Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Hahahha, 2 "ponajbolja" vezna igraca, Toure i Silva, 70 minuta ne mogu odigrati akciju hahaha, nemaju suta ljudi
- JackTheStripper
- Kontakt:
Ma losi su kao tim,stvarno nikakva igra
Dzeko nista znacajno,ne znam jesu li jednu akciju odigrali na njega kako treba
Idi Edine sto prije 

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
sad će forsirati centaršuteveadal je napisao/la:et Dzeko je izaso i sad ce ko pobjedit

UH VAI MORRER
- NoName
- Kontakt:
Pa kako da bude dobar kad ne može da radi svoj posao, tj. da bude napadač nego mora trčati okolo i čekati da mu jedna od ovih afrohispanjolskih majmunolilih jednocelijskih ameba dadne loptu. Naravno loptu će dobiti kada ne može ništa da uradi. Nabijem ja njih sve na qrac.emir_ je napisao/la:Edin je ubjedljivo najlošiji večeras. Treba biti objektivan, nakon ovog zadnjeg dodavanja izbacio bi ga da je tri puta Bosanac.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
-
- Kontakt:
Opustite se ba ljudi, Dzekson nek im uzme keša jos kolko moze do kraja sezone i cao, boli ga kur.ac kad moze tako ne mora odigrat ni minute vise sad ce kraj sezone jos malo.. a nama je najbitnije da jede djecu u reprezentaciji boli me qrac za city smrdljivi 

- NoName
- Kontakt:
Kako bolan da se opustim, dodje mi da napravim sacekusu Silvi i Agueru i ovom Isusu nabijem ih na qrac sve i da im noge polomim. I Nasriju isto.TomBrajder je napisao/la:Opustite se ba ljudi, Dzekson nek im uzme keša jos kolko moze do kraja sezone i cao, boli ga kur.ac kad moze tako ne mora odigrat ni minute vise sad ce kraj sezone jos malo.. a nama je najbitnije da jede djecu u reprezentaciji boli me qrac za city smrdljivi
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
- Consigliere
- Kontakt:
Rece engleski komentator da je u planu bilo da Aguero- Bony igraju od pocetka, ali ovaj se povrijedio na zadnjem treningu, pa napravili promjenu...
Inace, od kada je Toure u krizi, i City je u krizi. Grozna igra, oslanjanju se previse na individualni kvalitet.

Inace, od kada je Toure u krizi, i City je u krizi. Grozna igra, oslanjanju se previse na individualni kvalitet.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- plavipatriota
- Kontakt:
evo da će dobit 

Jos je 21 bod u igri do nove titule 

Svaki put kad City izgubi,srce mi je puno,zbog ovih naftaša 

Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kada je u Wolfsburgu bio mogao je birati gdje ce i izabrao je najgoru opciju, meni je veci utisak ostavio u Njemackoj dok je igrao. Od tada na njegovu klupsku karijeru gledam kao da je u padu, a to je takav klub da ce te sutnuti prvom prilikom. Meni nije jasno ni kako je prezivio da potpise novi ugovor..
Kako je moga? Ko je to pored Citya poslao ponudu?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa bio je u takvoj situaciji da je hladno mogao u Arsenal ili United. Ponuda je bila prva ali bi ih bilo jos dosta..uglavnom bio je jedan od najtrazenijih igraca tada. A sada se izmisljaju price o Juventusu..a realnost je da ce City biti sretan i ako dobije ponudu od Wolfsburga ili Fenera jer mu je slaba trzisna vrijednost.
Koje nepoznavanje materijetuzlak1987 je napisao/la:Pa bio je u takvoj situaciji da je hladno mogao u Arsenal ili United. Ponuda je bila prva ali bi ih bilo jos dosta..uglavnom bio je jedan od najtrazenijih igraca tada. A sada se izmisljaju price o Juventusu..a realnost je da ce City biti sretan i ako dobije ponudu od Wolfsburga ili Fenera jer mu je slaba trzisna vrijednost.

A Espanjol,momče...nisi očito u toku
- plavipatriota
- Kontakt:
da bog da ni u evropu ne otišli
cl puseplavipatriota je napisao/la:da bog da ni u evropu ne otišli
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ne mogu vas popamtit sve, ne znam ko se ovdje sve usudjuje da ga mrzi bukvalno ili ko ga voli ja samo realno govorim. Mogao je imati bolju karijeru ali je napravio losu odluku i zaradio novac. Ima novac, potencijal nije iskoristen u potpunosti..
Jedan Mandzukic kojem su se ljudi smijali kada je poceo igrati za Dinamo napravi bolju karijeru..
E sada realno vam govorim trzisna vrijednost mu je nikakva sto nema veze sa kvalitetom vec sa tim koliko su klubovi spremni dati i to koji klubovi, onakvi ranga Fenerbahce..
Jedan Mandzukic kojem su se ljudi smijali kada je poceo igrati za Dinamo napravi bolju karijeru..
E sada realno vam govorim trzisna vrijednost mu je nikakva sto nema veze sa kvalitetom vec sa tim koliko su klubovi spremni dati i to koji klubovi, onakvi ranga Fenerbahce..
Ma ti si se druze, jednostavno provalio!
NIko nije bio spreman iskesirati kao City koji je kupovao neplanski.
Niti Aresnal, niti United, a bogami niti jedan talijanski klub.

Niti Aresnal, niti United, a bogami niti jedan talijanski klub.
Edin apsolutno nikada nije imao šansu da ode u Man Utd. SAF je rekao da je Džeko trom i da nije napadač po njegovom ukusu. On bi 90tih bio glavni. Danas malo ko gotivi napadače kao što je on.