još nije igrao prvih 10-tak kolaPoliceman je napisao/la:ti i fudbalDonnie Darko je napisao/la:
Vidjeli smo i koliko je golova postizao Suarez u ABA ligi a koliko postiže sad u Primeri. Bale također.![]()
ovo mu je prva sezona vec iduce ce dati preko 30
Real Madrid CF (tema za kompleksase :kava:)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid CF (opća diskusija)
20. LeBron James 24913 (14.4.2015.)
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena
Drote mojne vise brukanja, brini se bolje za one svoje nehljebe koji jednu klasu ko sto je Di Maria koristit ne znaju
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ti si poremećen. To je jasno svima na forumu već odavno.Belmin6 je napisao/la:Donnie Darko je napisao/la: Svako ko misli da bi ovakav United bio među prve 4 ekipe u Primeri, ne znam šta da kažem osim da se ozbiljno brinem za njihovo zdravlje.
- SteveHeighway
- Kontakt:
Pa u Liverpoolu u prvoj sezoni dao 12 golova u premiershipu jbtLeBronfan je napisao/la:još nije igrao prvih 10-tak kolaPoliceman je napisao/la:ti i fudbalDonnie Darko je napisao/la:
Vidjeli smo i koliko je golova postizao Suarez u ABA ligi a koliko postiže sad u Primeri. Bale također.![]()
Jos je ovdje dosao gdje ima Messia i Neymara pa sa njima mora dijeliti golove. U livpoolu je bio glavni igrac ipak.
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
Negredo je igrao bolje za City nego sto trenutno igra za Valenciju,a od svih igraca koji dominiraju u EPL a prije su igrali u Spanjolskoj ligi ti naveo ovu dvojicu,a gdje su Aguero,Silva,Toure,Zabaleta,Costa,Sanchez,Herera,Mata itd. itd. da ih sve ne nabrajam.Jel se mozda sjecate kako je decko koji je iz Raya presao u prejaki Swansea zabijao sve dok ga povrede nisu zajebale,a zove se Michu?LeBronfan je napisao/la:tako je, vidimo kako u EPL prolaze Soldado, Negredo i ostale top klase iz Primere koji su trpali po stadionima Getafea, Raya Vallecana a kod Stokea, Leicestera i Hulla ne mogu medaPoliceman je napisao/la:CR je nastupao u EPL pa smo gledali koliko golova je postizaoEpidaurus je napisao/la:Krama, Bony i ostale ekstraklase bi trpali u La Ligi vise od CRa i Messija
@drote-Ronaldo je sada tri puta bolji igrac nego sto je u bilo kojem trenutku u Manchesteru bio.Prime je prime ako shvatas,iako cisto sumnjam.
Zadnja izmjena: L-Train, dana/u 05 apr 2015, 14:27, ukupno mijenjano 1 put.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
pa to i jeste draž Primere da kad dođes postanes duplo bolji igracEpidaurus je napisao/la:a Aguero, Costa, Yaya Toure, Cesc, Alexis i ostali su u EPL dosli iz 3. lige Trinidada i Tobaga![]()
Ronaldo se i u EPL igrao s protivnicima, jedina razlika je sto je sad duplo bolji igrac nego sto je u Manchesteru bio
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
Tema i jeste za ovakvih stvari.let3 je napisao/la:Inace, ode tema u q ...ako niste primjetili
Treba posebno spomenuti bezmudog Alexisa i pobjegulju Cesca, koji su otišli tamo gdje mogu dominirati.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- Donnie Darko
- Kontakt:
Jel igrao u Liverpoolu početak prošle sezone?LeBronfan je napisao/la:još nije igrao prvih 10-tak kolaPoliceman je napisao/la:ti i fudbalDonnie Darko je napisao/la:
Dan kada Suarez zabije 30 golova u 30 nastupa u Primeri ja ću raspisati peticiju da me se banuje.
Kakve veze ima bezmudi Cesc i pobjegulja Alexis sa Real Madridom?
Ima tema La Liga pa tamo mozemo mjerit koliki je u koga.
Ima tema La Liga pa tamo mozemo mjerit koliki je u koga.
Problem je što je ovo PDF Real Madrid....ostavljamo ovdje drek ljudima, na njihovim temama - a imaju adekvatnije teme za ovu hiperstupidnu raspravu vol.285 pod nazivom Primera vs. EPLmessilla je napisao/la:Tema i jeste za ovakvih stvari.let3 je napisao/la:Inace, ode tema u q ...ako niste primjetili
Treba posebno spomenuti bezmudog Alexisa i pobjegulju Cesca, koji su otišli tamo gdje mogu dominirati.
