12.06.2015. / BiH - Izrael

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

BiH - Izrael

Pobjeda
178
82%
Neriješeno
17
8%
Poraz
23
11%

Ukupno glasova: 218

BelminM23
Kontakt:

Re: 12.06.2015. / BiH - Izrael

Post Postao/la BelminM23 » 07 apr 2015, 15:17

Ma poserem se na zastavu Turske, Palestine, Izraela, Saudijske Arabije, Rusije, Sjedinjenih Američkih Država, Srbije, Hrvatske, Albanije, Njemačke, Danske...

:bih:

Sve bi ja to zabranio unositi, osim one protiv koje zemlje igramo.

Čuj Turci nam braća. :facepalm:

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 07 apr 2015, 15:34

ubit' prvo hljeb u njima pa' onda kajmak :bih: :pray: a' sve to na terenu :opaopa:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

warenge
Kontakt:

Post Postao/la warenge » 07 apr 2015, 15:40

rishaaa je napisao/la:Čuj nema šanse da se unese zastava :urnebes: Pa jarane najlakše je zastavu unijeti :D Biće tu i zastava Turske,Palestine,Saudijske Arabije! Zastavu ti niko ne moze zabranit da uneses... Ja ne znam da su nekad oduzeli bilo kome zastavu Palestine na Bilinom,pa i onda kad smo igrali ragbi utakmicu BIH -IZRAEL na tom istom stadionu... Sam Bog zna koliko je bilo zastava Palestine!

Ma nemoj mi reci!
Ima sanse al ako te yebe,mislim pregleda neko koga znas!
Sta mislis da savez nece,policiji naredit da "Palestince" ostave vani!?

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 07 apr 2015, 16:11

Sve idiote ispranog mozga, koji su spremni plasirati antisemitističke poruke s tribina, koristiti palestinske i izraelske zastave u loše svrhe, treba osujetiti u tim pokušajima na vrijeme, inače ćemo sami sebi zagorčati život. Tu N/FSBiH u koordinaciji s nadležnim tijelima mora odigrati ključnu ulogu, jer reprezentacija nipošto ne smije ispaštati. Ionako se samo čeka povod da nas i nama slične zemlje rigorozno kazne na uštrb onih utjecajnijih. Nadam se da nećemo biti toliko naivni i dopustiti neprijateljima takvu vrstu satisfakcije.

Izrael polako pada, mi se navikavamo na Baždarevićev način rada, tako da vrijeme ide u našu korist. Bićemo favoriti u tom duelu, igraćemo pred našim navijačima i ako Bog da ostvariti važnu pobjedu pred sami finiš kvalifikacija.

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 07 apr 2015, 16:14

rishaaa je napisao/la:Nema šanse da će zabraniti unos Palestinskih zastava,uvjerit ces se sam... I na Bilinom uopste nije toliko stroga kontrola,oduzet ce ti sve ono s cim nekog mozes pogodit.. zastave nece sigurno! Ta zastava je priznata i kao takvu ne može ti je niko zabranit! Nije to četnička ni ustaška zastava,nego zastava jedne države! Znači po tebi sad ako dođe neko ko je stvarno Palestinac,rođen tamo a živi u BiH,a ima ih takvih ne bi trebao ući na stadion jer će imati vjerovatno Palestinsku zastavu!? Smiješno!

A i tih ''Palestinaca-Bošnjaka'' će biti,iz prostih razloga što imaš masu raje i u Zenici i u Sarajevu koja redovno održava skupove i bavi se problematikom Gaze i palestinskog naroda!
gdje bolan nije stroga kontrola?? na Bilinom Polju nekad ne dozvoljavaju da se unese ljiljanka...kazes Palestina kao drzava i njena zastava da su priznate?? raspitaj se ko je sve priznao Palestinu...vrlo vjerovatno da ce biti unosenje Palestinske zastave zabranjeno, ali naravno postoje i oni koji ce uspjeti prokrijumcariti Palestinsku zastavu..na kraju krajeva Palestinska zastava nema sta da trazi na stadionu a ti palestinci koji navodno i dodju, dosli su da gledaju BiH a ne Palestinu...

