[/quote]marcos2311 je napisao/la:Ne znam zasto je odgodjeno
http://www.club-sanjose.com/2015/04/spo ... ndido.html" onclick="window.open(this.href);return false;
KIša druže iz neba i zemlje
Neda Bog sirotinji zita samljeti
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
[/quote]marcos2311 je napisao/la:Ne znam zasto je odgodjeno
41, 40, 227mirzatele je napisao/la:Idemo probati Harden 29.5 i Russel 30.5 više i utakmica 215.5 više
Duel dvije vrlo efikasne ekipe, prenosi državna
televizija pa će se ova dvojica htjeti dokazati jer su direktni rivali za MVP-a.
kakvo kolo u Francuskojzgmiky je napisao/la:franceki?
oba daju u 1.pol. 4.60
5+ 7.50
6+ 17
sad kad bude 0:0![]()

Ostalo mi jos ovo na tiketu, ne prodje li promijenit ci ti nick u Juventin, a onda te trajno banovati.Interista je napisao/la:Sport Boys - San Jose 1 1,65 vidljiva suradnja klubova + San Jose igra sa rezervama jer igraju Copu Libertadores za 3 dana temperature kod domacina 30+ a gosti odakle dolaze za 15-ak stepeni manja..
zgmiky je napisao/la:ponte preta 2/1
Lagan prolazSouthboy je napisao/la:Lakersi - La Clipersi h2 13.5 1.85kv
Mislim da ce ih gosti utrpat bas u ovom gradskom derbiju i da ovaj hendikep lako mogu preci sa pola snage
zgmiky je napisao/la:pogledajte malo ponte pretu![]()
zgmiky je napisao/la:ponte preta 2/1

Mekanoo....Markolini991 je napisao/la:G. Dragic 17.5 Manje 1.85
S. Curry 25.5 Manje. 1.75

Šta rećizgmiky je napisao/la:zgmiky je napisao/la:pogledajte malo ponte pretu![]()
![]()
zgmiky je napisao/la:ponte preta 2/1![]()
bilo mi je mutno i prošlo je, šteta da nitko nije ispratio ali tako je sa tim prelazima, jedan uđe pa 90 ne![]()

zgmiky je napisao/la:zgmiky je napisao/la:pogledajte malo ponte pretu![]()
![]()
zgmiky je napisao/la:ponte preta 2/1![]()
bilo mi je mutno i prošlo je, šteta da nitko nije ispratio ali tako je sa tim prelazima, jedan uđe pa 90 ne![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.