FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mi dobijemo sve do kraja i kamenjari dobiju sve do kraja (osim nas ) opet nam bježe dva boda ... ma ludost
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Re: Odg: FK Sarajevo
Idemo u Zvornik odigrati dobru i borbenu utakmicu pa šta bude.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Daj ba nemoj više nekakvog pribojavanja, čuj pa šta bude, jebote ko da sa idemo na Nou Camp Barceloni na megdan a ne Drini u Zvorinkhilmo je napisao/la:Idemo u Zvornik odigrati dobru i borbenu utakmicu pa šta bude.

Opet ovaj snijeg napada, taman se malo oporavili tereni eto ga opet da nas zajebaje... Najviše se terena u Zvorniku bojim...
1946
"pa šta bude.. " u utakmicama konkurenata, i u konačnom ishodu prvenstva.

A mi smo dali tamo? Dali smo i Borcu i Velezu?VelaHavle je napisao/la:Valja dobit' sve do kraja u pm. Hahari iz Tuzle nisu gola dali.
Dobili smo mrtvi Travnik na Kosevu? Dobili smo Obarsku u gostima?
Nemojte mi samo hudnicke price kako su svi protiv nas...
Ako utakmica između nas i kamenjara bude odlučivala za prvu poziciju premirat igrače sa po 10 000 € u slučaju pobjede.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Evo ja vam garantujem da ce i Siroki uci u rezultatsku krizu.
Mi i Zrinjski smo iz vrha vec bili u istoj, cekaju se Zeljeznicar, Olimpik i Siroki.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
i sta je cilj ovog posta,majke ti tvojeVelaHavle je napisao/la:Valja dobit' sve do kraja u pm. Hahari iz Tuzle nisu gola dali.

mi prvenstveno jos uvjek igramo za sebe,jos nismo sigurni,da pratis kosto brbljas,znao bi da je sloboda odigrala super utakmicu,imala 2,3 stopostotne sanse,i u drugom poluvremenu bacila siroki u konopce..trudili se momci maksimalno,nije vam sloboda kriva za prosute bodove.post ti je boze sacuvaj

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Benkara bratara 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- franklampard8
- Kontakt:
Nit' cemo mi dobiti sve do kraja, nit' ce oni. Je** kalkulacije, igrat i sutiti samo.Besic je napisao/la:Mi dobijemo sve do kraja i kamenjari dobiju sve do kraja (osim nas ) opet nam bježe dva boda ... ma ludost

1946
-
- Kontakt:
Počinjem misliti kako možemo pobijediti samo ako igramo u bordo dresovima i uz slabiju posjetu.Zip je napisao/la:Bordo dresovi
Napokon, mislim da su prvi put ove polusezone u njima zaigrali
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Zanimljivo sa tim je poceo neki djecak od nekih 9-10 godina,a onda smo i mi ostali onako spontano nastaviliuNbx je napisao/la:Najjaci su bili jauci istoka kad neko njihov padne, a pogotovo 17ka aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjj![]()

