12.06.2015. / BiH - Izrael

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

BiH - Izrael

Pobjeda
178
82%
Neriješeno
17
8%
Poraz
23
11%

Ukupno glasova: 218

Juventinisimo
Kontakt:

Re: 12.06.2015. / BiH - Izrael

Post Postao/la Juventinisimo » 06 apr 2015, 19:14

Mi smo rasipali i rasipamo bodove konstantno, iz kvalifikaciju u kvalifikacije..

Kod njih se ne moze desiti da se neko naljuti zbog toga sto je neko pozvan u repku i to se nekome ne svidja..
Kod njih nema slucaj tipa "Hajrovic" pa da se neko napinje zbog toga...kod njih nema slucaj tipa "Ibricic" ni minute na SP pa da se selektor sabotira,makar se i ne plasirali na slijedece takmicenje,samo selektora otjerati..
Kod njih je situacija tipa...hocu da igram i sve cu dati da pobjedimo..

Imaju Hrvati Mamica koji gura igrace u repku..pa???

Hrvate ne mozemo uporediti sa nama i Srbima..mi i Srbi imamo iste probleme..lude glave..vjerujem da su oni jos ludji nego mi..

To da su Hrvati nesto bolji od nas...pa i nisu bas toliko,koliko zelite prkazati...radi se o nijansama...jedina razlika je,sto ce oni sa istim timom(kvalitetom) napraviti bolje rezultate nego mi..uvijek izvuku onih 20-30% extra na utakmici..to cini veliku razliku..tu smo daleko iza njih..da to imamo,bili bi i bolji od njih..
Hrvati igraju timski,kao sto je nekada igrao jedan od najvecih(ako ne i najveci) Hasan Salihamidzic.To je najveca snaga Hrvatske..

Do utakmice "slucaj Hajrovic"..siguran sam da smo igrali protiv Hrvatske da bi pobijedili..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 06 apr 2015, 19:22

SjeverniVjetar je napisao/la:Mi smo idealne musterije da se Izraelu namakne prvo veliko takmicenje preko nasih ledja.
Taman im pada politicka popularnost, a i mi smo taze sa SP, ne moramo opet, jos je i ExYu poznata po huliganstvu i rasizmu...dobicemo po usima budemo li se zaj.ebavali, nemojte da opet ispadnemo ovce.
Kratko i jasno.
#Salihović

dean33
Kontakt:

Post Postao/la dean33 » 06 apr 2015, 19:30

nisi realan....ne znam da li je zbog kompleksa, ili tog nekakvog ponosa i inata o kojem često pričate.....Hrvatska jednostavno ima veći i bolji izbor igrača ( a mladi još dolaze)...igrače koji ukupno gledajući igraju u boljim klubovima...naglasak na igraju

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 06 apr 2015, 19:53

dean33 je napisao/la:nisi realan....ne znam da li je zbog kompleksa, ili tog nekakvog ponosa i inata o kojem često pričate.....Hrvatska jednostavno ima veći i bolji izbor igrača ( a mladi još dolaze)...igrače koji ukupno gledajući igraju u boljim klubovima...naglasak na igraju
Hrvatska je top reprezentacija trenutno. 4-5 vrhunskih igraca , koji su vazne karike u velikim timovima, iskustvo, sirina, organizacija...mozda i najbolja generacija.
Srbi vec 4-5 godina nemaju napadaca i playmakera, a bez toga se ne dobijaju utakmice (ako nisi neki Skandinavac), puno talenata, malo realizacije. Dzaba im superodbrana.
Mi smo znali da ce Dzeko, Ibisevic i Misimovic.. Estoniji ili Armeniji uvaliti 3-4 komada i to nas je vadilo,sad imamo i Pjanica, koji je top veznja, i zato smo jos uvijek konkurentna reprezentacija , iako smo u krizi.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 06 apr 2015, 19:56

haris92 je napisao/la:Tačno smo glup narod.
Većinu nas boli neka stvar za Palestinom 365 dana u godini da bi odjednom 12 juna u nama proradio taj gen za solidarnošću, žaljenje i slično.
Pa hajde da uništimo **** tako što ćemo raširiti palestinske zastave,vrijeđati Izraelce i sami sebi skočiti u stomak. Sreća pa imamo već 12 bodova na kontu pa nas ova tri sto nam uzmu radi našeg glupog mentalitet neće nikako unazaditi.
+1.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 06 apr 2015, 20:35

Normalni neće, ali na utakmicu će doći svakakvih, ne zna naći Palestinu na karti, a doći će s antisemitskim transparentom ili nešto slično. Nadam se da će na ulazu detaljno pregledavati sve.

