaplati glavom
..pitanje je samo dana kada ce se desiti novi Puljic
...mislim da to nikom nije u interesu al et..ima ovih sto bolje znaju

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Treba imat volje i strpljenja. Bice bolje, samo placat kartu 
kad se igra sljedeće kolo?
Srijeda, na Tušnju sa Slavijom.Chinaglia je napisao/la:kad se igra sljedeće kolo?
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: Odg: FK Sloboda Tuzla
Eno busa parkiran na benzinskoj u Simin Hanu. 
Nisu jos nista ispisali, valjda i to ubrzo zavrse.
Nisu jos nista ispisali, valjda i to ubrzo zavrse.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
aj' fala, što u srijedu? nisam u tokuNKMramor je napisao/la:Srijeda, na Tušnju sa Slavijom.Chinaglia je napisao/la:kad se igra sljedeće kolo?
Brzo kolo valjda...Chinaglia je napisao/la:aj' fala, što u srijedu? nisam u tokuNKMramor je napisao/la:Srijeda, na Tušnju sa Slavijom.Chinaglia je napisao/la:kad se igra sljedeće kolo?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.