Atmosfer nije odavno bila onako opustena

Posto vidim da nece niko da kaze ili se kao pravimo da to ne vidimo evo reci cu ja. Prvo zadovoljan sam rezultatom naravno,daj boze da uvijek pobijedimo i sa jednim razlike a ne sa 3-4 ali igre juce nismo imali,posebno ako se uzme u obzir protiv koga smo igrali. A vidim mnogi su zadovoljni igrom pa skoro svih igraca. Zalaganje je bilo dovoljno,skoro da se moze reci rutinska pobjeda,ali kao da svi zaboravljate protiv koga smo igrali. Ja nisam od onih sto su ocekivali neku strasnu dominaciju na pocetku sezone ali protiv ovakvih ekipa mora bolje,ne mislim na rezultat naravno,cak sam prizeljkivao mrsave pobjede sa jednim golom razlike samo da se bodovi ne prosipaju posebno protiv tih kao 'malih'ekipa. Ali cinjenica je da mi nemamo igru vec dugo i kako stvari stoje tesko da cemo je i imati uskoro. Osim Puzija mi beka nemamo,sirijac po meni ne zasluzuje da uopste bude tu,borbenost je na nivou ali lik ne zna kud goni,krila su nam tanka totalno,nazalost pokazuje se da je Dulja zaista najbolji kao joker sa klupe za startera nazalost jos uvijek nije,zasto je to tako nemam pojma al je tako.Mesa je potpuno izvan forme kvalitet nije upitan ali njemu treba jos mnogo mnogo vremena da dostigne taj zeljeni nivo.Cimi,Samke(Rustemovic ponekad) moraju igrati uvijek po meni + Milos ispred Bilbije tu nema dileme,mislim da Meho i dalje luta i trazi tj ako uopste i trazi tih prvih 11. To sto je Samke juce odigrao solidno tu poziciju ne znaci nista po meni jer mi jos uvijek nemamo taj neki kostur tima tj da se zna ko sta igra tacno se na igracima vidi nesigurnost vjerovatno zbog stalnih rotacija i tih nekih taktickih zamisli strucnog staba. Ja zaista ne kontam sta se vise pokusava sa tim non stop rokadama to nikad i nikome nije donijelo nista dobroga. Mislim da pricati i dalje o nekom prevelikom medijskom eksponiranju(a bilo ga je naravno) i pritisku sa tribina(bilo ga je i biti ce ga uvijek)kao glavnom problemu nema smisla,glavni problem je u strucnom stabu koji je stalnim rokadama i nekim zamislima ubio ovaj tim i to je cinjenica. I btw ja nisam za neke rezove podrska Mehi do kraja ali mislim da se je dobro pogubio iskljucivo svojom pogresnom procjenom kako takticki tako i selekcijom igraca prije pocetka sezone tj ulazak u istu sa 2 stopera i i jednim kvalitetnim bekom. Krila manje vise tu se i mozemo krpiti al bekovi su nam rak rana a i da ne pricam sta u slucaju povrede stoperskog dvojca. Kovacevic je tu samo kao nuzno zlo. Podrska Mehi ali neke stvari stvarno ne kontam i nadam se da grijesim haha al stvarno ne kontam zasto jos uvijek nemamo onu pravu udarnu prvu postavu koja je homogena i uigrana maximalno pa ne postoji tim na planeti koji to nema.
-
- Kontakt:
