FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bv071
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bv071 » 07 apr 2015, 16:46

Eh super, sve hoce da te pitaju al im nesto nezgodno. Al posto si evo sam izjavio da nemas nista protiv, od iduce sezonu radimo samo Sa FACE TV!

Liga se zove BH Telekom PL, postojuci razlog zasto se tako zove. Shvatite da se tu klub nista ne pita.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 07 apr 2015, 17:40

Evo stavili su na FB eventu da je utakmica protiv Travnika u ponedeljak, 16:30. :think:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 07 apr 2015, 18:42

pitic je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Marketing jeste kljucna stvar medjutim on to prestaje biti kada se bespotrebno promovisemo i kada dodje do zasicenja sa medijima. To zasicenje se stvara konstantim istupima u medije sa mnogim sitnicama, na 80% portala su vijesti o nama najbrojnije. Samim tim, podize se i pritisak a vidimo po tabeli kako ga nasi igraci podnose. Bravo za upravu sto je zastitila igrace od toga. Prica pa primaju platu igracine, moraju ga podnijeti pije vode kad u igracki kadar saspes par miliona eura i dovedes provjerene igrace na svim pozicijama.
:thumbup: većina je zaboravila da smo mi doveli slobodne igrače, a očekivanja gastronomska ko je kriv :?: ja nisam sigurno. Na upravi je prvo da zaštiti klub od bilo čega pa tek onda igrače i ostalo.

Haveru moze benko i Alispahic biti milion puta slobodan ali ako ti nisi solventan ne mozes iz prazne vrece izvuci XY platu koju oni traze. te plate su MISAONE IMENICE za sve klubove u ovoj ligi...provjeri ovo. Plus , svaki igrac koji je slobodan a vrijedi nesto vise , trazi i vecu platu. Ustedio si na transferu sada meni plati...

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 07 apr 2015, 19:20

[youtube][/youtube]
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 07 apr 2015, 19:57

dr.van nostrand je napisao/la:[youtube][/youtube]
kakav je ovo gospodin :kafa: konačno na klupi imamo prije svega gospodina, pa onda čovjeka sa jasnom trenerskom vizijom i ja vjerujem odličnim fudbalskim znanjem. iako u afektu nakon pojedinih poraza sam znao reći da ako se titula ne osvoji da se "gone svi redom pa i on", ovako hladne glave kad razmislim ovaj čovjek mora ostati naš trener pa pod cijenu bilo kakve titule

EDIT: Gledam sad tekma u Travniku izgleda u ponedeljak, daj Bože da stignem :?
1946

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 07 apr 2015, 20:30

Kolko vas dolazi sutra ? Ima i par momaka iz Zvornika koji bi željeli navijati zajedno sutra sa Hordama :)
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 07 apr 2015, 20:32

neurofunk je napisao/la:Kolko vas dolazi sutra ? Ima i par momaka iz Zvornika koji bi željeli navijati zajedno sutra sa Hordama :)
Dva autobusa kreću iz Sarajeva, samo na to uračunaj raju koja će ići privatno, Hz TK...
1946

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 07 apr 2015, 20:57

BitiSrcemVezan je napisao/la:
kakav je ovo gospodin :kafa: konačno na klupi imamo prije svega gospodina, pa onda čovjeka sa jasnom trenerskom vizijom i ja vjerujem odličnim fudbalskim znanjem. iako u afektu nakon pojedinih poraza sam znao reći da ako se titula ne osvoji da se "gone svi redom pa i on", ovako hladne glave kad razmislim ovaj čovjek mora ostati naš trener pa pod cijenu bilo kakve titule

isti čovjek što ga je Kusturica nogom nabio poslije Veleža,pa se sad javlja šest struja,jedni za ,jedni protiv.Bp potpuno zbunjeni,ko je čiji,a znaju da ako padne Ibrak pada i Dino(iako se ne gotive).
ako sam šta slagao nek izadju u javnost ,šta je sa Alispahićem? :cool:
Einigkeit und Recht und Freiheit

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 07 apr 2015, 21:09

Haveru moze benko i Alispahic biti milion puta slobodan ali ako ti nisi solventan ne mozes iz prazne vrece izvuci XY platu koju oni traze. te plate su MISAONE IMENICE za sve klubove u ovoj ligi...provjeri ovo. Plus , svaki igrac koji je slobodan a vrijedi nesto vise , trazi i vecu platu. Ustedio si na transferu sada meni plati...
Za Benku da, ali Alispahica mogu dovesti i Zrinjski i Široki.
Das Ist Walter

poskok86
Kontakt:

Post Postao/la poskok86 » 07 apr 2015, 21:19

domorocki je napisao/la:
BitiSrcemVezan je napisao/la:

isti čovjek što ga je Kusturica nogom nabio poslije Veleža,pa se sad javlja šest struja,jedni za ,jedni protiv.Bp potpuno zbunjeni,ko je čiji,a znaju da ako padne Ibrak pada i Dino(iako se ne gotive).

