Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Mislim da svi znamo koji je Mirzin naredni klub ako ga bruklin ne odluci zadrzati.
Kidd legenda jedini koji je vjerovao u Mirzu i davao mu šansu i priliku.

Mislim da je 99% sigurno da ostaje, već pregovaraju i biti će to do kraja sezone sve završeno.armin dju je napisao/la:Mislim da svi znamo koji je Mirzin naredni klub ako ga bruklin ne odluci zadrzati.
Bruklin kao projekt je strasno razocaranje ... Ali realno najvecu krivicu snosi uprava sa glupostima oko trenera , mislim da su sada odlucili dat holinsu par sezona da pokusa da uradi nesto ali tesko. NIsu bas ni imali srece sa igracima sve sto su doveli preplatili su a oni nisu bili ni 10 % onog sta su trebali biti pocevsi od Crasha koji je od te sezone neprepoznatljiv. Mislim da ce ih joe napustit jer nije bog zna zadovoljan ovime a vjerujem da ga ne planiraju preplatiti ali covjek i sa 33 godine igra vrhunsku kosarku i neko ce dat vise novca za njegovo iskustvo i igru ( s obzirom kakav je ugovor imao mozda mu novac vise i ne igra neku ulogu al vjerujem da ga zanima neka ekipa koja bi mozda mogla napast prsten). Vec je ocito da deron vise nikad nece biti onaj deron , brook se muci sa povredama plus ocito ne moze da nauci igrat odbranu i skakat ... Puno su mijenjali eto sad imaju neku standardu postavu i rotaciju medjutim kvaltiet klupe u odnosu na proslu godinu je drasticno pao , Mirzu vole navijaci a i ja sam nekako navikao da igra tu pored toga zbog nekog razloga volim igrace koji ne mijenjaju klubove tako da se nadam da ce ostati. Jedno 2 tekme su kratki za PO i pored toga objektivno sarlot mi je kvalitetnija ekipa za nijansu iako su oni sad ponovo u problemima sa kembom koji se vratio i mo williamsom koji ne posustaje pa im je hemija malo stradala... Da mi je neko prico da ce boston doci do 40 pobjeda prije pocetka sezone reko bi mu da je lud ali eto
MIslim da je i indiana u ovom trenutku prekratka za PO ali vidjet cemo , volio bi da ga bruklin izbori cisto radi mirze jer bi imali svi vise motiva u narednoj sezoni..
Zaboravili ljudi na njegov dres pa mu kolega Young posudio svoj
Ne može Babuka da mijenja sad navikli smo na 33

Ne može Babuka da mijenja sad navikli smo na 33
" onclick="window.open(this.href);return false;
Igraće Babuka aBd!
Ali najjaci je na 0:20, kad dobija 5. ličnu i kad se naljuti. Pravi onaj bosanski inat. Odmah se znalo da ce ih jos vise izresetat.
Igraće Babuka aBd!
Ali najjaci je na 0:20, kad dobija 5. ličnu i kad se naljuti. Pravi onaj bosanski inat. Odmah se znalo da ce ih jos vise izresetat.
Četvrtu,s 5 bi već išao vanka.
Baš tako, meni sve u glavi pravila iz one američke divljine.Zodiac je napisao/la:Četvrtu,s 5 bi već išao vanka.
Zadnja izmjena: Mrle_reds, dana/u 29 mar 2015, 00:28, ukupno mijenjano 1 put.
Sa tacke gledista BiH navijaca i Mirzinog postovaoca, najvaznije je da se Mirza oporavi, da se uspjesno vrati i onda nece biti puno vazno da li ce ostati ili otici u drugi klub. U principu sve je to isto, vecina ako ne i svi NBA timovi vrte isti sablon, kombinacija vecine sebicnih i nabildovanih garavih i ostalih koji se bas moraju potruditi da nadju svoje mjesto. Mirza ce uvijek izboriti svoje minute, samo se treba moliti Bogu da bude zdrav, a u krajnjem slucaju .ebes i minuta, neka on ne ugrozava svoje zdravlje ako ima imalo rizika, dao je on BiH kosarci dosta i slobodno mogu reci da je posle Nene odmah tu negdje.
Sta je forum rekao: Ko je po vama najuspješniji selektor fudbalske reprezentacije BiH ikada?
1. Safet Sušić Pape
2. Miroslav Ćiro Blažević
3. Blaž Baka Slišković
1. Safet Sušić Pape
2. Miroslav Ćiro Blažević
3. Blaž Baka Slišković
Casual afternoon with @teletovic33 shooting 84%, making 444/530 shots at the practice facility today. #Nets
Šica Babuka ko veliki biti će on ubojit na EP ako Bog da

Šica Babuka ko veliki biti će on ubojit na EP ako Bog da
Brat moj
Jbt koliko sam pozelio ga gledati, i biti nenaspavan citav dan, al zato kad krene resetat u septembru...
Jbt koliko sam pozelio ga gledati, i biti nenaspavan citav dan, al zato kad krene resetat u septembru...
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Majstor. Cekamo da se vrati jos jaci. 
-
patriota_90
- Kontakt:
Kapitenu nas da budes ziv i zdrav i u septembru da punis kos protivnika onako kako ti najbolje znas. Respekt ljudino!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
http://sportsport.ba/ino_kosarka/teleto ... iji/158023" onclick="window.open(this.href);return false;
Legenda kluba naš Babuka se ne zaboravlja

Legenda kluba naš Babuka se ne zaboravlja
[youtube][/youtube]
samo da hoće napustit' Netse, očima ih ne mogu
al' garant će novi ugovor potpisat'
http://dailyknicks.com/2015/04/06/knick ... ect-bench/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://dailyknicks.com/2015/04/06/knick ... ect-bench/" onclick="window.open(this.href);return false;
Čim ga navode kao nisko krilo odmah mi se ne sviđaChinaglia je napisao/la:samo da hoće napustit' Netse, očima ih ne mogual' garant će novi ugovor potpisat'
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Samo da ode iz Netsa
Nema od njih nista dok se ne rijese Derona i JJ, a sada je tu i Young na 4.
Nema od njih nista dok se ne rijese Derona i JJ, a sada je tu i Young na 4.
BEOBASKET STARS
Sport
Veliki košarkaški spektakl povodom proslave dvadesetog rođendana agencije BeoBasket 28.06.2015.
Tri tima, sastavljena od najeminentnijih klijenata agencije (Spanulis, Peković, Teletović, Antić, Doelman, Hines, Krstić i drugi), odigraće egzibicioni triangl turnir, koji će biti kruna košarkaskih aktivnosti, organizovanih tokom juna meseca od strane BeoBasketa.
Sport
Veliki košarkaški spektakl povodom proslave dvadesetog rođendana agencije BeoBasket 28.06.2015.
Tri tima, sastavljena od najeminentnijih klijenata agencije (Spanulis, Peković, Teletović, Antić, Doelman, Hines, Krstić i drugi), odigraće egzibicioni triangl turnir, koji će biti kruna košarkaskih aktivnosti, organizovanih tokom juna meseca od strane BeoBasketa.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.