pa eto, 20 ili 16 koja razlika? cinjenica je da TAJ REKORD MI DRZIMO, a ne neko drugiBabilon je napisao/la:e jbg sad tad je bilo 20 klubova![]()
![]()
Jos da ova trojica:Matko,Smajic i Đuric igraju nebi sumnjao ni sekundu u prolaz ovako bit ce tesko!brato je napisao/la:REALNO.....
koga bola briga šta ti misliš..jes to se našo prozvanim za nijazavjeran1987 je napisao/la:najvise od svega volim kad se kofrcite to mi je nesto najdraze...uostalom vasa brojka pokazuje dovoljno toga tako da nemam razloga da vas smatram nekom navijackom grupomBrkovic Nijaz jedan je od nas,sigurno znas da je chuch norris nista za nijaza
cuj bolabrato je napisao/la:koga bola briga šta ti misliš..jes to se našo prozvanim za nijazavjeran1987 je napisao/la:najvise od svega volim kad se kofrcite to mi je nesto najdraze...uostalom vasa brojka pokazuje dovoljno toga tako da nemam razloga da vas smatram nekom navijackom grupomBrkovic Nijaz jedan je od nas,sigurno znas da je chuch norris nista za nijaza
Nemoj misliti da nijeBabilon je napisao/la: Trebalo bi vratiti Novu Panica on je meni bio autoritet a bogme je i znao sudit posteno!![]()
tako vas volim kad se nadateSamo ZRINJA je napisao/la:Vremenska prognoza za sutra
Ujutro i popodne slaba kiša,dok pred večer oko 19,00 h se očekuje prava kiša golova u mreži Željezničara...
Nije se "bola" lijepo rugati ljudima kako govore. Nek govori kako je naucio. Sto se tice Nijaza, svi se hvataju Nijaza otkako je Željo bolji, a da nije Amara i da nemamo ugirano ekipu, ne bi nam mogao ni, pa eto Chuck Norris, pomoci, Sviđalo se nekima ili ne, Željo je opet u vrhu. Ovaj sto napisa da Zrinjski nije prljav i da tezi nadigravanju je upravu, i ocekujem da ce tako biti veceras, neka pobijedi boljivjeran1987 je napisao/la:cuj bolabrato je napisao/la:koga bola briga šta ti misliš..jes to se našo prozvanim za nijazavjeran1987 je napisao/la:najvise od svega volim kad se kofrcite to mi je nesto najdraze...uostalom vasa brojka pokazuje dovoljno toga tako da nemam razloga da vas smatram nekom navijackom grupomBrkovic Nijaz jedan je od nas,sigurno znas da je chuch norris nista za nijaza
![]()
pa nije elvir bolic...nisam se osjetio prozvanim samo vidim da se drka na nijaza pa reko da ti posaljem sliku
ja tebi imam reči..svaka čast..to su postovi a ne provociranja...19TM87 je napisao/la:jbg nemam sta reci nego puno srece danas i nama i vama pa nek bolji prodje....
mostarskiprvak je napisao/la:ja tebi imam reči..svaka čast..to su postovi a ne provociranja...19TM87 je napisao/la:jbg nemam sta reci nego puno srece danas i nama i vama pa nek bolji prodje....
što se tiče prolaza ja vjerujem da mi prolazimo![]()
maloprije sam razgovarao sa večinom naših nogometaša i vjerujte mi da nikad dosada nisam osjetio ovakvu želju za pobjedom i prolazom...nimalo vam neče biti lako to vam garantiram....imate prvenstvo gonjajte se s borcem a KUP zaboravite....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.