Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Donnie Darko
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la Donnie Darko » 05 apr 2015, 20:58

emir79 je napisao/la:zasto bi ga se odricao.
Zato sto je imao 24 igraca na spisku, a nije imao namjeru da se odrekne Anela.

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 05 apr 2015, 21:01

emir79 je napisao/la:
rishaaa je napisao/la:
On je sam sebe otpisao, znas ti to vrlodobro. On je kod Susica bio standardan igrac, zasto bi ga se odricao. Zasto se vrli tadasnji kapiten nije obratio javnosti i demantovao ono sto je Safet rekao, a znao se oglasavati preko Face TV-a i Hayata za bespotrebne stvari.

Zukanovic je odlican igrac, niko mu kvalitet nikad nije ni sporio, nego dugacak jezik. I sad ako sta prozbori sto nije za javnost ja cu biti protiv takvih.

Uglavnom onakvo guranje Stilica ne treba Mesi na startu.
Čovječe,Božiji,on ga je stavio u prijateljskoj tekmi... Nije ga pozvao čak ni za Andoru,jer nije htio da remeti ništa... Dao mu je šansu kao što je dao i skoro svim igračima,osim Đurića,kojeg smo već vidjeli na djelu... Kad će ga gurnuti u tim ako ne u prijateljskoj???
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 apr 2015, 21:02

emir79 je napisao/la:Uglavnom onakvo guranje Stilica ne treba Mesi na startu.
Možda treba, možda ne treba, vidjećemo. Ja ću ti reći šta je jedino što nam sad treba, treba da čovjeka pustimo da radi svoj posao i da tek na kraju kvalifikacija dajemo ocjene. Još uvijek je cilj EURO u Francuskoj, ali i ako ga ne ispunimo, ne treba da lete glave zbog toga, ali to nam treba biti cilj sve dok ne izgubimo svaku šansu za plasman.

Prijateljske utakmice služe za 'guranje' igrača, ma kako se oni zvali, Štilić, Bajić ili Cimirot.

Ako nas Meša odvede na EURO, najmanje će me zanimati ko mu je i kako igrao, isto kao što me uglavnom nije zanimalo ni kod prethodnog selektora.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 05 apr 2015, 21:03

Donnie Darko je napisao/la:
emir79 je napisao/la:zasto bi ga se odricao.
Zato sto je imao 24 igraca na spisku, a nije imao namjeru da se odrekne Anela.
Kakve veze ima Anel sa Zukanovicem, mogao se odreci bilo kojeg drugog igraca. Cista glupost. Mogao se odreci i Vrsajevica i Vranjesa eto nisu oni Germanija.
I pored toga sto je 24, mogli su opet svi ici za Brazil, naravno jedan nebi igrao.

Sve same teorije zavjere nista vise. Kao sto sam napisao, Susic je Zukanovica uvijek imao u prvom planu i igrao u prvih 11.

A ako hoces realno, Susic i nije nikad htio pozivati Anela, nego ga je javnost progurala. Gledao ga 2 puta u Austriji i javno rekao da mu se ne svidja, onda je na scenu dosao Sinanovic i Avaz. Precesljaj malo pocetne stranice, samo ce ti se reci ;)
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 05 apr 2015, 21:06

Virtu4l je napisao/la:
Možda treba, možda ne treba, vidjećemo. Ja ću ti reći šta je jedino što nam sad treba, treba da čovjeka pustimo da radi svoj posao i da tek na kraju kvalifikacija dajemo ocjene. Još uvijek je cilj EURO u Francuskoj, ali i ako ga ne ispunimo, ne treba da lete glave zbog toga, ali to nam treba biti cilj sve dok ne izgubimo svaku šansu za plasman.

Prijateljske utakmice služe za 'guranje' igrača, ma kako se oni zvali, Štilić, Bajić ili Cimirot.

Ako nas Meša odvede na EURO, najmanje će me zanimati ko mu je i kako igrao, isto kao što me uglavnom nije zanimalo ni kod prethodnog selektora.
Pa valjda trebaju prije sansu dobiti oni koji 10 dana treniraju uz reprezentaciju svaki dan po yebenom vremenu, a ne neko koji dodje na okupljanje dan prije utakmice.

I onda o kakvom spisku od 25 igraca mi pricamo ?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 apr 2015, 21:12

emir79 je napisao/la:Pa valjda trebaju prije sansu dobiti oni koji 10 dana treniraju uz reprezentaciju svaki dan po yebenom vremenu, a ne neko koji dodje na okupljanje dan prije utakmice.
Ako aludiraš na Cimirota, a vidim da aludiraš, onda zaista nemamo o čemu diskutovati. Za klupske rasprave imam Heada i Sabinha.
Voli te tvoje Sarajevo.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 05 apr 2015, 21:16

:roll:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 05 apr 2015, 21:25

Rasprave tog tipa vodim iskljucivo na temama PLBIH. :wave: :opaopa:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 05 apr 2015, 22:02

Virtu4l je napisao/la:
Ako aludiraš na Cimirota, a vidim da aludiraš, onda zaista nemamo o čemu diskutovati. Za klupske rasprave imam Heada i Sabinha.
Ne aludiram na njeg, jer sam na njeg zaboravio totalno i da je pozvan, a kad ga vec spominjes, pa koji klinac ga je pozivao?

Mislio sam na momke koji su trenirali citavo vrijeme sa reprezentacijom, to je Tino, koji je svijetovima ispred Stilica, koji bar posjeduje agresivnost za razliku od Stilica. U 10 minuta po lijevoj strani pokaza vise nego ovaj u pola sata. Zasto ne i Cimirot? Zasto ga je pozivao?

Cime je to Stilic zasluzio priliku prije ovih momaka da udje u igru, pa prije i Sanjina Prcica?

Zbog cega je pozvao Bajica? Da trenira sa A reprezentacijom? Momak je bio ni na nebu, ni na zemlji, nit ga u A reprezentaciji, nit u U21. Kakva je ovo sprdacina?

Susic kojeg god igraca da je pozvao, dobio je svoju priliku, pa i oni iz nase lige, Svraka, Sesar, Cimirot, Zakaric.

Vec sam napisao, ovako se ne stvara mir unutar ekipe, a i neki red bi trebao da se zna.

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 05 apr 2015, 22:17

Emire... Prijateljska i služi za to da se neki igrači isprobaju... Tino svijetovima ispred Štilića :rol: I šta će isprobavat Tinu,on je već bio tu i vidjeli smo zajedno s Avdijom i Hadžićem koliko može! Nema se tu šta više isprobavat! Štilića je izabrao jer je želio da vidi hoće li se momak snaći,od kako nemamo Misketa... I njemu ce vjerovatno dati jos jednu šansu i to treba da mu se da,kad budemo igrali u najjačem sastavu... Cimirot ne moze svakako u prvih 11 ni pod razno ko ni Sušić,tako da ne fantaziraj bezveze,igrat ce oni najbolji u kvalifikacijama,a prijateljske nek se koriste za novu raju! Bajić tesko da ce dobiti šansu pored ova dva napadača,za njega je bitno da je tu,pa cemo vidjet sta vrijeme donosi :bih:

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 05 apr 2015, 22:33

rishaaa je napisao/la:Emire... Prijateljska i služi za to da se neki igrači isprobaju... Tino svijetovima ispred Štilića :rol: I šta će isprobavat Tinu,on je već bio tu i vidjeli smo zajedno s Avdijom i Hadžićem koliko može! Nema se tu šta više isprobavat! Štilića je izabrao jer je želio da vidi hoće li se momak snaći,od kako nemamo Misketa... I njemu ce vjerovatno dati jos jednu šansu i to treba da mu se da,kad budemo igrali u najjačem sastavu... Cimirot ne moze svakako u prvih 11 ni pod razno ko ni Sušić,tako da ne fantaziraj bezveze,igrat ce oni najbolji u kvalifikacijama,a prijateljske nek se koriste za novu raju! Bajić tesko da ce dobiti šansu pored ova dva napadača,za njega je bitno da je tu,pa cemo vidjet sta vrijeme donosi :bih:
Ko je rekao da Tino i Cimirot trebaju u prvih 11? De bolan procitaj sta sam napisao. Ne moze neko ko je dosao dan pred utakmicu dobiti vecu minutazu od momaka koji treniraju cijelo vrijeme. Ovo ti je naravno logicna stvar :roll:

Pa sto je Bajica dirao koji qrac iz U21 reprezentacije? Da onako malo trenira? Je li ti i ovo logicno? Da momak ne odigra nigdje ni za A ni U21 reprezentaciju?

Zasto ni minute ne dobi Djuric?

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 05 apr 2015, 22:44

Kakve veze ima ko ce da igra u prvih 11...najvaznije je da se oceraju Tino,Avdija i Anel... ;)
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 05 apr 2015, 22:46

emir79 je napisao/la:Ko je rekao da Tino i Cimirot trebaju u prvih 11? De bolan procitaj sta sam napisao. Ne moze neko ko je dosao dan pred utakmicu dobiti vecu minutazu od momaka koji treniraju cijelo vrijeme. Ovo ti je naravno logicna stvar :roll:

Pa sto je Bajica dirao koji qrac iz U21 reprezentacije? Da onako malo trenira? Je li ti i ovo logicno? Da momak ne odigra nigdje ni za A ni U21 reprezentaciju?