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 07 apr 2015, 17:16

Ha jah sta fali ako se unese Palestinska zastava. Jedino eto sto Palestina ne igra sa Izraelom vec BiH, jedino sto onaj koji donosi Palestinsku zastavu nije dosao da gleda utakmicu vec je dosao iz drugih (generalno poznatih) razloga, i jedino sto je ista namjenjena da bude politicka provokacija za koju nam UEFA samo moze napraviti dernek na ledjima. Dakle svrha zastava je da sami sebe shebemo.

I da pita move sto obozavaju zamjenu teza, da li su Izraelci na stadionu u Haifi imali zastave Srbije ili RS-a. Mislim i to su priznate zastave zar ne.

Postoje mjesta gdje se rade protesti te vrste. Stadion nije to mjesto.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 07 apr 2015, 17:50

Podrska Palestini ok, ali za to se ide naprimjer pred izraelsku ambasadu, okupi se grupa, pozovu se novinari. Organizuju se takve stvari. Salje se novac, sakuplja se nesto.

Ovdje mi pricamo o jednoj igri, sa loptom, 22 igraca, sudija, sport. Zove se fudbal.
U tom sportu nas je izraelska publika docekala normalno, a njihovi igraci su razbili nasu reprezentaciju kao kakve amatere. Dobro jutro.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 07 apr 2015, 17:52

edo07 je napisao/la: gdje bolan nije stroga kontrola?? na Bilinom Polju nekad ne dozvoljavaju da se unese ljiljanka...kazes Palestina kao drzava i njena zastava da su priznate?? raspitaj se ko je sve priznao Palestinu...vrlo vjerovatno da ce biti unosenje Palestinske zastave zabranjeno, ali naravno postoje i oni koji ce uspjeti prokrijumcariti Palestinsku zastavu..na kraju krajeva Palestinska zastava nema sta da trazi na stadionu a ti palestinci koji navodno i dodju, dosli su da gledaju BiH a ne Palestinu...
Ja jedino i imam zastavu s ljiljanima... i nikad mi niko nije na Bilinom rek'o da je ne mogu unijeti! Ja ovu trokutastu i ne priznajem,to je nametnuta zastava! I ne moze mi niko zabranit da je unesem,to je 100% sigurno! Tačno se zna šta se smije unijeti a šta ne smije! Kad bi tako razmisljali,onda u utakmicama sa Srbijom ili Hrvatskom,gostujući navijači ne bi smjeli unositi te zastave,jer vrijeđaju sve nas... Pod tim zastavama se vodio rat i protiv BIH i protiv Bošnjaka! Al' fakat da ce ih unijeti,jer su to zastave njihovih država... I s kojom god repkom da Izrael igra uvijek se nađe poneka zastava Palestine na tribinama,bilo gdje u svijetu!
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 07 apr 2015, 18:09

:opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:

slika
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 07 apr 2015, 18:11

Ja priznajem Sea.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 07 apr 2015, 18:16

----------------------Begovic------------------
--Mujdza----Vranjes---Spahic--Kolasinac--
------------------Besic--Salihovic*----------------
----Hajrovic--------Pjanic--------------Lulic---
----------------------Dzeko-----------------------

*Vrancic
Vranjes ce igrati, jer je brz igrac, igracemo ofanzivno, bit ce kontri od Izraelaca. Ovu sam formaciju bez veceg razmisljanja udario i mislim da nam je ovo bar sto se tice igrackog kadra najace cim raspolazemo. Dosta brza sredina sa Salihovicem koji zna osvajati loptu i krenuti naprijed. Pjanic ce morati igrati kreativca kako se meni cini za sada. Nije bas da on to nezna. A nije bas da je Izrael prejaka repka samo sto su nas onako dobili, kad se razmisli ko nam je bio selektor, pa i Kipar nas je tukao.

