Mi moramo znat daje naj teze nosit bordo dres u BiH (fala bogu sto je tako ), al to treba igracima znat objasnit I znat ih pripremit.
Genk dinamo Kijev besiktas borusija m bazel te ekipe nisu dzaba dolazile na kosevo. Te su ekipe dolazile na kosevo zato sto smo Samo u uefinim tekmama autsideri I odma dobro igramo. (U BiH ni jedna ekipa ni kuci ni na strani protiv nas nije favorit,) recimo da sve ekipe na kosevu kad imaju 00 ili 1:1 u 30 min prvog poluvremena pocnu sa spavanjem po terenu golman kad treba da izbije loptu po 2 minute pravi stucne itd.. Trener mora pripremit igrace za takvu igru,jer to je Jedini nacin da se nasi igraci isprovociraju.
Grke pobjedit u gostima sa 1:3 I izbacit ih a igrat nerjeseno protiv obarske to mi niko nemoze objasnit da nije do psihickog stanja igraca.
Posto vecina trenera to nemoze da svati da FCS nemora imat najbolje igrace u ligi da bi osvoili titulu. SARAJEVU treba trener (nekazem da kodro nije taj trener) koji ce znat koristit naboj pritisak navijace medije u svoju korist, a ne to danam bude neka negativa.
U nasem prvenstvu mi nemozemo prikazivat leprsavu igru, pa sta bude sa rezultatom. Mi moramo prvo da stvorimo rezultat pa tek Ako ostane vremena igrat za raju. Navijacima FC Sarajeva treba titula da bi se atmosvera malo relaksirala I vjerujem kad SARAJEVO bude prvak da cemo nastemat titula koliko nam treba I toga su Svi svjesni u BiH I Svi ce to pokusat da uspore al zaustavit to nece moci. SAMI PROTIV SVIH