Sejad Salihovic

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

haris92
Kontakt:

Re: Sejad Salihovic

Post Postao/la haris92 » 05 apr 2015, 20:34

BaDa12 je napisao/la:
haris92 je napisao/la:
Abd uz Edina, Ismaila još jedan budući zmaj :D
Čiji je Ismail? :)

Sejo, neka je živ i zdrav! :bih:
Vedin :D
#Miske institucijo!!!!!

Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 05 apr 2015, 20:50

haris92 je napisao/la:
BaDa12 je napisao/la:
haris92 je napisao/la:
Abd uz Edina, Ismaila još jedan budući zmaj :D
Čiji je Ismail? :)

Sejo, neka je živ i zdrav! :bih:
Vedin :D
Imaju dvojica Edina- Ibricicev mali je Edin isto (6 mu mjeseci sad negdje). I Misketovi Luka (on ima i 10 godina sad ja mislim), Niko (oko 7) i Noel (4-5). Ogi je isto dobio sina al pojma nemam kako se zove. Asmir, Senad,Senijad,Milan imaju i kcerkice. Zukanovic isto ima sina (Afan ja mislim). To je ono sto j znam.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 05 apr 2015, 20:54

Ima i onaj sin Henrya sto je pola bosanac. :D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

edoo3
Kontakt:

Post Postao/la edoo3 » 05 apr 2015, 20:56

Imamo skoro cijelu prvu postavu :bih:
#15.10.2013 !!!

#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!

#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 05 apr 2015, 21:09

edoo3 je napisao/la:Imamo skoro cijelu prvu postavu :bih:
Treba samo Dzeku i Begovica aktivirati! I eto prve postave. :urnebes: :urnebes: Miske je sam vezni red obezbjedio. Pjana malo pripomogo. :urnebes: :urnebes:

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 05 apr 2015, 21:33

Čuj Lian, umjesto da si nadio naše ime, on sinu dao ime irskog porijekla hehe :nene: :nene: :nene: :nedam: :stop: :bih: :mrgreen:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 05 apr 2015, 21:46

Liam je bas lijepo ime, ali LiaN u zivotu nisam cuo.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 05 apr 2015, 21:49

Sheyi je napisao/la:Čuj Lian, umjesto da si nadio naše ime, on sinu dao ime irskog porijekla hehe :nene: :nene: :nene: :nedam: :stop: :bih: :mrgreen:
Hahahahah na takvih sam jedno stotinu komentara naletila dosad na FB-u... :D I meni bi ljepše bilo da je dao neko naše bosansko ime, ali šta je tu je, to je njegova odluka ( i ženina :D ), njegov sin, njegov život na kraju krajeva. Dopadalo nam se ili ne, možemo poštovati izbor ako ništa.

Nek je mali L(j)i(lj)an :D živ i zdrav, i nadam se naš budući reprezentativac. :bih:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 apr 2015, 21:53

slika
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 05 apr 2015, 21:54

Više ženina nego njegova, al hajd. :D
Nadam se da mu je hodža proučio ezan na desno i ikamet na lijevo uho, i neka odgaja malog Liana kao pravog Bošnjaka. :bih:
:mrgreen:

adoo11
Kontakt:

Post Postao/la adoo11 » 05 apr 2015, 21:58

Sheyi je napisao/la:Više ženina nego njegova, al hajd. :D
Nadam se da mu je hodža proučio ezan na desno i ikamet na lijevo uho, i neka odgaja malog Liana kao pravog Bošnjaka. :bih:
:mrgreen:
Kad Medunjanin da svom Abu Hamza :D :D Ni meni se ne sviđa ovo ime :( Zato aferim Pjanicu za ime Edin :thumbup: valjda trebamo čuvati svoj identitet.
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!

#Sejad Salihovic

# Zvjezdan Misimovic

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 05 apr 2015, 22:18

DragonGirl je napisao/la:
Sheyi je napisao/la:Čuj Lian, umjesto da si nadio naše ime, on sinu dao ime irskog porijekla hehe :nene: :nene: :nene: :nedam: :stop: :bih: :mrgreen:
Hahahahah na takvih sam jedno stotinu komentara naletila dosad na FB-u... :D I meni bi ljepše bilo da je dao neko naše bosansko ime, ali šta je tu je, to je njegova odluka ( i ženina :D ), njegov sin, njegov život na kraju krajeva. Dopadalo nam se ili ne, možemo poštovati izbor ako ništa.

