FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

BavaracZenica
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la BavaracZenica » 06 apr 2015, 17:27

Nasi mladici pobjedili u derbiju Munchen 1860 sa 1-0 .. pogodio je Lukas Goertler !

Nasi imaju zaostatak od 8 bodova za Wuerzburger Kickers . Mnogo se toga na kraju moze desiti , treba se boriti, mozemo i do prve pozicije ma da tesko ipak, za razliku od prosle sezona cini mi se vise golova se prima ali i Wuerzburger Kickers igra odlicno.

Treba bodriti i nase mladice iz mladog pogona, bice tu dosta poznatih faca koji ce nositi temelje nekih novih igara Bayerna.

A sto se nase prve ekipe tice u srijedu sa apotekarima, znaci i bez Svajnija, dobro on ce biti spreman vjerovatno za vikend, i mislim da ce biti teska utakmica al ce presudit ono sto uvijek presudjuje :cool:
FC Bayern !!!!!

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 06 apr 2015, 20:27

Derby sieger :opaopa: :bih: slika
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 07 apr 2015, 02:35

slika
slika
slika
slika

[youtube][/youtube]
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 07 apr 2015, 02:40

NYKnicks Fan je napisao/la: [youtube][/youtube]
Koliko smo svi ovo dugo cekali ali ko ceka taj doceka :njanjanja: Najbolji vezni igrac na svijetu :!:
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 07 apr 2015, 08:30

Franck Bilal Ribery, sretan ti rodjendan :salut: :kralj:

BackSpace United

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 07 apr 2015, 09:14

Sjecam se poslije par dobrih partija Riberya kad je tek dosao, veliki natpis u novinama sa njegovom slikom .. Minhen ponovo ima kralja :)

King Ribery, sve najbolje sto covjek moze pozelit nekom, mi zelimo tebi, i mozda vise nisi onaj Ribac full speed, ali i sad kad si spreman i nisi povredjen, asistencije dajes kao rukom.

nasa Legenda :clap: :clap: :clap:

Neki su ti vec poceli zamjene pronalazit, al ti si opravdao uveliko 7 koju nosis koju je prije tebe nosio i Mehmet .

Moze nas ribac jos igrat na visokom nivou, kako vrijeme prolazi on ce dobivat i sansu u sredini mislim vise prema centru nego na krilu, ali taj covjek moze biti sve :) Cast je imati te u ekipi moj Ribery :kafa:
FC Bayern !!!!!

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 07 apr 2015, 09:16

Nikad ovu utakmicu necu zaboraviti, vidi sto je tada bio mlad :tokralju: :salut: :bih:
[youtube][/youtube]

BackSpace United

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 07 apr 2015, 09:55

Kicker is reporting that Wolfsburg will not listen to offers for De Bruyne if they are under 50m

:hmmmmm:

BackSpace United

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 apr 2015, 09:58

Riberyu sretan 32. rodjendan sa zeljom da nam se oporavi i da do kraja sezone imamo njega na raspolaganju bez da ponovo odsustvuje.

Jucer nisam stigao da ostavim zavrsni komentar na drugo poluvrijeme nasih amatera pa cu sad reci da sam u tom periodu gledao Bayern iz nekih ranijih godina, kada se igralo samo na sigurno i bez previse srljanja.

Mladji Ribery bi mogao izrasti u vrlo kvalitetno krilo. :thumbup:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 07 apr 2015, 10:07

Sretan rođendan našoj legendi sve najbolje da jos koju godinu podari nam magiju koju posjeduje
slika

U budućnosti kao njegovu zamjenu očekujem De Bruynea, Depaya, Muniaina ili Draxlera

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 07 apr 2015, 13:26

http://www.goal.com/en/news/15/germany/ ... -guardiola" onclick="window.open(this.href);return false;

Bayern only have 16 fit players, says Guardiola

Boze sacuvaj. :lolno: :lolno: :lolno:

BackSpace United

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 07 apr 2015, 13:32

Nadam se da više neću čitati ovdje nebuloze kako treba dovesti precjenjenog engleskog panja Sterlinga kao zamjenu za krilne pozicije.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 07 apr 2015, 14:09

Nerminovic je napisao/la:http://www.goal.com/en/news/15/germany/ ... -guardiola

Bayern only have 16 fit players, says Guardiola

Boze sacuvaj. :lolno: :lolno: :lolno:
Ovo je moja kuća, živio sam tu :think:
slika

**** šuška o nekim čudnim nebulozama
slika
Da se mene pita, ja mu ne mogu nikako halaliti one 2 glave na AA i pogotovo onu u finalu protiv Atletica :nene:
Sent from my Philips Smart TV.

