ja sam bio i potpuno podržavam ovaj tekst što je napisao HŠKZ MOSTAR.....
nemojte se praviti mahniti vi koji ste bili na utakmici...vrlo dobro znate da je to istina,a neko je napisao pitajte Jovića i igrače !!!!!! Bio sam a i pitao sam,a sa trenerom Jovićem razgovarao nekoliko puta po pitanju "gostoprimstva" navedenog domaćina...pa čovjek je ogorčen prijemom i konstantim vrijeđanjem i kako mi to kažemo"cuckanjem"....,igrači još više..i kažete pitajte njih

..ponašate se ko kakvi livadići a ne klub iz sarajeva..jadna vam majka takvim ponašanjem...primjer takve politike vođenja kluba"na silu" je sloboda,koja je meni osobno draga,ako ništa onda radi naših igrača koji su potekli gore..dakle željo,imate primjer gdje to vodi,a ne da držite predavanja ovdje nekoma šta i kako?? još jednom pročitajte post koji je prenio HŠKZ MOSTAR,i nije ga pisao on,čovjek vam je napisao preneseno mišljenje očevidca(kojeg dobro poznajem) i isto tako znam da je čovjek dobar ko kruh,pravi sportista i realan čovjek,te nema razloga da išta laže....na kraju da kažem,željo je sve pozitivno do sada urađeno ovakvim ponašanjem u očima nas iz Zrinjskog,"pao kur.cu za uši"...i eto vam titula,pošteno ili ne nije ni bitno..u svakom slučaju čestitam...a što se tiče KUP-a,jedno vam mogu obećati,moraćete zapeti 300% da nas prođete jer motiva ne manjka a i dužni smo vas "lijepo" ugostiti isto kao i vi nas,čak i više....sad uživajte a sutra........
ZRINJSKI JE ŽIVOT I VIŠE OD TOGA
i zove se HŠK ZRINJSKI MOSTAR I OSNOVAN JE 1905 A NE 1906

nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!