Zasto ni minute ne dobi Djuric?
Pa Tinu nema šta isprobavat... Utakmica je prijateljska i ne znam šta ti smeta što je uveo Štilića,nije ga uveo od prve minute,pa i Bešić je bio na klupi,čovjek je želio da se sam uvjeri prvo u kvalitet ''starosjedioca'' za koje se pisalo sve i svašta,poznati trio VHS... I uvjerio se...

Bajića je pozvao da malo osjeti atmosferu,odradi par treninga,i vjeruj da je Bajić prezadovoljan s tim,to mu samo moze dati motiv da radi bolje i napreduje... Nije ni prvi ni zadnji koji je sjedio na klupi... Tako ti je i u klubu kad pređeš u seniore,treniraj i šuti,pa kad dobiješ jednom šansu ako je ne iskoristis,to je tvoj problem ne trenera... A u ovom momentu Đurić je treći napadač,dakle ispred Bajića,a i ova situacija s Ibiševićem i njegovom krizom je sigurno uticala na to da ga je Meša malo forsirao ne bi li zabio gol nakon ne znam ni ja koliko... Đurića je isprobao u Andori,i on ce odluciti da li ce ga zvati za sljedece akcije...

Štilić je imao i prije ove tekme 6 nastupa za A tim,tako da ne znam šta dižeš toliku frku oko povratnika u reprezentaciju.. Nije debitovao,pa da sad mozemo pricati o tome,sto je on,sto nije Bajić!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 apr 2015, 22:49

Sve što je Meša do sada uradio je itekako smisleno i zadovoljavajuće.
Voli te tvoje Sarajevo.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 06 apr 2015, 03:41

Virtu4l je napisao/la: Možda je još uvijek prerano za neki sud, ali sve su prilike da nas ti igrači neće baš previše usrećiti, npr. Prcić, Štilić, Cocalić, Đurić, Vrančić, Mahmutović, Šćuk, čekaju se Hadžić, Arslanagić, itd...
Sve je to vec prezvakano 100 puta, ako ponovim 101 put ne vjerujem da ce oni shvatiti koji to do danas shvatili nisu. Niti imam vremena ponovo kopirati stare posts da pokazem koliko su se ovdje poneki pofino izblamirali. Dali za Kolasinca koji je mogao biti mnogo ranije u nasoj reprezentaciji, no njega su zvali izdajnikom pa je Calcio govorio kako treba u mladu repku, nikako u A, a covjek igra Bundesligu. :facepalm:

Pa smo trazili godinu dana da se pozove Zukanovic, dok nismo imali ni stopera niti lijevog beka. Ali se Calcio smjeskao kako igra u smijesnom klubu i kako ja izmisljam da ga u Belgiji smatraju jednim od najboljih defanzivaca i da je Avdija u klubu gigantu. Evo Zuke igra u Italiji, a Avdija...Avdija ce u buducnosti biti tamo gdje ce biti i Tino i Hadzic...kod Amidze. ;) Bitno da je Susic prvo morao da pod pritiskom javnosti izgladi "neke probleme sa Zukanovicem", kako bi ga uopste pozvao. Probleme sa onom poznatom agencijom.

Cak sam Hadzica trazio prije neke 4-5 godina, da vidimo da li nam moze pomoci.
Nemoze, hvala lijepo, cao. A ne na SP da se vodi.

Prcic je morao biti pozvan bar na prijateljsku da se isproba, to je sve sto sam trazio. Naravno da onaj troll Calcio izmislja kako sam zelio da bude u prvih 11. Momak je u to vrijeme igrao stalno u Francuskoj, a ne u mrtvom Hajduku. No Susic je radije trazio Tini mjesto u prvih 11 kao DM. ;) Haj nek nas je Tino "usrecio" protiv Egipta da dobije odmah poziv za SP, ili fudbalski mag Vrsajevic koji ne moze na dvije noge stojati kako treba.