Samo :bih: i ljiljani!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 06 apr 2015, 20:43

Tacno me vise strah idiota nego same utakmice. Igrali smo mi i prije protiv Izraela pa nije bilo problema ali ove nove generacije idiota su posebno glupe i bezobzirne...

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 06 apr 2015, 20:46

Sheyi je napisao/la:Normalni neće, ali na utakmicu će doći svakakvih, ne zna naći Palestinu na karti, a doći će s antisemitskim transparentom ili nešto slično. Nadam se da će na ulazu detaljno pregledavati sve.

Upravo to. Polupismeno, al' čulo negdje o nekoj Palestini i mrskim cionistima koji ih ugnjetavaju, i eto ti ga na utakmicu bh reprezentacije da pokreće intifadu. Nabijem ga na kyrac ovako javno kome god je preča politika, od njegove rođene zemlje i reprezentacije koja se voli.
A što se tiče sigurnosti, ako bude kao ona utakmica koja se igrala na Koševu sa Izraelom, kada me murija izvrnula iz cipela, a na ulazima oduzela svaki rekvizit koji nema veze sa Bosnom i Hercegovinom, onda se ne plašim nikakvog ekscesa. A vjerujem da će i Savez uputiti poziv policiji da bude što detaljnija.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 06 apr 2015, 22:36

Zastave osim onih BIH, nisu nista izgubile na utakmici na kojoj igra nasa zemlja.

Koliko krika i molbi od 92-96 je bilo iz BIH, pa nas niko nije yebavao ni 5%. Milion prognanih preko 100.000 pobijenih , nigdje ni yebene "brace" ni qraca ni palaca.

Meni su bitnija 3 boda protiv ****, nego to da budemo bespotrebno kaznjeni oduzimanjem bodova, iako svi znamo da je citav zapadni svijet za njih, znaci glupost.

Sta to moze Bosnjo Palestini pomoci isticanjem njihove zastave? Citav islamski svijet se poubija izmedjuse, da su ujedinjeni niko sa zapada tamo nebi ni prismrditi mogao, pa kad oni nisu u stanju pomoci Palestini, eto Bosnjo ce se isprsiti sa zastavom. Samo mozemo sebi odmoci u kvalifikacijama, nista vise.

Ko god bude razlog u slucaju da se kazni nasa reprezentacija zbog necije gluposti, treba da snosi poslijedice. Zabraniti mu zauvijek pristup utakmicama reprezentacije.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 07 apr 2015, 01:36

Sheyi je napisao/la:Normalni neće, ali na utakmicu će doći svakakvih, ne zna naći Palestinu na karti, a doći će s antisemitskim transparentom ili nešto slično. Nadam se da će na ulazu detaljno pregledavati sve.

Nesto gledam bas.. onaj Izrael manji od Federadicije BiH... a kad skontam kolika je Palestina u odnosu na Izrael onda se zapitam da li je Palestina barem kao Distrikt Brcko ?

Ovi sto se plase svojih navijaca, nemate brige.. kad se nije na Marakani tekma registrovala u nasu korist onda nece nista. Ja mislim da nece biti neki posebni belaja, a da cemo im ye'bavat maj'ku zidovsku to stoji.
Uticat ce to i do igre i rezultata. Ako ih razvucemo ko kozni treger ima da im pjevamo tele al bedru alejna :D

Feridagic
Kontakt:

Post Postao/la Feridagic » 07 apr 2015, 01:50

Yebote, jesmo se uspanicili, a kada je nama trebalo onda je bilo please pomozite. Ne treba praviti nerede ali prigodan trasnparant kao npr. "UN, zaustavite ubijanja u Palestini", zasto da ne!
Sta je forum rekao: Ko je po vama najuspješniji selektor fudbalske reprezentacije BiH ikada?
1. Safet Sušić Pape
2. Miroslav Ćiro Blažević
3. Blaž Baka Slišković

Mimibhf
Kontakt:

Post Postao/la Mimibhf » 07 apr 2015, 02:02

Ma izviždat cemo im i himnu i posjed lopte, bice na 100-tine zastava Palestine i skandiranja, po mogucnosti jos i koja zapaljena zastava Izraela..ali SAMO da se ne bacaju upaljaci, da se ne gađaju igraci ili bilo sta sto moze ici u njihovu korist i u prekid utakmice. Ti ako bas hoces da im naudiš, ako treba autobus im gađaj molotovljevim koktelom, ali VAN terena.