Kazu da je povreda u pitanju,slagao nisi nista nazalost

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 07 apr 2015, 21:22

Da Meho Kodro dopusti sebi da ga neko suta ko kera?
Ja mislim da je veca sansa da Dzeko zavrsi karijeru u Sarajevu nego to.Pored zivog Ivice Osima mislim da je Kodro trenutno najvece igracko ime koje zivi u BiH

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 07 apr 2015, 21:30

Izaci ce u javnost maksuz zbog tebe, samo da bi tvoju mahalsku demantovali.
Das Ist Walter

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 07 apr 2015, 21:40

Kod Alispahica nije povreda u pitanju, nego je Mehina zaova rekla Kustinoj amidzisni da BP ne znaju sta da rade jer likovi sa foruma zahtjevaju da im se objasni ZASTO. Ja bolida :puke:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 07 apr 2015, 21:50

Oslobođenje (portal) je danas objavilo ovaj tekst koji je kasnije prenio i goal, kao sad im krivo što ne mogu sa igračima "piti kafu" kad god hoće nebi li izvukli kakvu informaciju koja će uzdrmati klub ili saznati koliko je uloženo para ovdje ili ondje. E ne može gospodo, sve što vas interesuje možete dobiti preko cijenjenog gospodina Tarika koji će vam izaći u susret. Kao navijači moraju znati u kakvom raspoloženju se dočekuje utakmica. U kakvom se treba čekati? U potpunom miru i koncentraciji. Kao treba navijači da znaju šta se dešava u klubu. Složit ćete se sa mnom da mi veoma dobro znamo da je naš klub funkcionalan, redovno izmiruje svoje obaveze, vodi brigu o nama navijačim kroz razne projekte, ne brinemo se hoće li ekipa imati s čime otići na gostovanje ili hoćemo li moći organizovati narednu domaću utakmicu. Šta nas još treba interesovati? Koliko je sponzorski ugovor sa TA? Šta je cijenjena gospođa iz odjela za članstvo ručala danas :roll:
Jedina stvar koja nas navijače treba da interesuje jeste kako će momci sutra odigrati u Zvorniku. Velikih povreda nema, kartoniranih nema.
Ovaj mir nam je potreban, koliko sam shvatio i igrači su u karantinu od nedjelje i danas su otputovali u Zvornik.

Pokušajte shvatiti da neki ne znaju da se suzdrže nakon lošeg rezultata pa djeluju kako ne bi trebali, iskrica ima i uvijek će ih biti jer ti u klubu imaš četrdesetak usko povezanih ljudi različitih karaktera i nemoguće je da tu sve bude med i mlijeko. Od nekih sitnih razmirica ne treba praviti neke bauke i velike scene. Sve je to normalno u svijetu nogometa.

Ex1t
Kontakt:

Post Postao/la Ex1t » 07 apr 2015, 22:10

Pustite se mahalski, jos ako dolaze od komsija (koji je fulio temu) znajte da je mahalska. Znajte samo da niko vise ni sta posebno nezna.
Bilo kako bilo, Meho bez obzira na sve treba da ostane i da spremi ekipu za evrope. Sve drugo bi bilo samuoubistvo. Kostur tima mi imamo na okupu tek nesto vise od godine i sad bi se trebali ubirati plodovi toga.
Sto se titule tice, mi sada mozemo samo vrebati i cekati neki kiks jer ne odlucujemo vise sami. Ako mi zaigramo kako treba, treba napomenuti da je dovoljan samo jedan kiks sirokog da opet sami odlucujemo prvenstvo. Prioritet je 9 bodova iz naredne tri tekme. Dosta sve po 1:0. :mrgreen:
Zadnja izmjena: Ex1t, dana/u 07 apr 2015, 22:13, ukupno mijenjano 1 put.
Numquam Desistemus!

MirzaMuki
Kontakt:

Post Postao/la MirzaMuki » 07 apr 2015, 22:11

Braco hoce sutra biti kakav stream
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 07 apr 2015, 22:11

bv071 je napisao/la:Indijanac, post se odnosio na ovo firaunce domorockog. Ne znam gdje si se ti obiteljski tu nasao. Haj ti vajcu djecu ziv bio.
Halali kauboju nisam te upratio