Ili sa dva napadaca ako bi Vedo do tada dosao pri sebi:

-----------------------Besic-----------------------
---------------Ibisevic*----Dzeko------------------

*Djuric
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 07 apr 2015, 18:42

Principatus je napisao/la:----------------------Begovic------------------
------------------Besic--Salihovic*----------------

*Vrancic
Vranjes ce igrati, jer je brz igrac, igracemo ofanzivno, bit ce kontri od Izraelaca. Ovu sam formaciju bez veceg razmisljanja udario i mislim da nam je ovo bar sto se tice igrackog kadra najace cim raspolazemo. Dosta brza sredina sa Salihovicem koji zna osvajati loptu i krenuti naprijed. Pjanic ce morati igrati kreativca kako se meni cini za sada. Nije bas da on to nezna. A nije bas da je Izrael prejaka repka samo sto su nas onako dobili, kad se razmisli ko nam je bio selektor, pa i Kipar nas je tukao.

Ili sa dva napadaca ako bi Vedo do tada dosao pri sebi:

-----------------------Besic-----------------------
---------------Ibisevic*----Dzeko------------------

*Djuric
prvi mi se cini mnogo bolje...iskreno i vise mi se dopada igra sa jednim napadacem, samo jedna mozda zamjerka, u slucaju da Kolasinac ne bude imao dosta utakmica u nogama, umjesto njega staviti Zukanovica...ali opcenito to je sastav koji je u ovom trenutku nas najjaci

Motokultivator
Kontakt:

Post Postao/la Motokultivator » 07 apr 2015, 18:47

Principatus je napisao/la:Nego da se vratimo na temu... :zviz:
:kafa:

Kad se sjetim :facepalm:
slika
You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:

x

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 07 apr 2015, 18:58

Mujdza----Vranjes---Spahic--Kolasinac--
------------------Besic--Pjanić---------------
--Nabukodonosar--Adolf---------Lulic---
Hajmooo :lol: :lol:

SGD53
Kontakt:

Post Postao/la SGD53 » 07 apr 2015, 19:02

u zadnji tren im uvesti neke dodatne vize, i da ih pola ne može doći (igrača) xD
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 07 apr 2015, 19:03

Sheyi je napisao/la:Mujdza----Vranjes---Spahic--Kolasinac--
------------------Besic--Pjanić---------------
--Nabukodonosar--Adolf---------Lulic---
Hajmooo :lol: :lol:
Fali ti Ramzes II na mjestu Lulića. :D

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 07 apr 2015, 19:10

[youtube][/youtube]

:bih: :bih: :bih: :bih:
1946

SGD53
Kontakt:

Post Postao/la SGD53 » 07 apr 2015, 19:11

Hrvati su pali na Talijane
Srbi na Albance
Crnogorci na Ruse

Mi ako ne panemo na Izraelce, idemo na EP :D

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 apr 2015, 19:14

Head je napisao/la:[youtube][/youtube]

:bih: :bih: :bih: :bih:
Tako treba odradit. Nema osnove za kaznu, a ipak se daje podrska.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

SGD53
Kontakt:

Post Postao/la SGD53 » 07 apr 2015, 19:32

Smatram da politiku i sport ne treba miješati, a ako je iko zaslužio da ga se vrijeđa onda Izraelski navijači NISU !
Nikakva Palestina i nikakvi bakrači, Manijaci, Horde Zla, Fukare... Bujrum, kada klubovi igraju kačite šta hoćete.

Reprezentacija ne treba da bude mjesto gdje će određeni pojedinci da liječe svoje frustracije. Uostalom pokušajte pa ćete vidjeti. Mislili su i Albanci "Nismo mi krivi" pa rezultat 3:0 za Srbiju i nije nešto što su očekivali.

Samo pametno i bez provokacija, nisu ni oni nas dole dirali.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: MrPink i 9 gostiju.