Sve bi ja to zabranio unositi, osim one protiv koje zemlje igramo.
Čuj Turci nam braća.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
rishaaa je napisao/la:Čuj nema šanse da se unese zastavaPa jarane najlakše je zastavu unijeti
Biće tu i zastava Turske,Palestine,Saudijske Arabije! Zastavu ti niko ne moze zabranit da uneses... Ja ne znam da su nekad oduzeli bilo kome zastavu Palestine na Bilinom,pa i onda kad smo igrali ragbi utakmicu BIH -IZRAEL na tom istom stadionu... Sam Bog zna koliko je bilo zastava Palestine!
gdje bolan nije stroga kontrola?? na Bilinom Polju nekad ne dozvoljavaju da se unese ljiljanka...kazes Palestina kao drzava i njena zastava da su priznate?? raspitaj se ko je sve priznao Palestinu...vrlo vjerovatno da ce biti unosenje Palestinske zastave zabranjeno, ali naravno postoje i oni koji ce uspjeti prokrijumcariti Palestinsku zastavu..na kraju krajeva Palestinska zastava nema sta da trazi na stadionu a ti palestinci koji navodno i dodju, dosli su da gledaju BiH a ne Palestinu...rishaaa je napisao/la:Nema šanse da će zabraniti unos Palestinskih zastava,uvjerit ces se sam... I na Bilinom uopste nije toliko stroga kontrola,oduzet ce ti sve ono s cim nekog mozes pogodit.. zastave nece sigurno! Ta zastava je priznata i kao takvu ne može ti je niko zabranit! Nije to četnička ni ustaška zastava,nego zastava jedne države! Znači po tebi sad ako dođe neko ko je stvarno Palestinac,rođen tamo a živi u BiH,a ima ih takvih ne bi trebao ući na stadion jer će imati vjerovatno Palestinsku zastavu!? Smiješno!
A i tih ''Palestinaca-Bošnjaka'' će biti,iz prostih razloga što imaš masu raje i u Zenici i u Sarajevu koja redovno održava skupove i bavi se problematikom Gaze i palestinskog naroda!
Ja jedino i imam zastavu s ljiljanima... i nikad mi niko nije na Bilinom rek'o da je ne mogu unijeti! Ja ovu trokutastu i ne priznajem,to je nametnuta zastava! I ne moze mi niko zabranit da je unesem,to je 100% sigurno! Tačno se zna šta se smije unijeti a šta ne smije! Kad bi tako razmisljali,onda u utakmicama sa Srbijom ili Hrvatskom,gostujući navijači ne bi smjeli unositi te zastave,jer vrijeđaju sve nas... Pod tim zastavama se vodio rat i protiv BIH i protiv Bošnjaka! Al' fakat da ce ih unijeti,jer su to zastave njihovih država... I s kojom god repkom da Izrael igra uvijek se nađe poneka zastava Palestine na tribinama,bilo gdje u svijetu!edo07 je napisao/la: gdje bolan nije stroga kontrola?? na Bilinom Polju nekad ne dozvoljavaju da se unese ljiljanka...kazes Palestina kao drzava i njena zastava da su priznate?? raspitaj se ko je sve priznao Palestinu...vrlo vjerovatno da ce biti unosenje Palestinske zastave zabranjeno, ali naravno postoje i oni koji ce uspjeti prokrijumcariti Palestinsku zastavu..na kraju krajeva Palestinska zastava nema sta da trazi na stadionu a ti palestinci koji navodno i dodju, dosli su da gledaju BiH a ne Palestinu...
prvi mi se cini mnogo bolje...iskreno i vise mi se dopada igra sa jednim napadacem, samo jedna mozda zamjerka, u slucaju da Kolasinac ne bude imao dosta utakmica u nogama, umjesto njega staviti Zukanovica...ali opcenito to je sastav koji je u ovom trenutku nas najjaciPrincipatus je napisao/la:----------------------Begovic------------------
--Mujdza----Vranjes---Spahic--Kolasinac--
------------------Besic--Salihovic*----------------
----Hajrovic--------Pjanic--------------Lulic---
----------------------Dzeko-----------------------
*Vrancic
Vranjes ce igrati, jer je brz igrac, igracemo ofanzivno, bit ce kontri od Izraelaca. Ovu sam formaciju bez veceg razmisljanja udario i mislim da nam je ovo bar sto se tice igrackog kadra najace cim raspolazemo. Dosta brza sredina sa Salihovicem koji zna osvajati loptu i krenuti naprijed. Pjanic ce morati igrati kreativca kako se meni cini za sada. Nije bas da on to nezna. A nije bas da je Izrael prejaka repka samo sto su nas onako dobili, kad se razmisli ko nam je bio selektor, pa i Kipar nas je tukao.
Ili sa dva napadaca ako bi Vedo do tada dosao pri sebi:
----------------------Begovic------------------
--Mujdza----Vranjes---Spahic--Kolasinac--
-----------------------Besic-----------------------
----Hajrovic--------Pjanic--------------Lulic---
---------------Ibisevic*----Dzeko------------------
*Djuric
Principatus je napisao/la:Nego da se vratimo na temu...
Fali ti Ramzes II na mjestu Lulića.Sheyi je napisao/la:Mujdza----Vranjes---Spahic--Kolasinac--
------------------Besic--Pjanić---------------
--Nabukodonosar--Adolf---------Lulic---
----------------------Dzeko-----------------------
Hajmooo![]()
Tako treba odradit. Nema osnove za kaznu, a ipak se daje podrska.Head je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()
![]()