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 07 apr 2015, 22:19

U posljednih deset sezona sa zvorničanima smo odigrali svega tri utakmice, jedan remi i dvije pobjede. Otkinuli su nam bod na Koševu u prvom duelu i to 2010 godine, ali smo ga onda naplatili na gostovanju u Zvorniku iste sezone gdje smo protutnjali sa 5-0. Zadnja utakmica sa njima je ona jesenas gdje smo pobjedili 2-0.
Nakon dobrog starta u proljetnom dijelu i četiri boda iz duela sa mostarskim klubovima zapali su u malu krizu i izgubuli su dvije utakmice protiv direktnih konkurenata za ispadanje. Treba biti oprezan, ni malo pocjenjivački ući u utakmicu i ne bi trebali imati problema.
S obzirom na jačinu protivnika i pomalo gust raspored u ovoj sedmici ne bi se trebali iznenaditi ako bude nekakvih rokada u timu. Ja ih ne bih volio jer nam ne donose mnogo dobrog. Nek istrči ista ekipa kao i u prošlom kolu. U ljepoti nećemo moći uživati i ne moramo, teren će biti loš, tako da nam treba jedna pobjeda na mišiće. Zato Bilbija sutra treba igrati i to upravo onu poziciju iza napadača. Svidjela mi se ideja sa Samirom na desnom krilu, nije idealno ali sutrašnji protivnik na neki način dopušta da se upravo tako sutra postavimo.

Oprezan sam sa očekivanjima, kao i uvijek, ali vjerujem da imamo kvalitet i snagu da uzmemo sutra tri boda i idemo to uraditi.

@exit
Upravo tako, ne treba se zamarati mahalskim, kakvu sam ja danas čuo, naravno znamo od koga je došla, pa to je nevjerovatno. Takav način razmišljanja je atak na zdrav razum.

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 07 apr 2015, 22:36

MirzaMuki je napisao/la:Braco hoce sutra biti kakav stream
Vjerovatno kao i uvijek :thumbup:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 07 apr 2015, 22:38

hilmo je napisao/la:Oslobođenje (portal) je danas objavilo ovaj tekst koji je kasnije prenio i goal, kao sad im krivo što ne mogu sa igračima "piti kafu" kad god hoće nebi li izvukli kakvu informaciju koja će uzdrmati klub ili saznati koliko je uloženo para ovdje ili ondje. E ne može gospodo, sve što vas interesuje možete dobiti preko cijenjenog gospodina Tarika koji će vam izaći u susret. Kao navijači moraju znati u kakvom raspoloženju se dočekuje utakmica. U kakvom se treba čekati? U potpunom miru i koncentraciji. Kao treba navijači da znaju šta se dešava u klubu. Složit ćete se sa mnom da mi veoma dobro znamo da je naš klub funkcionalan, redovno izmiruje svoje obaveze, vodi brigu o nama navijačim kroz razne projekte, ne brinemo se hoće li ekipa imati s čime otići na gostovanje ili hoćemo li moći organizovati narednu domaću utakmicu. Šta nas još treba interesovati? Koliko je sponzorski ugovor sa TA? Šta je cijenjena gospođa iz odjela za članstvo ručala danas :roll:
Jedina stvar koja nas navijače treba da interesuje jeste kako će momci sutra odigrati u Zvorniku. Velikih povreda nema, kartoniranih nema.
Ovaj mir nam je potreban, koliko sam shvatio i igrači su u karantinu od nedjelje i danas su otputovali u Zvornik.

Pokušajte shvatiti da neki ne znaju da se suzdrže nakon lošeg rezultata pa djeluju kako ne bi trebali, iskrica ima i uvijek će ih biti jer ti u klubu imaš četrdesetak usko povezanih ljudi različitih karaktera i nemoguće je da tu sve bude med i mlijeko. Od nekih sitnih razmirica ne treba praviti neke bauke i velike scene. Sve je to normalno u svijetu nogometa.
Kao što sam vec jednom napisao, nije sve do uprave, dosta toga je do samih novinara.

Danas se diskutovalo na slicnu temu, pa da se nadovezem.
Kao što i sam Meho kaže pritisak postoji, vjerovatno više nego ikad. To ne treba i ne smije da im bude alibi, jer ko to ne može da podnese, on i ne treba da igra za ovaj klub. Šta bi onda tek rekli za Real ili Barsu, koliki je na njima pritisak. Uzeo sam njih za primjer, jer tamo igraju trenutno najvece zvijezde Ronaldo i Messi. Ne znam jeste li primjetili, ali svi oni bukvalno bježe od novinara i medija opcenito. Dok kod nas Duljevic jedva ceka da ga neko uslika, pa da izjavi nesto tipa ''Ništa još nije izgubljeno, naš cilj je titula''. Kako posle svega da mu covjek ne opali vaspitnu? Svi mi znamo zasta se borimo, tako da to ne treba stalno potencirati. Ovakvim i slicnim izjavam sam sebi stvara pritisak, pa šta onda da ocekuješ od samih navijaca. Mislim da kod nas nije problem izlaženje u medije, nego to šta se izjavi u istim.
Das Ist Walter

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Dave, misstianopenaldo, nedimmmm1337, rimljanin90, Seipronto i 88 gostiju.