Stilica si i ti trazio i sam znas zasto. ;)

Cocalica, Mahmutovica, Scuka i mnogo tih nikad nisam trazio. :eh:
Trazio sam Seferovica, Zukanovica, Hajrovica, Kolasinca, Vrancica (Marija, nisam bio za pozivanje Damira), trazio Djurica bar da bude na klupi protiv Egipta. Ali ne i to je nekima bila visoka matematika. Uvjek istrosene fraze (nece on donijeti prevagu), hoce Tinobambino. Ostalo je istorija. ;)

Kao sto sam rekao Calciu procitao sam ovdje mnogo misljenja, imam svoje sopstveno i ono je takvo da ovdje ima misljenja koja uopste ne respektujem niti ih uzimam za ozbiljno jer im manjka rezona, argumentacije, kalkulacije, inteligencije, vidne reflekcije i ljudskog razuma.
Virtu4l je napisao/la: Ako nas Meša odvede na EURO, najmanje će me zanimati ko mu je i kako igrao, isto kao što me uglavnom nije zanimalo ni kod prethodnog selektora.
Mozda je to razlog zato sto ne znas razlikovati izmedju korelacije i kauzaliteta.
Tvrdim da je to izuzetno potrebna sposobina u bilo kojoj sferi zivota.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 apr 2015, 08:22

Sigurno da bih više volio da na momente igramo loše i da se desi Hajrović, nego da razbijamo i da na kraju ostanemo praznih ruku, kao npr. Kipar.
Voli te tvoje Sarajevo.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 06 apr 2015, 09:31

emir79 je napisao/la:Ne aludiram na njeg, jer sam na njeg zaboravio totalno i da je pozvan, a kad ga vec spominjes, pa koji klinac ga je pozivao?

Mislio sam na momke koji su trenirali citavo vrijeme sa reprezentacijom, to je Tino, koji je svijetovima ispred Stilica, koji bar posjeduje agresivnost za razliku od Stilica. U 10 minuta po lijevoj strani pokaza vise nego ovaj u pola sata. Zasto ne i Cimirot? Zasto ga je pozivao?

Cime je to Stilic zasluzio priliku prije ovih momaka da udje u igru, pa prije i Sanjina Prcica?

Zbog cega je pozvao Bajica? Da trenira sa A reprezentacijom? Momak je bio ni na nebu, ni na zemlji, nit ga u A reprezentaciji, nit u U21. Kakva je ovo sprdacina?

Susic kojeg god igraca da je pozvao, dobio je svoju priliku, pa i oni iz nase lige, Svraka, Sesar, Cimirot, Zakaric.

Vec sam napisao, ovako se ne stvara mir unutar ekipe, a i neki red bi trebao da se zna.

Vec znamo da tebe nije sramota napisati glupost, i da ces istu braniti godinama ako treba. Zaboravio si jos reci da je Tino perspektivan mlad igrac a Stilic star. I napisi molim te kako je Tino polivalentan, moze i u veseraju raditi ako treba, kako se bori, mase rucicama. I jos napomeni kako je teletabis jedan od najlosijih igraca trenutno, u jednoj od najlosijih ekipa HNL-a, dok je Stilic tamo negdje, igra ko fol nesto zabija i asistira, satro najbolji igrac, lige.

Bajic, Cimirot, Radovac, Zakaric, Memija, Duljevic i jos poneki da se ne ogrijesim prema talentima, svi oni trebaju da imaju mjesto prije teletabisa i da im se daje sansa. Prosao voz pasa moj priglupi, teletabis mucak koliko god ti zijevao ovde na forumu...
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 06 apr 2015, 09:44

Zašto pa zašto... Pola foruma mu odgovori na pitanje, on opet zašto, kakav lik :crazy:
#Salihović

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 06 apr 2015, 12:24

emir79 je napisao/la: to je Tino, koji je svijetovima ispred Stilica...
Sta reci?! :tokralju: :tokralju: Ne treba trositi tastaturu odgovarajuci ovima i ovakvima... :problem: Jasno je da ovo veze nema sa fudbalom, jer da ima nikad ne bi ni pomislio a ne napisao ovu recenicu.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 06 apr 2015, 12:35

Consigliere je napisao/la:
emir79 je napisao/la: to je Tino, koji je svijetovima ispred Stilica...
Sta reci?! :tokralju: :tokralju: Ne treba trositi tastaturu odgovarajuci ovima i ovakvima... :problem: Jasno je da ovo veze nema sa fudbalom, jer da ima nikad ne bi ni pomislio a ne napisao ovu recenicu.
Nemoj tako, oni gledaju sve igrace "jednako". :urnebes:

Uopste nema se tu sta vise objasnjavati. Zasto?
Susic je otjeran, a otici ce i ovi umjetni reprezentativci. A oni nek dalje cmizdre na njegovoj temi.

Don`t feed the trolls.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ronaldo99, Sveti, zikerrz21 i 36 gostiju.