HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

iggy_tm87
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la iggy_tm87 » 13 apr 2010, 16:18

Dobacivanja sa tribina, simpatizerskih tribina, uvije je bilo i bice. Upravo na tim simpatizerskim tribinama mogu se cuti veoma socne posvke, koje redovno prelaze i same granice realnosti. Toga na Grbavici ima, kao i na Koševu, kao i pod Bijelim Brijegom, kao i svugdje u svijetu. Da li je seljak i onaj iz prvog reda Old Trafforda, sto je Robbenu prilikom izvođenja auta, s osmijehom na licu, poredao blizu i dalju familiju ;).Ponavljam, toga je uvijek bilo i bice, nasa klupa se sutra nece provesti nista bolje sigurno, ali neka, dok se ne kamenjamo dobro je ;). Sto se tice paljenja Hrvatske zastave, spomenuto par postova unazad, Manijaci kao skupina veze s tim nemaju, kao ni klub, kao sto Željo i TM veze nemaju sa idiotom koji uleti u teren. Tebi je Zrinjski zivot i vise od toga, i to je tvoje pravo, to postujem, ali ne zavaravaj se da sa vase simpatizerske tribine ne lete "razne majke" i da kod vas nema pojedinaca koji bi uletili u teren i udarili protivnickog golmana. Zivio ti meni, vidimo se sutra 8-)

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 13 apr 2010, 17:37

Babilon je napisao/la:e jbg sad tad je bilo 20 klubova :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
pa eto, 20 ili 16 koja razlika? cinjenica je da TAJ REKORD MI DRZIMO, a ne neko drugi :mrgreen:
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 13 apr 2010, 17:53

I šta isto je kad hiljadu navijača Veleža uleti u teren i prebije sudije i kad jednog pusti policija da ušeta u teren i odgurne glavu golmanu? :lol: :lol: :lol: Ionako su nas kaznili 8.000 KM, a očito je da se ne radi o organizacijskom propustu, kao u prvom slučaju. Poruka za sutra:

slika
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

brato
Kontakt:

Post Postao/la brato » 13 apr 2010, 18:22

REALNO.....
slika
HŠK ZRINJSKI MOSTAR .....est 1905.....powered by ULTRAS MOSTAR....

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 13 apr 2010, 18:42

brato je napisao/la:REALNO.....
slika
Jos da ova trojica:Matko,Smajic i Đuric igraju nebi sumnjao ni sekundu u prolaz ovako bit ce tesko!
Lijepa vremena :mrgreen:
HSK Zrinjski Mostar

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 13 apr 2010, 19:02

Sreca pa Arnautovic skinut sa sutrasnje utakmice,kad se sjetim dok je jos Diarra igrao u nas protiv Slavije kralj svirao dva nepostojeca penala :
"oko sokolovo" Mesud Peljto rekao da je Zrinjski "drastično oštećen jer je očito da drugi kazneni udarac nije postojao" (prvi nije analiziran). Jedina satisfakcija bi im bila da je Mithad Arnautović iz Tuzle dobio negativnu ocjenu.
Nerijetko je Arnautović svojim odlukama nasmijavao gledatelje u Istočnom Sarajevu. Jedna takva odluka je bila kada je kod slobodnog udarca Zrinjskog odlučio približiti živi zid jer je smatrao da igrači Slavije stoje predaleko od lopte. :mrgreen:

Istog Arnautovica Ultrasi se sjecaju po skidanju zastave"legalne konponente vojske FBIH" :lol: na derbiju s susjedima!
Kazu tako da Arnautovic nije mogao ispuniti kondicijske norme za susret,pa su dodjelili tako vazan susret nekom neiskusnom sudcu iz Cazina :roll:
Trebalo bi vratiti Novu Panica on je meni bio autoritet a bogme je i znao sudit posteno! :mrgreen: :mrgreen:
HSK Zrinjski Mostar

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 13 apr 2010, 19:09

najvise od svega volim kad se kofrcite to mi je nesto najdraze...uostalom vasa brojka pokazuje dovoljno toga tako da nemam razloga da vas smatram nekom navijackom grupom ;) Brkovic Nijaz jedan je od nas,sigurno znas da je chuch norris nista za nijaza :lol:

brato
Kontakt:

Post Postao/la brato » 13 apr 2010, 19:27

vjeran1987 je napisao/la:najvise od svega volim kad se kofrcite to mi je nesto najdraze...uostalom vasa brojka pokazuje dovoljno toga tako da nemam razloga da vas smatram nekom navijackom grupom ;) Brkovic Nijaz jedan je od nas,sigurno znas da je chuch norris nista za nijaza :lol:
koga bola briga šta ti misliš..jes to se našo prozvanim za nijaza :lol:
HŠK ZRINJSKI MOSTAR .....est 1905.....powered by ULTRAS MOSTAR....

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 13 apr 2010, 21:59

brato je napisao/la:
vjeran1987 je napisao/la:najvise od svega volim kad se kofrcite to mi je nesto najdraze...uostalom vasa brojka pokazuje dovoljno toga tako da nemam razloga da vas smatram nekom navijackom grupom ;) Brkovic Nijaz jedan je od nas,sigurno znas da je chuch norris nista za nijaza :lol:
cuj bola :lol: :lol: pa nije elvir bolic...nisam se osjetio prozvanim samo vidim da se drka na nijaza pa reko da ti posaljem sliku :lol:

Samo ZRINJA

Post Postao/la Samo ZRINJA » 13 apr 2010, 22:47

Vremenska prognoza za sutra

Ujutro i popodne slaba kiša,dok pred večer oko 19,00 h se očekuje prava kiša golova u mreži Željezničara... ;)

ambrozija
Kontakt:

Post Postao/la ambrozija » 13 apr 2010, 23:02

Babilon je napisao/la: Trebalo bi vratiti Novu Panica on je meni bio autoritet a bogme je i znao sudit posteno! :mrgreen: :mrgreen:
Nemoj misliti da nije ;)
93,4 % " !!!