Nek je mali L(j)i(lj)an :D živ i zdrav, i nadam se naš budući reprezentativac. :bih:
Ama lijepo ime. :D Liam sam prije cuo i bas je lijepo. Ovo prvi put cujem. Al imajuci u vidu da ce djete najvjerovatnije odrastati u Njemackoj ili negdje drugo u inostranstvu (cisto sumnjam da ce u Bosni) lakse je djetetu dati tako ime. Mislim zamisli Vedinog malog kad krene u skolu i pitaju ga kako se zove a on ko iz topa Ismail? Pa dijete ce se zivo namuciti objasnjavajuci zasto i svima spelujuci vlastito ime. ;) ;) ;) Nista nemam ni protiv jednog ni drugog, ali jednostavno logicnije je roditeljima koji su u inostranstvu davati djeci imena koja su vise medunarodna da kazem. Edin je za divno cudo ime koje se veoma lako moze zapamtiti pa to ime je sasvim ok. Ima jos par takvi kod nas.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 05 apr 2015, 22:48

Ime Ismail se koristi u mnogim zemljama Europe, tako da ne vjerujem da će Vedin mali imati problem. Usput, preporučujem jedan španski film o dječaku istog imena. :)

U svakom slučaju, daleko je ovo od prave teme.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 apr 2015, 22:51

soccerfan je napisao/la:
DragonGirl je napisao/la:

Ama lijepo ime. :D Liam sam prije cuo i bas je lijepo. Ovo prvi put cujem. Al imajuci u vidu da ce djete najvjerovatnije odrastati u Njemackoj ili negdje drugo u inostranstvu (cisto sumnjam da ce u Bosni) lakse je djetetu dati tako ime. Mislim zamisli Vedinog malog kad krene u skolu i pitaju ga kako se zove a on ko iz topa Ismail? Pa dijete ce se zivo namuciti objasnjavajuci zasto i svima spelujuci vlastito ime. ;) ;) ;) Nista nemam ni protiv jednog ni drugog, ali jednostavno logicnije je roditeljima koji su u inostranstvu davati djeci imena koja su vise medunarodna da kazem. Edin je za divno cudo ime koje se veoma lako moze zapamtiti pa to ime je sasvim ok. Ima jos par takvi kod nas.
Naditi ime za lakse spelovanje :facepalm:
BTW Sejo je jos jedan u nizu asimilirani i sretno udati frajera. Da je samo naopacke okrenuo,dobio bi nase ime koje je lako spelovati. :mrgreen:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 05 apr 2015, 22:54, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 05 apr 2015, 22:53

BaDa12 je napisao/la:Ime Ismail se koristi u mnogim zemljama Europe, tako da ne vjerujem da će Vedin mali imati problem. Usput, preporučujem jedan španski film o dječaku istog imena. :)

U svakom slučaju, daleko je ovo od prave teme.
Ma ja samo kazem da dosta roditelja tako razmislja. Meni je lijepo i jedno i drugo. Njegovo dijete i nek mu da ime koje zeli.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 05 apr 2015, 22:56

@harishp

Za divno cudno jako puno roditelja da djeci imena koja su popularna i medunarodna jer je djetetu jednostavnije objasniti kad pode u skolu. :kafa: :kafa: Iskreno meni se svidaju pojedina tradicionalna imena a i ova moderna su dobra. Njegovo dijete, njegova stvar kako ce mu ime dati.

BigDaddy
Kontakt:

Post Postao/la BigDaddy » 05 apr 2015, 22:57

soccerfan je napisao/la:Mislim zamisli Vedinog malog kad krene u skolu i pitaju ga kako se zove a on ko iz topa Ismail? Pa dijete ce se zivo namuciti objasnjavajuci zasto i svima spelujuci vlastito ime. ;) ;) ;)
cuj da objasnjava sto je ismail :evil: zar nije ljepse ismail nego hans-šuster pizdenbauer :facepalm:

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 05 apr 2015, 22:58

BigDaddy je napisao/la:
soccerfan je napisao/la:Mislim zamisli Vedinog malog kad krene u skolu i pitaju ga kako se zove a on ko iz topa Ismail? Pa dijete ce se zivo namuciti objasnjavajuci zasto i svima spelujuci vlastito ime. ;) ;) ;)
cuj da objasnjava sto je ismail :evil: zar nije ljepse ismail nego hans-šuster pizdenbauer :facepalm:
Al i ti izmisli ime. Procitaj ostale moje postove. Stvarno mi se neda raspravljati vise.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 05 apr 2015, 22:59

Virtu4l je napisao/la:slika
Neka joj Seo momciluk obrise suze. :beba:

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 05 apr 2015, 23:01

Ma ne treba zaboraviti i da Sejo nije jedini roditelj :D , ovo dijete ima majku, koja je Njemica, tako da je komotno moglo da nosi i neko pravo njemačko ime tipa Hans, Oliver itd, a ovako je opet neutralno, niti je bosansko niti njemačko. Što se tiče malog Ismaila, i Vedad i njegova žena su iz BiH tako da je po meni sasvim normalno da dijete nosi ime uobičajeno za ove prostore, koje je, bar za moj ukus, pri tome i jako lijepo, lijepo zvuči i mislim da se bez problema može uklopiti u bilo koji jezik. :)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], hansbosna, lol89 i 44 gosta.