Valja penziju dočekati u Hajduku a ovakav talenat.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
edoo3 je napisao/la:Na ovom forumu postoji par tema koje se mogu otvoriti jednom u godinu dana a da se ništa na njima ne promjeni.Jedna od takvih je definitivno i Tinina.
Inter, Hajduk, adzo, svjetsko prvenstvo, nepotizam i sve tako u krug.
Meni je momka iskreno jako zao.
Ako smo prihvatili Hajrovica, Begovica, Medunjanin a garantujem da bi i Tankovicu u roku od mjesec dana zaboravili da nas je odbio radi švedske dajte malo tolerancije i prema Sušiću.Eto nema vise Safeta, Tino ima isti status kao i ostali.
Dovoljno da ga počnemo posmatrati kao igrača a ne Safetovog rođaka. Ako momak zadovolji a siguran sam da hoće jer ima slifa za reprezentaciju zašto ga tjerati iz nje.
Sigurno si premlad da se sjecas kako je Eriksson poveo vaseg Walcotta na SP u Njemackoj sa 17 godina, bez ijedne utakmice za reprezentaciju i sa samo par nastupa u seniorskom fudbalu uopste? Eriksson jednostavno radio svoj posao, isto kao i Susic. Selektor mora imati slobodu da zove koga zeli. On stvara ekipu, on odgovora za rezultat. Vecina selektora na prvenstvo pored standardnih igraca obicno povede i nekog svog dzokera. Englezi su koliko se sjecam to shvatili bez problema, prihvatili tog nekakvog Walcota iako vecina nije ni cula za njega. Ne znam koji vam je vise q sa tim glupostima, zasto ne popustite vise? Kao djecica se ponasate. Da, znamo da su familija, pa sta? To bi mu svugdje u svijetu bio plus, pogotovo sto su i Safet i Sead bili igracine sa veliko I.AllGunsBlazing je napisao/la:Hajrovic nije bio defanzivni vezni nit je bez razloga otisao na SP. Shvatite da radi Tine jedan Zukanovic nije otisao na SP, a prije tog Tino nije odigrao zvanicnu tekmu za nas. Pa jedan Zahirovic koliko god da je limitiran vise je zasluzio da ide, ali kako ispred amidzinog mezimca? I onda jos one kao ironicne izjave da je poziv dobio radi prezimena. Pa on je olicenje svega loseg u Safetovom periodu, tj. nezasluzeni pozivi, losa formacija(za koju je krivo njegovo forsiranje), losa atmosfera, konstantne lazi od pozicije do transfera. A da je neki igracina, nije.
Calcio (advokat Germanije) kao uvjek ubija argumentima.calcio je napisao/la:Selektor mora imati slobodu da zove koga zeli. On stvara ekipu, on odgovora za rezultat. Vecina selektora na prvenstvo pored standardnih igraca obicno povede i nekog svog dzokera.
Svugdje u svijetu?calcio je napisao/la: Da, znamo da su familija, pa sta? To bi mu svugdje u svijetu bio plus, pogotovo sto su i Safet i Sead bili igracine sa veliko I.
A gdje je da treba pozvati Adilovica, pa da prvo igramo protiv Austrije pa protiv AndorePrincipatus je napisao/la:Da sakupimo Calcio citate.![]()
1. Kolasinac treba igrati za U21 a ne za A reprezentacijU (a Kolasinac vec zaigrao u Bundsligi i Ligi Sampiona).
2. Dobro je sto su Susic, Hadzic i Vrsajevic na SP.
3. Dobro je sto je Zukanovic ostao kod kuce, ko zna sta je skrivio.
4. Susic mora imati slobodu da (ne-)radi sta hoce.
5. Djuric nam nije trebao kada Dzeko i Ibisevic nisu mogli igrati.
6. Tino ce preci u Inter.
7. Avdija je bolji igrac od tog nepoznatog Zukanovica koji igra u manjem klubu u Belgiji nego Avdija, koji igra u gigantu Hajduku.
8. Selektor ne mora selektirati i traziti igrace.
9. Nije bitno da odrzava kontakt sa igracima, moze se i preko novina prepucavati.
10. Mi smo protiv Nigerije igrali sa bekom, a taj bek je bio Lulic, ili mozda Medunjanin ili Misimovic.
11. Kako god, nije Susic kriv.
Ah zaboli me glava. I onda taj lik dodje ovdje i kaze da ljudi "popuste".
Trenutno korisnika/ca: 231983, izdzezveubrazil i 22 gosta.