sirijac kakav god je izgleda lahm za barku[WHITE SMILING FACE],jedini barkin adut je centarshut al" je izgleda i to zaboravio,shevko je neprepoznatljiv,ne mozhe hodati a brzina mu bila najvechi adut,ne kontam fkt,mada kad" skontam ko mu je manager i ne chudi me,bez cimija i samira ne pochinjati tekme ni pod razno,bilbija isto solidan,benko isto,ako nishta trudi se,matej dosta dobar
VVVBK
VVVBK
Po kojoj osnovi Stojcev treba biti ispred Bilbije?
Htjeli vi priznati ili ne, Stojcev moze igrati samo u nekoj mahalskoj ekipi. Totalno nezahvalan igrac koji svojim petljanjem ispada iz svih taktickih zamisli. Isina, zna on igrati "lopte", ali u ozbiljnom sustavu ono sto on igra je totalno beskorisno. Yebo ti igraca koji ce jednu tekmu biti najbolji a narednih pet najgori na terenu. Meni bi Bilbija uvijek igrao ispred njega. Nagledao sam se ja dovoljno njegovih katastrofalnih utakmica da bi pojedini na silu ga gurali kao nezamijenjivog.
I fakat ne kontam na osnovu cega pojedini tvrde za Alispahica da je van forme? Koliko je to on utakmica odigrao da bi se takvo sto moglo tvrditi? Ako cemo realno, u Mostaru je prvo poluvrijeme bio nas najbolji igrac i sve sto je opasno bilo, od njega je pocelio. U sustimi, ako je on van forme, ko je to onda od igraca u formi?
Duljevic, Velkoski, Tatomirovic, Cimirot, Benko?
Jedino se za Kallasia slazem, on kvalitetom nije ni za ovu nasu ligu, a pogotovo ne za Sarajevo kakvo mi zelimo da bude.
Kakav god da je Baric, za Kallasia je Cafu.
Htjeli vi priznati ili ne, Stojcev moze igrati samo u nekoj mahalskoj ekipi. Totalno nezahvalan igrac koji svojim petljanjem ispada iz svih taktickih zamisli. Isina, zna on igrati "lopte", ali u ozbiljnom sustavu ono sto on igra je totalno beskorisno. Yebo ti igraca koji ce jednu tekmu biti najbolji a narednih pet najgori na terenu. Meni bi Bilbija uvijek igrao ispred njega. Nagledao sam se ja dovoljno njegovih katastrofalnih utakmica da bi pojedini na silu ga gurali kao nezamijenjivog.
I fakat ne kontam na osnovu cega pojedini tvrde za Alispahica da je van forme? Koliko je to on utakmica odigrao da bi se takvo sto moglo tvrditi? Ako cemo realno, u Mostaru je prvo poluvrijeme bio nas najbolji igrac i sve sto je opasno bilo, od njega je pocelio. U sustimi, ako je on van forme, ko je to onda od igraca u formi?
Duljevic, Velkoski, Tatomirovic, Cimirot, Benko?
Jedino se za Kallasia slazem, on kvalitetom nije ni za ovu nasu ligu, a pogotovo ne za Sarajevo kakvo mi zelimo da bude.
Kakav god da je Baric, za Kallasia je Cafu.
-
- Kontakt:
ovdje sve neki strucnjaci
konat forum je da se diskutuje i pise al zasto gotovo pam svi pocinju od onog koje najloši kako ne moze igrati i slicno .relativne su to stvari od utakmice do utakmice evo npr Ševko je jako koristan igrac ,zahvalan pomaze odbrani zatvara dobro svoju stranu a i dao je dosta bitni golova ,tako isto Bilbija -Stojcev oni su kvalitetni igraci za nase uslove naravno samo je pitanje kad gdje i kakvu ulogu im dati .a druga je prica ako mislite da se nosimo s evropskim ekipama to je nesto drugo onda nam trebaju 2 beka 1 stoper,krilo i klasni zadnji vezni