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 07 apr 2015, 14:24

Partija protiv BVB-a baca u notu, da li je to zbilja ili instant.Kako da 3-5-2 formacija tako dobro funkcionise,da je tako dobro uigrana i odradjena.Bolje je djelovalo nego i jedna do sad sto je Pep prezentirao.I posjed je prepusten,igrano na kontre,rastrcanost do maksimuma.Odbrana uvijek na pravom jestu nema ispadanja, stoper u blizini jedan drugom i Neueru.Da li se ta formacija mogla tako brzo a kvalitetno uigrati,i to jos poslije reprezentativnih nastupa.Znao je Pep i prije izaci sa tri stopera ali nije ni blizu ovome bilo.Cestitam Pepu na odradjenom,BvB je prekucao u svakom segmentu.
Kad je za pohvalu treba pohvaliti i ne biti tvrdoglav kao neki ovdje koji su slijepo zaljubljeni u Pepa.Vidjecemo sta ce bliska buducnos donijeti,kako ce to sve da frcera.Treba priznati da i ove ozljede su katastrofalne po nas a narocito po Pepa,ali valja sad vlada ono pravilo da se sa manje resursa cine velike stvari,kad si ogranicen i nema izlaza iz situacije onda budes najbolji.Igraci se ponasali kao da im je trebao ovakav izazov,da budemo u drugom planu,kao da nas je vec neko otpisao zbog ozljeda i tu onda proradi onaj inat Bavarski.Dobro Klare rece mozda ce ove ozljeda i dobroga donijeti.
Po meni iskreno Alaba osim slobodnjaka nicim se nije iskazao kvalitetnim na novoj poziciji koju igra.Njegov maxsimum je dostignut lijevo iza Riberija i to treba ponovo ozivjeti.Nekako se ne snalazi u toj sredini kao da je pod pritiskom,zeli da se tu dokaze al mu bas i ne ide za nogom.
Bravo Neueru za one intervencije,sve bi ovo drugacije izgledalo.
Sad treba isforsirati ovu taktiku protiv Levera i Frankfurta,pa ako to bude super i Porta pregaziti na isti nacin.
VOLIM BAYERN

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 apr 2015, 14:59

Ja sam danas gledao jedan isjecak sa treninga i na istom je Schweini radio i trenirao sa ekipom.

Mislim da cemo mi ipak njega sutra gledati u Leverkusenu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 07 apr 2015, 15:19

def.bez svajnija u kuzenu,koga nema bez njega se moze i mora :arrow:

a ovo za ramonista :hmmmmm: cudno je to opet da se nesto suska ,meni ovaj bayern pocinje licti na milna sa svim onim starkeljama kada su orali evropom :mrgreen:
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 07 apr 2015, 15:24

nema sta, pep je postavio briljantnu taktiku, pa slobodno mozemo kazati da je njegova pobjeda.
e, sad, razlika izmedju nas i pepoljubaca za koje je pep nepogresiv je u tome sto smo mi realni; kritikujemo kad treba, hvalimo kad treba.

sto se tice riberijeve zamjene, trenutno nema igraca koji je u stanju da ga zamijeni 1:1 :cry:
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 07 apr 2015, 17:51

Slazem se sa @sekerbay sto se tice Riberya i dodao bih Robbena isto.
Puno smo konkretniji i opasniji kad je bilo koji od njih dvojice 100% spreman,a jos bolje kad su obojica.
Moja prva zelja je Hazard i nadam se da razmisljaju o njemu.Mislim da bi on bio dostojna zamjena za jednog od njih u buducnosti.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
#miasanmia

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 07 apr 2015, 20:57

Omerbavarac je napisao/la:Ja sam danas gledao jedan isjecak sa treninga i na istom je Schweini radio i trenirao sa ekipom.

Mislim da cemo mi ipak njega sutra gledati u Leverkusenu.
#Pep on the personnel: "We have 16 players available and that's it. @BSchweinsteiger is definitely unavailable."

Nista od Bastiana...

BackSpace United

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 07 apr 2015, 21:09

S obzirom na uzasno stanje sa povredama, Pepu nista ne preostaje nego da rotira ovo malo igraca sto ima.
Sutra najjaci sastav, protiv Frankfurta odmoriti max. ekipu za Porto.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []