FK Željezničar (opšte diskusije)
- Neandertalac
- Kontakt:
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
" onclick="window.open(this.href);return false; 

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
-
- Kontakt:
Pohvale navijacima. Da vam ovakvo ponasanje bude vazno kao i grb kluba. Bez kazni bi mogli biti najbogatiji klub Premijer lige.
corleone87 je napisao/la:![]()

Zauzete odlaskom na treninge.
vidjeli da mehaga rotira puno pa počeli i oni trenirat,ko vele možda i nas ubaci
hahahahahahstruja je napisao/la:vidjeli da mehaga rotira puno pa počeli i oni trenirat,ko vele možda i nas ubaci

Ljubav klase RADNIČKE !
Jos dolazi generalni sponzor i ostali partneri.zeljocity je napisao/la:Ode Dzeko eto para

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Pojedinci će čir fasovatElegant je napisao/la:Jos dolazi generalni sponzor i ostali partneri.zeljocity je napisao/la:Ode Dzeko eto para
staff je napisao/la:Ljudi moji pa danas je teže biti pitar nego rudar.
struja je napisao/la:vidjeli da mehaga rotira puno pa počeli i oni trenirat,ko vele možda i nas ubaci

Rodjeni Amidza nest'o

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
struja je napisao/la:vidjeli da mehaga rotira puno pa počeli i oni trenirat,ko vele možda i nas ubaci

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
https://www.facebook.com/ManijaciKonjicTM87?fref=nf" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako može podrška za raju iz Konjica . 1921 !!
Ako može podrška za raju iz Konjica . 1921 !!
Brkica
Evo, kao sto sam i predpostavio. @Super ostala ti jos dva dana. Priznajem, dobro si informisan zato i nisi smjeo da se kladis na ublehu koju si rekao. Ima li ista ljepse nego kad se ispostavi da si bio u pravu i kad to u lice prospes onima koji su te u suprotno ubijedjivali?Evander je napisao/la:super je napisao/la:@evander za 15-20 dana se vidimo ovdje.naravno ako ne popijes ban prije toga i uvidjet ces da ste pali na jednu klasicnu sarajevsku foru koju vi ne kontate sa k.glave ....@pile ne da si zbunio kone nego su naletili na takav zicer da ti skidam kapu s glave poz..
Ako bude tako ja dodjem i tebi i piletu javno cestitam. U sutprotno, vi dodjete ovdje i javno kazete da ste pojeli g...?
Posteno![]()
Neka bude za mjesec dana, necu te ograniciti na ovih 20 koje sam pominjes
U sustini, nakon tih mjesec dana, onaj ko bude u pravu, bira ovom drugom avatar na dodaatnih mjesec dana?
Moze li postenije
Ali pojavit ce se super opet, cim budete imali dva, tri losija rezultata da baci suplju o "pozitivnim stvarima".
Koja vam se to pozitivna stvar desi unazad dvije godine od kad ovaj ubaceni po zadatku ublehas to najavljuje?

Pozdrav i za Pileta i on je bio u pravu za Gredica i za investitore koji jedva cekaju da daju pare i kojima se Ajfel nada da ce se bar neko do nove godine pojaviti

Pile salji jos privatnih poruka "namjerno greskom"

- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Željezničar (opšte diskusije)
De bolan ne sikiraj se za nas nego vidi za kad ste odgodili espanyol
i imaju vam jest sta igrači posto im plate ste prestali davat

Ajde ti idi trazi od supera informacije, iz prilozenog vidis da covjek sve zna i sve tacno govoriJoseMourinho je napisao/la:De bolan ne sikiraj se za nas nego vidi za kad ste odgodili espanyol![]()
![]()
![]()

- JoseMourinho
- Kontakt:
Ti mu našao rec, a javio da je Miske potpisao za vasEvander je napisao/la:Ajde ti idi trazi od supera informacije, iz prilozenog vidis da covjek sve zna i sve tacno govoriJoseMourinho je napisao/la:De bolan ne sikiraj se za nas nego vidi za kad ste odgodili espanyol![]()
![]()
![]()

Zadnja izmjena: JoseMourinho, dana/u 06 apr 2015, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.
Nije te bilo odavno na ovoj temi.Koji je razlog?Evander je napisao/la:Ajde ti idi trazi od supera informacije, iz prilozenog vidis da covjek sve zna i sve tacno govoriJoseMourinho je napisao/la:De bolan ne sikiraj se za nas nego vidi za kad ste odgodili espanyol![]()
![]()
![]()

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Čujem Evander da ste poručili od ikea-e vitrinu na rasklapanja, a staru prodali kao novu.
Evander je napisao/la:Evo, kao sto sam i predpostavio. @Super ostala ti jos dva dana. Priznajem, dobro si informisan zato i nisi smjeo da se kladis na ublehu koju si rekao. Ima li ista ljepse nego kad se ispostavi da si bio u pravu i kad to u lice prospes onima koji su te u suprotno ubijedjivali?Evander je napisao/la:super je napisao/la:@evander za 15-20 dana se vidimo ovdje.naravno ako ne popijes ban prije toga i uvidjet ces da ste pali na jednu klasicnu sarajevsku foru koju vi ne kontate sa k.glave ....@pile ne da si zbunio kone nego su naletili na takav zicer da ti skidam kapu s glave poz..
Ako bude tako ja dodjem i tebi i piletu javno cestitam. U sutprotno, vi dodjete ovdje i javno kazete da ste pojeli g...?
Posteno![]()
Neka bude za mjesec dana, necu te ograniciti na ovih 20 koje sam pominjes
U sustini, nakon tih mjesec dana, onaj ko bude u pravu, bira ovom drugom avatar na dodaatnih mjesec dana?
Moze li postenije
Ali pojavit ce se super opet, cim budete imali dva, tri losija rezultata da baci suplju o "pozitivnim stvarima".
Koja vam se to pozitivna stvar desi unazad dvije godine od kad ovaj ubaceni po zadatku ublehas to najavljuje?
Pozdrav i za Pileta i on je bio u pravu za Gredica i za investitore koji jedva cekaju da daju pare i kojima se Ajfel nada da ce se bar neko do nove godine pojaviti
Pile salji jos privatnih poruka "namjerno greskom"

Zadnja izmjena: katakomba, dana/u 06 apr 2015, 23:07, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar živimo !
Mislim da iz drugih razloga te nije bilo, ali nema vezeEvander je napisao/la:@Schwarz
Cekao da prodje superovih 15-20 dana, odnosno mjesec koje sam mu ja pride dao.
Dosao samo da ga napomenem ono sto je rekao.
Evo, povlacim se
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."