Za neko "Evropsko" Sarajevo mi u ekipi imamo maximalno 5 igrca, ako i toliko. Evropa sa Puzigacom, Tatomirovicem, Okicem, Velkoskim, Bilbijom, Stojcevom i slicnim ce ostati vjecni san. To jednosostavno nisu igraci kalibra za Evropu. Ja prije svega vjerujem u ove nase mladje igrace da mogu napraviti iskorak, Cimi, Radovac i Duljevic, plus Benko, Alispahic i Delac. Ostalo, mi se moramo pojacati znatno kvalitetnijim igracima ako u opste i zelimo razmisljati o grupnim fazama.
-
- Kontakt:
Imaju li na yt golovi sa jučerašnje utakmice?
Dobro je ovo. Igralo se u pocetku u grcu i na rezultat. Mislim da ce ovako biti i dalje striktno na rezultat. Da je sad kako ove dvije u gostima odraditi sa po 0:1, mnogo toga bi se otvorilo.
Bice ovdje jos svega, 11 kola, 33 boda u igri.
sretno nam.
P.S. Puric odlican bio jucer.
Bice ovdje jos svega, 11 kola, 33 boda u igri.
sretno nam.
P.S. Puric odlican bio jucer.
Numquam Desistemus!
Od prilike manje vise si upravu, rotacija smo imali u 7 utakmica vise nego SB svinjski skretnica I borac zajedno. Meni nije Jasno zasto. Pripremali se mjesec zajedno, ekipa ostala ista (Samo dupe otiso). Jedini razlog moze bit borba na dva fronta, ili igraci nisu dovoljno fizicki spremni.PODRSKA MEHI u svakom slucaju.**** je napisao/la:Posto vidim da nece niko da kaze ili se kao pravimo da to ne vidimo evo reci cu ja. Prvo zadovoljan sam rezultatom naravno,daj boze da uvijek pobijedimo i sa jednim razlike a ne sa 3-4 ali igre juce nismo imali,posebno ako se uzme u obzir protiv koga smo igrali. A vidim mnogi su zadovoljni igrom pa skoro svih igraca. Zalaganje je bilo dovoljno,skoro da se moze reci rutinska pobjeda,ali kao da svi zaboravljate protiv koga smo igrali. Ja nisam od onih sto su ocekivali neku strasnu dominaciju na pocetku sezone ali protiv ovakvih ekipa mora bolje,ne mislim na rezultat naravno,cak sam prizeljkivao mrsave pobjede sa jednim golom razlike samo da se bodovi ne prosipaju posebno protiv tih kao 'malih'ekipa. Ali cinjenica je da mi nemamo igru vec dugo i kako stvari stoje tesko da cemo je i imati uskoro. Osim Puzija mi beka nemamo,sirijac po meni ne zasluzuje da uopste bude tu,borbenost je na nivou ali lik ne zna kud goni,krila su nam tanka totalno,nazalost pokazuje se da je Dulja zaista najbolji kao joker sa klupe za startera nazalost jos uvijek nije,zasto je to tako nemam pojma al je tako.Mesa je potpuno izvan forme kvalitet nije upitan ali njemu treba jos mnogo mnogo vremena da dostigne taj zeljeni nivo.Cimi,Samke(Rustemovic ponekad) moraju igrati uvijek po meni + Milos ispred Bilbije tu nema dileme,mislim da Meho i dalje luta i trazi tj ako uopste i trazi tih prvih 11. To sto je Samke juce odigrao solidno tu poziciju ne znaci nista po meni jer mi jos uvijek nemamo taj neki kostur tima tj da se zna ko sta igra tacno se na igracima vidi nesigurnost vjerovatno zbog stalnih rotacija i tih nekih taktickih zamisli strucnog staba. Ja zaista ne kontam sta se vise pokusava sa tim non stop rokadama to nikad i nikome nije donijelo nista dobroga. Mislim da pricati i dalje o nekom prevelikom medijskom eksponiranju(a bilo ga je naravno) i pritisku sa tribina(bilo ga je i biti ce ga uvijek)kao glavnom problemu nema smisla,glavni problem je u strucnom stabu koji je stalnim rokadama i nekim zamislima ubio ovaj tim i to je cinjenica. I btw ja nisam za neke rezove podrska Mehi do kraja ali mislim da se je dobro pogubio iskljucivo svojom pogresnom procjenom kako takticki tako i selekcijom igraca prije pocetka sezone tj ulazak u istu sa 2 stopera i i jednim kvalitetnim bekom. Krila manje vise tu se i mozemo krpiti al bekovi su nam rak rana a i da ne pricam sta u slucaju povrede stoperskog dvojca. Kovacevic je tu samo kao nuzno zlo. Podrska Mehi ali neke stvari stvarno ne kontam i nadam se da grijesim haha al stvarno ne kontam zasto jos uvijek nemamo onu pravu udarnu prvu postavu koja je homogena i uigrana maximalno pa ne postoji tim na planeti koji to nema.
Trenutno korisnika/ca: Confiance, dlakavijazavac, Hajdeee, jurisicduska, kogmagie46, laznokrilo, mire971, nedimmmm1337, rimljanin90, Velaxsa i 53 gosta.