Ima tema Primera liga opcenito ili Lige petice ili nešto tako.
- SteveHeighway
- Kontakt:
Hmm ali zato donese pobjedu u el classicu a u Liverpulu prosle sezone primjera radi nije nijednom zabio protiv timova iz velike cetvorke.Donnie Darko je napisao/la:Jel igrao u Liverpoolu početak prošle sezone?LeBronfan je napisao/la:još nije igrao prvih 10-tak kolaPoliceman je napisao/la: ti i fudbal![]()
ovo mu je prva sezona vec iduce ce dati preko 30![]()
Dan kada Suarez zabije 30 golova u 30 nastupa u Primeri ja ću raspisati peticiju da me se banuje.
Suarez je klasa svidjalo se tebi to ili ne i igra sve bolje iz utakmice u utakmicu,sta ce biti sljedece sezone to ne smijem ni pomisliti.
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- Donnie Darko
- Kontakt:
Suarez je klasa, i igračina. Broj golova nema nikakve veze jer je čovjek u drugoj ulozi. To i govorim cijelo vrijeme . Kao što je i Ronaldo bio. Napisao sam da je glupo poređenje onog Policemana, ni u kojem slučaju ne govorim da je Suarez kloc 
Najbolji vezni igrač EPL (Toure) nije imao mjesta u Barceloni. Dalje ne treba govoriti.
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
Šta ste se na moj post nakačili J*** ga. Nit sam započeo temu, a već se dvije stranice ispisale o istoj.
A ionako se ne bih bunio i da se na "našem" pdf-u ovo isto piše, sve dok je "glavna" tema čista.
A ionako se ne bih bunio i da se na "našem" pdf-u ovo isto piše, sve dok je "glavna" tema čista.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
to znaci da ne pratis fudbal duze od 5 g. cim iznosis ovakvu glupostGarfield je napisao/la:Najbolji vezni igrač EPL (Toure) nije imao mjesta u Barceloni. Dalje ne treba govoriti.
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
- SteveHeighway
- Kontakt:
Policeman je jedan trol i nije kompetentan za ozbiljniju fudbalsku raspravu.Donnie Darko je napisao/la:Suarez je klasa, i igračina. Broj golova nema nikakve veze jer je čovjek u drugoj ulozi. To i govorim cijelo vrijeme . Kao što je i Ronaldo bio. Napisao sam da je glupo poređenje onog Policemana, ni u kojem slučaju ne govorim da je Suarez kloc
Garfield itekako je imao mjesta u Barci mozemo naci podatak koliko je utakmica odigrao ali jednostavno u takvoj konkurenciji u veznom redu bi tesko ko dominirao.
Imas primjera gdje su igraci dominirali u primeri a u EPL se nisu mogli sastavit sa loptom,no smatram da to nije relevantno za ovu raspravu.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
Ajde prosvijetli me.Policeman je napisao/la:to znaci da ne pratis fudbal duze od 5 g. cim iznosis ovakvu glupostGarfield je napisao/la:Najbolji vezni igrač EPL (Toure) nije imao mjesta u Barceloni. Dalje ne treba govoriti.
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
to ako niko ne moze da me pobjedi u nekoj raspravi slabim argumentima ne znaci da sam trol ne pisi glupostiSteveHeighway je napisao/la: Policeman je jedan trol i nije kompetentan za ozbiljniju fudbalsku raspravu.
Garfield itekako je imao mjesta u Barci mozemo naci podatak koliko je utakmica odigrao ali jednostavno u takvoj konkurenciji u veznom redu bi tesko ko dominirao.
Imas primjera gdje su igraci dominirali u primeri a u EPL se nisu mogli sastavit sa loptom,no smatram da to nije relevantno za ovu raspravu.
a sto se tice Tourea pisati da nije imao mjesta u Barci je
Barca ga je prodala iskljucivo zbog toga sto su imali nekoliko dobrih igraca na tim pozicijama i zasto ne uzeti dobre pare na njemu
citajGarfield je napisao/la:
Ajde prosvijetli me.
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Bio zadnja rupa na sviralu. Svaku važniju tekmu presjedio na klupi ili ulazi zadnjih 15-tak minuta. Ni te slabije utakmice nebi igrao da Iniesta zbog povrede nije propustio 10-tak mečeva.SteveHeighway je napisao/la: Garfield itekako je imao mjesta u Barci mozemo naci podatak koliko je utakmica odigrao ali jednostavno u takvoj konkurenciji u veznom redu bi tesko ko dominirao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.