Mi dobijamo jos 3 tekme. Izrael, Andoru i Kipar. Dok cemo sa Velsom i u Briselu uzeti po Bod. I to je sve skupa 11. Izrael ce dobiti jos 2, Andoru i Kipar, to bi bilo 6 bodova i 1 manje nego mi

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

knabs
Kontakt:

12.06.2015. / BiH - Izrael

Post Postao/la knabs » 07 apr 2015, 04:25

Ko god zeli da pravi probleme nek ostane kuci, ovo nije prilika da se istice nikakvo huliganstvo. Ima raznih drugih nacina kako pomoci palestincima.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 07 apr 2015, 07:25

Ako se ne varam izraelska publika nas je docekala pristojno. A na terenu su nas unistili.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 07 apr 2015, 11:20

Najveci suk ce im biti da im uvalimo jedno 3-4 komada i da se ne plasiraju na EP. Sto se tice zastava i zvizdanja, navikli su oni na te stvari, samo cemo sebi nanijeti stetu.
Ne treba loziti raju na agresivnost i mrznju, neka doleti upaljac, prekinuce utakmicu. Na losem smo glasu generalno u Ex Yu, malo fali da nam dohakaju.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 07 apr 2015, 11:50

Pa izraelci su Nas prijateljski docekali sa aplauzima, nijednom se nisi zvizduci oglasili, a mi cemo ko zadnji hradalji da zvizdimo i bacamo upaljace na fudbalske profesionalce itd. Iskreno, po ovome se jasno vidi zasto smo mi svjetska periferija. Budale idu da se bore u libiju, siriju, sve im je bitno samo ono njegovo nije.

Usmjeri bosnjo tu energiju da u svom dvoristu nesto promijenis :facepalm:
naprijed rejal

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 07 apr 2015, 12:02

Sveti je napisao/la:Pa izraelci su Nas prijateljski docekali sa aplauzima, nijednom se nisi zvizduci oglasili, a mi cemo ko zadnji hradalji da zvizdimo i bacamo upaljace na fudbalske profesionalce itd. Iskreno, po ovome se jasno vidi zasto smo mi svjetska periferija. Budale idu da se bore u libiju, siriju, sve im je bitno samo ono njegovo nije.

Usmjeri bosnjo tu energiju da u svom dvoristu nesto promijenis :facepalm:
Ne bi nam prvi puta bilo da ispadamo totalni neandertalci. A čitajući pojedine komentare, ovdje je evolucija odavno zakočila.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 07 apr 2015, 13:06

Politiku u vijece ministara a nogomet na stadion. Navijaci samo sportsko navijanje a divljacima ostaviti divljanja. Navijaci nase repke najcesce dizu standarde navijanja u cijeloj regiji i ne bi volio da nas pocnu spominjati kao pojedine skupine reprezentativnih navijaca. Trebamo biti gospoda. Ispratiti njihovu himnu na najnormalniji nacin, a kad utakmica pocne huk da se useru u gace. Ali samo sportski politiku van Bilinog polja.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 07 apr 2015, 13:17

Neki bi jedva dočekali neki eksces i da nas uklone ne samo sa sportske, neg' i sa geopolitičke scene. :)
Nama rezultat mora bit' u prvom planu, ništa drugo. To nije ni mjesto ni (posebno) vrijeme za ispoljavanje nekog nezadovoljstva, a o samoj tematici oni koji bi eventualno nepravili neki ispad znaju koliko i bluz o gramatici.

Ako imaš neki bed sa Jevrejima i nešto ne znaš, vjerujem da Jakob Finci neće zatvorit' vrata pred nosom. Mnogi ne shvataju, al' oni su jedan od razloga što mi nismo dotakli dno dna.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 07 apr 2015, 13:17

Pa ako pljescemo srpskoj, ne vidim zasto ne bi pljeskali izraelskoj himni. Nema to veze sa politickim stavovima, mislim da takvi gestovi ukazuju na slabost i primitivizam, vise nego na razvijenu politicku svijest.
Pametni narodi svoju proaktivnu politicku ulogu pokazuju na pametniji nacin, ne zvizdanjem, paljenjem zastava i slicnim barbarizmima. Kada vidim druge da to rade, pravo mi je papanski.
Svedjani su priznali Palestinu ali sigurno nece zvizdati himni Izraela...
Mislim, ne moze niko nikome zabraniti da zvizdi ili pljesace, niti da nosi neku zastavu, ali bilo sta sto bi nas moglo kostati sankcija , treba sprijeciti i najstroze osuditi, a ovo lozenje protiv izraela moze dovesti do incidenta.
Zadnja izmjena: SjeverniVjetar, dana/u 07 apr 2015, 13:23, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, CAGarfia i 29 gostiju.