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 13 apr 2010, 23:02

Samo ZRINJA je napisao/la:Vremenska prognoza za sutra

Ujutro i popodne slaba kiša,dok pred večer oko 19,00 h se očekuje prava kiša golova u mreži Željezničara... ;)
tako vas volim kad se nadate 8-)

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 13 apr 2010, 23:11

Prekinite s glupom raspravom!

Zamislite jedni druge i tu se izivljavajte:
http://www.addictinggames.com/stairfall.html
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

ronaldo9
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo9 » 14 apr 2010, 14:13

Babilon sretno vam večeras, mada teško da će te nadoknaditi razliku, onaj golman Hadžić vam je prejak, šta je protiv nas skinuo

iggy_tm87
Kontakt:

Post Postao/la iggy_tm87 » 14 apr 2010, 14:30

vjeran1987 je napisao/la:
brato je napisao/la:
cuj bola :lol: :lol: pa nije elvir bolic...nisam se osjetio prozvanim samo vidim da se drka na nijaza pa reko da ti posaljem sliku :lol:
Nije se "bola" lijepo rugati ljudima kako govore. Nek govori kako je naucio. Sto se tice Nijaza, svi se hvataju Nijaza otkako je Željo bolji, a da nije Amara i da nemamo ugirano ekipu, ne bi nam mogao ni, pa eto Chuck Norris, pomoci, Sviđalo se nekima ili ne, Željo je opet u vrhu. Ovaj sto napisa da Zrinjski nije prljav i da tezi nadigravanju je upravu, i ocekujem da ce tako biti veceras, neka pobijedi bolji ;) Vidimo se u 19:00 8-)

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 14 apr 2010, 15:08

jbg nemam sta reci nego puno srece danas i nama i vama pa nek bolji prodje....
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 14 apr 2010, 15:10

Ama bola ko podrzaje nego ti kazem samo kakve veze ima sto igra u veleza koda ti deset maloljetnika sacinjavaju red army vidis da su neki bez mozgovici .
Samo jedan klub Velež Mostar

mostarskiprvak
Kontakt:

Post Postao/la mostarskiprvak » 14 apr 2010, 15:11

19TM87 je napisao/la:jbg nemam sta reci nego puno srece danas i nama i vama pa nek bolji prodje....
ja tebi imam reči..svaka čast..to su postovi a ne provociranja...
što se tiče prolaza ja vjerujem da mi prolazimo ;)
maloprije sam razgovarao sa večinom naših nogometaša i vjerujte mi da nikad dosada nisam osjetio ovakvu želju za pobjedom i prolazom...nimalo vam neče biti lako to vam garantiram....imate prvenstvo gonjajte se s borcem a KUP zaboravite....

C.Ronaldo_9
Kontakt:

Post Postao/la C.Ronaldo_9 » 14 apr 2010, 15:18

mostarskiprvak je napisao/la:
19TM87 je napisao/la:jbg nemam sta reci nego puno srece danas i nama i vama pa nek bolji prodje....
ja tebi imam reči..svaka čast..to su postovi a ne provociranja...
što se tiče prolaza ja vjerujem da mi prolazimo ;)
maloprije sam razgovarao sa večinom naših nogometaša i vjerujte mi da nikad dosada nisam osjetio ovakvu želju za pobjedom i prolazom...nimalo vam neče biti lako to vam garantiram....imate prvenstvo gonjajte se s borcem a KUP zaboravite....

Drago mi je da ima i nas da tako kazem ''normalnih'' navijaca a evo da ja tebi sada kazem ja sam razgovarao sa par nasih igraca momci su rekl da ce ostaviti srce na terenu samo da pobijede i prodju dalje....
Uglavnom nadam se fer utakmici bez grubih startova da sve prodje bez problema kako na terenu tako i na tribinama pa neka pobijedi bolji a to je u ovom slucaju ŽELJO

Pozdrav
IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........

ANER KASAPOVIC 1979-2005

mostarskiprvak
Kontakt:

Post Postao/la mostarskiprvak » 14 apr 2010, 15:35

naravno da če ostaviti srce...mislim da to svaki igrač koji igra u nekom klubu mora imati takav odnos prema dresu koji nosi...u nas u mostaru je raja malo zajebana po tom pitanju...nije problem izgubiti,ispasti,ali problem je kad nema zalaganja....
današnja utakmica če nama spasiti ili upropastiti sezonu...igrači to znaju..sinoć je u klubu navijača bilo par naših igrača koji su obečali prolaz.....respect želji i ovoj sezoni ali danas u mostar možete doči kao turisti i pedala prema sarajevu...bez ljutnje....ZRINJSKI PROLAZI ;)
a vama sve najbolje u prvenstvu,nemam ništa protiv norrmalnih ljudi i takvih postova.....svi se imamo pravo nadati i vjerovati...ALI JA ZNAM!!!! PROLAZ 10000000%

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.